IF you hate starting over, stop quitting!

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.04.13
22:36

04.04
Снощи бях безкрайно изморена иии пропуснах да опиша храната.
Пиша всичко на веднъж :
-3 яйца + 90гр извара + 60гр сирене
-ябълка(200гр) + 150гр кисело мляко + 30гр овесени ядки +30гр тахан и много канела
-40гр натурален шоколад (195кал)
-още една ябълка

05.04

Undereating
-двойно кафе с мляко

Overeating
-черен шоколад без захар (с фруктоза и инулин) 80гр - 384 кал
-многозърнест хляб 70гр с малко сирене
-40гр овесени ядки + 150 мл прясно мляко и канела
-2 курабийки с мед и орехи

Тренировката ми беше късно, понеже цял ден бях в университета, а вече се чувствам сякаш не съм тренирала от 100 години. Правих 25 мин интензивни подскоци на въже и след това ZWOW 47 , която е 12 минути. Тази седмица ще си наваксам с изпуснатите тренировки.
Относно храната, поставям си като цел поне 2 седмици да не ям никакво сладко (макс 1/2 ябълки). Усещам как почвам да прекалявам, а колкото повече се отпускам да си похапвам това онова, толкова по-зле стават нещата и вероятността да спра е много малка.Ще насоча вниманието си предимно към храните богати на белтъчини и се надявам да успея да устискам.

06.04.13
23:02

06.04
Днес беше супер интензивн ден, а трябваше да ми е почивен. Цял ден съм на крак- станах към 7 и се почна една усърдна домакинска работа до 12… после пазарувах и стана 14:00. Разходихме се и на едно от тепетата, но се чувствах много отпаднала... пролетна умора ли ме гони, не знам. На всичкото отгоре още вчера нещо ми стана ... малко е трудно да го обясня, но грубо казано сякаш съм притиснала някакъв нерв в областта на тазобедрената става и умирах от болки вчера, не можех да си стъпя на крака. След като тренирах малко се поотпусна, но се усещаше едно напрежение.Интересното е , че не съм правила нищо- не съм се ударила, контузила или дори тренирала ... просто нищо. Днес пак малко понакуцвах, но това не ме спря да си свърша работата, както и да си направя тренировката:
20мин леко скачане на въже + ZWOW 48.
Утрешната ми тренировка няма да включва кардио, а само крака и гръб, защото пропуснах през седмицата една от тренировките.

Храната:
Undereating
-кафе
-зелена салата с 2 варени яйца

Overeating
-ориз с телешки бургер се води 100гр ( до 10% мазнини) ,прилича на пилешки стек, само че телешки и 2/3 лъжици домашна лютеница
-150гр кисело мляко 2%
-50гр бадеми
-около 60 гр бирен фъстък

Течности: студен чай (праскова) , мляко с мед и канела, много вода.

Мнението беше редактирано от mimzityy на 06.04.13 23:24.

07.04.13
22:30

07.04
Тренировка:
1.Клякане  3х10 - 30 кг
2.Римска тяга 3х10 - 20 кг
3.Бедрено разгъване 3х10 - 35кг
4.Повдигане на пръси за прасец 3х15 -35 кг
5.Вертикално придърпване на  скрипец 3х8 (иии тук нещо ми стана с лявото рамо... сякаш изпука ли и аз не знам как да го обясня...мн силна болка се появи. Уж бях загряла, не го правех с много голяма тежест и не знам... сега и рамото ме боли.Ще го мажа тази вечер с нещо обезболяващо :(
6.Едностранно гребане с дъмбел 3х8
7.Раменна преса от седеж(с дъмбели) 3х8 - с 7.5кг

Вкарах гърба само защото изпуснах тренировката през седмицата... повече няма да го повторя обаче. Отделно потичах малко на пътеката  (около 15 мин), бях като невидяла след като бях във фитнеса миналата неделя :D , но за разлика от тогава, когато правих крака ( толкова много се бях изморила, че чак усещах болка докато ходех) днес не беше така и даже имах още повече енергия след тренировката.

Храната:
undereating
-2 кафета (1 преди и 1 след тренировка)
-чаша доматен сок

overeating - от 16:00 до 19:30 (почвам да пиша часове на прозорците, защото почнах да си ги правя по-дълги от необходимото)
-салата от марули
-120гр пилешки гърди
-”миш-маш” - 3 яйца, 4/5 печени чушки, 120гр извара, около 100гр сирене
-130мл прясно мляко с 40 гр овесени ядки и много канела

Total: 1183.7кал

Мнението беше редактирано от mimzityy на 07.04.13 22:40.

08.04.13
10:45

08.04
Понеже нямам много време, тренировката за гърди я правих вкъщи и представляваше кръгова тренировка :
3 кръга
1.Повдигане на дъмбели от лег х 8
2. Флайс х8
3.Лицеви опори от колене х10
4.Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж х8
5.Коремни преси х20

+ 20 мин скачане на въже

Храната:
undereating
-кафе
-1 портокал и 2 чаши чай с него

overeating Сготвих рано сутринта,за да не се занимавам по-късно , затова описвам всичко сега. [ 16:30-19:30 ]
-салата от марули
-150гр пил. гърди
-нещо, което наподобява картофени кюфтенца, но на фурна ( 200гр картофи, 115гр извара, 50гр сирене, 1 яйце, 1/2 глава кромид, чубрица,малко масло). Към тях прибавих и 3/4 по-големи лъжици домашна лютеница.
-50гр бадеми (мнооого ми се ядеше сладко и установих, че това е начина по-който спира да ми се яде... хапвам малко ядки и всичко е точно)
Total: 1451 kal
Ето и снимка на кюфтенцата :)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 08.04.13 19:47.

09.04.13
21:54

09.04 - нетренировъчен
Днес беше пълна лудница...  сега се прибирам  и съм капнала ОТНОВО :( Описвам на бързо храната и лягам да поспя.

undereating
-кафе

overeating от 12:00 до 17:30
-пилешко бутче + салата от зеле и моркови (към 12 в стола на университета)
-салата от марули
-2 яйца с печени чушки на тефлон + 100гр телешки стек с домашна лютеница (към 15:30)
-150гр кисело мляко с много канела
-45гр бадеми (около 17:00)
Тотал: 1025 кал

По-късно бях с приятелки и пих едно кафе с мляко, защото вече не можех да стоя будна :(

Мнението беше редактирано от mimzityy на 09.04.13 22:58.

10.04.13
14:36

10.04
Сутрешната тренировка:
10min 50/10 intervals:
1.Jump rope
2.Berpee

10min 50/10 intervals
1. jump rope
2.Mountain climber

Общо 20 мин

Храната:
undereating
-кафе с малко мляко
-няколко ягоди пасирани с 150мл прясно мляко х 2

За overeating-a  съм приготвила:
-салата от марули
-4 яйца + 100гр извара + 50гр сирене +3/4 нарязани печени чушки

После ще дописвам ако ще добавя още нещо. Сега отивам към фитнеса и там ми предстои :
Ден 2 - гръб + трицепс
1.Вертикално придърпване на  скрипец 3х8
2.Хоризонтално придърпване на скрипец 3х8
3.Едностранно гребане с дъмбел 3х8
4.Мъртва тяга 3х8
5.Френско сгъване с дъмбел от седеж 3х8
6.Полу кофички 3х8
+ 20 мин кардио

10.04.13
17:02

И аз съм отвикнала да ходя на висок ток. Мъжът ми е висок колкото мене, няма комплекси и ми казва да ходя с каквито си искам обувки, но ми е много по-удобно на равна подметка.

П.П. Извинявай за поста ми, изглежда без връзка - четох последния ти пост от първа страница...

Мнението беше редактирано от maria на 10.04.13 17:03.

10.04.13
22:06

Няма проблеми :) И аз винаги предпочитам равна обувка, защото вечно търча на някъде и ако съм на висок ток... няма да издържа.

Допълвам към Overeating-a: почна от 16:40 до 18:40 г/д
-50гр овесени ядки +160мл прясно мляко
-1л фъстъчено масло
-ябълка
Тотал: 1397,5

11.04.13
21:01

11.04
Сутрешната тренировка беше:
dumbel swings 20reps (left hand)
berpee 10 reps
dumbel swings 20reps (right hand)
berpee 10 reps
reptile push ups 20reps
berpee 10 reps
side chrunches 20 reps (left)
berpee 10 reps
side chrunches 20 reps (right)
berpee 10 reps
strict mount. climbers 20 reps
berpee 10 reps
dragon backward lunge 20 reps
berpee 5 reps
side to side squat 20 reps
berpee 5 reps
knee hugs 20 reps
berpee 5 reps
spider 20 reps
berpees 5 reps
lunge press 20 reps for each leg
jump squat 20 reps

Доста изтощителна тренировка, накрая даже я съкратих- просто не можех да правя повече бърпи-та :Д Това е ZWOW 49. Много добро натоварване в рамките на 26/7 мин.

Относно храната днес ме гонеше някакъв невероятен глад и за това owereating-a почна към 12.
undereating
-кафе
-портокал

overeating 12:00- 15:00
-палачинки ( 2 яйца; мляко; 30гр пшеничени трици;)
пълнежа към тях : 90гр извара + 30гр майонеза; печени чушки, маслини, кислели краставички и по 1 парченце някакъв колбас (приличаше на луканка... не знам точно какво беше, но нашите го бяха купили и да го опитам поне)
-пилешки гърди около 150гр + бобена салата (боб- 100гр(суров) + 2/3л дом.лютеница)
-шепа фъстъци

Времето днес беше супер хубаво и ми отправиха предложение за тичане на гребната... та как да откажа :) ++ 6км крос (sun)
И сега понеже доста поогладнях изядох 1 лъжица извара + 1 лъжица сирене + 1 чаша чай след това. Калории няма да смятам днес ... изобщо не ми се занимава.
ПС: 6ти ден без сладко (whew)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 11.04.13 22:10.

13.04.13
12:24

12.04
Нямаше тренировка,затова пък имаше огромно ядене.... калориите са ми над 2500, но не ми се смята точно,за да не ми стане лошо. Ще опиша храната само в грамажи.

Undereating
-кафе с мляко
-50гр кокос

Overeating 15:00- 19:00
-50гр кокос
- тук не знам колко точно е като грамаж, но е доста :Д 2 купички грах с пилешко ... беше много вкусно просто и ядох колкото ми се ядеше
-110гр пилешко + бобена салата 225гр (готова)
-125гр кисело мляко + една филийка пълнозърнест хляб

Имах чувството, че мога да изям и света.... такъв апетит просто не е истина :x

И за да довърша картинката... около 250 гр локум. 3 пъти минавах  през тъпия магазин и едвам се устисках да не влезна... и накрая това се случи - влезнах . Почвам броенето “без сладко” наново. Между другото в този същия магазин имаше халва без захар и точно се зарадвах, че ще е по-малко калорична и гледам на 100гр -500кал, а опаковката е 200 гр :D и веднага си я върнах на мястото.
Какви са тези моменти с такъв апетит просто не мога да разбера (dull)

14.04.13
01:17

13.04
Сега се прибирам (бяхме се събрали родата (sun) ) и бързам да се отчета, че утре съм на целодневен семинар на  Aqua Source относно продуктите им и трябва да ставам рано.
Общо взето няма да разграничавам undereating от overеating , защото цял ден почти не съм яла свястна храна, а хапнах накрая в заведението.
-кафе с мляко (10:00)
-портокал (11:30) с 2 чаши чай

Към 2:00 ми беше тренировката за крака:
1.Клякане  3х10
2.Римска тяга 3х10
3.Бедрено разгъване 3х10
4.Повдигане на пръси за прасец 3х12
5.Раменна преса от седеж(с дъмбели) 3х8
6.Раменно разтваряне встрани 3х8
7.Коремни преси 3х20
8.Коремни преди от вис 3х20
22 мин кардио - около 3 км

-след тренировката хапнах салата от марула с 1 варено яйце (16:30)
-2 ябълки (бяха уникално сочни.... ще ги сънувам сигурно :D) 18:00 + малко по-късно круша
В заведението : овчарска салата, 150мл мента + 1 спрайт , пилешки хапки със сусам
Никаква организация в днешния ден относно храната... не съм особено доволна, а утре пък изобщо не знам какво ще хапвам и как ще се организирам... :(

14.04.13
22:51

14.04
Днес е запознах с толкова много позитивни хора, който се грижат за здравето си и вярват, че ги чака едно добро бъдеще, че просто се заредих с положителна енергия сигурно за 1 месец напред.Толкова много хора интересуващи се от здравето си и от здравето на децата си... и мотивирани да успяват- ето това искам да е обкръжението ми. Всички изглеждаха супер добре и смея да твърдя, че хората от екипа към който се включих, са изключително поддържащи се и се чувствах точно на мястото си. Говорихме за фитнес, хранене и какво  ли още не.  Семинара беше от 10:00 до 16:30. Беше много ползотворно мероприятие, ставаше въпрос за бизнес, лични истории на лидерите на Аквасорс, различните продукти как влияят върху здравето и организма на човека. Накратко започвам да се занимавам активно с бизнеса, тъй като така или иначе използвам продуктите им и съм много доволна от тях. (sun)

Храната ми днес я пиша на веднъж, тъй като не знам кое ми се водеше overeating-a.
7:00 - кафе + портокал
- чаша чай
11:30 около 200 мл от суперхраните на Аквасорс
14:00 кафе с мляко
17:30 салата от марули
18:30 ябълка
19:30 салата от марули и репички + 2 яйца с 60гр извара,40гр сирене, печени чушки (това на омлет направено) с малко домашна лютеница и 10тина маслини

Пак не е кой знае какво, но просто днес нямаше особено голяма възможност да хапна като хората.

Мнението беше редактирано от mimzityy на 15.04.13 06:27.

15.04.13
13:14

15.04
Сутринта бях на гинеколог и познайте какво - здрава съм, а пак няма обяснение, защо нямам цикъл. Всичко уж било добре. Сега следват допълнителни изследвания на щитовидна жлеза и аденохипофизата (по-специално пролактинът да се види дали е в норма).Но естествено преди това пак ще пия хапчета, за да ми се предизвика цикъла (dull) Понякога се чувствам сякаш имам някакъв дефект ... :(

Тренировката:  ZWOW 50
5 кръга- всяко упр по 10 повторения - приключих за 28 мин
high knees
step up leg
plank step over
chair jumps
berpees
+20 мин скачане на въже

Храната до сега:
-3 малки ябълки
-2кафета

Останалото ще дописвам по-късно :)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 15.04.13 21:55.

15.04.13
21:53

overeating 15:00 - 20:00
-салата от зеле (повече няма да си правя ! после умрях от болки)
-80гр макарони с 65гр извара,55 гр сирене, маслини и печени чушки
-шоколад без захар 50гр (черен)
-50 гр бадеми
-3 кюфтенца (не се сдържах ... нашите бяха изпекли и така вкусно миришеше) с 2 филийки хляб

16.04.13
23:06

16.04
Храна днес няма да описвам ! Просто няма смисъл. От тези хапчета, които ми изписа лекарката не стига, че цялата станах в пъпки ами и днес не мога да спра да ям и то сладко... просто видях сметката на всичко. И лошото е, че не усещам ситост... ям ям ям ям и накрая мога още толкова да изям. Заради поразиите, които направих днес, утре ще пия много вода и ще ям само салати.... ако ще и през половин час да ям. Последен ден ми остана да ги пия и това е... просто е някакъв ужас :( Чувствам се като кукла на конци... съзнанието ми казва 1, а тялото ми съвсем друго прави. Толкова съм ядосана... (dull)

Тренировката ми беше HIIT
6 кръга, като последните 3 малко ги промених,махнах лицевите в началото и ги замених с упражнение за корем.

Мнението беше редактирано от mimzityy на 16.04.13 23:08.

Teddy

16.04.13
23:26

Извинявай ако си споменала някъде, но какви хапчета пиеш? Защото и аз бях така.. страшен апетит, пъпки (преди това съм нямала) отпадналост,раздразнение, много сладко и т.н. От както ги спрях и започнах с билки съм нов човек,кожата ми се изчисти за седмица, всичко ми се нормализира. Та интересно ми стана кои хапчета пиеш ти :)

17.04.13
07:48

Тези, които сега ми изписа се казват Primolut-Nor и трябва да ги пия 3 дни по 3 на ден. Интересното е, че след като пих първата таблетка и 2 часа по-късно почнаха да ми излизат пъпки, а по принцип лицето ми е много изчистено. След като ми направят и останалите изследвания ще си поръчам ето този крем Moon rise , поразпитах мои колежки, които го ползват и са много доволни. Ще се насоча изцяло към билки и натурални продукти. Повече медикаменти не искам да приемам ... ето това се случва от тях -  хормонален дисбаланс и невероятен дискомфорт.

Teddy

17.04.13
13:00

Аз не съм пила тези, но общо взето всички подобни лекарства влияят зле на целия организъм и баланс. Може и да ти идва от тях, но на мен ми обясниха че това е предизвикан цикъл а не твоя си, което значи, че е възможно след спиране на хапчетата още да имаш проблеми. Съветвам те да се насочиш съм хомеопатия или билки.. отнема повече време, но ще е трайно. Успех :)

18.04.13
08:22

17.04
Храненето ми днес изобщо не беше каквото и да било ЦХ. Но няма да се ядосвам, а ще го приема като “почивка” от режима. От 18.04 ще почна да си отброявам дните и да следвам съвсем стриктно Warrior diet.
Ще опиша всичко по часове:
-8:30 кафе + 1 малка ябълка нарязана на кубчета и поръсена с мн канела
-11:30 салата от марули и репички
-12:00 макарони на фурна (пълна излагация... грам воля нямам :@ )
-17:30 огромна ябълка (300гр) с канела
-19:30 сандвич (черен хляб,кашкавал,шунка,маслини,зеле,краставички,домат)
-20:30 малка порция картофи със свинско с малко салата от марули

Тренировката (това беше приятната част от дена):

25 мин скачане на въже

Ден 2 - гръб + трицепс
2.Едностранно гребане с дъмбел 3х8
3.Мъртва тяга 3х10
4.Френско сгъване с дъмбел от седеж 3х8
5.Полу кофички 3х8

30мин кардио

18.04.13
21:36

18.04 -1

Много разходки си направих през деня , за да компенсирам липсата на тренировка.
Лошото е, че се разболявам и се надявам, че тази нощ ще мога да дишам, за да се наспя... Нещо силите не ми стигат през деня и в последно време не издържам и си правя следобедни дрямки (около 30/40 мин)... просто съм като парцал .Може би “пролетната умора” си казва думата... знам ли.

Храна :
undereating
-кафе
-1 портокал с 2 чаши чай
-кафе с мляко

overeating 15:00-17:00
-салата от марули и репички
-120гр свинско (без тлъсто или сланина, беше мн крехко месо) + 2л дом. лютеница и 15тина маслини
-100гр извара + 50гр сирене с 2 печени чушки
-100 гр ореховки

Много искам да си направя ореховки сама, но се чудя с какво да заменя захарта? С мед дали ще се получи?  Преди време се бях пробвала и на вид изобщо не ги докарах, но пък бяха станали много вкусни,но бях ползвала захар.

Едит: + 4/5 чаши горещ чай... гласа ми почна да си заминава :(

Мнението беше редактирано от mimzityy на 18.04.13 22:16.

19.04.13
16:35

19.04
Сутринта се чувствах сякаш някой ме е бил през нощта ... Супер отпаднала, със запушен нос и болки в гърлото. Имах време да тренирам, но нямах силите за това . Утре се надявам да се чувствам по-свежа и ще наваксам с тренировките.

Храната:
-1 портокал + кафе и огромно количество чай  през цялата сутрин
-2 яйца на очи със сос от извара и 10тина маслини
-пиле с ориз (1 горно бутче с около 200гр готов ориз)
-100 гр пилешко филе (на тефлон)
-салата от марули и един домат
- няколко гъбки пълнени с топено сирене (направих 160гр гъби с 80гр топено сирене, като изядох половината г/д , остатъка е за утре)
++ 100гр ананас и няколко сушени сливи

Мнението беше редактирано от mimzityy на 19.04.13 21:52.

21.04.13
07:09

20.04
Чувствах се много отпаднала,но бях решила, че няма да пропусна и този ден за тренировка. Бях супер схваната все едно не съм тренирала от 2 седмици, но след тренировката всичко си дойде на мястото .

Тренировка:
25 мин интензивно скачане на въже
ZWOW 52 preview

Храната:
undereating
-кафе

overeating 15:00 до 18:00
-салата от марули с 1 домат
-150 гр пилешко филе със сос (65гр кисело мляко със 65гр извара)
-2 ябълки
По-късно имах излизане и пих ментов чай, кафе с мляко, но вечерта поогладнях, а и почти нямах глас и хапнах 2 лъжици мед с 1 лимон и още 2 ябълки.
Установих,че колкото по-късно си лягам, толкова повече ме наляга  вечерен глас (и ми е доста трудно да се сдържам)  и затова ще се опитам да не си лягам по-късно от 10:30 поне за 1/2 седмици, за да мога да си  контролирам храненето по-добре.

21.04.13
22:27

21.04
Отидох във фитнеса супер отпусната и като се пораздвижих малко усетих как енергията ми всъщност прелива. Тренировката се получи много сполучлива, храната също ми хареса... с 2 думи много съм доволна от деня :)

Тренировка:
3х100 скока тип “high knees” с въже
3х12 клякане - 30 кг
3х12 римска тяга - 30кг
3х10 бедрено разгъване- 35кг
3х10 повдигане на пръси за прасец- 35кг
3х8 раменна преса от седеж(с дъмбели) - 7.5 кг
3х15 повдигане на краката от вис

20мин лек крос - 3км

В остатъка от деня имаше доста разходки, времето беше доста топличко (sun)

Храната:
undereating
-кафе
-чаша доматен сок
-лимон

overeating
-салата от зеле и моркови, като преобладаваха морковите :Д (3бр)
-120гр пил. филе + 3 яйца на очи залети със сос от кисело мляко (160гр ) и извара (100гр) -733кал
-пълнозърнести бисквити с черен шоколад 135гр - 668,25кал
Тотал: 1401,25кал

ПП: От вторник почвам с фаза 1 от warrior diet : Detox. Тоест никакво месо, като главното ми хранене ще е комбинация от зърнени храни и бобови култури. Няма как да започне от утре, защото не трябва да включвам пшеница, а и имам месо, което трябва да си доизям. Отделно съм цял ден на път, затова ще си направя 2 сандвича, но утре ще описвам подробно.

22.04.13
21:58

22.04
Супер динамичен ден с много ранна тренировка. Да не говорим, че дори храната, която си бях направила за през деня не остана време да се нахраня спокойно ами всичко стана в движение.
Тренировката:
4 кръга - 3 упражнения. Много ми харесва това, че в последните няколко тренировки на Зузка се включват много стречинг упражнения и се замислям над идеята да се позанимавам с йога, но може би малко по-нататък като ми мине сесията. Определено след това ще имам нужда от успокоение.
ZWOW 53

+ 3 кръга по 10 повторения всяко упражнение
  1.повдигане на дъмбели от хоризонтален тилен лег
  2.флайс
  3.бицепсово сгъване
  4.пулоувър
  5.повдигане на крака от лег
Както споменах деня беше с огромно движение и отделно имах физическо в университета и там доста си потичахме.Доста зор видях, защото имам и мускулна треска на краката и сигурно ще ме държи поне още ден два.

Храната:
underating
-кафе
-печена чушка
-1 парченце свински бузи (много малко беше и  нямаше мазно изобщо) + 2/3 маслини
-ябълка

overeating от 15:00 до 17:00
- 2 сандвича
115гр пълнозърнест  хляб 333,3кал
133г пилешко филе 266кал
40 гр извара 120кал
20гр топено сирене 60кал
-50 грама бадеми 300кал
Като се прибрах към 20:30 си направих салата от 3 моркова с 1 лимон и стана просто уникално. Трябваше да хапна нещо свежо, което да не повлияе на режима. И накрая понеже се изпокарах с нашите (мислят, че съм прекалено претенциозна към храната, която ям, защото не съм искала да ям това, което те ядат и съм се правела на много важна :@ :@ :@ ) изядох и 2 ябълки. И това само от нерви. На моменти просто ми идват в повече и търпеливо чакам момента, в който няма да съм при тях повече, за да си живея живота както искам. Та така... не беше нужно това отклонение, но пишейки ми олеква. А сега лягам, защото утрешния ден ще е пълен с търчане нагоре надолу отново, а силите ми за днес се изчерпаха. (yawn)

24.04.13
22:57

23.04 - нетренировъчен
Супер динамичен ден... прибрах се точно за 10 мин. Но пък с моите колежки си сготвихме страхотен обяд в един 3 часов прозорец , а именно:
-салата от краставици и домати ( 1 голяма краставица и 2 домата)
-2 пилешки пържоли
-на всяка по пълнозърнесто хлебче
-салата от марули
-вечерта си хапнах 2 парчета козунак ... не можах да се сдържа :(

24.04
Отчитам се на бързо, защото тези дни са ми много натоварени и вечер едвам издържам да седя будна.
Храна:
undereating
-3 ябълки ( в различно време от деня)
-кафе с мляко

undereating
-някакво подобие на ашуре (жито + кремче) ... баба го беше правила и настоя да го опитам. То пък се оказа че било хубаво :Д
-салата от марули и домати
-свински гулаш 100гр
-100гр пълнозърнест хляб
-50 грама бадеми
-1 парче козунак

Тренировка:
3.Мъртва тяга 3х8

+30 мин крос тренажор. Изобщо не го харесвам този уред, но се наложи да го ползвам, защото пътеките бяха заети, а колелата не ги усещам особено добре.

ПП: Храненето ми е много зле тези дни.... изобщо не се чувствам добре, но сега идват и почивни дни и се надявам всичко да си дойде на мястото. Когато съм под стрес и се изморявам психически доста през деня винаги се омазвам с нещо.Така че, ще се постарая да си пооправя храненето. Бях спряла за няколко дни да смятам калории и може би това също си оказа влияние, затова от утре и това подновявам.

25.04.13
12:39

25.04
Времето навън е просто уникално, затова се възползвах и реших да потичам малко на открито 7.5 км (обиколка и половина на гребната база) и сега се чувствам много заредена.Преди да тръгна изпих 3 Green energy и Л-карнитин (него почнах да го пия когато ми дойде,но сега ще си доизпия опаковката). От много време чаках такъв ден (sun). Днес ще се отдам на пълна релаксация и няма да правя абсолютно нищо... имам среща с приятели и така :) само хубави неща. Само да отбележа,че преди гребната правих ZWOW 51 :
strict mount. clibers 50 reps
pike leg lift 10 reps for each leg
berpees 10 reps
mini air squats 50 reps
dive bombers 10 reps
Много кратка тренировчица, но исках нещо лекичко по-скоро да се раздвижа , а не да се натоваря.

Храната до тук :
undereating
- кафе
-ябълка
+ поне 1.5 л вода
Edit + 3 моркова
После ще описвам каква е храната за следобеда. Купих си кафяв ориз (не съм  опитвала до сега) та да видим каква ще я измисля :D
Хубав ден желая на всички (sun) И само положителни емоции!

Мнението беше редактирано от mimzityy на 25.04.13 22:47.

25.04.13
22:22

overeating 15:30 - 18:30
-салата от марули,домат и сладка царевица (70гр)
-свински гулаш 125гр
-пълнозърнест хляб 50гр
-сладолед на клечка
-салата от домати, краставица, 50гр сирене ,2 варени яица и 5/6 маслини ( УНИКАЛНО!!! )

Много разходки, много приятни срещи... това е първия  ми така спокоен и хубав ден от много време насам ! (sun)

26.04.13
21:56

26.04
Ранно четене на книга, последвано от много бърза тренировка 20 мин [50сек упр /10сек почивка], като редувах скачане на въже с различни упражнения... общо взето както ми дойде : бърпи, планински катерач,коремни преси, полукофички и не помня още какво.
После отидох пеш до университета ( 40 мин бързо ходене). Не го включвам в тренировката, просто го отчитам като движение.

Храната:
undereating
-кафе + портокал
-2 варени яйца
-много чай с лимон ( близо 1.5 л)

overeating  от 16:30 до не мога да определя кога точно :Д
-салата : 1 домат,1краставица, 60гр извара+40гр сирене, 3/4 маслини, 2варени яйца (настъргани)
-150 гр фурми с костилка, без нея около 120/110
-ябълка
-салата от марули и краставици
до тук
-2 филийки и половина пълнозърнест хляб (около 100 гр) с извара ( сестра ми е забъркала нещо много вкусно, с което не трябва да прекалявам, но наистина е много добро :Д , а именно извара, майонеза, червен пипер и сол. Звучи странно, но е мн вкусно )
Тотал : 1508кал

ПП: Описвам новата си цел : Да мога да правя 10 лицеви опори (ПЪЛНИ , не от колена) !!!! До сега с моите хилави ръце съм стигнала до 3/4 . Вчера се срещнах с една моя много близка приятелка, която ще кандидатства в Симеоново и тя е ...как да кажа на едно доста по-високо ниво от моето ( с 2 думи доста по-здравичка е). Доста си поговорихме с нея ( а тя прави 20 лицеви без абс никакви проблеми) и много много много ме надъха да се развивам все повече и да достигам нови постижения.  Аз от доста време се мъча с тези лицеви и всъщност има напредък. Но все пак да си го напиша, за да може като препрочитам да си повтарям един вид какво искам да постигна :)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 26.04.13 22:32.

27.04.13
23:49

27.04
Отчитам се на бързо, защото бях с приятели и се прибирам току що.
Тренировката:
1.Клякане на смит машина 4х15
2.Римска тяга 3х15
3.Бедрено разгъване 3х15
4.Повдигане на пръси за прасец 3х15
6.Раменно разтваряне встрани 3х8

Карах колело, даже успях да изгоря от днешното слънце :D После много разходки по тепетата... и в момента едното коляно доста почна да ме наболява.

Храната:
undereating
-кафе
-портокал
-1 варено яйце

overeating от 13:00- 18:00
-бобена салата (150гр варен боб)
-50гр фурми
-1 филийка пълнозърнест хляб с извара
-1 ябълка
-салата от марули, домат и сладка царевица
-200мл бананов шейк (домашно направен цялото количество беше около 600мл мляко + 2 банана + мед)
-овчарска салата  + 100мл мента със спрайт (250мл) ( само с това се разминах в заведението )

29.04.13
07:40

28.04
Какво ми стана не знам, но вчера бях ужасно отпусната и мързелива и малко се поизложих с хапването. Тренировка нямаше и май заради това така стана. Забелязвам, че в дните когато нямам тренировка все така става. Но нищо, днес ще е по-добре :)

Undereating:
-кафе
-чаша доматен сок
-салата от спанак

Overeating:
-лапад с ориз + 2 филийки хляб
-спанак с яйца с фурна (обаче тука ометох 4 яйца .... беше много вкусно)  + 2 филийки пълнозърнест хляб
-150гр фурми
-1 банан с много канела
-1 пакет обикновени бисквити (абсолютно излишно, просто почна ли да ям сладко не мога да спра, за това от тук нататък никакви фурми, никакви банани ... )

Мнението беше редактирано от mimzityy на 29.04.13 07:40.

30.04.13
06:30

29.04
От  тренировката, днес имам приятна мускулна треска на гърдите :$
Ден 1 - гърди + бицепс
1.Повдигане на дъмбели от лег 3 х 8
2.Повдигане на дъмбели от полулег 3Х8
3. Флайс 3х8
4.Пулоувър 3х8
5.Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж 3х8
6.Бицепсово сгъване на скрипец 3х8
+ 5км тичане 34мин

Храната:
undereating
-кафе

overeating
-кафяв ориз (70гр) на фурна поръсен със смес от извара (60гр) + сирене (30гр) -463.4кал
-едно от станалите яйца на фурна със спанак -71кал
-”палачинка” ( 2 белтъка + 1 жълтък) + 2/3 чаени лъжици мед и 4 фурми (без костилки)-150кал
-филийка пълнозърнест хляб с топено сирене и малко лютеница - 150кал
-150гр бобена салата с лютеница - 200кал
-1 огромна ябълка (около 300гр) -150кал
Тотал: 1184.4 кал (по груби сметки), а имам чувството, че изядох толкова много храна ...

30.04.13
23:34

30.04- (cake)
Най-хубавия ден в годината! (sun) Винаги много съм обичала рождената си дата и въпреки че днес деня ми започна доста тягостно от годинката в плюс, имаше хора, които много се постараха да ми повдигнат настроението и да ми покажат, че единствено трябва да се радвам и на направеното до тук и на трудностите от живота, които ме правят по-силна, колкото и да а не го осъзнавам на момента.
Като цяло стреса и напрежението в ежедневието ми си оказват влияние, затова днес дори и леко недоспала се опитах да релаксирам психически и да се отпусна максимално. Тренировка нямаше, тъй като бях доста отпаднала, но пък ходих пеш до университета и цял ден се разхождах, та сега и крака нямам :D Изобщо не съм сядала... от 10 сутринта до 10 вечерта.

Относно храната днес имаше доста джънк.... но какво да се прави опитах се да го сведа до минимум.
Пиша всичко наведнъж понеже леко ме мързи да пиша undereatinga (просто нищо не бях яла... само вода пих)
-картофи с пил.месо + кофичка кисело мляко (370 гр)
-макарони на фурна (много малко около 30гр )
-микс от ядки с мед 60гр
-ябълка около 300гр
-салата от 1 домат + 1/2 краставица + около 50тина гр сирене
-4 бонбона тофифи
-мелба (3 топки сладолед с шоколадови пръчици и някакъв сироп отгоре)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 30.04.13 23:37.

01.05.13
08:26

Честит Рожден Ден на патерички! (F) Да си жива и здрава. Много щастие, късмет, любов и успех в постигането на целите, които си си поставила! (sun)

01.05.13
11:14

01.05

Мерси Дани :)

Честит 1ви май на всички трудещи се :)
Тази сутрин спах до 8 (sun) Личен рекорд  :D Много бързо се разсъбудих и тренировката ми почна в 8:30/45.
5 мин стречинг
20 мин скачане на въже
> HIIT for legs and butt - ZWOW 54
1.jump lunge combo 15 reps
2. bent over row combo 10 reps
3.jump tuck/ side crunge combo 10 reps
+ jump squat 10 reps
+ sumo squats 10 reps
+ mini squats 10 reps
+12 jump lunges

Много ми хареса тази тренировка единственото, което не направих от нея е лицевите опори, тъй като мускулната ми треска се засили доста и гърдите доста ме болят. И като стана въпрос за това, измерих се тази сутрин ииии изобщо не ми харесва, че гръдната ми обиколка постоянно спада. Ако продължи така след още някой месец само мини мускулчето ще остане :D Хубавото е, че ръката ми е нараснала а и гърбът ми изглежда доста по-орелефен. Тези дни ще направя снимки. Надали някой ще забележи  голяма разлика, но аз определено се чувствам доста по-добре :)

01.05.13
21:40

Храната:
undereating
-половин краставица с 50гр извара
-кафе
- портокал

overeating -15:00 до 17:00
- 5 кюфтенца с доматен сос
-3 малки картофа с 50 гр израва ( на пюре) + 2л дом. лютеница
-100гр пълнозърнести бисквити с черен шоколад
-салата (домат + 1/2 краставица, 2 варени настъргани яйца,извара, много малко кашкавал )

02.05.13
22:19

2.05
Тренировката: гръб + трицепс
3.Мъртва тяга 3х8
5.Полу кофички 3х8

+ 5км (37мин) тичане

По-късно през деня имаше доста дълга разходка придружена с изкачване на Альоша, което ми дойде малко нанагорно, но все пак се справих подобаващо. Сега усещам как краката ми пулсират :D

Храната я описвам на веднъж в точната последователност:
-2 ябълки (една към 12 часа и още една към 4:30)
-30гр бадеми (13:00)
-фреш портокал и грейпфрут (18:00)
-салата - 2 домата + 1 краставица с 100гр пълнозърнест хляб  (20:00)

Този хляб съвсем случайно го намерих и да си кажа честно много ми хареса. Хранителните му стойности са следните на 100гр :
белтъчини 9.1гр
въглехидрати 33гр
мазнини 2.5гр
л-карнитин 250мг
фибри 17.5гр
ниацин 4.5 мг
енергийност 200кал

03.05.13
23:02

3.05

Тренировка днес нямаше понеже усещам силна умора в краката и имам нужда от ден почивка.
Храната:
undereating
-кафе
-ябълка
-35гр бадеми

overeating ot 16:30 do 20:00
-2 филийки пълнозърнест хляб с тахан намазани
-салата домати (2) + краставица с още 2 филийки
-25 гр слънчоглед
-купичка боб (баба беше сготвила и се изкуших)
-още 1 краставица

Вечерта много голям апетит ме налегна и затова си позволих да хапна малко боб... другия ми избор щеше да е много лош. Дала съм си малко почивка от всичко млечно и месно. Едва ли би могло да се нарече постене, но понеже знам какво предстои и утре ще изкарам без месо, яйца и мляко. Това между другото много ми помага да не нападам козунаците, който нашите непрестанно купуват както и курабийките, който просто са навсякъде било то по магазини,сергии и тн. Да не говорим че около вкъщи на всеки 2ри ъгъл има баничарница и ОТНОВО само козунаци.... Не знам даже как се сдържам... може би, защото знам точно какви боклуци слагат (swear) Ще си направя в неделя сама козунак... поне да знам, че съм сложила яйца и мляко.

04.05.13
17:00

4.05
Втори ден вече се чувствам като парцал :( Нещо от времето ще е сигурно. Малко измъчена тренировка се получи, не съм дигала нито кг-те нито повторенията, а като си тръгвах едвам си вдигах краката.
Та тернировката днес:
1.Клякане на смит машина 3х15
2.Римска тяга 3х12
3.Бедрено разгъване 3х12
4.Повдигане на пръси за прасец 3х15
Раменно разтваряне встрани 3х8
Планк 3х35сек
Коремни преси от вис 3х20
Последните 3 ги правех едно след друго без почивка. Получи се нещо като кръгова тренировка.

Храната :
undereating-кафе
-ябълка
-салата от спанак с 1/2 краставица

overeating
-100гр кафяв ориз с зеленчуци ( 2 моркова,2 зелени чушки,1 домат (пресен),глава лук,3/4 скилитки чесън,доматен сос)
-около 6/7 фурми
-2 шоколадови бонбона (баба има днес РД ! да ми в жива и здрава (blush) )

И да се похвала тръгнах да права уж 1 козунак... ама реших да направя повече да има и за приятеля ми , та не знам какво направих накрая и станаха 2 :Д Поизпотих се докато ги направя сега чакам да втасат и ги слагам във фурната. После ще кача снимки. Надявам се да е станало добре, защото после ще има дегустатори с доста повече опит от мен (майката на моя :Д ) та искам да се представя подобаващо (blush)

05.05.13
12:01

Христос Воскресе !
Светъл празник желая на всички ! Бъдете живи и здрави и много положителни !
Днес храна няма да описвам, защото ще ям колкото ми се яде и от каквото ми се яде :) И качвам от вчера обещаните снимки на първите ми творения, които вече се изядоха :D Не стана типичния козунак, но пък се харесаха от всички и това ме радва най-много (sun) За 2та козунака изразходих около 1 кг брашно, 500мл мляко, 200гр захар, 100гр стафиди, 20гр бадеми, кокосови стърготини,ванилия,канела и това е мисля :)
Яйца съм забравила да напиша :D :D 4бр

Мнението беше редактирано от mimzityy на 05.05.13 22:03.

06.05.13
22:27

6.05
Днес трябваше да правя гърди + бицепс, но имах нужда да потичам малко след вчерашното приключение :Д Та 7.6 км за 51 мин.
Храната:
undereating
-кафе

overeating
-2 варени яйца
-ябълка с 40гр тахан (уникална комбинация)
- великденска салата (марули,пресен лук, репички, яйца )
-ябълка с много канела

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1