Art of War.

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.04.13
17:34

13.04.2013

Im alive!Все още шавам.Днес приключвам с последните медикаменти.През тези дни не се движих особено,нямах и физическата възможност,но успях да се наспя и почина.В менюто ми преобладаваха зеленинки от градината в обилно количество,хапвах и домашен сладкиш еднократно... Апетитът липсваше,но и без това се стопих,ако бях спряла да се храня - още по-зле.Организмът реши да разгражда тялото ми и трябваше да го предотвратя.
    Иначе започвам с една история или ... long story short.Излязох днес да се порадвам на слънцето и да набера цветя,за да внеса свежест в бърлогата.Слънчевите лъчи ме стоплиха приятно,реших да правя лицеви,после мернах едни бетонни плочки и ги „поразместих“,когато ми хрумна брилянтната идея...Та със слушалки в уши,взривяващи парчета и плочки се получи:

> 2-3 минути скачане на въже /вариации на темпо и техника/
> бърпита,спринтове.
Като загрявка,след това:

> ходещи напади с плочка над глава в една посока – 15 броя.
> веднага след това 10 броя клек /стараех се АТГ/ с тежестта пред гърди.
> 5 лицеви с вариации на ръцете,темпо.
> напади в обратната посока 15 броя,10 клека,5 лицеви.

* Всичко без почивка и се брои за един кръг.Направих 3 с малки почивки между тях.Сега си мисля,че се щадях.
> Последва 45 минутно обикаляне на квартала.Определям го като крос/спринт/с препядствия през пресечен терен.Пояснение: каменисти,тревисти площи(защото нашата община РУУЛЗ! и улиците са археологически разкопки),“катерене“ на баири,прескачане на кофи за боклук,множество дупки,локви (такова...пак общината...).
* Една плочка тежи 10кг.След спринта „гребах“ с три такива за гръб.Добре се получи.

Overeating днес (обичайното):
- салата от зеле и моркови;
- омлет от три яйца с пресни подправки, два пилешки шницели,сирене ...и хапка кюфте на скара;
- 200гр мляко + толкова заквасена сметана и една малка,настъргана ябълка; (купих си няколко течни аромата,сега импровизирам)

Иначе набрах и цветята : ) lol.От понеделник се връщам към тренировките и следователно дневника.Благодаря на тези,които се затормозяват с моите километрични постове.Поздрав! (заслуга на Мая,че ми напомни това парче).

П.П на снимката: плочки,цветята в „очукана“ vintage ваза,която много харесвам ..и още плочки,скромен глутеус.

Т. Тодорова

13.04.13
17:40

За мен е един малък празник да чета километричните ти постове.
За теб е още по-малък да четеш моите,нали? :D :D :D

Много красиви зюмбюли имаш...и гъз :P

(парчето кърти)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.04.13 17:40.

13.04.13
18:13

Ей, “Светлина” - така е най-яко, да импровизираш баш като си на улицата. (y)
Смело напред в новата седмица и дано още по-добри идеи ти се зародят с плочки, павета, железни огради и т.н. Не крос фит ами направо хамал фит, ама от най-яките!

13.04.13
18:45

Тодорова,радостта от постовете е взаимна!Сталквам най-нахално. :} Благодаря ти.

Membaris,диви тренировки for the win!Огромни благодарности и на теб.

13.04.13
18:48

15.04.13
12:05

14.04.2013 - /нетренировъчен по график/

През Undereating минах в на течности (така се стичат обстоятелствата в последно време),но забелязвам че преминавам този период по-благоприятно ако хапна ябълка например.Ниското кръвно си казва думата,но ще се борим с него.

Overeating (15:00 – 19:30ч):
- зеле и моркови;
- задушени зеленчуци(грах,моркови,царевица,броколи),свинско филе на скара и един шницел,сирене;
- две ябълки;

Денят бе изпълнен с много разходки... и аз оползотворявам хубавото време.
Иначе имаше работа по една врата на Рено Клио.. ;D

15.04.13
12:07

15.04.2013 - /нетренировъчен/

Определено не ми върви в последно време.Днес бях ужасно мотивирана да се раздвижа... Преди няколко часа се върнах от зъболекар (не ми стигат болешките...) упойката още ме държи и не трябва да се натоварвам поне до утре...sh*t.

Undereating:
- кафе и чай от канела;

Overeating:
- зеле и моркови;
- три картофа (средни по големина) на фурна със свежи подправки,сирене;
- ябълка + още една,чай и известно количество солени мини крекери;

Това планирам за днес и усещам как ще ми се стъжни след няколко часа.Anyway…и утре е ден,ще го оползотворя.

П.П на снимката: Най-накрая намерих време да я довърша (извратена интерпретация на Фука-Ери).Все ми се струва,че няма да е окончателния резултат.
“Фука-Ери изпи един чай “Ърл Грей” и изяде препечена филийка с ягодов конфитюр. Посвети на намазването на конфитюра толкова време и старание,колкото Рембранд е посвещавал на рисуването на гънките по дрехите.“

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 15.04.13 22:57.

15.04.13
12:29

Докъдето съм все още не знам Аомаме или Тенго ми харесва повече като история .... с всяка глава си сменят местата : )

15.04.13
12:40

казано от Стоян на 15.04.13, 12:29:

Докъдето съм все още не знам Аомаме или Тенго ми харесва повече като история .... с всяка глава си сменят местата : )

На същото мнение съм,макар че приключих едва с първия том.Обаче Ери ме завладя тотално.Мисля,че Мураками й отделя по-задълбочено описание отколкото на главен герой като Аомаме например.Всъщност цялата тайнственост и странност я правят толкова привлекателен образ,докато Аомаме е някак предвидима...Ще видим по-нататък.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 15.04.13 12:41.

15.04.13
12:53

Мда , права си.  Мисля , че нито Аомаме , нито Тенго са главни герой , а Ери .

П.с Кефи ме извратеното подсъзнание на Аомаме ! :D

16.04.13
22:41

16.04.2013

Undereating:
- две кафета;
- ябълка;

Тренировка:
> “Crossfit Archive” Много ми хареса като го видях при Мила и реших да го модифицирам с торбата.
1) Shoulder to shoulder press – 15.
2) Overhead Squat -15.
3) Push Press – 20.
4) Front Squat – 25.
5) Overhead Press – 30.
6) Back Squat – 35.
- 2 повторения на кръга,без почивки между упражненията.
* Ами... бях планирала три повторения,но в повече ми дойде.Опитах се да почивам максимално кратко като накъсвах.Цялата почивка беше около минута между кръговете.Back Squat ме изтормози,тъй като торбата не е много удобна за придържане,пък и си ми тежеше леко.Грубо време около 30 минути.Не бързах,иначе щях да изгубя техниката.Доволна съм от себе си като за начало.

Overeating:
- зеле и моркови;
- огромно количество задушен лапад с две яйца,малко сирене и домати от консерва (домашни продукти и зеленина от градината <3),свинско филе на скара;
- кисело мляко с две ябълки,какао,аромати;

17.04.13
23:13

17.04.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> ZWOW #63.
1) Weighted One Leg Step Up – 10reps each leg.
2) Sandbag Sumo Deadlift – 20reps.
3) Weighted One Leg Step Up – 10reps each leg.
4) Weighted One Leg Elevated Bridge with sandbag – 12reps each leg.
5) Weighted One Leg Step Up – 10reps each leg.
6) Elevated One Leg Lunge with sandbag – 12reps each leg.
- 4 times.
* Не гоних време отново,а повторения.Иначе ми отне доста с максимално кратки почивки,но и тежестите са в повече.Не знаех къде се намирам след това,хареса ми,полежах си на пода известно време. : ) Мъчение за долната част на тялото.Беше ми тегаво ,но...
+
> Abs - 30/15,2 rounds;
1) Abs and Oblique In and Outs.
2) Abs Windshield Wipers.
3) Abs Hip Thrust.
4) Knee Hug.
5) Foot Grabs.
6) Sit Up Punches.
7) Leg Raises.
8) Tablemakers.
9) Sit Outs.
10) Speed In and Outs.

Overeating (около 6 часа):
- зеле и моркови;
..по късно:
- шопска салата;
- пилешко филе с кашкавал,гъби и задушени зеленчуци;
- 100гр вермут;

Приятна изненада,трогателни емоции,прекрасна вечеря навън,стойностна музика...подарък,радост,носталгия и един сладко-горчив завършек на деня.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 17.04.13 23:17.

18.04.13
23:22

18.04.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> HIIT,50/10,every section twice;
1) Dragon Lunge left.
2) Dragon Lunge right.
3) Sumo Pulse Squats.
4) Extended Bridge Hip Raises.
5) Jump Lunges.
1) Tricep Dips.
2) Push-ups.
3) Side Arm Balance left.
4) Side Arm Balance right.
5) Hindu Push-ups.
1) Burpee Knee-ins.
2) Crab Toe Touch.
3) Pendulum Swing Lunge c 10кг.
4) Plank Jumps.
5) Jump Rope – смесена техника.
1) Bicycle Abs.
2) Plank Hip Dips.
3) Russian Twist с 10кг.
4) Side to Side Torso Reach с 10кг again..
5) Superman.
*Не,че имам потресаваща мускулна треска от вчера,но тренировката мина леко спънато.Бях разсеяна,замислена... можеше и по-добре.Винаги може по-добре.

Overeating:
- зеле и моркови;
- омлет(3 яйца) със сирене,свинско филе на скара;
- кисело мляко,две ябълки ...половин портокал,4-5 орехови ядки;

Нищо по-специално...Днес е 101-ви ден от началото на моя опит с ЦХ.Все не намирам подходящия момент да си взема мерки.Иначе резултатът е на лице – станах по-силна,стреса относно храната го няма(тренирам,хапвам си,не се притеснявам),имам повече възможности.Радвам се на това,което постигам.Е,може да нямам видима преса и прочие,но ми е достатъчно да се погледна в огледалото и да си кажа „Not bad…” предвид обстоятелствата,в които съм поставена.Най-важното е,че се чувствам добре и смятам така да си остане за напред.Пък хоризонти и върхове много.Всичко ще дойде с времето си,промяната е в моите ръце и не мисля да изоставам.
  А,да... установих,че един пакет масло от 125гр ми стига за месец.

19.04.13
12:02

твоето гръбче, сепарация на рамото, изявени еректори?
NOT BAD, ами VERY GOOD :)
п.с. 125 гр масло ми стигат за 10 печени филии :(

23.04.13
08:25

Благодаря ти!Иначе за маслото..не го правя умишлено,готвя си икономично хехе. : )

23.04.13
08:26

Тези дни без интернет... Hopefully днес всичко ще е наред.

23.04.13
12:37

еееее за това беше изчезнала...

23.04.13
16:03

Няколко дни без интернет...
19.04.2013

Тренировка:
> 666 Sandbag Complex.
1) Sumo Deadlift.
2) Bent Over Row.
3) Thruster.
4) Alt. Reverse Lunge.
5) Plying Press.
6) Bicep Curls.
- 6 повторения всяко без почивка,6 повторения на целия кръг...почивка около минута и отново 6 повторения на кръга.

Събота и неделя бяха нетренировъчни.Ужасно натоварени дни,имах изключително много неща за вършене и следователно доста главоболия и проблеми...никаква почивка.За сега всичко е наред,но седмицата ще е тежка.
Храната в петък бе по-стабилна с месце,уикенда – зеленяши и плодове,доста течности.
За справка... като прекарвах колата на преглед,се мернах и аз на кантара,just for fun – 51кг lol.

22.04.2013

Тренировка:
> Spartacus Sandbag Workout.
Circuit # 1
1) Rotational Pull;
2) Sandbag Reverse Lunge left/right;
3) Dumbbell Swing;
4) Parallel Thruster;
5) Single Leg Parallel Row left/right;
- 45/15,2 rounds,no rest between;
——1 minute rest——
Circuit #2
1) Shoveling;
2) Plank Walkup + dumbbell pull;
3) Rotational Single Lef DL left/right;
4) Squat Thrust to clean;
5) Bear Hug Squat;
- 45/15,2 rounds,no rest between;

В този ден ми тежеше доста торбата.Умората и напрежението си казаха думата.Храната на ниво....почти.

Днес ще описвам по-късно.

23.04.13
22:40

23.04.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> „Down and Dirty”
1) Front Squat into Alternating Reverse Lunge x 10
2) Single-Leg RDL (right) x 12
3) Same on Left x 12
4) Burpees x 10
5) Single-Leg Foot-Elevated Hip Thrust (right) x 15
6) Same on Left x 15
7) Bent Over Row x 20
8) Dynamic Squats: x 20 reps
- 3 рунда от всичко ~27min с торбата.
* Веднага щом видях чувала с въглищата си казах,че това е за мен и моята торба.Почивки нямаше,стараех се да е максимално бързо и ударно,но да не пренебрегвам техника.Получи се.

Overeating:
- зеле и моркови,половин краставица;
- варени тиквички с млечен сос,два шницела на фурна и маалко бекон ...и сирене;
- една ябълка,две редчета шоколад yum! (Milmex Finesse);

Днес бързах с всичко.Отново много задачи в училище и ежедневието.Тренировката обаче беше на ниво и си компенсирах за вчера.

24.04.13
07:18

Много добър workout, ще си я чекна мацката (има сериозни задни части).

24.04.13
09:28

казано от Membaris на 24.04.13, 07:18:

Много добър workout, ще си я чекна мацката (има сериозни задни части).

Задължително!Докара ми стабилна мускулна треска на задни части/бедра.
Подкрепям мнението ти относно нейните ;D

24.04.13
09:36

Вниманието ми бе привлечено от коментар номер 380 та проверих линка :D мацката я знам- наистина доста добре изразен и натрениран глутеус максимус, но това което ме депресира е, че прави хиптръстове със 130/140кг :D

Прощавайте за спама...

Мнението беше редактирано от Бойко на 24.04.13 09:36.

24.04.13
12:35

казано от Скота на 24.04.13, 09:36:

Вниманието ми бе привлечено от коментар номер 380 та проверих линка :D мацката я знам- наистина доста добре изразен и натрениран глутеус максимус, но това което ме депресира е, че прави хиптръстове със 130/140кг :D

Прощавайте за спама...

Коментарът е добре дошъл.Все пак обсъждаме мускулатура и възможности.Същата депресия наляга и мен ;D

24.04.13
19:12

24.04.2013 - /нетренировъчен/

Undereating:
- кафе;
- ябълка;

Overeating:
- задушени зеленчуци /моркови,грах,царевица,броколи,лук/,три печени пилешки шницела,сирене...доста;
- една ябълка,кисело мляко;

От вчера тялото ме боли,не се чувствам особено добре.Реших да почина (нямах и желание за каквото и да било).Надявам се и тялото да не започне да ме разочарова като всичко останало.
  Поредният скапан ден...провалени планове,разочарования и подлия шамар от живота,които има за цел да ми напомни да не си изправям главата толкова скоро.Когато достигнеш дъното не е гаранция,че е дошъл края,често пъти човек бива закопаван и по-надолу.Ще си нося „кръста“...bullsh*ts.

25.04.13
21:11

25.04.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:

Около 3-4 минути скачане на въже /вариации на темпо и техника/.
Сед това: HIIT Fat Blaster.

> „It will rain sweat.”
1) Burpees /без лицева/.
2) Squat Jumps with the Sandbag.
3) Push Ups.
4) Toe Touch Sit Ups.
5) Tricep Chair Dips.
6) Tuck Jumps.
7) Plank Jax.
8) Split Lunges.
9) Leg Drops.
10) Squat Thrusts.
- 10 бройки от всяко,6 пъти = 600reps.
* Не успях да стигна 1000reps.Днес някак ми се видяха непосилни.Иначе всичко с някоя друга почивка ми отне около 41минути.Мисля,че се отчайвам...темпото не ми хареса.Anyway,смятах че няма да се справя с Squat Jumps и торбата,но успях и не накъсвах.Отблязвам си го като лично постижение,понеже преди седмици не можех да се отлепя от пода.

Overeating:
- зеле и моркови;
- омлет от 3 яйца със сирене и зелени подправки,пилешко на скара;
- ябълкова палачинка (1 яйце,набухвател,аромати и ½ настъргана ябълка) + още една ябълка
...адаптирано от By The Way;

27.04.13
23:22

27.04.2013

Undereating:
Последното ми хранене беше в четвъртък до 18ч.

Тренировка:

Около 3-4 минути скачане на въже /вариации на темпо и техника/.
Нещо като разгрявка се явява.

> „Spartacus Workout”
1) Goblet Squat с две плочки ~20кг.
2) Mountain Climbers.
3) Single Arm DB Swing с 10кг. (смяна на ръцете на 30сек)
4) T- Push Up.
5) Lunge Jumps.
6) Bent Over Rows с три плочки ~30кг.
7) Side Lunge Touch with sandbag.
8) Renegade Rows с 10кг. (смяна на 30сек)
9) Forward Lunge + Rotational с 10кг.
10) Sandbag Push Press. (торбата е 13,500кг. за сега)
- 60/15,3 рунда без почивка между тях,освен 15те секунди между упражненията.
* Малко тегаво ми дойде с този непредвиден глад... Реших сутринта да се пораздвижа стабилно навън.Инсталирах „фитнеса“ с плочките,въжето,дъмбела и торбата.На свеж въздух е доста приятно.

+ 4 минути “Ab Finisher” с планкове.

Overeating (15:00ч – 19:30ч)
- зеле и моркови,половин краставица,доматче;
- задушени зеленчуци,пилешко на скара,сирене;
- един шоколадов бонбон,няколко хапки торта и около 170гр сладолед,който поделих с другарче;

Както казах не бях предвидила глада да трае толкова.По стечение на неприятни обстоятелства и емоции вчера не тренирах,не хапвах,не се и спрях от движение още с настъпването на деня.Честно казано вчера преминах „през ада“,толкова бях изтощена,че заспах към 20:30ч.проблемите нямат край и рефлектират сериозно върху мен...
Радвам се,че поне успях да тренирам.

29.04.13
23:13

28.04.2013 - /нетренировъчен/

Храна и всичко останало в норма.Имаше доста движение,въпреки липсата на тренировка.

29.04.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> „Hot Mess”
Round 1 = 10 Get Ups.
Round 2 = Round 1 + 20x Backward Lunge & Sandbag Press.
Round 3 = Round 2 + 20x Sandbag Squat.
Round 4 = Round 3 + 10x Burpees.
Round 5 = Round 4 + 40x One Leg Toe Touch.
...И после... Round 4,Round 3 и т.н. до Round 1.
- отне ми около 52 минути общо с малко почивки.

Overeating:
- импровизирана пилешка кавърма(бъркотия от месо,зеленчуци и подправки в тигана) с обвивка от омлет(2 яйца) и извара;
- ябълкова палачинка (1 яйце,настъргана ябълка,3 с.л овесени трици,3 с.л. кисело мляко,набухвател,много канела) + две ябълки ...и непредвидена малка мелба;

Аз не се засрамих с този сладолед,но така естетично ми беше поднесена мелбичката,че щеше да е загуба да не позволя на вкусовата композиция да изпълни рецепторите ми... с други думи,не исках и да отказвам lol.След това имаше доста разходки,а и тренировката си я биваше в тази горещина...

01.05.13
00:31

30.04.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> HIIT Workout.
1) Squat Jacks.
2) Push Up w Oblique Knee (alternating).

3) Star Jump.
4) Mt. Climber.

5) Thigh Slap Jumps.
6) Squat w Front Leg Slide.

7) High Knees.
8) Jumping Lunges
- 20sec exercise A, 20sec exercise B, 20 sec rest (4 rounds each group).
* На почивките скачах с въжето,умерено темпо или както мога просто,за да продължа да се движа.И понеже им е малко на краката ми от вчера с клекове аnd shits… без почивка скочих на:

> Burpee Madness.
* Страхотен завършек на каквато и да била основна дейност.
И след това...

+ 5 минути планкове.
- 20сек централен,10сек страничен,20сек централен,10 другата страна и т.н. 5 минути без почивки.

Да се лее пот!

Overeating:
- зеле и моркови с дресинг от сирене (получава се супер);
- пилешка запеканка с кисело мляко ...и шницел,че не мога да им устоя;
- две ябълки,няколко фъстъка;

Все още не мога да свикна с аномалиите в климата.Изведнъж стана твърде горещо.От една страна е приятно.По-малко дрехи,по-дълъг ден,а когато слънцето залезе въздуха е все така топъл и се носи аромат на разцъфтели растения,повече възможности за движение навън.От друга страна пък даже астрономическото лято не е настъпило...

01.05.13
18:35

01.05.2013

Undereating:
- кафе;
- половин чаша мляко с кафе и канела;

Тренировка:
> “Step It Up” modification.
1) Front Squat with the sandbag to Reverse Lunge. (left)
2) Same on right.
3) Horizontal Pull Ups.
4) Push Press with dumbbell. (left)
5) Same on right.
6) Two-handed dumbbell swing.
- 45/15,3 rounds,no rest between.
—- 30 sec rest—-
1) Weighted Side Step Up with the sandbag. (left) *sandbad на рамо,дъмбела в другата ръка.
2) Same on right.
3) Side to side plank jumps.
4) Single arm dumbbell swing. (left)
5) Swing right.
6) Two-Jump Burpees.
- 45/15,3 rounds,no rest between.
* Поредното оскверняване на тренировка,според наличните ми „уреди“.Много добре се получи.Около 36 минути.Да отбележа,че вече нямам проблем с push press.Последният път не можех да изтласкам дъмбела повече от 3-4 пъти.

Overeating:
- голяма зелена салата(налазих марулите в къщи) с половин краставица и моркови... имаше и едно парченце зеле,та и него изядох по между другото;
- омлет(3 яйца) с плънка от извара,два шницелa и една пълнозърнеста малка питка с разни семена (приличат на крачета и крилца от хлебарки lol);
- импровизиран сладолед: кисело мляко,един пасиран банан,мнооооого какао,аромати и стабилен престой в камерата на хладилника ...и една ябълка;

Този път хранителният прозорец беше около 3 часа.Обикновено тук варирам... от 3 до 5 часа.Той апетитът е голям,та... хапвам и си ми личи lol.Чувствам се добре...Съпоставката с миналото лято носи само позитивни отзиви.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 01.05.13 18:36.

02.05.13
15:13

02.05.2013

Минавам за съвсем бързо да се отчета с една сутрешна тренировка.Денят е доста натоварен,едва сега успявам да седна за малко.Очаква ме пътуване до София днес,утре към Враца... Храна до момента няма.Евентуално довечера ще хапвам като пристигна,но много се замислям дали да не убия една ябълка.. :}

> Quick Workout.
1) Lunge and Dumbbell Twist /alt. sides/.
2) Push-Ups with hand raise.
3) Wood Chop /с дъмбела/ - left.
4) Wood Chop - right.
5) Push-Up + Overhead Press with sandbag.
- 40/10,4 rounds,10sec rest between. ~17mins.
* Изпълних всичко с почти никакви почивки.Последните два рунда замених Wood Chop със суинг (ляво,после дясно) и дъмбела от първото упражнение с торбата (че нашата отдаденост е неизмерима lol).

Успешен ден.

02.05.13
22:34

,,Човечеството открай време повтаря едни и същи измами , едни и същи трикове , които , макар и разкрити , продължават да намират наивници. И това се дължи на факта , че повечето хора вярват не толкова в истината , колкото в онова което ,им се ще да е истина. Колкото и да отварят очи , нищо не съумяват да видят. Да ги излъжеш е толкова лесно , колкото да извиеш ръката на бебе ‘’

И от тук нататък всичко вече мина на друго ниво ... HYPE

05.05.13
22:09

05.05.2013

Тренировка:
> Взаимствано от ZWOW #56.
1) Jump Rope with High Knees.
2) Sandbag Squat Press.
3) Jump Rope with High Knees.
4) Sandbag Bent Row.
5) Jump Rope with High Knees.
6) Jump Lunge.
7) Jump Rope with High Knees.
8) Alt. One-leg Push Up.
- 30sec work/5sec rest,3 rounds;
~ 14min total.

*Ами дадох малък бууст на физиката...

Последните два дни нямаше тренировки,но много движение и издънки с храната... Под издънки имам предвид,че не се хранех достатъчно,което си е пагубно за тялото...20ч+ фастове,никакъв сън,много път.Е имаше и 3-4 парченца шоколад и бисквити през тези дни.Днес очаквах,че ще преям,но хапнах нормално от домашните козунаци (4-5 парчета),една салата,две варени яйца и малко сладолед,което отново не е благоприятно,но... ;D Беше ми вкусно,че такъв труд им хвърлих.Впрочем месенето на козунаци е голяма работа.Хем тренировка,хем си влагам гнева (имам в предвид „биенето“ на тестото от масата ха!).Все пак се иска умение,но да се похваля,че станаха на „конци“.Общо взето усъвършенствам кулинарните си способности.Вкарах се в приключение,имам нужда от почивка....

05.05.13
22:43

На връх възкресение,настроението е Rotting Christ lol.Съвсем не умишлено...пък месих с Judas Priest.

06.05.13
18:57

06.05.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> “Monster Workout” отново моя преработка.
1) Stand-Kneel-Stand (left) with sandbag.
2) Stand-Kneel-Stand (right).
3) Sandbag Bent Row.
4) Dumbbell Swing (alt. sides).
5) Side to Side Plank Jumps.
6) Dumbbell Push Press (left).
7) Push Press (right).
8) Single Leg RDL with sandbag (left).
9) SL RDL (right).
10) Burpees.
- 45/15,3 rounds.
Между първи и втори рунд:
10 Weighted Bridge with sandbag (left).
10 Weighted Bridge (right).
10 Push Ups (с прибрани лакти).
* Минимални почивки,колкото да премина от едно упражнение към друго и да изпълня бонуса след рундовете.Получи се доста добре.

> След това около 4-5 минути пробвах планкове с допълнителна тежест от торбата.Неудобно е,но ще я пригодя.

Да се лее пот! ...отново.

Overeating:
- дояждам си зелето с моркови,половин краставица и два домата (от утре минавам на зелено);
- пилешко филе на скара,задушени гъби с лук и масло,филиика „Вита Стар“ с малко крема сирене;
- две ябълки,по-малко от 200гр заквасена сметана с какао и няколко стафиди;

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 06.05.13 19:02.

07.05.13
21:54

07.05.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> „Total Body”
1) Squat – Reverse Lunge and Kick Combo (right).
2) Squat – Reverse Lunge and Kick Combo (left).
3) Push Up – Squat Thrust – Diagonal Knee Tuck Combo.
4) High, Side Step Up (right).
5) High, Side Step Up (left).
6) Jump Overs. (тук се подпрях на торбата и прескачах нея)
7) Two Sumo Squat Jump Burpee Combo.
8) Elevated Plank Climber.
9) Evil Jumps.
10) Mountain Climbers.
- 60/25, 20 cycles.
* Добре мина почти.Имам кофти мускулна треска и бях на ръба дали да се раздвижа или не...Накрая разбира се не можех да бездействам.Можеше и по-добре,обаче краката ми просто отказаха.Следващият път 30 cycles!

Overeating:
- салата с марули,краставица,две доматчета и два моркова;
- агнешко*,три варени яйца,сирене,2-3 с.л домашна лютеница,една филиика хляб „Вита Стар“ и две хапки козунак;
- ябълка;
* тъй като експериментирах с агнешкото...не ми хареса особено,та основното хапване бяха яйцата,сиренето и останалото.

Миналата седмица ми се наложи да почивам няколко дни и усетих разликата.Сега се замислям,че може би е по-добре да си дам по-голям интервал за възстановяване тъй като усещам,че не мога да се справя,а не е и нужно да се пренатоварвам.За това утре заслужена почивка,но това не значи че съм отпуснала дисциплината.
  До края на деня (тоест до този час) имаше разходки,отказах бира и дюнер Lol… Приятен ден беше днес,един от малкото.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 07.05.13 23:06.

Това с нехаресванео на агнешкото е малко като с онези, които не пият - имат нечисти мисли :)))))))

Мнението беше редактирано от Маданеца на 08.05.13 18:06.

09.05.13
17:51

казано от Маданеца на 08.05.13, 18:06:

Това с нехаресванео на агнешкото е малко като с онези, които не пият - имат нечисти мисли :)))))))

Ще му свикна аз... следващият път като го приготвя лично.

09.05.13
20:46

09.05.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> Dumbbell Complex.
1) Power Snatch – 10reps.
2) Power Clean Thruster – 10 reps.
3) Reverse Lunge – 15reps.
4) One-arm Swing – 15reps.
5) Goblet Squat – 15reps.
- 4 rounds (2 left side,2 right side),минимални почивки без да оставям дъмбела;
* Значим напредък от последният път в който правих комплекса.Увеличих повторенията с 5-10 бройки отгоре.

Overeating:
- марули,половин краставица,един домат;
- задушени зеленчуци,пилешко на скара,сирене;
- две ябълки,един малък портокал;

Чувствам някакво неразположение.Щеше ми се да добавя още нещо към днешната тренировка,но не успях.Натоварено ми е,уморена съм,гони ме параноя,че може би съм напълняла...което няма как да се случи за два дни...Йъп,мозъка ми тотално се подиграва с мен.Имам си ги и тези моменти,когато чувството,че колкото и да се трудя нищо не постигам,доминира и ме измъчва допълнително.Самокритиката работи с пълна сила и аз се съмнявам в способностите си...
  Паденията и възходите на една вечно търсеща личност... mendokusai ne….

10.05.13
21:52

10.05.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> “Another day,another HIIT” or something.
Section #1
1) Sandbag Split Squat 2x12reps each leg.

Section #2
1) One-Handed Dumbbell Swing (left/right).
2) Burpees.
3) Renegade Row (left/right).
4) Stand-Kneel-Stand with sandbag (right).
5) Stand-Kneel-Stand (left).
- 45/15, при мен 20 cycles,без почивки.

Section #3
1) RKC Plank.
2) Side Oblique Crunch (left).
3) Side Oblique Crunch (right).
- 45/15,6 cycles.
* Последният път ми беше тегаво само с дъмбела.Днес като вкарах и торбата всичко мина чудесно.

Overeating:
- марула,една краставица,един домат и малко сирене;
- варени тиквички с млечен сос,филиика „Вита стар“;
- овесена палачинка с лъжичка мед и една ябълка;

Слънцето ми беше в повече днес и имам кофти главобол.Установих,че марулите най-вероятно възпаляват колита и чувствам дискомфорт,понеже изключих другите храни,които принципно не ми правеха проблеми преди да започна да хапвам повече зелено.
  Иначе да добавя вчера преди лягане ~30минути разтягане,медитация... изобщо каляване на духа и търсене на хармония,посредством отпускане на мускулите.

11.05.13
21:21

11.05.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> Взаимствано от “Total Body Training”.
1) Alternating Swing.
2) Pulse Squats + extra weight.
3) Clean and Press.
4) Lunge Pulses.
5) Russian Twist.
6) Sandbag Deadlift Pulses.
7) Curl + Press.
8) Weighted Toe Touch.
9) Sandbag Bent Row.
10) Push Ups.
- 45/15 x2,1 round.
- дъмбел 10кг,торбата – все още 13,5кг.

+

> Abs.
1) Prisoner in and out Squats.
2) Reverse Crunch.
3) Switch Kicks.
4) Toe Touch.
5) High Jumps
6) Plank Crossover.
-30/15,3 rounds,no rest.

I did well today….

Overeating:
- марула,една краставица,един домат и малко сирене;
- омлет от три яйца с плънка от крема сирене,пилешко на скара,половин шницел;
- какаово мляко с лъжичка мед,есенция ром,няколко стафиди;

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1