Petya's Diary - New hope

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.04.13
18:57

Здравей, nirvanaa_!
За желираното мляко има страшно много варианти, зависи какъв вкус по-точно предпочиташ. На мен най много ми харесва с настъргани ябълки и канела или пък с ягоди.
Иначе процедурата е много проста - на 400гр кисело мляко аз слагам 1 пакетче желатин.
Слагаш желатина в около 50мл студена вода и чакаш, докато набъбне. Аз през това време си приготвям другите неща - или рендосвам ябълките в киселото мляко, или нарязвам на много ситни парченца ягодите и пак слагам в млякото.
След като набъбне желатина, разтопяваш го на водна баня и го прибавяш към киселото мляко, смесено с другите неща (например ако си избрала ябълки, можеш да сложиш канела, есенция ванилия, стевия, и каквото си пожелаеш, експериментирай, аз нямам въображение :) ). Разбъркваш много хубаво и слагаш в хладилника докато стегне добре.
После ти остава да му се насладиш. Както казах, експериментирай. Ще стане супер с всичко, което си върви с кисело мляко.
Дано съм помогнала :)

21.04.13
21:51

21.04.2013: ~ 22 часа фаст (giggle)
3х5 вакуумки
08;00 - кафе
16;30 - 19;45 - 4 такива като на снимката; 2 чашки бира и още нещо (nod)
18;00- Тренировка
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 3x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка :
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3. Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения
7. Набирания надхват -  4х4 повторения (почти положителни)
табата 20/10
1) mountain climbers
2) Steam engine
3) V-преса
4) Chinese Abs.

The Challenge Day 14 -  135 Squats

Храна - най-накрая успяхме да се засечем цялото семейство и майка ми направи пица, ями-ями (pizza)

Размисли - готин ден. Роклята за бала вече е готова и днес си я взех, уникална е (nlove5) (sun) (sun)

Тренировката също мина много добре. Даже доста бързо я завърших, че миризмата на пица яко ме разсейваше, но не съм пренебрегвала техниката. :)
Предизвикателството го направих на 2-3 пъти с минимални почивки. Колкото и да ми се иска, не мога да ги направя на един път (envy)

22.04.13
05:41

Минавам само да ви кажа добро утро и да ви пожелая приятна и успешна седмица!
Колко е хубаво в 5:30 да съм тичала, да съм си направила предизвикателството,  да съм се изкъпала и да съм в готовност да започна деня (sun) (giggle)

22.04.13
06:52

казано от Petya на 21.04.13, 21:51:

Размисли - готин ден. Роклята за бала вече е готова и днес си я взех, уникална е (nlove5) (sun) (sun)

pics or didnt happen :D
иначе пицата в 7:00 сутринта, на гладуващите изглежда двойно по-уникална (inlove)

22.04.13
06:55

казано от Абазаба на 22.04.13, 06:52:

казано от Petya на 21.04.13, 21:51:

pics or didnt happen :D
иначе пицата в 7:00 сутринта, на гладуващите изглежда двойно по-уникална (inlove)

Четеш ми мислите (wait)

22.04.13
15:09

Хахаха, за сега няма да качвам снимки на роклята - тайна е, дори и от голяма част от семейството :D
Евентуално след бала, ако се реша да разкрия личността си, мога да кача някоя снимка. Тъкмо и фигура ще се види :D

Относно пицата - знам какво е да гледаш подобни неща, докато фастваш.. :( И в този ред на мисли, преди малко ометох още 2 парчета.. чувствам се като голяма грешница вече :D

22.04.13
15:36

Е, има си хас да не ни покажеш снимки от бала :D Ние тука за едното мерси ли подкрепяме мислиш ;)
Сигурна съм че всичките абитуриенти ще сте страхотни - млади, амбициозни и устремени напред. Ех.. колко е хубаво да си млад (sun)

22.04.13
21:35

Ехх, какви сте сладури, убедихте ме :D :P
Радостче, да, хубаво си е да си млад, но за съжаление на този етап не мога да се насладя на младостта. 4 часа сън и през другото време учене - не си го представях така. :( Но малко остава още, няма да се оплаквам. Слагам розовите очила и си представям, че скоро ще е по-лесно 8-)

Днешния отчет ще го пропусна - не ми се пише. То и няма какво толкова да кажа - разочарование. Сутринта си направих ХИЙТ-а и предизвикателството, но след училище нещо ме болеше главата, а и нямах никакво време, и не си направих кръговата. Няма да си измислям други оправдания, безсмислено е. Много мразя да пропускам тренировки, ще се самонаказвам :@
Храната и тя беше фал - 2 парчета ^пица, бира и китайско. Ама за последно днес, от утре ставам човек...
Няма да е лошо да лягам, че направо умирам. Утре ако има повечко време, ще си поспамя малко :D

Лека и приятна на всички :)

П.П. нещо съм супер притеснена. Реална причина няма, но сърцето ми бие ускорено и е така цял ден (dull)

23.04.13
21:33

23.04.2013: ~ 21,5 часа фаст
3х5 вакуумки
04;40 - кафе
14;30 - Тренировка
16;00 - 18;45 - 40гр овесени ядки, 120гр пилешка пържола от бут, 7 маслини, няколко лъжици варен ориз, 20гр бадеми, ½ краставица, домат.
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 2x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 10гр протеин.
Тренировка :
Крака и корем:
1. Клек - 12, 10, 8, 6 повторения
2. Български клек - 12, 10, 8, 6 повторения на крак
3. Плие - 3х12,10,8
4. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
5. Глутеус ритник - 24, 20, 16 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. Коремни преси - 3х30 повторения
8. mountain climbers - 3x25 повторения на крак
9. Извивания встрани с дъмбели - 3х30 повторения
10. Fifer Scissors - 3х15 повторения
11. Вдигане на крака (свити в коленете) от вис - 3х10 повторения
12. Superman - 5х5 секунди
13. Табата 20/10 : Steam engine.

The Challenge Day 16 -  REST

Храна - добре беше. Както казах, от днес ставам човек :)

Размисли - обикновен ден. Доста напрежение и нерви в даскало. Главата ме цепи цял ден, спи ми се..
Единственото хубаво беше тренировката. Може да се каже, че съм доволна.
Имам нужда и от съвет, ама утре ще питам, че сега предпочитам да лягам |-)

24.04.13
14:49

Тъй като имам малко време, да взема да напиша какво смятам да правя в близко бъдеще.

1. Откъм тренировки - продължавам си по старата тренировъчна програма, като в понеделник, сряда и петък ще правя ХИЙТ. Предизвикателството също го продължавам. Смятам, че това натоварване, предвид възможностите ми за възстановяване напоследък, е достатъчно.

2. Откъм храна - ще спра всякакво сладко, солено, вредно.. поне до баловете. Чудя се само дали да хапвам домашни манджи (например спагети, огретен, мусака, ориз, боб)?! Иска ми се менюто да е доста изчистено, но пък не мисля че ще успея да не се изкуша, когато майка ми е сготвила някое от изброените неща. Може през някои дни, когато има нещо сготвено, което да ми харесва и да не е от прекалено вредните, да си хапна от него като първо ядене за деня (в някои дни се пада и следтренировъчно), пък през останалото време да си ям овес.
Също така искам да огранича млечните максимално. Ще се старая да ги приемам само с манджите, ако изобщо ям.

3. Откъм суплиментация - скоро ще споделям, че тук изборът е малко по-сложен. Но замислям да е сериозна (grin)

Ще се радвам да чуя вашите мнения/съвети по всички точки. (sun)

24.04.13
18:37

Според мен не е лоша идея да си хапваш от манджите на майка ти, като си ограничаваш количеството :) Така ще ти е разнообразно менюто и ще приемаш качествени въглехидрати (според мен, след като не искаш да сваяш, си е полезно и позволено да си хапваш домашо сготвена храна ^^) Домашно е, вкусно и се знае какво има вътре. Достатъчно е че ограничаваш сладкото, соленото, джънка.

24.04.13
23:03

Лошото при домашните манджи е, че не мога да ограничавам количеството. Днес например изядох 400гр огретен и пак си бях гладна. Ще трябва да свиквам :D

24.04.2013: ~ 19,5 часа фаст
3х5 вакуумки
04;00 - кафе
04;45- Тренировка
14;00 - 18;50 - ~400гр огретен с картофи, малко ^лютеница, 80гр конта филе, ½ краставица, 1 домат, 7 маслини.
Добавки - 1х Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка :  ХИЙТ  20/10 + загрявка 750м.

The Challenge Day 17 -  150 Squats

Храна -   добра. :)

Размисли - напрегнат ден. През целия следобед правя проекти за училище. До петък трябва да го предам, така че сигурно ще има и безсънни нощи, ама няма да е тази :D
Иначе тренировката мина добре. Предизвикателството също, но вече го правя на 3 пъти (с почивки 20-30 секунди) (dull)
Странно, но докато правя клековете вратът ми се схваща? (dull)

26.04.13
06:23

25.04.2013: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
10;30 - кафе
15;00 - 18;40 - 40гр овесени ядки, 65гр ягоди, 2 варени ^яйца, малко ^лютеница, 80гр конта филе, ½ краставица, 1 домат, 7 маслини, парче огретен от картофи.
Добавки - 1х Plant Enzymes, 1x Papaya Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 10гр протеин.
Тренировка :
Кръгова:
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
7 кръга от всичко!

Ab Ripper
8 минути за корем

The Challenge Day 18 -  155 Squats

Храна - прилична. Може би това е перфектното количество храна за мен. Не преяждам, не съм и гладна, но просто от лакомия бих нагъвала още - за това е и огретена. На другия ден си издържам фаста без проблем, така че трябва да се постарая за по дълго време да задържа сравнително такова количество, а да не се лакомя постоянно :)

Размисли - готин ден. Спах към 10 часа и половина, направо не мога да повярвам :D Ама май толкова много сън ме прави ленива после. При тренировката се чувствах все едно съм на друга планета - беше ми някакво странно. Ама се получи много добре. :)

Само че след тия клекове вратът ми се схваща страшно много. Вчера пак така стана. Майка ми масажираше врата 10-15 минути, ама тая сутрин пак се събудих схваната. (dull) Някакви предложения?

П.П. днес следобед пътувам, че утре имам кандидат-студентски изпит. Много се притеснявам, стискайте палци :(

26.04.13
09:57

казано от Petya на 26.04.13, 06:23:

Спах към 10 часа и половина, направо не мога да повярвам :D Ама май толкова много сън ме прави ленива после.

И аз съм така ;д като спя повече от 10 часа после цял ден ми се спи :D

27.04.13
21:42

казано от Nevergiveup на 26.04.13, 09:57:

И аз съм така ;д като спя повече от 10 часа после цял ден ми се спи :D

Да ти кажа, тази вечер спах 4 часа и пак не ми беше куул. Най-добре си е средно положение по отношение на съня :D

Такаа, свършиха изпитите, пътуванията, яденето, пиенето :D
Малко песимистично съм настроена относно резултатите от изпита.. Тъпо се получи, защото регламентът на изпита беше различен от примерните тестове, публикувани в сайта на университета (dull) Както и да е - всичко друго беше много добре.
По отношение на режима - тотален провал :D Прегрешенията за двата дни са: 2 големи сандвича (бяла питка) с по 2 кебапчета и лютеница, 1 мазна пица, 3 бири (wasntme) и литър кола зиро. Това ми беше и храната де. А цикличното малко се провали, ама от утре ще си е наред :)
Общо взето тотален обрат в очакванията - очаквах да направя нещо на изпита - нищо не направих, очаквах да ми е супер тъпо - беше супер яко. :D

Няма значение, има още няколко шанса. Следващият път ще е по-добре. :)

28.04.13
13:04

Понеже времето си лети и изпитите наближават, няма да е лошо да напиша добавките, които замислям да поръчам скоро. Ще напиша всяка добавка + това, за което смятам да я ползвам:
1. Nature’s Bounty - Green Tea Hoodia - за леко стимулиране на метаболизма и потискане на апетита
2. Haya Labs - Glucomannan - подобряване на храносмилателния тракт и потискане на апетита
3. NOW Foods - DMAE - отпускане на нервите, подобряване на концентрацията и мозъчната дейност
4. NOW Foods Rhodiola - отпускане на нервите.

?? 5. DYMATIZE L-carnitine 1100 - понеже има промоция и е на оферта, та може и да го взема, но е под въпрос :D

Мисля че целите ми се подразбират от написаното. Този път ще ви помоля да изкажете мнение и ако е необходимо да променям нещо. :)

29.04.13
04:30

28.04.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
10;30 - кафе
12;30 - 19;00 - 40гр овесени ядки, 60гр ягоди, 1ч.л. пектин, 1ч.л. ленено семе, 2 варени ^яйца, ½ краставица, 1 домат, 7 маслини, ½ консерва риба тон, няколко лъжици варен ориз със зеленчуци, 1 кюфте, чаша бира.
18;00- Тренировка
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 10гр протеин.
Тренировка :
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3. Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения
7. Набирания надхват -  4х4 повторения (почти положителни)
табата 20/10
1) mountain climbers
2) Steam engine
3) V-преса
4) Chinese Abs.

The Challenge Day 21 -  180 Squats

Храна - хапнах си. :) Вечерята беше нещо от рода на “събиране на каквото е останало в хладилника” :D

Размисли - приятен ден. Спах 11 часа и половина. Направо не можех да повярвам, че съм се отпуснала толкова. :)
И отказах два от най-вкусните бонбона - повод за гордост :D

Тренировката мина добре. Предизвикателството го направих 6х30 клека с минимални почивки. :)

29.04.13
11:46

Имам нужда от помощ!
Сутринта, опитвайки се да си изпукам врата, ми се схвана тази част, показана на снимката. Когато опитам да си обърна главата наляво, болката е страшна..  Мисля, че е някакво усукване на сухожилията, но не разбирам особено.
Въпроса е дали да си направя кръговата днес, или да почивам? Препоръчаха ми да го оставя да се възстанови, но ще ви помоля да дадете и вашето мнение. :(

29.04.13
11:55

Здравей. И на мен ми се е случвало нещо подобно - гадна болка, много неприятно е. Опитай се да го размачкаш, да го раздвижиш постепенно, доколкото е възможно. Ако болката все пак не намалее след няколко часа, по-добре наистина го остави да се възстанови. При мен свърши работа, но при теб не знам как ще се отрази. И все пак - оправяй се бързо :)

29.04.13
12:06

Намажи го с някакъв гел за травми... Аз имам богат опит с болки и схващане на врата от какви ли не причини. Най- ми помага “Волтарен” нанеси обилно с лек масаж докато не усетиш, че е попил в кожата. В зависимост как ти се отрази може да пробваш да го раздвижиш бавно и полека. Не се плаши, ще мине :)

29.04.13
13:51

Много ви благодаря за включването, момичета! (F)
Ще си почина днес, понеже болката никак не отшумява. Ще го намажа с някакъв крем, а по-късно, когато някой се прибере, ще го карам да ме разтрие малко.
Утрешната тренировка ми е по-важна, така че се надявам да се възстанови добре.

П.П. така и така пиша, ще помоля някой, ако може да изрази мнение относно добавките, които замислям :)

Поздрави

29.04.13
15:32

Да не те плаша,но аз съм била в същото състояние за три седмици..нищо не ми помогна-гелове,топли компреси,масажи,лекарства..Избягвай резки движения,почивай си и бъди спокойна психически.Ще мине,но иска търпение.

29.04.13
15:57

Добавките ми се виждат ок- тоя л-карнитин не знам за какво ти е. От родиолата лично съм много доволен, като средство срещу стрес и въобе дава добри нива на енергия и концентрация.

29.04.13
21:54

Благодаря на всички за мненията. Болежката я масажирах, след малко ще я намажа и с някакъв крем. За съжаление болката не намалява. Днес не тренирах следобед, надявам се утре да няма проблеми.
А относно добавките - да, може и да махна л-карнитина. Сега май си харесах едно протеинче, по-добре в него да инвестирам :)

29.04.2013: ~ 19,5 часа фаст
3х5 вакуумки
04;15 - кафе
05;15- Тренировка
14;30 - 18;40 - 10гр овесени ядки, 30гр трици, 80гр ягоди, 1ч.л. пектин, 1ч.л. ленено семе, 2 варени ^яйца, малко ^лютеница, 30-35гр фъстъци, 100гр пилешка пържола от бут, ½ краставица, 1 домат, 8 маслини.
Добавки - 1х Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 10гр протеин.
Тренировка :  ХИЙТ  20/10 + загрявка 700м.

The Challenge Day 22 -  185 Squats

Храна -   добра. :)

Размисли - няма какво да кажа, цял ден си споделям мъките.
Сутринта тичането беше добре. Предизвикателството пак го направих на 6 пъти с кратки почивки. Сериозно почвам да се замислям дали да не го прекратя. Заради клековете започна да ми се схваща врата, та затова и почнах да го пукам. Иска ми се да го издържа докрай, много мразя да прекъсвам нещата по средата, но ще видя как ще се чувствам утре.

Да, и днес пак не правих кръгова. За втора поредна седмица... тъпа работа

30.04.13
21:58

30.04.2013: ~ 22 часа фаст
3х5 вакуумки
04;30 - кафе
14;50 - Тренировка
16;30 - 18;25 - 300гр спагети на фурна, 80гр пилешка пържола от бут,  ½ краставица, 1 домат, 12 маслини, Monster lo-carb.
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, доза протеин.
Тренировка :
Крака и корем:
2. Български клек - 12, 10, 8, 6 повторения на крак
3. Плие - 3х12,10,8
6. Планк - 3х40 секунди

The Challenge Day 23 -  190 Squats

Храна - сравнително прилична.  :)

Размисли - готин ден - последен за тази седмица. Сега следва малка почивка :)
Болката сутринта беше направо непоносима - едвам се дигнах от леглото. Цел ден в училище ме разтриват и леко се пооправих. Препоръчаха ми да го раздвижа полека, но реших направо да си направя тренировката. Мина доста добре. Даже не го очаквах :)
Мислех да спра предизвикателството, но идеята никак не ми допада - продължавам го, каквото ще да става!
Та като цяло съм доволна от тоя ден (giggle)

02.05.13
10:48

01.05.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
04;30 - кафе
05;30- Тренировка
14;00 - 18;20 - 40гр овесени трици, 60гр ягоди, 2фпх (едната с 2 варени ^яйца, другата с ^лютеница и сирене), 80гр пилешка пържола от бут, ½ краставица, 1 домат, 7 маслини, малко фъстъци.
Добавки - 1х Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 10гр протеин.
Тренировка :  ХИЙТ  20/10 + загрявка 700м.

The Challenge Day 24 -  REST

Храна -   горе-долу става.
Направих си каша, която се каза много вкусна, въпреки че беше с вода - 40гр овесени трици, 10гр протеин, ягоди, 2-3 капки есенция ванилия и малко стевия (inlove)

Размисли - сравнително готин ден беше. Ходих на пробни прическа и грим, добре съм го замислила (grin)
Иначе беше сравнително почивен ден - само една тренировка сутринта. Днес ще бъде по-тежко откъм тренировки. Много вероятно е да има и лек чийт (blush)

02.05.13
18:32

Някой да има идея дали се очаква да има някакви великденски намаления в магазина на bb-team? Да знам дали има смисъл да чакам :D

03.05.13
22:07

03.05.2013: ~ 22 часа фаст
3х5 вакуумки
04;40 - кафе
05;30 - Тренировка 1
13;00- Тренировка 2
15;30 - 18;10 - почти половината от това на снимката, 2 чаши бира, пилешко бутче и малко варен ориз (wasntme)
Добавки - 2x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка 1: ХИЙТ  20/10 + загрявка 700м.
Тренировка 2:
Рамене и ръце 
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения
2.Вертолет - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели  - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения
8. Сгъване за предмишници с дъмбел - 2х10, 8 повторения

The Challenge Day 26 -  225 Squats

Храна -   не можах да се стърпя, страшно вкусни стават тия спагети! Все пак гледах каймата да преобладава :)

Размисли - сравнително приятен ден. Сутринта едвам се вдигнах от леглото. Вчера не пих мелатонин преди лягане и до 1 часа се въртях. (dull)
Тренировките минаха доста добре, доволна съм.
А утре ще ставам рано, че трябва яйца да се боядисват :)

04.05.13
17:13

Здрасти :) Не мислиш ли ,че този голям фаст е по-скоро вреден или не толкова полезен колкото да речем един 16-18 часов :) И как изкарваш без хранене от 1-вата тренировка до втората ?

04.05.13
20:32

Хелоуу, ами да,  и с Мила сме го обсъждали и аз смятам, че около 18 часа е по-добре отколкото някакъв по-дълъг фаст, но не знам защо, винаги се опитвам да удължа фаста възможно най-много. Подсъзнателно си мисля, че ще спомогне повече за изгарянето на мазнини. Няма да е лошо наистина да опитам да карам 18/6 примерно.
Благодаря ти за мнението, ще го взема предвид и съвсем скоро ще правя промени.
Поздрави ^^

04.05.13
21:07

В момента се моля да бях като теб и да държа на такива фастове...Ако ми погледнеш поста с храната за днес,може да преядеш без да си лапнала и залък..:D

05.05.13
11:07

^ Мога и повече, не се притеснявай (tmi)
Умишлено ще спестя храната от вчера и днес, че все пак нали е форум за здравословно хранене и живот.. :D

05.05.13
15:52

Христос Воскресе, приятели!
Пожелавам ви цялото здраве на земята, много щастливи мигове с любимите хора и всичките ви мечти да се сбъднат!
(sun)

06.05.13
14:48

Здравейте!
Вчерашния ден умишлено го пропускам, защото никак не го чувствах “Велик”. Започна добре и разбира се беше неизбежно да не свърши по противоположния начин. Лоши новини и каръкщина до безкрай..
Както и да е, иска ми се да започна да обръщам възможно най-малко внимание на проблемите, които постоянно се случват. Да се изолирам от света, ако трябва.. И глупавото емоционално хранене ме дразни и още повече ме депресира. Не мога ли да си върна поне малко от предишната воля и решителност?! (dull)
И след тези мисли реших от днес да си дам ново начало, за стотен път.. Искам ПОНЕ до бала (като единствено изключение може да бъде на изпращането) да няма свинщини. Надявам се поне тази малка цел да успея да постигна..

06.05.13
15:25

Хей!Това с каръщината ми е познато до безобразие.Трудно е да не обръщаш внимание на проблемите,още повече когато връхлетяват и ти отсичат краката,за да паднеш по изключително каменистият път на живота...
Не искам да звуча критично,това не ми е целта,но замисляла ли си се колко често си поставяш разни предизвикателства и срокове?Наистина няма лошо,но на всеки му се случва да се издъни понякога.Когато разочароваш себе си е доста мъчително(понеже съм жертва на собственият си максимализъм).Не го приемай толкова навътре.Имаш волята,за това си стигнала до тук.
Радвай се на това,което си.Излишно е да се натоварваш допълнително.И утре е ден,утре ще е по-добре. : )

06.05.13
17:07

Привет, Петя ^^ Често има такива моменти, за жалост понякога продължават повече.. когато целия свят ти се изсипва на главата, случват ти се уникалните прецакани неща и т.н. Защо, когато се замислиш над това, което те сдухва, не намериш да правиш нещо друго, което да те разсее от кофти мислите. И, когато посегнеш вече към повечето храна, сети се веднага, колко по-лошо ти влияе когато се натъпчеш с огромно количество и колко по-зле ще се чувстваш.

ПП: Иначе, и аз от днес слагам ново начало. Тъй че ще сме 2 ^^

06.05.13
19:07

Здравейте, момичета, и благодаря за отзивите!
@Lucifer, да, напоследък често започвам някакви предизвикателства, но това е опит да си върна поне малко от предишната воля. Може да се каже, че предизвикателствата помагат, защото досега сериозните предизвикателства, които съм започвала, съм ги и завършвала. Но точно това ми се иска, да мога да съм постоянна и без да си налагам някакво предизвикателство. Надявам се скоро да го постигна..

@By the way, винаги съм се опитвала и ще се опитвам, когато се случва нещо лошо, просто да мисля за нещо друго, но за съжаление често това е невъзможно. Просто проблемите, които се случват напоследък, направо ме съсипват. Моля се само скоро нещата да се наредят, че годината, която трябва да ми е една от най-хубавите, ще стане точно обратното..

Както и да е, дори и да започвам отначало 100 пъти, важното е да не спирам. Малко позитивизъм :)

06.05.13
22:06

06.05.2013: ~ 20 часа фаст
04;30 - кафе
05;30 - Тренировка 1
12;40- Тренировка 2
14;00 - 18;30 - 40гр овесени трици, 65гр ягоди, 2 варени ^яйца, 100гр пилешка пържола от бут, 2 домата, ½ краставица, 9 маслини, 1 Monster, 2 чашки cola ZERO.
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 10гр протеин.
Тренировка 1: ХИЙТ  20/10 + загрявка 700м.
Тренировка 2:
Кръгова:
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
6. V-ups - 10 повторения
7 кръга от всичко!

The Challenge Day 29 -  240 Squats

Храна -   прилична, най сетне. Малко с пиенето се поизложих, ама здраве да е :)

Размисли - може да се каже, че беше готин ден. Тъжните новини днес липсваха, надявам се да продължава така и занапред. :)
Тренировките бяха доста добре, най накрая си направих кръговата. 2 седмици я пропусках поради глупави причини и днес даже бях забравила какво точно включва :D
А утре е последен ден от предизвикателството с клекове. Честно казано ми се иска да свърши, че врата продължава да си ме боли. Ще си дам почивка за известно време от такива клекове, пък после може да измисля нещо пак.

Ех, най-накрая един приличен и полуположителен ден (sun)

07.05.13
21:22

07.05.2013: ~ 21 часа фаст
04;40 - кафе
14;20 - Тренировка
15;30 - 18;45 - 20гр овесени трици, 20гр пшеничени, 85гр ягоди, 1ч.л. ленено семе, 100гр пилешка пържола от бут, 10 маслини, ½ краставица, домат, 3 варени ^яйца.
Тренировка :
Крака и корем:
2. Напади - 4х 12,10,8,6 повторения на крак
3. Плие - 3х12,10,8
6. Планк - 3х40 секунди

The Challenge Day 30 -  REST

Храна - прилична. Реших вече, когато ми се дояде нещо, вместо да се чудя каква глупост да нагъна, да ям яйца. Колкото ми се ядът, толкова ще ям. По-добре тях :)

Размисли - нормален ден. Напрежението не беше толкова голямо, но усещам, че скоро всичко ще се преобърне (dull)

При тренировката дойде време да сменя българския клек с напади - правя го на 2 месеца, малко разнообразие да има. :)
Реших и да спра вакуумките за известно време. От доста време ги правя и не знам дали изобщо ми действат.
Предизвикателството не го завърших днес - утре ще е. След тая тренировка сметнах, че по-добре ще е да не натоварвам краката още. Пък и врата нещо ме болеше и реших да не го назорвам.

А само утре сутрин дано не вали. Трябва да се тича..

08.05.13
09:30

Здравейте!
Преди малко ми пристигна поръчката за добавки, но са ми сгрешили едно нещо. Вместо искания от мен glucomannan, те са ми донесли Collagen 750 mg на HAYA Labs. Чудя се сега да правя ли рекламации, или да си го пия колагена. Ще има ли смисъл от приема му?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1