28.09.05
17:41
В момента програмата ми е :
Понеделник: гарди + бицепс
Сряда: гръб + трицепс
Петък: пак гарди + бицепс
но следва6тия понеделник започвам с граб и тогава той се пада 2 - пати седмично и така се редуват през 4 дни.. и отдлено в неделя правя крака и тяга и сам си доволен от програмата, но искам да вмакна някаде рамо и трапец и се чудя кога точно да ги правя? ако рамото го сложа при гърба имам чуството че 6те стане много гръб рамо трицепс трапец.. :roll: или да ходя 5-ти ден в който да правя само рамо и трапец? Дайте предложение. Благодаря предварително
ПП. тренирам за маса
Дай повече инфо за себе си год , стаж и др
напиши програмата точно каквото правиш
Ми като искаш да вмъкнеш и рамо ето така:
:arrow:
гърди бицепс
гръб трицепс
рамо крака
но все пак си кажи стажа годините ръста. :wink:
28.09.05
19:59
На 17 год 170///72 тренирам приблизително от година и 2 месеца
Така сега програмата:
1. гарди и бицепс: в момента правя само на 3-те лежанки- равна, за долна и горна част по 4 серии 6-8 повторения. Бицепса редувам единия път с дъмбели другия път с лостове по 3 упражнения 6-8 повторения
2.Гръб и трицепс: Набиране широк хват 4 серии по 6-7 ( пове4е не мога ;) гребане на машина и гребане с дъмбел. Трицепс- френско, разгаване на скрипеца и с дъмбел зад врата по 3 серии пак 6-8
3. Крака и тяга: Клекове 4 серии 8-10, лег преса 4 серии 8-10 и задно бедро 4 серии. В този ден правя и прасеца 2 упражнения по 3-4 серии с по 15 повторения и след това тяга 4 серии по 6-7 повторения. Тва е :)
ако вклуча рамото при краката може би 6те трябва да преместя тягата при гърба или да си стои ?
28.09.05
20:10
ми в момента така си ми варви добре просто не знам каде ще е наи удачно да включа рамото :? Мерси все пак :)
Щом ти върви добре сега остави сериите и повторенията така :wink: А за рамоте вече ти казах каде да го сложиш(при краката):
гърди бицепс
гръб трицепс
рамо крака :wink:
28.09.05
20:16
Ахам така ще направя :D Благодаря о6те веднъж