Вапросче

|M

28.09.05
17:41

В момента програмата ми е :
Понеделник: гарди + бицепс
Сряда: гръб + трицепс
Петък: пак гарди + бицепс
но следва6тия понеделник започвам с граб и тогава той се пада 2 - пати седмично и така се редуват през 4 дни.. и отдлено в неделя правя крака и тяга и сам си доволен от програмата, но искам да вмакна някаде рамо и трапец и се чудя кога точно да ги правя? ако рамото го сложа при гърба имам чуството че 6те стане много гръб рамо трицепс трапец..  :roll:  или да ходя 5-ти ден в който да правя само рамо и трапец? Дайте предложение. Благодаря предварително

ПП. тренирам за маса

28.09.05
18:25

Дай повече инфо за себе си год , стаж и др
напиши програмата точно каквото  правиш

28.09.05
19:36

Ми като искаш да вмъкнеш и рамо ето така:
:arrow:
гърди бицепс
гръб трицепс
рамо крака

но все пак си кажи стажа годините ръста. :wink:

|M

28.09.05
19:59

На 17 год 170///72 тренирам приблизително от година и 2 месеца
Така сега програмата:
1. гарди и бицепс: в момента правя само на 3-те лежанки- равна, за долна и горна част по 4 серии 6-8 повторения. Бицепса редувам единия път с дъмбели другия път с лостове по 3 упражнения 6-8 повторения
2.Гръб и трицепс: Набиране широк хват 4 серии по 6-7 ( пове4е не мога ;) гребане на машина и гребане с дъмбел. Трицепс- френско, разгаване на скрипеца и с дъмбел зад врата по 3 серии пак 6-8
3. Крака и тяга: Клекове 4 серии 8-10, лег преса 4 серии 8-10 и задно бедро 4 серии. В този ден правя и прасеца 2 упражнения по 3-4 серии с по 15 повторения и след това тяга 4 серии по 6-7 повторения. Тва е :)
ако вклуча рамото при краката може би 6те трябва да преместя тягата при гърба или да си стои ?

28.09.05
20:05

направи всичко на 3 серии с по 8/10 повторения :wink:

|M

28.09.05
20:10

ми в момента така си ми варви добре просто не знам каде ще е наи удачно да включа рамото :?  Мерси все пак  :)

28.09.05
20:12

Щом ти върви добре сега остави сериите и повторенията така :wink: А за рамоте вече ти казах каде да го сложиш(при краката):

гърди бицепс
гръб трицепс
рамо крака  :wink:

|M

28.09.05
20:16

Ахам така ще направя  :D Благодаря о6те веднъж

28.09.05
20:19

За нищо :wink:

28.09.05
22:32

[quote author=“bolkers”]Щом ти върви добре сега остави сериите и повторенията така :wink: А за рамоте вече ти казах каде да го сложиш(при краката):

гърди бицепс
гръб трицепс
рамо крака  :wink:

и трапеца го прави след рамото и готово

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1