23.04.13
09:52
Май трябва да се върна към калкулираното хранене, както и да си правя по-големи фаст прозорци. Искам да я стопя тая мазнина вече...
Знаете ли български сайтове за броене на калории? Във фитдей няма да има “тахан” в крайна сметка.
Мнението беше редактирано от white-peacock на 23.04.13 09:53.
23.04.13
22:37
^И в това има ‘тахан’???
Както и да е, ще го видя после...
Значи днес нищо интересно - гузно-хубав-продуктивно-прекрасен, после малко изнервен и накрая хммм,горе-долу доволен ден! Ще разкажа накратко, преди да впиша яденета и трен.; Започнах деня с въглени (мед) и както се очакваше, цял ден бях бая гладна и ометох не знам си колко храна, това много ме депресира и се почувствах пак ужасно, но после се замислих - хей, стига извинения, ще пребориш себе си, ще станеш по-силна - само не давай на слабата воля и на извиненията да победят! Нека ти победиш, нека ти станеш този, който винаги си искала да бъдеш и за теб извиненията да са само минало.. След това в университета си позволих 2 вафли и кафета с ясната мисъл, че наистина следващите дни ЩЕ СПРА /само да си изям въглехидратните кюфтенца/. И имам план да спра млечните - като си ги изям; без маслото, да спра фруктозата (което ще е доста трудно, но ще опитам) иии общо взето май е това.
В университета днес бях beast mode, седнах в читалнята и часове наред откарах с дупе-палачинка, учейки по статистика, и това ме накара да се почувствам много щастлива, продуктивна, и радваща се на хубавия ден и не съжалих за изядената глюкоза, щото мозъкът глюкоза иска. Или продължителен фаст за по-добра концентрация - нали така казват ;)
Прибрах се, съквартирантите ме изнервиха, те комуна ли искат да напра’ят, к’во искат да напра’ят.. и са едни мърлячи, писна ми от тях. Това ме поизнерви, защото почувствах, че чак не искам да се прибирам вкъщи заради мизериите им, а аз каквато съм плаха, с половин уста правя забележки.
Отидох на тренировка - Лейди стайл в Спартак, очаквах по-интензивни танци от това, което беше, но все пак ми стана приятно и да, трябва да се науча да не си плета краката като идиот, та може и да продължа да посещавам :)
Дали не съм бая емоционална? :D
10:30 2сл тахан+1сл мед+лимон; ..........2сл мед; 5шепички лешници - 150гр някъде;
13:00 - френски кроасан, 2 вафли :ООО
18:30 - Борчвор Пробиотик 3,6% - малко повече от 1/2 кофичка
20:30-21:45
<тренировка танци>- нискоинтензивна, meh
22:30 - огромна купа със зелена салата, 3 големи моркова, олио от гр.семки на очи; малка порция ориз с пиле - наистина малка:) и я изсипах в салатата, малко манджа с грозде.
Мнението беше редактирано от white-peacock на 23.04.13 22:40.
25.04.13
20:10
Днес съм цял ден само на вода и чайове, грррр! Голямо предизвикателство се оказа, опитвам се да устискам да не окъкам положението, а утре ще почна деня си по всяка вероятност с варени моркови :) Но отдавна исках да си направя детокс ден и се надявам не е фатално, че пия И чайове (шипков, а вечерта сиг. ще си направя лайка)
За предния ден - 24.04 (нямах нет) - ами дойде ми, бях в ужасно настроение и всъщност си давам обяснение за вълчия апетит на 23.04 (освен че от сутринта си вдигнах инсулина), прекалената чувствителност и тн - ами явно била съм в ПМС.
Моят трае само ден (рядко два) преди менструацията и винаги е съпроводен с голяяяма раздразнителност. В първи същински ден е същото, защото имам болки и апетитът ми е голям. Да се похваля - този път не ме боля чак толкова много! Явно здравословния начин на живот и предозирането с лимони си казва думата.
На 24.04 ядох:
Закуска: 100гр нар; 90гр лешници
Обяд: 200гр нар (доизядох плод), 2 яйца в масло, 2 дебели резена кашкавал
<
>
Вечеря: домати с моцарела и песто; брутално яка пица - малка;не знам грамажи (поръчах си от нета, не исках изобщо да мърдам вчера и да си готвя сама :Р)
^Между другото тая пица беше с най-тънкото тесто възможно и с истинско прошуто - нищо чудно, че беше скъпичка. Не я броя за джънк изобщо, беше си баш както трябва да е италианската пица - почти без тесто, с истинско прошуто, гъби и доматен сос и само това. И пак ми беше много вкусна. Заведението е La Bottega, ако някой се интересува, и при по-специални поводи бих яла и по-често от там, но тоя път на място, да се почувствам като човек :д
Мисля след малко да се пораздвижа вкъщи с гирите, защото току-що станах от продължителна дрямка (от глада, предполагам, както и че днес станах доста рано!) и закъснявам за часа по Лейди стайл. Но пък той така или така не е много интензивен, а и ще спестя някой лев за да потренирам вкъщи! Мерси за вниманието <3
А, и още нещо - днес пак ми е продуктивен ден в университета, чувствам се щастлива от мястото, където уча, както и от специалността ми. Имам голямо поле за развитие, разполагам с ресурс да науча каквото мога. Просто обичам четвъртъците, защото програмата е безкрайно интересна именно в четвъртък! И слънцето ме кара да се чувствам добре... просто е страхотно:) Единственият минус е, че сега нагъсто имам контролни оценявания и ваканцията ще я прекарам в учене, но какво пък - не може само по лекото и мекото.
Мнението беше редактирано от white-peacock на 25.04.13 20:12.
26.04.13
08:54
Бях като зашеметена вчера и не, не тренирах, но пък днес ще ходя на фитнесче :)
Денят започвам с
08:30 - вода с лимон;
3 варени моркова на шайбички
26.04.13
11:05
Днес очевидно ще пиша дъждовна лекцията, не ми се занимава и грам, може би е идея и да седна да поуча. Хапва ми се много, но трябва да внимавам с количествата, за да не постигна обратния ефект на желания детокс.
10:30 - 2 мънички сварени яйца с 2 резена кашкавал; бяха толкова вкусни...
Не мога да спра да вися във форума. Само чета и още повече се обърквам за режими,хранене,тренировки,мускОли,мазнини и т.н. :D Стабилно объркано е положението...
Ще се постарая да не пиша до края на вечерта в дневника, защото предполагам става досадно, а и така като вписвам само по едно ядене...
Мамка му, пристрастена съм към форума :D
26.04.13
12:18
Не мога да спра да вися във форума. Само чета и още повече се обърквам за режими,хранене,тренировки,мускОли,мазнини и т.н. :D Стабилно объркано е положението...
..................
Мамка му, пристрастена съм към форума :D
Всички сме минали от там (sun) А после ще дойдат и моментите на отрицание “Абе аз защо го пиша тоя дневник?!!”; после пак ще ти залипсва и ще почнеш да пишеш... Яко е - тука сме си като малък сериал :D
26.04.13
19:28
08:30 - вода с лимон;
3 варени моркова на шайбички10:30 - 2 мънички сварени яйца с 2 резена кашкавал
13:10 - средна зелена ябълка, 6 ягоди (20-30гр)
14:30-15:30 трен с Данчо - тяга, скрипец, гъзен мост, изродщини за корема : ( .. дръпнах днес 50кг тяга, но леко си извих гърба, пусто му! Ама ето, имам си макс вече, ха ха ха
17:00 - 100гр суров лешник
19:20 - току-що приключих със 100 бърпита за време без лицева - 7:57 ; пак се натиснах сама, кълките загоряха! :д
За вечеря се чудя между яйца и киноа, а защо не и двете, ама не знам.. Ще я дописвам после. Нямах търпение да се похваля с готината ми тренировка днес (и фитнесова, и вкъщна). И си купих въженце за скачане. Нямам търпение да пробвам един “комплекс” измислен от мен си - 20 бърпита/50 скока - amrap. Какво мислите, как ви се струва? Ще ми е като кардио. По принцип ми е казано да не скачам и тичам, ама пусто, че ми харесва! Пък и си имам готини маратонки с дебеееела подметка!
@Радост, е, не мисля да напускам форума, но се хващам, че толкова много време му отделям, че чак е нездравословно.
Даже днес докато ровичках нещо попаднах на някаква стара тема, където някой казваше, че от ядки се дебелее и то по талията. Хорица осведомени, така ли е, я ми кажете! Че както опуквам по 100гр ядки без проблем, искам да знам имам ли повод за притеснение!
пп// вече ще си вписвам тренировките в лилаво, за да не се губят в “храната”
Мнението беше редактирано от white-peacock на 26.04.13 19:30.
Честито ти и на теб въже!
20 бърпита/50 скока - супер е това! Последно и аз ги мислих едни още първите дни като си взех моето въже... 200 м. спринт/100 скока или 20 лицеви/50 скока, 50 клека СТ/50 скока... абе има мегдан и ще се спукаш със сигурност (от кеф) ;) Само още тия double unders ги мъча, ама к’во да се прави...
26.04.13
22:25
Да не мислиш, че аз ги мога...
Но с практика ще се научи :)
20:30 - 1 розов домат
21:45 - салата Табуле (тук) (200гр. киноа,2 домата,глава лук,връзка магданоз,1сл олио гр.семки,1/2лимон - не успях да изям всичко, запазих си порция и за утре)
Пробвайте тази рецепта, много е вкусна! : )
А ето какво казва Фитдей по въпроса с днешното хранене:
Totals: 1681
fats 115.0
carbs 129.8
prot 50.7 (в грамове)
Not bad. И вече не изпадам в истерия, че въглените “са ми много”. В дефицит съм, защото според формулата в сайта ми трябват 1866 кал за поддържане. Странно защо Фитдей казва, че имам нужда от 2100 за поддържане, доста мило от негова страна (giggle); Но общо взето ще гледам да съм под 1866. По принцип е добре да не отивам над 1586, ама няма да се вманиачавам толкова : ) Важно ми е да ям здравословно, а не толкова диетично, и да си приготвям вкусна, прекрасна храна!
Мнението беше редактирано от white-peacock на 26.04.13 22:26.
26.04.13
22:29
Ми аз не съм надебеляла, ама не съм и отслабнала и знам, че е заради ядките. Ограничавай ги до 100гр на ден (ако можеш) (wasntme)
27.04.13
12:20
08:30 - зелена ябълка; чай
09:30-10:00 5 рунда 20бърпи/50скока въже - лееекичко раздвижване, да не сме без хич : D Беше ми трудно така на 1на ябълка, а може и да е било от псих.настройка,не знам.
12:00 - салата 1 домат,1краставица, кашкавалена извара на око;
омлет 3 яйца,100гр сирене, в много масло
+2табл бирена мая с чая
//единствената поносима на вкус извара за мен е именно кашкавалената,и засега имам впечатления от Равдин и Жоси
Може да си спретна още някакво движение по-късно, но като цяло смятам да почистя в нас (бързо става кочина) и да поуча, че сме бая натоварени.
Искам да споделя - движението е (като) любов. Понякога ми се струва дори по-добро от любовта. А като се влюбя представяте ли си какво ще стане? Много ми хареса днес раздвижването (правих го на открито) и след него отидох в парка, легнах на една пейка и се попекох за 20-30минути на слънце, беше толкова прекрасно изживяване. Доходи ми се на море, липсва ми... : )
И поздравче с нещо, което ми надъха деня:
Мнението беше редактирано от white-peacock на 27.04.13 12:21.
27.04.13
23:14
Пиленца :*
Легнах си в 13:00 и спах до 15:00; нещо кво бях уморена, не знам : )
15:00 - 200гр ягоди;2 моркова
16:30 - 200гр ягоди (giggle)
18:00 - остатък от салата Табуле (100гр киноа,1/2 домат,лук,магданоз,лимон; тоя път без раст.мазнина);
2 варени яйца S; 30-40гр кашкавал
21:00 корективни упражнения - ще ги запиша пак, да се направя на важна (giggle)
2х10 kneeling push up plus
2x10 стабилност на плешките
1x10 kneeling thoracic extensions
1х10 wall slides
2х10 toe taps
2х10 dead bugs
2x10 clamshells
2x10 Glute bridge
2x10 bird dog
2x10 X band walks
и правих едни дето не им знам имената, препоръка от треньора; както и минута на страничен планк
И ето това (Fitness Blender 5x5x5 Pulse Workout for Butt & Thighs); разцепих сА (rock)
Контрастно душче си направих и ще лягам след малко. Уж днес щях да уча, ама пак се помотквах. И много дълга ми стана и тренировката, чувствам, че губя време така. Трябва да спра да се помотквам, д**а! //Поне почистих апартамента отново. Светна!
Мнението беше редактирано от white-peacock на 27.04.13 23:15.
28.04.13
15:06
Пфф, днеска ям като “бодибилдър”, направо на всеки час! Гони ме ЗВЕРСКИ АПЕТИТ, ама не съм сигурна дали не е и от скука. Опитвам се да уча, но ми е безкрайно скучно... Купих си днес електронна везна и май повече (ще) психясвам с нея!
Вече си чукнах дефицита, така че днес ще ям като за поддържане, и може и да пораздвижа вкъщи, да не ме е яд толко’!
Забравих да си споделя, между другото, калориите за вчера, така че - ето ги:
Totals 1632
fats(g) 76.6
carbs(g) 150.6
prots(g) 94.5
Добре съм се справила :)
А сега да впиша днешните хранения, ще има и още до довечера, защото все пак ще изгладнея, ясно е. Ако е на въпрос и още съм гладна и си мисля, че е от нужда за солиден въглехидрат. Пък и в това лято (вече е лято за мен, сори) плановете ми за фруктоза-фрий диета се проваля. Или трябва да се насиля, или да си ям фруктозата, че сега пък е сезона! Кога друг път ще има ягоди и череши? Или пък да започна да се харесвам каквато съм си. Все пак живеенето здравословно не трябва да е мъчение и смятане на хапки. Започвам и да се замислям над думите на Маргарита в една тема, че всъщност всичките тия неща като въглехидрати,протеини,мазнини не са толкова важни, или нещо в този дух беше - темата беше за 10те любими храни. Е, дано е така, че това да смяташ дефицити, п**** майни не си е работа.
09:00 - 2 варени яйца,46гр кашкавал
10:10 - 35гр суров орех
11:30 - 157гр ягоди
12:30 - 90гр суров бадем
14:00 - 200гр ягоди; омлет от 2 яйца в много масло,30гр извара,56гр кашкавал,1 домат;
Както се вижда, на час по хранене... не знам защо така, и ми е едно такова сухооо в устата, не знам какво трябва да хапна, за да мирясам. Вече чукнах 1600+, дано до вечеря поне не си надвиша баланса за поддържане. Dieting sucks.
28.04.13
15:17
Или пък да започна да се харесвам каквато съм си. Все пак живеенето здравословно не трябва да е мъчение и смятане на хапки. Започвам и да се замислям над думите на Маргарита в една тема, че всъщност всичките тия неща като въглехидрати,протеини,мазнини не са толкова важни, или нещо в този дух беше - темата беше за 10те любими храни. Е, дано е така, че това да смяташ дефицити, п**** майни не си е работа.
(nod) Най-вече да започнеш да се харесваш. И хапвай си това, което ти е сладко и ти харесва.. просто не залитай на джънк. Колкото и да ти харесва и да ти е вкусен, той просто с нищо не ти помага. Освен да пристрастява и да те кара да искаш още и още, заради хилядите овкусители ,оцветители и т.н, аз друго в него не виждам.... а това определено не е ценно качество за храна.
А защо искаш да се лишаваш от фруктоза?Ясно е,че в големи количества не е добре,но трябва да ядеш по килограм плодове всеки ден,че да търгнеш да се притесняваш.За някои и това количество не е никакъв проблем,да не говорим за плодовите диети и хората суровоядци,които си хапват стабилно плодове.Отделно плодовете нямат само фруктоза,ами и фибри имного витамини,особено ягодите и черешите са плодове с нисък ГИ.И да,права си,ягодите и черешите са веднъж годишно,трябва да им се нарадваме сега за тия един-два месеца.Извинявай,ако нещо не съм разбрала и за спама :)
гледай да ти е качествена храната.Ако искаш-яж плодове,дори по 2кг,просто си намали протеина или друг макронутриент.От по-малко протеин в диетата,няма да загубиш ММ,щом си тренираш редовно и си ядеш храни с висок аминокиселинен профил.
Много сме далеч от професионално ниво и такива интензивни и тежки тренировки,че да смятаме до грам всяка хапка.
Ясно е,че в големи количества не е добре,но трябва да ядеш по килограм плодове всеки ден,че да търгнеш да се притесняваш.
Дори тогава не виждамн причина за притеснение. ;)
хората суровоядци,които си хапват стабилно плодове.:)
От едно известно време храната ми е 100% сурова и всъщност забелязвам спад в консумацията на плодове, за сметка на мазнините, които заемат повече от 60% от менюто ми.
От по-малко протеин в диетата,няма да загубиш ММ,щом си тренираш редовно и си ядеш храни с висок аминокиселинен профил.
Стига с тази загуба на ММ, бе хора...не сте някакви хипер-мега натренирани и нацепени, че да го мислите толкова.
Аминопрофила е добре да е пълен, а колко е висок, не е от значение...важно е и минералното съдържание на храните.
От по-малко протеин в диетата,няма да загубиш ММ,щом си тренираш редовно и си ядеш храни с висок аминокиселинен профил.
Стига с тази загуба на ММ, бе хора...не сте някакви хипер-мега натренирани и нацепени, че да го мислите толкова.
Аминопрофила е добре да е пълен, а колко е висок, не е от значение...важно е и минералното съдържание на храните.
точно това съм написала и аз за протеина..както и да е..
Марги,честит имен ден :) by the way
28.04.13
22:09
Опи, радвам се на дискусията и вниманието ви към мен :*
Големи сте сладури и наистина ми стана приятно, че ме окуражавате.
Деси, страхът от фруктозата е заради тия изречения, как от плодове не се пълнеело, ама не се и отслабвало, как се натрупвали като мазно по корема, и дори тук имаше някаква статия, че повече от 30гр фруктоза на ден не трябва и т.н. А аз много обичам плодове! И се хващам, че се насилвам да ям меса и протеини, а всъщност ми се хапва и на мен повече сурова храна. Някак си, като стане топло, и хич не ми се готви. Имах няколко дена (преди време,не скоро) хранене само на сурова храна и се чувствах добре. Мен много ме влекат тия начини на хранене, ама пусто, все мисля дефицити, калории и пр., което е доста тъпо. А мога да си карам на сурови плодове и ядки цял ден. Обичам ги!
Дани :))), имах откровения, че джънкът ми е вкусен, но не залитам (само) към него! Примерно днес цял ден ми се ядеше тахан с мед. Ама наистина цял ден, как устисках, не знам. Наистина това е нещо божествено и много вкусно. Но аз също тренирам за визия, не само за здраве. Искам да се лиша от мазнините си, и не мога да не мисля за калоричността на храните. :/
Както и да е, вписвам тук да се похваля, че му ударих една дрямка, видя се, че не можах да се концентрирам върху ученето си, а и бях малко потисната от апетита си. Мислех си “What am I doing with my life?: :D След дрямката вече нямах ни апетит, ни потиснато настроение. Направих си кратка тренировка!
Upper Body 5x5x5 Pulse Workout by FitnessBlender.com с гири от 3кг
5x5x5 Pulse Workout for Lean Legs & Glute Toning
3х10 ренегадско гребане
3х10 гребане от “стоеж”
Разработвах румънска тяга, ама айде, няма да я броя, че май не се справям добре с изправянето. Ще я снимам някой път да си кажете мнението.
Стреч
//Трябва да си купя по-леки гири, защото направо ми гръмнаха бицагите и постоянно си почивах : (
///Нямам никаква сила в гърдите, правя лицеви само от трицепс. Как да ги засиля?
////Мачкането с фоумролер трябва ли да е неприятно? Вчера се мачках преди лягане и беше непоносимо гадно. Чак ме е страх сегапак да се размачкам :D
И пак ви благодаря за прекрасното ви внимание! Наистина този форум е чудесен, много добронамереност на едно място!
Мнението беше редактирано от white-peacock на 28.04.13 22:10.
28.04.13
23:01
Минавам само да впиша и вечеря, реших, че няма да си лягам гладна. Абе, не че се чувствах гладна, ама последното ми хранене беше в 14:00, а утре мислех да фаствам и ще ми е по-удобно да броя от вечерта часовете глад.
22:58 - шопска салата с малко извара (36гр-1сл),2домата,1 краставица; неовкусена
Калории за днешния ден (без да вкарвам краставицата в сметките; занапред няма да вписвам зелените зеленчуци, а само “цветните”)
Totals 1757
fats(g) 129.1
carbs(g) 78.5
prots(g) 90.1
Пак съм е някакъв дефицит, па макар и мизерен (giggle)
Лека нощ!
29.04.13
08:10
Опи, радвам се на дискусията и вниманието ви към мен :*
Големи сте сладури и наистина ми стана приятно, че ме окуражавате.Деси, страхът от фруктозата е заради тия изречения, как от плодове не се пълнеело, ама не се и отслабвало, как се натрупвали като мазно по корема, и дори тук имаше някаква статия, че повече от 30гр фруктоза на ден не трябва и т.н. А аз много обичам плодове! И се хващам, че се насилвам да ям меса и протеини, а всъщност ми се хапва и на мен повече сурова храна. Някак си, като стане топло, и хич не ми се готви. Имах няколко дена (преди време,не скоро) хранене само на сурова храна и се чувствах добре. Мен много ме влекат тия начини на хранене, ама пусто, все мисля дефицити, калории и пр., което е доста тъпо. А мога да си карам на сурови плодове и ядки цял ден. Обичам ги!
Познавам доста момичета, които са модели и са предимно на плодове, зеленчуци, ядки и риба и по тази логика трябва да са 150 килограмови лоени топки. :D
От плодове не се пълнее!
Мнението беше редактирано от Petq Pavlova на 29.04.13 08:11.
29.04.13
18:31
Дали? (think)
Днес се осрах с храната. Но все тая, реших, че няма да мрънкам. Стига негативизъм, станалото-станало.
И си смених ника (и заглавието) с нещо по-позитивно.:)
Заминавам утре за Плевен, така че режим ще е трудно да се спазва. Бабите и дядовците предния път едва не ме разкостиха от критики, че не искам да им ям мазните манджи. Запомниха “зеленчуци и месо”, ама уви, с много олио, и уви втори път, че посред това време НИКАК не ми се ядат меса, дори и яйца не ми се ядат, въпреки че се насилвам. После ще пътувам към Варна.
В Плевен ще тренирам с Марина - искам да ме счупи направо, да не мога да ходя след това. :D Тогава се чувствам пълноценна.
Около 7-8 май ще съм в София пак.
Мнението беше редактирано от white-peacock на 29.04.13 19:05.
29.04.13
20:50
Дали? (think)
Да, ама не заедно с френски кроасани и вафли и после плодовете да са виновни. :D
29.04.13
20:52
Не съм чак толкова трагична. Постоянно ми се яде тахан с мед. Залитам към джънк само от нерви. Знам, че оставям впечатление на едва ли не пристрастена, но това просто не е така (tmi)
Знаете ли, трудно ми е без въглехидрати. Имам чувството че тялото ми цяла вечност се настройва да превключва на мазнините като източник. Днес си почнах деня с яйца (не, че ми се ядяха), после и орехи и все не изпитвах доволство, даже по едно време ми прималя. Имам чувството, че не мога без захар. Или смятате, че се лигавя?
Не ми се ядат меса. Почвам да не харесвам иначе любимите ми яйца, защото ги ям насила, знам че “трябва” да ги ям, че яйцата са “добър избор за закуска” и т.н.
Определено насилвам личността си.
Искаше ми се да можеше да се отслабва само с упражнения и ядене на някаква читава, по възможност органична храна (разбира се, не да мухаш пици и бонбони). Ама на, май не е така. Ебем ти калориите, честно.
Не знам дали не се отчайвам от режимите, или от себе си. Чудя се в тях ли е проблема или аз съм лисицата от баснята - гроздето е кисело.
Мнението беше редактирано от white-peacock на 29.04.13 20:55.
Постоянно ми се яде тахан с мед. Залитам към джънк само от нерви..
И кое му е джънка на тахана с мед?
29.04.13
21:12
А защо не закусваш тахан с мед или тахан с лимон? Това е прекрасна закуска :) Не е нужно закуската да е яйца..
29.04.13
21:56
Постоянно ми се яде тахан с мед. Залитам към джънк само от нерви..
И кое му е джънка на тахана с мед?
Не е джънк, но е калоричен адски много.
Явно искам много нещо, когато е забранено.
Иначе днес случаят е следният - ядох яйца насила, свинска пържола насила, и най-накрая се ядосах и изядох цял пакет бисквити Роден край. Ето това имах предвид под “залитам към джънк от нерви”. Осъзнавам, че таханът не е джънк. Ама много калоричен, много... разбира се, след Роден край реших да хапна това, за което от дни мечтая - тахан с мед.. стори ми се много безвкусен.
Психясвам, не е на добре!
Поне още държа самоиронията на ниво :D
Мнението беше редактирано от white-peacock на 29.04.13 21:57.
По-добре карай цял ден на тахан с мед, отколкото пържоли, които не ти се ядат и тесто със захар. :)
29.04.13
22:12
Да, Маргарита, изобщо не ми се ядат меса, а яйцата ме погнусяват, когато са насила. Нищо насила не е хубаво. Ще го карам по-спокойно - каквото ми се яде, яде, и максимално тежко трениране. Ако не тая година, догодина ще изкарам strong fit and lean body :D
Бтв предният ми ник идваше от това, че треньорката ми ме шегуваше, че постоянно трябва да пия успокоителни, понеже съм доста неспокойна. Малко медитация няма да ми дойде зле.
А най добре си гледай живота, срещай се с готини хора ( това неминуемо ще те успокои) и не се вглъбявай прекалено
29.04.13
23:15
нестабилни сме :D
ще се оправим
keep calm and lift heavy!
Марина ще ме гърчи другиден:)
30.04.13
10:01
Вписвам днешната си тренировка, мили съфорумници. Преди да го направя, още веднъж благодаря за моралната подкрепа и за личните съобщения, които някои ми пратиха :)
Днес съм по-спокойна от всякога, станах, пийнах едно зелено чайче, подредих вкъщи, както и багажа, с удоволствие установих, че се нацибрям в едни панталонки, които преди много ми стискаха (такива за бягане, еластични - fuck yeah) и започнах тренировка. Все още не съм яла, но не съм много гладна, да ви кажа...
Трен:
1. Фоумролер
2.Tank Top Arms Workout - Shoulders, Arms & Upper Back Workout -3 пъти@3кг; някои упражнения бяха с малки бутилки вода - 530 гр (giggle)
Adios Love Handles Bye Bye Muffin Top - Quick Cardio, Abs and Obliques Workout
5х20 напад (10 на крак,собствено тегло)
3х10 магарешко ритане с пулс на последно повторение;
3х10 като магарешкото ритане но с прав крак
Drive By Inner Thighs Challenge
3х10 повдигания на пръсти от плие клек (име??)
3. Стреч
Мнението беше редактирано от white-peacock на 30.04.13 10:01.
01.05.13
07:59
Честит ден на труда!
Минавам, за да впиша храната от вчера и да споделя преживявания.
10:30 - ягоди (около 200гр);
11:30 - поне 300гр салата - зелена салата+2 връзки репички,1сл олио гр. семки; варено яйце
13:00 - омлет от 3 яйца с много извара и кашкавал, в масло; не го доядох целия, хвърлих го
<<
<влак>
>>
18:00 - пристигане в Плевен :D 2 филии пухкав козунак ...шопска салата без екстри, свинска пържола, 2 филии хляб със сирене, пържен боб.. вземах си от всичко, което имаше..доста домашни сладки..
Следващият път (т.е. днес) по-сериозно ще подходя. Не трябва само да се вглъбявам, но!!! 1. От вечерята МНОГО ми се доспа, почувствах се неработоспособна, изсъхна ми устата, “разболях се”. 2. Днес установих, че имам целулит по дупето и то грозен, а целулит се маха само с диета. И тук задачката е без много филмарщини, но не и прекалено несериозно отношение, да си правя промени по диетата.
Тук, в Плевен, постоянно се готви, от сутринта почват с яденетата, всичко е доста ... всичково. Имам предвид, тия хора се хранят 3:3:3 :D Направо не е реално! Но пък това е едно от малките места, където уютът просто цари отвсякъде и се чувствам наистина като у дома си.
Обичам Плевен!
Днешно хранене ще вписвам после!;)
Мнението беше редактирано от white-peacock на 01.05.13 08:01.
ЗА целулита..Аз си правя масажи с домашен ексфолиант-кафе,мед,морска сол и малко зехтин на всяка баня-2-3 пъти на ден.От една седмица завършвам всяко къпане със студено обливане на зоните и виждам ефект вече..Моят целулит представлява по една дупка на мястото на брича..но е супер упорит..Сега започвам да пия един диуретик и се надявам и оттам малко да се пораздвижат нещата..
01.05.13
18:21
Трениране 2 часа... как ми стои? :D Но така е - голямо ядене, голямо трениране! А и исках да се изцедя;
14:0015мин кростренажор, стигнах 130пулс
Комплекс AMRAP 15мин - 15 бърпи,10суинга,5тръстера,150скока въже - 3 пълни рунда с 15 бърпита
суинг с 5кг, тръстер с 8кг
Понеже май много се жалих на комплекса, настоях за още тренировки:
3 рунда от:
ходещи напади@8кг
8 лицеви опори
10 преден клек@10кг
И довърших с отработване движението на римска мъртва тяга@30кг; не броях повторения, но яко ми запари гърбеца и задната верига
После малко разходка...
Айде храната после ще я пиша от-до.. Минавам само да се похваля!:)
пп. Марина е страхотен човек :*
Мнението беше редактирано от white-peacock на 01.05.13 18:22.
Искам да кажа едно голямо БРАВО на Мила! Уникален прогрес за такова кратко време. Личи си, че работи здраво и не блъска хамалски, а мисли и изпълнява всичко с много хубава техника.
Много укрепнали глутеуси, корем, гръб и гърди, които й позволяват да се движи правилно и да координира движенията си.
Страхотна си, продължавай все така!
Аз ти казах на първата тренировка, че като се видим следващият път искам да ми покажеш едни хубави лицеви опори ...Е, изненада ме приятно!
Много ти се радвам. :)
Мнението беше редактирано от Miyu на 01.05.13 19:40.