Възможно ли е с 1 дъмбел

30.09.05
22:56

да правя упражнението за гърди от лег което в сайта го представяте с 2, в смисъл примерно държа се с лявата за опора и с десната дигам, щото е в домашни условия и не ми се ръси сухо за 2 :)

Мерси :)

30.09.05
23:19

Аз така винаги тренирам казва се Унилателярно (май така се пише)

01.10.05
10:29

хах щом djgorgio-ASTOR казва, че може може амаа ми е чудно като станат по-големи гирите как ще се държиш  :D представям си го малко забавно :wink:

01.10.05
16:17

[quote author=“valaraukarky”]хах щом djgorgio-ASTOR казва, че може може амаа ми е чудно като станат по-големи гирите как ще се държиш  :D представям си го малко забавно :wink:

Ами държа ги 60-ки без проблем
Направил съм си спец дъмбели (по дълги) и си го слагам като щанга (на лежанката едното рамо го завъртам навътре за да се хване) подавам си го и готово със свободната ръка държа лежанката за упора

01.10.05
23:00

хахх djgorgio-ASTOR г/д ми е ясно  :wink: дано и 30 ОТ ЛЕГ се справи  :lol:

02.10.05
02:32

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз така винаги тренирам казва се Унилателярно (май така се пише)

а защо тренираш така?

02.10.05
11:31

Унилатерално се пише :)  щото си  тренира у тях и няма кои да го пази

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1