02.10.05
12:35
Ми пичове наблегнах на горни гърди и станаха по големи от долните сега искам малък съвет от към прериотета към долни до сега правех ..
лег,Полулег с дъмпел , обратен лег с дъмпели и флайс от хоризонтал .. Сега искам долната наи много да порасне ;)
Еми тогава или прави само флайс или си намери зала в която да можеш да испълняваш тези упражнения. :wink:
Защо точно флайс не виждам логика за долна част мисля че ще е по добре да правя обратна лежанка
абе най добре е да си намериш по шубава зала и да правиш ПЕК ДЕК.тва е най доброто упражнение за долни гърди. :wink:
ми кат не ти се сменя зала прави:
1.повдигане на щанга от лег
2.повдигане на щанга от обратен лег
3.флайс
:arrow: тва е :wink:
Ми при мен действа.Като ми изостават долните гърди и с тва упражнение бързо се изравняват с горните. :wink:
Chushko тва дето ти си го дал също може да помогне. :wink:
Разгледай упражненията от сайта. За долната част на гърдите започни с обратен лег, после кофички и накрая хоризонтален лег. Можеш да включиш и флайс пожелание.
[quote author=“Mr_Muskul”]Разгледай упражненията от сайта. За долната част на гърдите започни с обратен лег, после кофички и накрая хоризонтален лег. Можеш да включиш и флайс пожелание.
не съм начинаещ че да ми даваш тоя сайт :wink: ..Но се пак викаш да почвам с обратен лег, кофички и лег тей ли ! :roll:
Ами болкерс ако не напише 10 поста колкото да драсне за мнения кой друг ще го направи знае не знае изцика нещо
ами прави си нормален лег не прави известно време горен просто е
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами болкерс ако не напише 10 поста колкото да драсне за мнения кой друг ще го направи знае не знае изцика нещо
ами прави си нормален лег не прави известно време горен просто е
АМи обратен ?
02.10.05
17:31
[quote author=“Epoc”]Ми пичове наблегнах на горни гърди и станаха по големи от долните сега искам малък съвет от към прериотета към долни до сега правех ..
лег,Полулег с дъмпел , обратен лег с дъмпели и флайс от хоризонтал .. Сега искам долната наи много да порасне ;)
1. Лег
2. Обратен полулег с дъмбели
3. Кросоувър с кабел
4. Полулег
Това трябва да ти влезе в употреба.
02.10.05
17:40
Тогава прави флайс от обратен наклон!
Значи ко разбрах да видим;)
1)Лег
2)Обратен Лег с дъмбели
3)флайс от обратен лег
[quote author=“Epoc”][quote author=“Mr_Muskul”]Разгледай упражненията от сайта. За долната част на гърдите започни с обратен лег, после кофички и накрая хоризонтален лег. Можеш да включиш и флайс пожелание.
не съм начинаещ че да ми даваш тоя сайт :wink: ..Но се пак викаш да почвам с обратен лег, кофички и лег тей ли ! :roll:
Не ти казвам, че си начинаещ, но ако беше разгледал упражненията щеше да знаеш кои да правиш, за да наблегнеш на долната част на гърдите. Тук във форума е невъзможно някой да ти напише програма, която да работи оптимално за теб, сам трябва да прецениш и изпробваш кои упражнения ти действат най-добре. Затова чети и трупай знания, а в залата пробвай кое работи добре за теб.