31.01.13
15:31
Здравейте , бих желал да Ви запитам кое бихте ми препоръчали Креатин монохидрат или ALL american EFX Kre-alkalyn 750mg. 60caps?
На 27 години съм. 65 килограма с бърз метаболизъм.Тренирам от 2 години и до сега съм вземал креатин монохидрат.Доволен съм от него , защото задържам вода, но от това изглеждам напомпан,което ми дапада. Въпросите ми са кое бихте ми препоръчали и защо? Бих искал отново да имам сила и да изглеждам напомпан, но и още по-добър ефект. благодаря предварително
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 31.01.13 15:36.
31.01.13
15:34
Хайде първо да четем заедно:
Креатин - повелителят на експлозивната сила
Креатинът и водната задръжка
Дългосрочен прием на креатин
Нали?
31.01.13
15:52
Благодаря за бързия отговор.От прочетеното ми стана ,че най-добре е Креатин Монохидрат.Няма по-добро от него! :) За водната задръжка... това че се задържа в мускулните клетки го знаех , но сега научих за това че изпомпването се дължи и на ефекта от креатина с храненето , а не само от задържането на вода. И за да имам по-голям ефект -трябва да приемам повече от 10 Седмици! Благодаря за отговора :)
23.05.13
17:05
От All American EFX Kre-alkalyn или който и да е друг Кре Алкалин, никога няма да изглеждаш така напомпен (това, което искаш ти) както Моно-то те издува на базата на водна задръжка.
Но с Кре Алкалина много по изчистен ще стоиш и релефен.
Всичко е въпрос на това.... как искаш да изглеждаш !? :)
Издут и напомпен - Моно
Изчистен и по релефен - Кре Алкалин.
казано от Тодор Чипов на 23.05.13, 17:05:
От All American EFX Kre-alkalyn или който и да е друг Кре Алкалин, никога няма да изглеждаш така напомпен (това, което искаш ти) както Моно-то те издува на базата на водна задръжка.
Ако изобщо успее да се напомпи , понеже при някои монохидрата не действа.
Но с Кре Алкалина много по изчистен ще стоиш и релефен
Това зависи на 100 % от храната ! ;)
Всичко е въпрос на това.... как искаш да изглеждаш !? :)
Издут и напомпен - Моно
Изчистен и по релефен - Кре Алкалин.
Глупости! А ако ти кажа, че кре-алкалина и монохидрата е едно и също? Монохидрат + алкално вещество = на кре-алкалин, алкалната среда или по-скоро неутрализираната донякъде киселинна среда в стомаха на теория означава по-добро усвояване на монохидрата. Сега очаквам аргументи в полза на твоята теория. ;)
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.05.13 18:54.
В една подобна тема Solomon Kane беше споделил линк с рецептата, от който се вижда, че е точно както казва Valdis.
Мнението беше редактирано от Петър на 25.05.13 19:16.