Дневникът на ВладоХ

Темата е заключена.

23.05.13
23:50

Здравейте,

с малко закъснение, но с най-добри намерения започвам да си водя дневник. Имал съм кратък и непродължителен опит във фитнес залите и съм минал през протеини, аминокиселини, трибестани, глутаурини, л-карнитини и какви ли не други хранителни добавки.
Истината е ,че съм лаик в областта на вдигането на тежести и съм със слаба двигателна култура :)

На 28 години съм (знам, че съм се сетил малко късно), висок съм 176см и съм 80кг.
В момента следвам този хранителен режим:

07:00ч - 2бр Стимулант x (един френд ги препоръча за сваляне, вече изпих към 20 хапа)
07:45ч - Тичане ~ 45мин (понякога интервално, понякога джогинг, зависи кучето в какво настроение е :) )
Истината е,че ако е интервално тичането не съм успявал да стигна до 45 мин, някъде 30 ми е макс-а и после припадам :)
09:00ч - овесени ядки, мляко, банан - 300г общо
11:00ч - 3 - 4 яйца + сирене - бъркани + зелен чай (Ahmad Tea)
13:30ч - 150г пиле + 80г салата (домати и краставици)
15:30ч - 150г пиле + салата или 200г извара + 1 филийка препечен бонус
17:00ч -  тук мисля да включа тренировка (около 45мин), защото последния месец само съм тичал сутрин

Тренировката мисля да е със свободни тежести и ще е от този тип:
http://www.youtube.com/watch?v=8UD3u6WqoyY
и втора част
http://www.youtube.com/watch?v=mRvHBIAQf9I

18:30ч - 200г пиле + салата
21:00ч - 200г извара или 250мл прясно мляко 0,1%

Целта ми е да махна паласките и малкото корем, които останаха. Изгубих около 7 кг за последните 2 месеца, но главно от ръцете и гърдите, след като спрях да тренирам. Искам да сваля още поне 3 - 4кг мазнини. Знам,че на телесно тегло се падат по минимум 2г протеини, а на мен ми трябват към 160г дневно, за да съм си в нормата. Мисля това да ми е режима до Септември и после ще започна по-сериозно качване на маса с повишаване на протеините.

Въпросите ми са следните, какво бихте променили в храненето ми и има ли по-добра схема за упражнения, която бихте ми препоръчали, преди да съм се овъртял съвсем.

Предварително Благодаря за всички за отделеното внимание и ако съм изпуснал да дам някакво ифно, ще се поправя, след коментарите Ви.

Темата беше редактирана от vlado на 23.05.13 23:52.

24.05.13
00:06

Здрасти. Мазнините в храненето ти са много ниски. Успех с дневника.

24.05.13
12:50

Какво ми препоръчваш да добавя или да сменя ?

Зехтин, сурови ядки ще решат проблема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1