казано от Madboy на 18.05.13, 20:01:
Иначе Боби ми обясни как стоят нещата на лично, за което благодаря : )
Но няма да ви го копирам, да ви отварям очите сега , няма смисъл .
Е то това и оставаше, след като ти е написал нещо на лична, ти да го изплякаш на публична...
18.05.13
20:17
Давай така ти бре, Сашко :)
Говорех за :
казано от Madboy на 18.05.13, 19:43:
казано от Boby_ на 18.05.13, 19:03:
1. Повдигане на щанга от лег - 3+1х160, 4х155, 4х155 кг.
Според мен така ” ” Моята роля беше, в движението на щангата надолу. Оттам с ряз и вик се бута, където за моя изненада се включвам в последните 10-15 см от движението. “
Ще вдигнеш минимум 200 :D
:)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 18.05.13 20:18.
Ами то е доста умна мисъл, и би било добре всички да я знаят, но пък не всички биха я осмислили правилно, така че няма смисъл както ти казах ;)
Боби, ние с тебе сме вече со факинг дръти.
Фастинг+бира не стааа, пробвах вече :)
19.05.2013 г. (тренировъчен ден 5, седмица 3)
Тренировка - гръб, трапец
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с раменен подхват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Набирания с раменен подхват (със собствено тегло) - 4.
Работни серии:
1. Набирания с раменен подхват (с доп. тежест) - 6х32, 6х32, 5х32, 7х16 кг.
2. Придърпване на горен скрипец с широк хват - 6х90, 6х90, 5х90 кг.
3. Гребане с прав лост с подхват - 7х120, 7х120, 6х120 кг.
4. Мъртва тяга - 8х50, 8х50, 8х100, 8х120, 8х120 кг.
5. Повдигане на рамене на машина за тяга - 8х100, 8х150, 8х200, 7х230, 6х230, 6х230 кг.
Обобщение за тренировката:
Прилична тренировка. Тренирах на обяд и реших да не прекъсвам фастинга с протеин.
Малко тягичка с по-нисък старт и (надявам се) повече участие на краката от обикновено.
Добавки:
1. След ставане - 1000 мг Tribulus на Now, 3 грама рибено маслo.
2. По време на тренировката - 10 грама Aminolast на Gaspari.
3. Към 18 (план) - 1000 мг Tribulus на Now, 3 грама рибено масло.
4. Преди лягане (план) - 3 капсули ZMA на Now.
Храна:
19 часа фастинг, последвани от:
1. Към 17 - две порции телешко с грах, няколко бири.
2. Към 21 (план) - агнешки котлети със спанак и ориз на фурна.
Обобщение за деня:
Сутринта разходки напред-назад, после тренировка, а след тренировката... тренировка. Един приятел сменя квартира, а аз съм сред обичайните заподозрени, когато става дума за мъкнене на тежки предмети, така че мога да запиша три часа фермерска с хладилници и качване на стълби с гардероб. :) Поизморих се, но не чак толкова, колкото очаквах.
казано от Дилян на 18.05.13, 22:05:
Боби, ние с тебе сме вече со факинг дръти.
Фастинг+бира не стааа, пробвах вече :)
Това не е окончателно доказано. :)
Второто имам предвид, първото е ясно. :D
20.05.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Към 18 - 1000 мг Tribulus на Now, 3 грама рибено масло.
3. Преди лягане (план) - 3 капсули ZMA на Now.
Храна:
21 часа фастинг, последвани от:
1. Към 18 - една (повтарям, ЕДНА) бира, две порции телешко с грах, едно (засега) малко малцово.
2. Към 21 (план) - още една вечеря ще има, но не съм решил какво ще е.
Обобщение за деня:
Днес успях да си нахвърлям в най-общи линии презентацията за една национална среща другата седмица и съм доволен.
След работа трябваше да въртя колело и да измисля нещо за разтягане, но ми се обадиха от градината, че малката е с температура и се водихме при личния лекар.
Приемам съвети за някаква серия упражнения за разтягане за напълно начинаещи. Поразрових се из Youtube и горе-долу ми хареса това, но първо не разбирам почти нищо от подобни упражнения и второ не съм го гледал цялото:
Ако сте попадали на нещо по-добро, ще съм ви благодарен!
Тази може и да дава частни уроци :Д. Иначе Цецо ми препоръча Yoga Zone канала в ю тюба.
казано от Boby_ на 20.05.13, 19:05:
Приемам съвети за някаква серия упражнения за разтягане за напълно начинаещи. Поразрових се из Youtube и горе-долу ми хареса това, но първо не разбирам почти нищо от подобни упражнения и второ не съм го гледал цялото:
...
Ако сте попадали на нещо по-добро, ще съм ви благодарен!
Погледнах клипчето отгоре-отгоре. Като за хора, които тепърва ще се разтягат е добре.
Имам обаче някои забележки относно две от нещата, които видях.
1. Кучешко протягане...(въпреки, че тук Слави би бил в стихията си ;) ) погледни разясненията, които съм дала в статията ...не ми харесаха много тези от видеото.
2. Наклоните напред: Порчети (ако вече не си го направил) и това , защото наклона и напред от седеж беше скандален.
Останалото е ОК. Добре е разтяжките да се съобразят със специфични индивидуални проблеми, но ако няма кой да ти показва, действай по видеото.
20.05.13
19:48
казано от Тайсън на 18.05.13, 22:58:
Няма отърваване от теб Боби...:D
Хаха,това днес си го взех и чак като го взех погледнах, че пише сподели с Иван, е споделих го със себе си. :D
Марги, благодаря за напътствията! Прочетох статиите, но някои позиции и движения ми е трудно да си ги представя. Друго е да се видят на видео.
казано от Boby_ на 20.05.13, 19:48:
Марги, благодаря за напътствията! Прочетох статиите, но някои позиции и движения ми е трудно да си ги представя. Друго е да се видят на видео.
Кучешкото протягане си има видео, а другата статия ти я дадох заради теоретичните разяснения относно наклоните напред. Начина, по който момичето от видеото показа наклона напред от седеж, беше противоположен на всички правила за безопасност и коректно изпълнение, кото съм писала. :)
21.05.2013 г. (тренировъчен ден 1, седмица 4)
Тренировка - рамо, предмишница
Загрявка:
Раменни преси с прав лост от седеж - 10х20, 10х20, 8х40, 8x40 кг.
Адаптация:
Раменни преси с прав лост от седеж - 4х70 кг.
Работни серии:
1. Раменни преси с прав лост от седеж -5x85, 5х85, 5x85 кг.
2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 7х42, 7х42 кг.
3. Повдигане на дъмбели встрани от стоеж - 6х30, 6х30 кг.
4. Повдигане на дъмбели встрани и назад от седеж с гърди, опрени в коленете - 6х40, 5х40 кг.
5. Сгъване на китка на хоризонтален скрипец (за предмишница) - 8х15, 8x20, 8х25, 5х30, 8х25 кг.
6. Сгъване на китки с дъмбели с надхват (за предмишница) - 6х12,5, 6х12,5, 6х12,5 кг.
Страшно ми се спеше днес, мъчат ме и някакви колики, а на всичко отгоре левият лакет ме боли много. Въпреки това горе-долу прилична тренировка. Свалих 5 кила от раменната преса и станах 3 петици на 85.
Добавки:
3. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Към 18 - 1000 мг Tribulus на Now, 3 грама рибено масло.
Храна:
20 часа фастинг, последвани от :
1. Към 17:30 - двойна доза протеин.
2. Към 18 - кофичка кисело мляко, парче кашкавал, малко синьо сирене.
3. Kъм 19:30 - порция мариновано заешко със зеленчуци, салата домати.
4. Към 21 - три яйца на очи, домати.
Обобщение за деня:
Много работа ме чака следващите дни, но по-тъпото е, че чакам едни резултати и преди да излязат, на практика съм с вързани ръце.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.05.13 07:59.
Нещо пак се е обострил епикондилитът на лявата ръка (ако изобщо е това, разбира се). Сутринта се намазах с Диклак гел без особени надежди, то пък взе, че ме облекчи. Ще мажа десетина дни и ще гледам да карам по-леко на дърпащите упражнения, пък да видим.
22.05.13
13:09
казано от Boby_ на 22.05.13, 09:35:
Нещо пак се е обострил епикондилитът на лявата ръка (ако изобщо е това, разбира се). Сутринта се намазах с Диклак гел без особени надежди, то пък взе, че ме облекчи. Ще мажа десетина дни и ще гледам да карам по-леко на дърпащите упражнения, пък да видим.
Преди няколко месеца имаше същите проблеми и ако се проявяват толкова често има опасност да станат хронични. Имам 30 годишен “флирт” с подобни болежки и съм установил, че единственото лечение е почивката. Лошото при мен, че флирта премина в брак за цял живот.
При мен боли перманентно леко и досадно, остро в началото на тренировката и практически болката изчезва след средата на тренировката. Вече свикнах и спрях да мажа с каквото и да е. Не е решение, но нали точно ти ми каза, че няма оправяне :)
казано от Storm на 22.05.13, 13:45:
При мен боли перманентно леко и досадно, остро в началото на тренировката и практически болката изчезва след средата на тренировката. Вече свикнах и спрях да мажа с каквото и да е. Не е решение, но нали точно ти ми каза, че няма оправяне :)
Мдам, така казах и за съжаление съм прав. :)
И при мен са същите симптомите - през деня докато не тренирам, боли малко, но спокойно мога да го игнорирам. В началото на тренировката се изостря, после като загрея, намалява и към края изчезва. Вероятно вече е хронично.
22.05.2013 г. (тренировъчен ден 2, седмица 4)
Тренировка - бицепс, трицепс
Загрявка:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 8х20, 8х40 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 8х20, 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 4х55 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 4х100 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 6х70, 6х70, 6х70 кг.
2. Избутване на щанга от лег с тесен хват - 8х120, 7x120, 6х120 кг.
3. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж (тип “чукчета”) - 8х35, 7х35 кг.
4. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х60, 6х60 кг.
5. Скотово сгъване с дъмбел - 6х30, 6х30 кг.
6. Трицепсово разгъване на горен скрипец зад глава (с една ръка) - 6х45, 6х45 кг.
Нормална тренировка.
Добавки
1. След ставане - 1000 мг Tribulus на Now, 3 грама рибено масло.
3. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now.
4. Към 18 - 1000 мг Tribulus на Now, 3 грама рибено масло.
5. Преди лягане (план) - 3 капсули ZMA на Now.
Храна:
20,5 часа фастинг, последвани от:
1. Към 17:30- двойна доза протеин.
2. Към 18:30 - салата печени чушки, сирене и домати, свинско по римски (свинско, гъби, кисели краставички, бекон, сметанов сос, кашкавал).
3. Към 19:20 - сурови тиквени семки и сурово кашу (по 30-тина грама), годжи бери (15-тина грама).
4. Към 21(план) - още нещо - може би кофичка биволско кисело мляко.
Втори ден без бира и алкохол. Сърби ме гърбът...
Обобщение за деня:
Много работа, а и разправии с глупости... Не ми се разказва.
Днес случайно видях колежките да хапват някакви вафлички в офиса. Вниманието ми привлече твърдението, че са правени по стара фамилна рецепта. Зачетох се в съдържанието на опаковката и какво да видя - те хората какви неща са използвали още от едно време, а ние да не знаем...
Представям си как отупват от праха стария тефтер на наскоро починалата баба-столетница и четат вътре:
“След като добре размесите лецитина и соевото брашно, добавете две супени лъжици глюкозо-фруктозен сироп, половин чаша мляко на прах и суроватка, колкото поеме. Яйчният меланж се слага накрая...”
Ех, вкусовете от детството ми! (cake)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.05.13 15:03.
казано от Boby_ на 23.05.13, 14:47:
“След като добре размесите лецитина и соевото брашно, добавете две супени лъжици глюкозо-фруктозен сироп, половин чаша мляко на прах и суроватка, колкото поеме. Яйчният меланж се слага накрая...”
(cake)
Доста добре боравиш с методологията -))))
P.S. На мен живота ми минава пред печката :-)))
23.05.2013 г. (тренировъчен ден 3, седмица 4)
Тренировка - бедра, прасец
Загрявка:
Преден клек с фитили - 8х60 кг.
Адаптация:
Преден клек с фитили - 4х100 кг.
Работни серии:
1. Преден клек с фитили - 4х120 кг. и щрак... дясното коляно.
2. Лег-преса - 11х235, 11х235, 11х235, 10х235 кг.
3. Бедрени разгъвания на машина - 11х115, 10х115 кг.
4. Бедрени сгъвания на машина - 8х95, 8x95 кг.
5. Повдигане на пръсти на калф машина - 10х50, 8х80, 7х90, 8х80, 8x80, 8х80 кг.
Днес пак издънка. Още на загрявката ме болеше дясното коляно (уж здравото от двете). На 120 болката се изостри и локализира в горната дясна част на капачката. Бях отписал тренировката, но като починах, пробвах лег-пресата. Там никаква болка. Опитах пак да клекна - болеше и със собствено тегло. Странна работа. Завърших си тренировката с лег-преса като основно упражнение, но оставих по-малко килограми за всеки случай.
Добавки:
Храна:
Почти 20 часа фастинг, последвани от:
1. Към 18 - двойна доза протеин.
2. Към 19 - салата домати, четири варени яйца, синьо сирене, 30-тина грама сурово кашу, 20-тина грама сурови тиквени семки, кофичка биволско кисело мляко, две кубчета черен шоколад с 99% какао.
3. Към 21 - втора вечеря, но още не знам какво ще включва.
Трети ден без бира... Утре обаче ще си изпия дозата за цялата седмица. :)
Обобщение за деня:
Днес работа, разправии с паралелен износ, на всичко отгоре като тръгвах към залата, ми се обадиха, че са блъснали колата на баща ми. Той намалил и дал ляв мигач да завива към паркинга пред блока, а някакъв идиот тръгнал да го заобикаля отляво с поне 80 км/ч в квартална уличка и съответно го отнесъл, а след това избягал. Добре поне, че няма пострадали! КАТ и застрахователите дойдоха за нула време, та приключихме бързо и стигнах до залата все пак. Стигнах, но защо ли...
Утре пътувам към Банско малко да отдъхна за 3 дена.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.05.13 19:21.
23.05.13
20:45
Бобка, а запомнихте ли му номера на тоя?
казано от Херцог Трън на 23.05.13, 20:45:
Бобка, а запомнихте ли му номера на тоя?
Е те ако го бяха запомнили, нямаше да е избягал :D
23.05.13
21:06
Не е точно така... :) Той може да избяга, а ти ако му видиш номера го даваш на КАТ :)
Не присъствах на самия инцидент, а баща ми не е успял да види номера. Абе важното е, че никой не е пострадал. Ламарини се оправят.
Я поздравче с нещо за душата:
Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.05.13 21:34.
24.05.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Към 18 - 1000 мг Tribulus на Now, 3 грама рибено масло.
3. Преди лягане (план) - 3 капсули ZMA на Now.
Храна
1. Към 12 - купичка пилешка супа, шопска салата, пилешка кавърма в омлет, три малки бири
2. Към 16 - шунка, луканкови пръчици, бири.
3. Към 20 (план) - вечеря на блок маса.
От днес до неделя без фастинг. Почивката си е почивка.
Обобщение за деня:
Сутринта пътувахме. После басейн - изплувах 6 21-метрови дължини и дадох заето. Единственото ми оправдание са 33-те градуса температура на водата. После към час мързелив тенис с голямата щерка. След малко отивам на боулинг (мразя я тая игра, но и жената трябва да се забавлява). Изобщо почивка!
В хотела има фитнес, но е умряла работа. Една лежанка с общо 100-110 кг тежести и един гладиатор. Утре ще пробвам едни гърди с 1000 повторения. :)
25.05.2013 г. (тренировъчен ден 4, седмица 4)
Тренировка - гърди, преса
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 10х10, 10x30, 8х70 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 8х110, 8х120, 6x120, 6x120, 6x120 кг.
2. Пек-дек - 6х50, 6х40 кг.
3. Лицеви опори - 30, 20.
4. Коремни преси с прибиране на колене към корема - 20, 20, 19.
5. Планк - 2х1 минута.
6. Повдигане на крака от вис на шведска стена - 10, 8.
“Хотелска” тренировка. Паянтова лежанка Кетлер с 10-килограмов лост фи 30, комбиниран уред, на който правих пек-дек, шведска стена и пода - толкова. На тази лежанка и с този лост 120 направо си ми тежаха, особено от втората серия нататък. Накрая завърших с лицеви опори почти до отказ. Слаба работа като цяло.
Към тренировката мога да добавя цяла сутрин в басейна (повече плацикане, отколкото плуване) и после към час тенис на бавни обороти. Играх с голямата щерка, която тренира от около месец. Като я бия, се разстройва, като й давам някоя точка, се сърди... Пуберска работа. :) Във всеки случа раздвижих се.
Добавки:
Храна:
1. Към 9 - бъркани яйца, бекон, шунка, домати, краставици, кашкавал и още доста неща от блок маса.
2. Към 14 - купичка таратор, две бири.
3. Към 20 (план) - пак вечеря на блок маса...
Замина и фастинг, и всичко тия дни. Даже закусих днес, което не правя дори и когато не фаствам. Е, довечера ще хапна солидно, после спирам до неделя вечер. Утре на закуска само едно еспресо. Ще видим как ще се удържа, де, защото хотелът е хубав и храната е добра и в изобилие...
Обобщение за деня:
Басейнче, разходка до Банско, после минахме през една конна база на изхода от Разлог, където децата и жената яздиха. Сега сядам малко на бутилка Рицина и после няколко бири...
Другата седмица съм на служебна среща - три дни... в Банско. Фастингът заминава по дяволите. Тъкмо бях спрял с бирите за три дни и килата тръгнаха надолу (с цели две), сега пак ще се върна на изходна позиция. Е, нищо - трябва и да разпуска човек. Не може само бачкане и стрес.
26.05.2013 г. (тренировъчен ден 5, седмица 4)
Тренировка - гръб, трапец
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с раменен подхват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Набирания с раменен подхват (със собствено тегло) - 4.
Работни серии:
1. Набирания с раменен подхват (с доп. тежест) - 6х32, 6х32, 5х32, 7х16 кг.
2. Придърпване на горен скрипец с широк хват - 6х90, 6х90, 5х90 кг.
3. Гребане с прав лост с подхват - 6х120, 6х120, 5х120 кг.
4. Мъртва тяга - 8х70, 6х120, 6х140, 6х140, 6х140 кг.
5. Повдигане на рамене на машина за тяга - 8х100, 8х150, 8х200, 6x240, 6х240, 6х240, 5x240 кг.
Слабичка тренировка, но бях уморен и много гладен. На тягата качих 20 кила - на 140 все още нямаше болка, но не посмях да сложа повече.
Добавки:
Храна:
21 часа фастинг, последвани от:
1. Към 17:30 - двойна доза протеин.
2. Към 18 - малко синьо сирене, бански старец и пастърма, няколко бири.
2. Към 21 (план) - свински котлети с кисело зеле на фурна.
Обобщение за деня:
Сутринта за последно на басейн. Този път по-добре с плуването от петък - изкарах 600 метра бруст и кроул във вода с температура 33 градуса. Имах още сили накрая, но трябваше да тръгваме.
После пътуване, а следобед - оправяне на авакриум и тренировка. Утре пък пътувам обратно за Банско, този път на служебна среща... :)
Лоша работа с тия хотелски фитнеси... В събота поне някаква тренировка за гърди успях да сглобя в онзи в Катарино, но в този тук рамо не виждам как ще се получи. Има бягаща пътека, велоергометър, кростренажор и “гладиатор” с адски паянтов вид. Никакви свободни тежести, никакви уреди за бутане (освен пек-дека на гладиатора). Няма смисъл да си съсипвам тренировката. Ще я отложа за сряда.
Поне има 20-метров правоъгълен басейн. Няма коридори за плуване, но се надявам, че няма да е пълен. Видях група англоговорящи пенсионери да се мотаят из хотела и се притеснявам, че може да е плуване с препятствия, но нищо не мога да направя по въпроса. :)
Планирам поне километър привечер след края на срещата. За повече не знам дали ще ми стигне въздух като за трето влизане в басейн за последните 10, даже 15 години.
Що не отидеш, Боби, в някоя обикновена зала, не хотелски фитнес - предполагам има :) ?
казано от Петър на 27.05.13, 14:43:
Що не отидеш, Боби, в някоя обикновена зала, не хотелски фитнес - предполагам има :) ?
Сигурно има, но не ми се излиза от хотела. :) Ще плувам и после ще ям, че пропуснах обяда... :) А и ако почна седмицата вместо във вторник, в сряда, няма да е драма. В петък ще тренирам, вместо да почивам и пак съм “на чисто”.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.05.13 14:51.
казано от Boby_ на 27.05.13, 14:40:
Лоша работа с тия хотелски фитнеси...
“Фитнеса” в Катарино е пълна катастрофа. Ако си отседнал там, най-близкия читав фитнес е точно в центъра на Разлог (на площада, в сградата на съда). Ако пък ти се разхожда до Банско, точно на входа на града има зала, както и още една доста симпатична и добре оборудвана малко по-нагоре в града. Ако те интересува, ще ти дам координати.
казано от Маргарита Манева на 27.05.13, 14:52:
казано от Boby_ на 27.05.13, 14:40:
Лоша работа с тия хотелски фитнеси...
“Фитнеса” в Катарино е пълна катастрофа. Ако си отседнал там, най-близкия читав фитнес е точно в центъра на Разлог (на площада, в сградата на съда). Ако пък ти се разхожда до Банско, точно на входа на града има зала, както и още една доста симпатична и добре оборудвана малко по-нагоре в града. Ако те интересува, ще ти дам координати.
В Катарино бях миналата седмица, сега съм в Банско. Ако ми дадеш координати на непретенциозна зала с някой и друг лост и дъмбели, където да може да се прави рамо (че това ми е на дневен ред), имаш бира от мен при бъдеща среща (замени бира с каквото пиеш, ако не върши работа). :)
Ето това е къщата за гости, която разполага с доста добър (по моите разбирания, а и тези на Славко) фитнес: http://varina-bansko.com/
Най-лесно ще се добереш до нея, като тръгнеш от пощата нагоре (посока планината), по пътя ще подминеш 2 мини игрища, след второто завиваш във втората (мисля беше) пресечка в ляво, и на около 200 метра има къща със зелена фасада, на приземния етажна която се намира фитнеса. Мисля че отваряше в 9 часа и работи до късно. Ако случайно подминеш пресечката, ще стигнеш до автомивката, на копто ще те упътят. ;)
Другият, който аз лично не харесвам кой знае колко е на влизане в града, на реда на бензиностанция Лукойл, на около 50 м след нея. Табелата е малка и е лесно да я пропуснеш, слиза се по стълбите надолу.
И двата фитнеса са на разумни, към ниски цени.
Дано съм обяснила разбираемо, че не ми се отдава много. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 27.05.13 15:13.
Благдаря!
Ще направя опит утре да намеря Варина къща (а и GPS-ът ще помогне), ако ми остане време привечер. Ако не, винаги има план Б. :) (beer)
П. П. А според GPS-а тази Варина къща е точно на 800 метра от хотела ми. :) Май още днес ще ида да я “преслушам”, ако успея да се измъкна навреме. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.05.13 15:18.
казано от Boby_ на 27.05.13, 15:13:
Благдаря!
Ще направя опит утре да намеря Варина къща (а и GPS-ът ще помогне), ако ми остане време привечер. Ако не, винаги има план Б. :) (beer)
П. П. А според GPS-а тази Варина къща е точно на 800 метра от хотела ми. :) Май още днес ще ида да я “преслушам”, ако успея да се измъкна навреме. :)
В кой хотел си?
казано от Маргарита Манева на 27.05.13, 15:22:
казано от Boby_ на 27.05.13, 15:13:
Благдаря!
В кой хотел си?
Св. Иван Рилски - до ски зоната.
Да - правилно разстояние ти е показал ГПС-а. В такъв случай най-вероятно ще слезеш от горната страна - откъм автомивката и ще завиеш по първата пресечка след нея в дясно. :)