22.05. сряда
Тренировка 1: на гладно :)
5кръга:
лицеви*3
хориз.набирания*3
клек СТ*10
повдигане на дъмбел напред за рамо*10
упр-е за корем,което не знам как се казва*15
повдигане на дъмбел встрани за рамо*10
ножици за корем*20
кик-бек трицепс*10
Храна:
То се е видяло,че моя милост гладна нема да устиска да стои,но ще се опитам днес макс.малко да ям
След тренировката:
40гр ориз,75гр пил.филе,100гр спанак и 2 гр краве масло,50гр кис.мляко. Тва е такова задушено,без сол,само млякото слагам преди яденето и си го обърквам (wait) :D
По-късно ще има и тренировка в залата ... (devil)
Описвам само тренировката и лягам:
Тренировка 2 ,в зала:
клек на гръб 10*20кг 10*30кг 10*40кг 2*5*50кг 2*3*55кг 3*2*60кг 4*1*65кг (party)
между сериите лицеви опори
лег преса 10*80 10*90 2*10*100 2*5*110
Тая стевия почти не я усещам..нито в бискв.торта,нито в макароните на фурна..(dull)..Спазвам дозировката относно пропрция захар-стевия,обаче нещо не е наред..Идеи?
23.05.13
13:37
казано от JulsaVena на 23.05.13, 13:30:
Тая стевия почти не я усещам..нито в бискв.торта,нито в макароните на фурна..(dull)..Спазвам дозировката относно пропрция захар-стевия,обаче нещо не е наред..Идеи?
Аз не спазвам дозировката, слагам толкова, колкото ми е добре на вкус (wasntme) И все пак не забравяй, че няма как точно да ти придобие вкуса на бялата захар (giggle)
Значи...(wasntme)
Остава ми Уотър Контрол за 8 дни...Нещо се колебая дали да си го поръчам втори път.
По етикет се пие по едно след храна,но понеже аз до към 12-1 не огладнявам ,а вече съм навън на жегата и съм отекла,го пиех две сутрин на гладно като стана и по 1 след двете хранения през деня..Не мога да кажа,че не действа.Действа,даже покрай ПМС тоя месец доста ми облекчи подуването..но съм пила всеки ден и зелен чай,и не съм близвала сол...и не съм яла и храни,които са с консеранти или такива,които предизвикват водна задръжка.Плюс това пия по 3-4 кафета на ден и напоследък имам и кардио тренировки,които пак си допринасят за по-малко водна задръжка..
И в крайна сметка си мисля,че не е толкова ефективен и определено очаквах по-стабилно действие..
Някой да сподели за други добавки с диуретично действие. За уотър аут на Нау -по принцип ми се струва скъпо,а за колко време стига? Други продукти от които сте доволни?
23.05.13
18:58
Опаковката е от 100табл. и се пие 2пъти Х 2табл. :) Така си прецени за колко време ще ти стигне ;)
23.05.13
19:42
Да доволна съм, определено има ефект, Марги също може да потвърди думите :) Но конкретно в периода, в който съм не мога да усетя максимално ефекта му, защото съм започнала,за мое съжаление, да консумирам джънк в неприлични количества и си задържам на макс вода и съм подута постоянно |-)
23.05. четвъртък
Тренировката:
следобедно кардио на вело- 30 мин-20км изминати
Вечерта в залата:
7 кръга:без почивка
сгъване за бицепс 6кг дъмбел *5 за всяка ръка
лицеви опори*6
едностранно гребане с дъмбел 15кг *5 за всяка страна
скрипец зад врат 10* 25кг, 10*30кг, 10*30кг, 10*35кг, 5*40кг, 5*45кг, 5*45кг
Хиперекстензии 10*СТ 10*5кг 10*10кг 10*15кг 10*СТ
чукчета 2*10*20кг 10*30кг
Въобще не се сещам какво правих после..беше голям задух (dull)
Храната:
100гр пълноз.макарони ,50гр сирене, 3 гр масло ,2 яйца ,250гр прясно мляко-на фурна,със стевия...:x
170гр Вита ,100гр извара ,1 варено яйце,домат,краставица
1 бисквита Тутку (dull) (dull) (headbang) абе направо фейспалм!!
700мл зелен чай
Много ме мързи напоследък в залата..сигурно защото все се случва да ходя към 9,30-10.00 ,когато вече съм убита от сивото ежедневие :D
Това е лястовичето,за което си грижа от три дни.Паднало е или избутано от гнездото си..Няма нищо счупено.Здраво си е.Четох доста статии за това как да се гледа и т.н.Според това,което пише,пилето се развива добре и има реален шанс да оцелее.
Храня го с бели червеи,срязани през средата; бия му мухи,и по малко хляб,напоен с вода..Общо взето е като малко бебенце-яде на много често,нааква се и заспива на секундата..Ако не заспи,иска да стои в ръката ми на топло :)
Ако някой има полезни съвети,очаквам ги. Присърце съм го приела и искам да му помогна. Кръстила съм го Рони( Рони Колман)- да е здраво и борбено.
Мнението беше редактирано от Juls на 24.05.13 15:13.
24.05.петък
Тренировка:
3 кръга без почивка:
обръщане и тласкане*20кг*3
суинг до хоризонтала с пудовка 12кг*10
напади*10кг*10
лицеви*7
3 кръга без почивка:
гребане на машина*30кг*7
кик-бек трицепс*7 на всяка ръка
чукчета*20кг*10
коремни на римско 10*СТ и веднага след тях 7*10кг диск пред гърди
4 кръга без почивка:
прасец на калф от седеж с 35кг*10
повдигане на крака от стенд*12
молитва от колене*50кг*10
скрипец зад врат с 1 мин почивка между сериите:
10*30кг 10*40кг 2*5*45кг
Храната:
600мл зелен чай
2 кюфтета малки,пържени в олио..(dull)...Много обичам пържени кюфтета,но си позволявам веднъж-дваж годишно да ям такъв боклук
200гр зеле,100гр морков,5гр зехтин,магданоз,ябълков оцет домашен
3 варени яйца,домати,краставици
100гр извара
50гр сирене
50гр овес
10гр стафиди
75гр кафяв ориз със 200гр зеленчуци-грах,морков,царевица,брокол и 3гр краве масло
Започнах да правя лицеви всеки ден. Усещам как всеки път се чувствам по-стабилна и ми става по-лесно.Не бързам да гоня бройка.Правя ги бавно и гледам да усвоя правилна техника.
Мнението беше редактирано от Juls на 24.05.13 20:32.
25.05.събота
Тренировката: страшен мързел днес :D
суинг до хоризоната*12кг*2*10
лицеви 3*7
повдигане на крака от стенд 3*10
повдигане на крака от вис 3*10
коремни на римско 1*10*СТ 2*10*10КГ пред гърди
повдигане на крака от лег 3*20
вертикално-тазобедрени повдигания от лег 3*15
раменна преса с дъмбели 2*10
лег 2*10*20кг 2*10*25КГ 2*5*30кг 35 не мохаж да ги бутна въобще (dull)
Това всичкото-в суперсерии и сетове,но не помня кое с кое беше :D..Нали ви казвам,,много ми е мързеливо и отвеяно (wasntme)
Храна:
600мл зелен чай
300гр варени картофи
3 варени яйца
100гр извара
50гр сирене
5гр масло
200гр моркови
100гр овес
20гр стафиди
100гр к.мляко
Тва е засега ;)
Мнението беше редактирано от Juls на 25.05.13 15:54.
Тоя трицепс ме убива..Мразя да го тренирам,чак ми е досадно и си личи,че го претупвам. Намислила съм да го скъсам и пускам тая снимка сега да има база за сравнение.
26.05.неделя
Тренировката:
3 кръга без почивка:
наклони встрани на уред за хип.екст. с дъмбел *10 на всяка страна
повдигане на машина за рамо *5 -направо си беше до отказ
кик-бек трицепс *8 на вс ръка
3 кръга без почивка:
повдигане на крака от стенд *10
скрипец зад врат 10*30кг 10*40кг 8*45кг
лицеви 10-8-6
3 кръга без почивка:
повдигане напред на диск за рамо 5*5кг във всяка ръка и веднага след тях 5*2,5кг във всяка ръка
суинг до хоризонтала и по-точно малко по-нагоре *10*12кг
повдигане крака от вис 1*10
половин набиране надхват
няколко набирания с отскок,задържане и бавно пускане
молитва от колене 2*10*50кг 1*8*60кг 1*10*55кг
ИИИ първите ми опити за кофички..на края на тренировката.голям зор..След около 12 безпомощни ,направих половин кофичка :D ,за чиято техника мога да кажа,че е изненадващо лоша според мен (dull)...
На суинга тая пудовка ми е лека,но пък следващата е направо 32кг..която ми е тежка..(headbang)
Храната:
филия и половина-пържена,с малко мед :D…(headbang)....(dull)...да-предизвиква смесени чувства в мен..
150гр хляб Бонус 6 зърна..На 100 гр 36гр въглен.Тва реално ли е ..(wasntme)
3 варени яйца
100гр извара
100гр овес
20гр стафиди
100гр к.мляко
50гр сирене
Малко позъорство (wasntme)....Един приятел ми направи фон..по-точно махна кюнеца и камината от снимката :D и сега си се имам почти като хората ;)
Храната и трен-после,като се върна от залата.
27.05.13
22:20
Ако притежавах подобна форма нямаше да се оплаквам ама хич!(Разбира се,няма как да потушим самокритиката.)
Изглеждаш чудесно!
27.05.13
22:55
Julsa, прекрасна си! Изглеждаш страхотно!
27.05.13
23:27
казано от JulsaVena на 25.05.13, 21:56:
И тука положението с корема става по-зле (dull)..От тея омазвания..
Добре си изглежда. ;)
:D Явно страдам от някакви психични разстройства,благодаря за хубавите коментари ;) И пак тайничко се надявам и по-добре да става :D
Та значи днес 27.05. понеделник
Тренировката:
по обяд кардио на гладно на велото 30 мин-20км изминати
по вечеря в залата :D
тяга 2*10*40кг 2*5*50кг 2*3*55кг 2*1*60кг оле никва сила днес,що така не знам,сигурно щото само бокклуци ядох..(headbang)
3 кръга в СС:
тяга прави крака с дъмбели*10
коремни на лежанка с крака,перпендикулярно на лежанката*10
3 кръга в СС:
прасец на калф от седеж*10
повдигане на пръсти от стоеж на един крак с дъмбел*10 на всеки крак
4*10 повдигане на краката от вис
1 кофичка 8-)
половин набиране :D
Храната:
100гр овес ,20гр стафиди, 100гр к.мляко
едно парче домашен Дамски каприз,както си му е реда-с яко захар (devil)
4 принцеси с кайма-бял хляб ;) купешки 8-)
6 бири 8-) :D (makeup)
салата с домати,краставици,настръгано варено яйце и сирение
към 300гр бирен фъстък с бирите 8-) :D
Май няма друго :P
Размисли и страсти: БАХ МААМУ..ОСТАНАХ БЕЗ ЦИЦИ ‘Е:DПТЕН
Лястовичето се оперушини още повече.Засилва се да полита. Днес беше излязло от кутията за обувки,не знам как..Проглежда лека полека..ДОбре върви засега ;)
казано от JulsaVena на 28.05.13, 00:04:
Абе при такъв корем на кого пък са му притрябвали цици...
Ами моя мъж вече вика...” Абе Юле,то хубаво-гръб,корем,рамо,дупе...всичко ти се пооформи..ама нали знаеш,че пари за силикон ще има чак като си купим къща” и аз отговарям ” Е,мен не ме бърка,аз и така си се харесвам..” ,а той..” Ааа няма да се разберем така...кво ще мачкам аз...ще те сменяме ..” :D :D Та в тоя ред на мисли се попритесних за бъдещето на брачния ми съюз..(makeup)...
Ъъъ, за циците... скоро и аз точно това мислих да споделя. И при мен е същата работа, но то се очакваше...
казано от Membaris на 28.05.13, 15:56:
Ъъъ, за циците... скоро и аз точно това мислих да споделя. И при мен е същата работа, но то се очакваше...
Абе кво ви пука за циците, важното е да имаме плочки :D
Джул, мъжа ти тренира ли ?
По спомен ще карам, мисля че беше казвала че е много слаб, ама много, даже и снимки беше качвала мисля ???
привет :)
Мъжът ми е типичен абсолютен ектоморф :) ,много слаб,краката му са хилки.
Стажът му в залата е много малък,броени месеци и то преди години.В момента си скъсва гъза от бачкане,за да сме добре и да постигнем целите си. Затова не мога да се оплача,че не ходи да блъска..:D
По-късно ще си опиша трен и храна като се върна от зала,за да не накъсвам целия ферман :D
Попитах те защото както мъжете могат да имат претенции за ц* на жените си, така и жените им могат да имат претенции за тялото на мъжете си ;) Друго си е да има обем, мускулче :) Това го казвам изцяло с приятелски чувства :)
казано от Веселина Иванова на 28.05.13, 21:29:
Попитах те защото както мъжете могат да имат претенции за ц* на жените си, така и жените им могат да имат претенции за тялото на мъжете си ;) Друго си е да има обем, мускулче :) Това го казвам изцяло с приятелски чувства :)
С разликата, че останалите части от тялото се поправят без хирургическа намеса.
Пък е лесно да имаш претенции когато теб няма да те режат. ;)
Отново с приятелски чувства.
Мен пък ме кефят жени с големи гърди, особено онези редки генетични мутанти със стройно тяло и чашка С към Д (wasntme)
Никой не е казал че не го кефят, въпроса е каква цена са склонни хората да платят за това. :)
28.05.13
22:57
казано от Наталья Заболотная на 28.05.13, 15:58:
казано от Membaris на 28.05.13, 15:56:
Абе кво ви пука за циците, важното е да имаме плочки :D
Казват жените, които нямат цици :D
А още по-веселото е, че коментарът ти е подкрепен от жени с малки цици и Витан, който също се вписва в графата :D
Тоя Боби само какво се е бутнал там??? (wait)
:) Хелоу.За протокола- цял живот съм била с грамадни цици,при тегло 58-60кг и ръст 170,е по-мазна,ама кво да се прави,но в ниаккъв случай дебела ;) И знам какво е и да имаш. Тотално ги “загубих” след 5-6тия месец кърмене на поискване ;) ,но не ми пука,защото смятам,че детето е по-важно от женските/мъжките капризи. Дреме ми,че са малки,увиснали или там каквто могат да бъдат..:D…га има пари,ш има цици..га няма,ш чупим пръсти 8-) както се изразява баба ми ...Абе с две думи,нищо че сме малко естетически форум (makeup) , има и по-важни неща..
28.05. вторник
Тренировка 1 по обед,на гладно,в дома: семпло ;)
5 кръга без почивка:
военна преса с 10кг*10
клек СТ*20
сгъване за бицепс с лост 10кг*10
повдигане на пръсти с лост 10кг*20
кофички на пейка*5 -специално съм си взела пейка от баба 8-)
jumping jacks*20
лицеви*5
Тренировка 2 ,по вечеря,в залата:
Загрявка:
1 кофичка (makeup)
половин набиране (makeup)
повдигане на крака на стенд*10
едностранно гребане с дъмбел 3*10на всяка ръка
3 кръга без почивка:
суинг до вертикала*12кг*10
преден клек първи кръг*20кг*10 , втори и трети*30кг*10
чукчета първи кръг*20кг*10 , втори и трети*30кг*10
повдигане на пръсти с щанга на гръб първи кръг*20кг*20 , втори и трети*30кг*20
3 кръга без почивка:
хориз.скрипец 10*25кг , 8*30кг , 7*35кг
хиперекстензии*10
гребане на машина*30кг*7
3 кръга без почивка:
хай-пул*20кг*6
коремни на римско*20
3 кръга без почивка:
обръщане и тласкане*25кг*2
кофи на пейка с крака върху друга пейка и 10кг диск на бедра*5
Храната:
2 варени яйца
100гр сирене
100гр извара
10гр зехтин
100гр Бонус 6 зърна
два големи домата,две крастваици,магданоз
едно парче дом.тутманик
3 вилици бискв.торта със стевия
800мл зелен чай
Умишлено е малко храната.Няма смисъл да споменавам вчерашното омазване :) Дано да не озверея докато легна ;)
Поръчах си пак SCitec Water Control и ЗМА на същата фирма. Би трябвало в други ден да пристигнат.
Ох ами това е...
Мнението беше редактирано от Juls на 28.05.13 23:26.
http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/these-foods-could-enhance-your-breast-size.html
Мнението беше редактирано от Lasim Zeb на 29.05.13 07:54.
казано от Lasim Zeb на 29.05.13, 07:52:
http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/these-foods-could-enhance-your-breast-size.html
(tmi)
1. Хората гледат как да си понижават естрогена, за да здрави, тези препоръчват допълнително...
2. Почти всичко, което пише в материала са пълни глупости
казано от Маргарита Манева на 29.05.13, 08:10:
казано от Lasim Zeb на 29.05.13, 07:52:
(tmi)
1. Хората гледат как да си понижават естрогена, за да здрави, тези препоръчват допълнително...
2. Почти всичко, което пише в материала са пълни глупости
Че е и бая труден и сложен тоя процес, поне при мен...
казано от JulsaVena на 28.05.13, 20:40:
В момента си скъсва гъза от бачкане,за да сме добре.
А ти ?