Ще успея ли?

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.06.13
01:10

Баш от лещата ще да е. :D

01.06.13
09:08

Ами от къде да знам от какво е, обаче като я спрях - спрях да свалям. :D

01.06.13
09:39

Не вярвам свалянето да е било точно от лещата. Нищо не ти пречи да я ядеш понякога. :)

01.06.13
10:00

И аз не знам вече. :D

01.06.13
13:35

Аз пък навремето ядох редовно сладолед и свалих доста кила, пък зимата спрях да го ям и взех че качих. Освен да минеш на сладолед :D

Вместо да търсиш магии -
пол’вин кило месо на ден + 1 кило зеленчуци. Ефективно и изпитано.

01.06.13
19:51

Днес денят ми мина така:

Закуска:
Ябълка - 200 гр.

След 1 час - тренировка:
4 серии х 50 коремни преси
5 повторения х 30 сек. - планк
6 серии х 15 вдигания на гирички - 3 кг.
4 серии х 30 напади ( На крак по 2 серии х 30 напади )
30 мин. на кростренажор

1 час след тренировката - 2ра закуска:
6 ягоди, омлет ( малко царевица - около 1 ч.л., 1/4 домат, шарена сол, черен и червен пипер, 2 яйца, омлета го намазах с малко къри сос отгоре )

Обяд:
Таратор

След обедна закуска:
200 гр. салата ( домати, краставици, сирене, неовкусена )

Вечеря:
50 гр. телешка пастърма, салата ( домати краставици, неовкусена )
* Нашите вечеряха пица, ама уви аз само ги гледах.... :D

Вода:
Около 2 л.

+ 1 голяма разходка :)

Какво целиш с това меню?

01.06.13
19:54

Уж отслабване.

Думата “уж” е много подходяща.

01.06.13
19:57

Какво имаш в предвид с това? Ох от две седмици и грам не мърдам.

Много малко са калориите ти, при това от неподходящите макронутриенти -главно въглехидрати. Виж какво съм ти написал няколко поста по-нагоре.

01.06.13
20:01

Това си е чисто изтезание, дали имаш 600калории в менюто незнам, на 14 години си с такова не хранене най-много да си докараш някоя беля.

01.06.13
20:09

Колко време след тренировка мога да ям домашният сладолед, който си направих? И знам, че днес менюто ми е пълна трагедия.

01.06.13
20:15

Виж горните съвети. Много малко се храниш, което няма да доведе до нищо хубаво. Най-добре прочети статиите в раздела за хранене и дамските дневници, за да видиш как да промениш режима.

Мнението беше редактирано от Петър на 01.06.13 20:16.

Гледам ти снимките и ми идва да ти ударя два шамара... Няма смисъл да отслабваш. Заяквай!

01.06.13
21:24

...

01.06.13
21:36

14 годишно момиче ли ще убеждавате...ще мине по пътя на връсничките и тогава ще се сети,че е трябвало да ви послуша.

01.06.13
21:38

Абе тялото ми е много запуснато. Ужасно е.
И на 24 май станах на 15. Вече не съм на 14, не, че има голяма разлика де. :D

Мнението беше редактирано от LqLqLq на 01.06.13 21:41.

Като е ужасно - твоя си е вината. Но отслабването няма да му помогне...
Слаб мъж номер 1
Слаб мъж номер 2
Като ги гледам тия пичове са на едни и същи кила, но изглеждат адски различно. При жените е същото. На едни и същи килограми ще изглеждаш като вкисната, настъпена праскова, или както аз обичам да казвам - пълен кофтор. Или момиче с атлетично и стегнато тяло. И не, тия гирички няма да ти помогнат. Има една гимнастика, на 14, която прави раменни преси, набирания и всякакви други работи, където ние мъжете не ги можем, и трябва да видиш как изглежда... Идеална!

01.06.13
21:48

Спри да гледаш каквито и да е модели и там разновидностите им дето през тях са минали доста лекари , гримьори и PHOTOSHOP. Научи се как да се храниш и тренираш , и резултатите ще дойдат , но няма да стане за 1 или 2 месеца . С гладувания , диети и не знам си що какви други глупости , през които много млади момичета минавате само си обърквате хормоните и идват след това проблеми с цикъла , а може би след време и проблеми със забременяване.

01.06.13
22:37

Не разбирам защо искаш да отслабнеш. Килограмите ти са добре за височината, а и на снимките, които си качила си много красива. Просто поддържай тези килограми и същевременно прави упражнения  :) !

03.06.13
17:24

Искам да попитам дали мога да ям свинска пържола?

О, Боже... във ВСИЧКИ случаи - ДА!
(включително вратна)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.06.13 17:28.

03.06.13
18:26

А кебабчета?

03.06.13
19:25

казано от Десислава Зафирова на 03.06.13, 18:26:

А кебабчета?

И да и не, зависи от състава, ако знаеш, че са от месо да.

03.06.13
19:39

Закуска:
Ябълка

Втора закуска:
1 кис. мляко - Верея 0,1%

Обяд:
Омлет ( две яйца, царевица, червен пипер, копър ), салата ( домати, краставици, неовкусена )

След 1 час ядох малко от домашния си бананов сладолед ( банан, прясно мляко )

След 1 час - тренировка:
2 серии х 30 напади ( на крак )
5 серии х 50 коремни преси
7 серии х 15 вдигания на гирички - 3 кг.
6 повторения х 30 сек. - планк
30 мин. на кростренажор

След обедна закуска:
100 гр. телешка пастърма, 1/3 краставица

Вечеря:
4 кебабчета, кетчуп ( знам, че можеше и без него... )

Плаче ми се...

04.06.13
20:10

Днес денят ми мина така:

Закуска:
Ябълка

Втора закуска:
1 кисело мляко Верея - 0,1 %

Обяд:
Омлет ( две яйца, копър ), царевица, салата ( домати, краставици, неовкусена )

Тренировка:
30 мин. кростренажор
6 посторения х 30 сек. - планк
2 серии х 30 напади ( на всеки крак )
8 серии х 15 вдигания на гирички - 3 кг. ( на всяка ръка )

След обедна закуска:
140 гр. свинска пържола

Вечеря:
2 - 3 скумрии, тиквички на скара, мляко

Тренировката ми вече е след обяд, защото съм втора смяна. :)
Днес има ли забележки относно режима? Изпила съм 2 - 3 л. вода.

04.06.13
21:45

Защо не си разнообразиш тренировките? :)

05.06.13
14:19

Еми не знам. Като например?

казано от Десислава Зафирова на 04.06.13, 20:10:

Днес денят ми мина така:

Закуска:
Ябълка

Втора закуска:
1 кисело мляко Верея - 0,1 %

Обяд:
Омлет ( две яйца, копър ), царевица, салата ( домати, краставици, неовкусена )

Тренировка:
30 мин. кростренажор
6 посторения х 30 сек. - планк
2 серии х 30 напади ( на всеки крак )
8 серии х 15 вдигания на гирички - 3 кг. ( на всяка ръка )

След обедна закуска:
140 гр. свинска пържола

Вечеря:
2 - 3 скумрии, тиквички на скара, мляко

Тренировката ми вече е след обяд, защото съм втора смяна. :)
Днес има ли забележки относно режима? Изпила съм 2 - 3 л. вода.

Доста по-добре. Браво. :)
Махни тази ябълка и това обезмаслено кисело мляко. Сложи обяда като закуска, пържолата като обяд, и най-обилното хранене да ти е вечерта. Относно тренировките - виж дневниците на някои дами. Трябва да заучиш основните силови движения и да започнеш да ги правиш.

05.06.13
14:39

Мисля да не правя всеки ден коремни преси, защото пише, че не било хубаво, а пък и съм малко прегърбена. Сега ще разгледам. Само, че разполагам само с 2 гирички по 3 кг.

Започни да ходиш на фитнес тогава. Или намираш училище с успоредка и лост за набирания :)

05.06.13
14:42

Хммм.. Не мога да правя набирания... :((((((
Опитвала съм много пъти, но уви. Харесах си упражнението планински катерач, но си нямам и идея по колко повторения на серия да правя и по колко серии... ;/
За фитнес нямам време, а пък и си имам кростренажор у нас, постелка, гирички.. Не смятам, че ми е нужен фитнес.

Нямаш време за фитнес? Защо реши така?

05.06.13
14:48

Еми учене, учене.. А да се занимавам и с ходене на фитнес... Аз си имам уред вкъщи...
Мисля да започна това упражнение. Аз преди го правех, но не знам защо го спрях.

Тук говорим за тяга, клек, набирания, кофички, военна преса, лег, гребане... А не за кростренажор и т.н. Но ти е простено да си мега заблудена, малка си. Пък учене, учене, колко да е учене. :)

05.06.13
14:54

Еми имам да уча за изходни. Днес ще заменя моите упражнения с http://www.youtube.com/watch?v=sqY_fU1L9aA х 3 пъти + 30 мин. кростренажор. Така по - добре ли е?

Тогава така си прави времето, че хем да имаш време да учиш, хем да тренираш като хората. Аз спирам да коментирам. Ще се видим (дано не) на морето.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1