01.06.13
09:39
Не вярвам свалянето да е било точно от лещата. Нищо не ти пречи да я ядеш понякога. :)
Аз пък навремето ядох редовно сладолед и свалих доста кила, пък зимата спрях да го ям и взех че качих. Освен да минеш на сладолед :D
01.06.13
13:40
Вместо да търсиш магии -
пол’вин кило месо на ден + 1 кило зеленчуци. Ефективно и изпитано.
Днес денят ми мина така:
Закуска:
Ябълка - 200 гр.
След 1 час - тренировка:
4 серии х 50 коремни преси
5 повторения х 30 сек. - планк
6 серии х 15 вдигания на гирички - 3 кг.
4 серии х 30 напади ( На крак по 2 серии х 30 напади )
30 мин. на кростренажор
1 час след тренировката - 2ра закуска:
6 ягоди, омлет ( малко царевица - около 1 ч.л., 1/4 домат, шарена сол, черен и червен пипер, 2 яйца, омлета го намазах с малко къри сос отгоре )
Обяд:
Таратор
След обедна закуска:
200 гр. салата ( домати, краставици, сирене, неовкусена )
Вечеря:
50 гр. телешка пастърма, салата ( домати краставици, неовкусена )
* Нашите вечеряха пица, ама уви аз само ги гледах.... :D
Вода:
Около 2 л.
+ 1 голяма разходка :)
01.06.13
19:53
Какво целиш с това меню?
01.06.13
19:56
Думата “уж” е много подходяща.
01.06.13
19:58
Много малко са калориите ти, при това от неподходящите макронутриенти -главно въглехидрати. Виж какво съм ти написал няколко поста по-нагоре.
01.06.13
20:01
Това си е чисто изтезание, дали имаш 600калории в менюто незнам, на 14 години си с такова не хранене най-много да си докараш някоя беля.
Колко време след тренировка мога да ям домашният сладолед, който си направих? И знам, че днес менюто ми е пълна трагедия.
Виж горните съвети. Много малко се храниш, което няма да доведе до нищо хубаво. Най-добре прочети статиите в раздела за хранене и дамските дневници, за да видиш как да промениш режима.
Мнението беше редактирано от Петър на 01.06.13 20:16.
01.06.13
21:22
Гледам ти снимките и ми идва да ти ударя два шамара... Няма смисъл да отслабваш. Заяквай!
14 годишно момиче ли ще убеждавате...ще мине по пътя на връсничките и тогава ще се сети,че е трябвало да ви послуша.
Абе тялото ми е много запуснато. Ужасно е.
И на 24 май станах на 15. Вече не съм на 14, не, че има голяма разлика де. :D
Мнението беше редактирано от LqLqLq на 01.06.13 21:41.
01.06.13
21:45
Като е ужасно - твоя си е вината. Но отслабването няма да му помогне...
Слаб мъж номер 1
Слаб мъж номер 2
Като ги гледам тия пичове са на едни и същи кила, но изглеждат адски различно. При жените е същото. На едни и същи килограми ще изглеждаш като вкисната, настъпена праскова, или както аз обичам да казвам - пълен кофтор. Или момиче с атлетично и стегнато тяло. И не, тия гирички няма да ти помогнат. Има една гимнастика, на 14, която прави раменни преси, набирания и всякакви други работи, където ние мъжете не ги можем, и трябва да видиш как изглежда... Идеална!
Спри да гледаш каквито и да е модели и там разновидностите им дето през тях са минали доста лекари , гримьори и PHOTOSHOP. Научи се как да се храниш и тренираш , и резултатите ще дойдат , но няма да стане за 1 или 2 месеца . С гладувания , диети и не знам си що какви други глупости , през които много млади момичета минавате само си обърквате хормоните и идват след това проблеми с цикъла , а може би след време и проблеми със забременяване.
Не разбирам защо искаш да отслабнеш. Килограмите ти са добре за височината, а и на снимките, които си качила си много красива. Просто поддържай тези килограми и същевременно прави упражнения :) !
03.06.13
17:27
О, Боже... във ВСИЧКИ случаи - ДА!
(включително вратна)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.06.13 17:28.
03.06.13
19:25
казано от Десислава Зафирова на 03.06.13, 18:26:
А кебабчета?
И да и не, зависи от състава, ако знаеш, че са от месо да.
Закуска:
Ябълка
Втора закуска:
1 кис. мляко - Верея 0,1%
Обяд:
Омлет ( две яйца, царевица, червен пипер, копър ), салата ( домати, краставици, неовкусена )
След 1 час ядох малко от домашния си бананов сладолед ( банан, прясно мляко )
След 1 час - тренировка:
2 серии х 30 напади ( на крак )
5 серии х 50 коремни преси
7 серии х 15 вдигания на гирички - 3 кг.
6 повторения х 30 сек. - планк
30 мин. на кростренажор
След обедна закуска:
100 гр. телешка пастърма, 1/3 краставица
Вечеря:
4 кебабчета, кетчуп ( знам, че можеше и без него... )
03.06.13
20:18
Плаче ми се...
Днес денят ми мина така:
Закуска:
Ябълка
Втора закуска:
1 кисело мляко Верея - 0,1 %
Обяд:
Омлет ( две яйца, копър ), царевица, салата ( домати, краставици, неовкусена )
Тренировка:
30 мин. кростренажор
6 посторения х 30 сек. - планк
2 серии х 30 напади ( на всеки крак )
8 серии х 15 вдигания на гирички - 3 кг. ( на всяка ръка )
След обедна закуска:
140 гр. свинска пържола
Вечеря:
2 - 3 скумрии, тиквички на скара, мляко
Тренировката ми вече е след обяд, защото съм втора смяна. :)
Днес има ли забележки относно режима? Изпила съм 2 - 3 л. вода.
04.06.13
21:45
Защо не си разнообразиш тренировките? :)
05.06.13
14:21
казано от Десислава Зафирова на 04.06.13, 20:10:
Днес денят ми мина така:
Закуска:
ЯбълкаВтора закуска:
1 кисело мляко Верея - 0,1 %Обяд:
Омлет ( две яйца, копър ), царевица, салата ( домати, краставици, неовкусена )Тренировка:
30 мин. кростренажор
6 посторения х 30 сек. - планк
2 серии х 30 напади ( на всеки крак )
8 серии х 15 вдигания на гирички - 3 кг. ( на всяка ръка )След обедна закуска:
140 гр. свинска пържолаВечеря:
2 - 3 скумрии, тиквички на скара, млякоТренировката ми вече е след обяд, защото съм втора смяна. :)
Днес има ли забележки относно режима? Изпила съм 2 - 3 л. вода.
Доста по-добре. Браво. :)
Махни тази ябълка и това обезмаслено кисело мляко. Сложи обяда като закуска, пържолата като обяд, и най-обилното хранене да ти е вечерта. Относно тренировките - виж дневниците на някои дами. Трябва да заучиш основните силови движения и да започнеш да ги правиш.
Мисля да не правя всеки ден коремни преси, защото пише, че не било хубаво, а пък и съм малко прегърбена. Сега ще разгледам. Само, че разполагам само с 2 гирички по 3 кг.
05.06.13
14:40
Започни да ходиш на фитнес тогава. Или намираш училище с успоредка и лост за набирания :)
Хммм.. Не мога да правя набирания... :((((((
Опитвала съм много пъти, но уви. Харесах си упражнението планински катерач, но си нямам и идея по колко повторения на серия да правя и по колко серии... ;/
За фитнес нямам време, а пък и си имам кростренажор у нас, постелка, гирички.. Не смятам, че ми е нужен фитнес.
05.06.13
14:43
Нямаш време за фитнес? Защо реши така?
Еми учене, учене.. А да се занимавам и с ходене на фитнес... Аз си имам уред вкъщи...
Мисля да започна това упражнение. Аз преди го правех, но не знам защо го спрях.
05.06.13
14:52
Тук говорим за тяга, клек, набирания, кофички, военна преса, лег, гребане... А не за кростренажор и т.н. Но ти е простено да си мега заблудена, малка си. Пък учене, учене, колко да е учене. :)
Еми имам да уча за изходни. Днес ще заменя моите упражнения с http://www.youtube.com/watch?v=sqY_fU1L9aA х 3 пъти + 30 мин. кростренажор. Така по - добре ли е?
05.06.13
14:55
Тогава така си прави времето, че хем да имаш време да учиш, хем да тренираш като хората. Аз спирам да коментирам. Ще се видим (дано не) на морето.