12.06.13
13:36
Въпрос
Искам да ви попитам за мнението ви.Не съм си правила кръвни изследвания(при първа възможност ще си направя),но усещам ,че поддържам постоянно ниски нива на инсулин и кръвна захар.Не смятам,че причината е само в храната,преди когато си хапвах от всичко,също беше така.Особено ми се понижава инсулинът след тренировка.Ако не приемам нещо сладко ,ми става лошо,прималява ми,понякога получавам треперене. Затова през деня пия подсладител,знам че не е особено полезен,но тялото ми си го иска.Как мислите,той повишава ли нивата на инсулин?На мен ми действа добре.И дали не е по-добре да го заменя с хром?
Мед хапвай и пий много вода.
Може пък и в начина на трениране нещо, прави кратка и интензивна тренировка, вместо много продължителна.
А иначе как точно се чувстваш, какви са ти симптомите, че при мен например, с 85/55 кръвно...прималява си ми по подразбиране :D
П.С: сега се загледах, на теб не са ти никак ниски въглехидратите, погледнах последните няколко поста, сигурна ли си, че наистина захарта е причината за нещата?
Мнението беше редактирано от ivetass на 12.06.13 14:35.
12.06.13
15:21
Смятам,че захарта е причината за това.И на мен ми прималява след тренировка,нямам сила да се помръдна,като приема бърз въглехидрат като мед или стафиди се пооправят нещата.Иначе кръвното ми е 115/75.
В нисковъглехидратни дни въглехидратите ми не са малко - около 70-80. След приема на повечко въглехидрати ми се качва инсулинът ,но след малко пак посягам към подсладителя.В университета ако съм повече от 2-3 часа си нося освен храната,и 2 л сок с подсладител. Колегите ми се смеят,че съм вечно с торбите,но на мен не ми пука де :D
Ще си направя изследвания веднага като се поосвободя,може да са си в нормите нещата.Просто исках да споделя,тъй като онзи ден един приятел ми каза,че имам симптоми на диабет и се притесних.
12.06.13
21:59
12.06
11.00 - 6 с.л. овесени ядки,какао,канела,100 гр. череши
13.30 - 100 гр пил.филе,салата домати краставици марула,3 яйца, 8 големи черни маслини
15.00 - 50 гр орехи
18.00 - 80 гр бадеми
20.30 - 100 гр пил.филе,салата домати краставици марула,2 яйца,8 маслини
22.00 - 80 гр бадеми
Продължавай в същия дух с храненето :) Може да разнообразяваш това пилешко с телешко,риба,заешко-ако може домашно да намериш,идеално :)
Харесвам и менюто,и количествата :) (handshake)
13.06.13
08:39
казано от Ирина Иванова на 12.06.13, 15:21:
Смятам,че захарта е причината за това.И на мен ми прималява след тренировка,нямам сила да се помръдна,като приема бърз въглехидрат като мед или стафиди се пооправят нещата.Иначе кръвното ми е 115/75.
В нисковъглехидратни дни въглехидратите ми не са малко - около 70-80. След приема на повечко въглехидрати ми се качва инсулинът ,но след малко пак посягам към подсладителя.В университета ако съм повече от 2-3 часа си нося освен храната,и 2 л сок с подсладител. Колегите ми се смеят,че съм вечно с торбите,но на мен не ми пука де :D
Ще си направя изследвания веднага като се поосвободя,може да са си в нормите нещата.Просто исках да споделя,тъй като онзи ден един приятел ми каза,че имам симптоми на диабет и се притесних.
Как точно разбираш, че ти пада конкретно инсулина (единствения начин да следиш кръвна захар си е с глюкомер, пък ти би имала такъв, ако си вече диабетичка или поне в семейството имате такъв човек)? След тренировка е нормално да пада нивото на инсулина на ВСЕКИ човек. Ако ти се случва да ти прилошава след тренировка факторите да са случи са повечко, не само нисък инсулин. СИмптомите на диабет са доста повече от прималяване след физическо натоварване - често уриниране, особено нощем, лесно изморяване, силна жажда, усещане за влошаване на зрението. Не видях да си споменала нещо такова. Та не слушай и не приемай каквото ти шушне някой на ухо. Иди за свое успокоение да ти направят едни изследвания, но недей да си поставяш сама диагнози от четене в интернет. Обърни внимание как се храниш преди и след тренировка, какви са нутриентите там. Колко течности поемаш по време на тренировка и колко интензивна е тя, колко често я практикуваш? Енергията от храната стига ли ти за нея? Като ти падне нивото на инсулина от тренировката и после бутнеш нещо въглехидратно е нормално да се вдигнеш малко, все пак енергията идва от въглехидратите. И не, не е удачно да взимаш подсладители през деня. В случай, че ти пада кръвната захар по-добре хапни малко черен шоколад ако си някъде в движение, а ако си вкъщи малко мед,например. А от какво е правен сокът, който си носиш? Изобщо забрави за подсладителите, докато не се докаже, че имаш наистина проблеми с кръвна захар/инсулин. В последния случай ще ти предложа да подслаждаш със стевия, а не с подсладители, захарини и такива други химични субстанции. Ако ти понася меда - подслаждай най-добре с него. Аз лично подслаждам със сироп от агаве заради ниския гликемичен индекс, въпрос на избор, преди използвах стевия.
Мнението беше редактирано от Шош на 13.06.13 09:53.
13.06.13
09:04
казано от Ирина Иванова на 12.06.13, 13:36:
[color=red]Затова през деня пия подсладител,знам че не е особено полезен,но тялото ми си го иска.Как мислите,той повишава ли нивата на инсулин?На мен ми действа добре.И дали не е по-добре да го заменя с хром?
Подсладителите не влияят на нивата на инсулина. Именно заради това диабетиците си ги купуват, за да им е сладко без опасност от хипергликемичен шок. Ако не прекаляваш с кафето и си хапваш нещо сладко след тренировка, може би ще престанеш да трепериш. Изследвания биха били най-удачния вариант за откриване на проблеми с инсулина. От там ще знаеш какво да правиш. Сигурен съм, че не е нищо страшно.
13.06.13
15:42
Julsa,благодаря ти за насоките.Телешко и заешко не харесвам,риба много обичам.Малко по-скъпичка е,когато имам възможност си взимам :) Разполагам само с малка скара и котлон,пилешкото ми е най-лесно за приготвяне - на скарата и за 20 мин е готово.
Инсулинът разбирам ,че ми пада,когато ми прилошее,причернява,почвам да треперя.Може и кръвното да е намесено,но реших,че е от инсулинът,тъй като след тренировка ми пада значително,и реших че е възможно да ми е с по-ниски нива по принцип.Най добре наистина да не си поставям сама диагнози,а да си направя изследвания за спокойствие :) Симптомите като гледам си ги имам,но няма да се филмирвам :) Много често уринирам(през 30-40 мин),но го свързвам с честото пиене на вода,пия по 4-5 л вода на ден,имам проблеми със зрението.Преди 3-4 месеца си увеличих диоптрите на очилата,но сега като гледам пак са за увеличаване.
По време на тренировка пия около 1 л вода.Гледам 3-4 пъти в седмицата да тренирам,2-3 пъти да бягам.Напоследък не ми се получава покрай изпитите :D
Сокът ,който пия е степче,основно него пия,а понякога си подслаждам с подсладител “Суитли”.Благодаря ви за мнението.Много съм свикнала със степчетата,знам че не са полезни,ще пробвам със стевия или мед.:)
13.06.13
16:06
Снощи писах домашно до 4 часа.Не обичам да лягам толкова късно,но нямаше кога да го напиша,а срокът за предаване беше до 5.
Разбирасе днес станах късно,около 12 часа.
Тренировка
Спринтове
14.00 “Закуска” - 6 с.л. овесени ядки,какао,канела,царевично нишесте,вода - всичко в микровълновата за 2 мин. И отгоре 100 гр череши.Вкусно като шоколадов десерт.
Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 13.06.13 16:11.
13.06.13
19:53
казано от Ирина Иванова на 13.06.13, 15:42:
Инсулинът разбирам ,че ми пада,когато ми прилошее,причернява,почвам да треперя.Може и кръвното да е намесено,но реших,че е от инсулинът,тъй като след тренировка ми пада значително,и реших че е възможно да ми е с по-ниски нива по принцип.Най добре наистина да не си поставям сама диагнози,а да си направя изследвания за спокойствие :) Симптомите като гледам си ги имам,но няма да се филмирвам :) Много често уринирам(през 30-40 мин),но го свързвам с честото пиене на вода,пия по 4-5 л вода на ден,имам проблеми със зрението.Преди 3-4 месеца си увеличих диоптрите на очилата,но сега като гледам пак са за увеличаване.
По време на тренировка пия около 1 л вода.Гледам 3-4 пъти в седмицата да тренирам,2-3 пъти да бягам.Напоследък не ми се получава покрай изпитите :D
Сокът ,който пия е степче,основно него пия,а понякога си подслаждам с подсладител “Суитли”.Благодаря ви за мнението.Много съм свикнала със степчетата,знам че не са полезни,ще пробвам със стевия или мед.:)
Аз също уринирам често, но имам камъни в бъбреците. Имам и проблеми с очите, нося си очилца заради астигматизъм. Това, което искам да кажа е, че е възможно струпване на “симптоми”, които да бъдат нарочени за такива, а всъщност да са различни проблеми при други органи. Следователно - не се филмирай излишно и наистина не се самодиагностицирай.
Степчето тотално си го забрани! Пълно е с химия и нищо полезно няма да ти донесе! И да, подсладителите не влияят на нивата на инсулина наистина. Ако имаш проблем с инсулина и виждаш подобрение при приемането на подсладители - имаш някакво плацебо и нищо повече от това. Ако имаш любим чай спокойно си прави, слагай лимон/мед на вкус изстудявай в хладилника и си носи с теб. Освежава, подпомага организма в зависимост от билката и е несравним с химичната бомба на степчето. Ако твърдиш, че не обичаш чай спокойно ще те оборя, като ти кажа, че нямаш опит с чайовете. Има страхотни на вкус и аромат, буквално като сокове, като съдържат в себе си куп полезни вещества, антиоксиданти, а и помагат при различни заболявания. Аз лично се наливам по цял ден със зелен, ройбос (както чисти, така и ароматизирани), мента, маточина и плодови. Купувам си от магазин Моменти в Сердика център (София). В много магазини също има подобни билково-ароматно-плодови комбинации, които ще ти харесат, уверявам те!
Една подсказка за стевията - придава лек вкус, т.е. не се харесва на всеки, да имаш предвид просто. Иначе с чисто сърце се консумира на корем :)
13.06.13
20:23
Много ти благодаря! Не се бях сетила за чай - имам един любим плодов - с ябълка и канела.Като допълня стевия и още канела,мисля,че ще стане много вкусно!Ще пробвам,смятам,че ще ми хареса и вече ще си пия това.А и сигурно има и други хубави вкусове.Много ми помогна :)
14.06.13
02:51
13.06 - остатъкът от деня
Днес също нямах възможност да си легна рано.Вечерях на заведение,дълго се чудих какво да си поръчам :D
16.00 - 50 гр орехи
18.00 - 100 гр пил.филе,салата домати краставици марула,8 маслини,3 яйца
21.00 - печено ястие - пил.филе,гъби,кис.краставички,домати,сметана ; салата - марула,майонеза,малко крутони,малко бекон ; бира
00.00 - 50 гр бадеми,бира
Зачетох се в един дневник,та покрай него и аз се замислих дали не са ми много калориите.В сравнение с момичетата тук...моите калории не падат под 1800-2000,понякога и 2200 или 2400.Но усещам ,че тялото ми си ги иска,понякога дори храната не ми стига.Явно толкова му е нужно,по-добре с него да се съобразя.
Според мен за поддържане на тегло калориите ти са добре.Ако имаш по-голяма физ.активност,даже може и да сваляш с тях.
Единственото, което според мен може да ти изиграе лоша шега,е бирата и какъвто и да е алкохол.Когато се приема с храна,огранизма използва първо енергията от него.Тази,която остава в излишък от храната,се складира по правило.
казано от Ирина Иванова на 12.06.13, 13:36:
през деня пия подсладител,знам че не е особено полезен,но тялото ми си го иска...На мен ми действа добре.И дали не е по-добре да го заменя с хром?
Нали не мислиш, че подсладителя и хрома са взаимнозаменяеми?
14.06.13
10:32
казано от Ирина Иванова на 14.06.13, 02:51:
13.06 - остатъкът от деня
Зачетох се в един дневник,та покрай него и аз се замислих дали не са ми много калориите.В сравнение с момичетата тук...моите калории не падат под 1800-2000,понякога и 2200 или 2400.Но усещам ,че тялото ми си ги иска,понякога дори храната не ми стига.Явно толкова му е нужно,по-добре с него да се съобразя.
Такива порочни мисли да не ти минават из главата. както каза Julsa тези калории са ти чудни са задържане. А и ако искаш да развиеш мускулатура на желани места няма да стане с глад. Всеки има различни цели, на различно ниво е, а и това, че някой се храни по определен начин и има дневник не прави картинката здравословна, да кажем ;) хапвай си, на сминките изглеждаш слаба. Повтарям, изглеждаш слаба!
Мнението беше редактирано от Шош на 14.06.13 10:33.
14.06.13
12:58
Благодаря ви за подкрепата! Другото ,което се замислих е,че в описанието за ултимативната диета пише,че постигнатото се задържа от 2 до 6 седмици,поради спряната ротация на калории и въглехидрати.А аз никога не съм се чувствала по-готино от сега,ако ми се промени визията,сигурно няма да се понасям...
Да си запиша...че явно скоро няма да е така... Чувствам се силна и стегната. Като си стегна краката и ръцете и ги пипна са твърди като камък,няма част,която да мога да хвана(освен малко в горната вътрешна част на бедрото). За мен това си е постижение ,тъй като това ми беше целта :)
Не обичам да се хваля и изтъквам,но си го записвам тук ,после като се променят нещата да се нахъсам пак да ги постигна.И да си го чета и припомням.Даже ще си го оцветя в червено този пост да се вижда и да ми действа “надъхващо” :D
Чак сега се сетих ,че може би е добре да направя някакво захранване след диетата.Вие как мислите,как мога да задържа максимално постигнатото?
Ох много съм занимателна!Само с моите бръмбари в главата ми ви занимавам :( Мрън -мрън.
14.06.13
22:49
14.06
Храната
11.30 - 6.с.л. овесени ядки,какао,канела,100 гр череши
14.30 - тренировка
18.30 - едно карначе,салата варен боб,салата зеле,филия хляб
20.00 - 70 гр орехи
21.30 - 100 гр пил.филе,3 яйца,салата домати краставици,12 маслини
И по късно мисля да хапна 50 гр бадеми ,ако огладнея.
Тренировка
Придърпване на скрипец с широк хват - 1х10-30кг, 3х8-35кг,1х10-30кг
Раменна преса с дъмбели- всеки дъмбел по 5 кг - 5х8
Придърпване на скрипец с раменен хват - 1х10-30кг, 3х8-35кг,1х10-30кг
Клек с дъмбели - 1х12 - всеки дъмбел по 5 кг, 3х12 - всеки по 7.5 кг, 1х12 - всеки по 5 кг
Мъртва тяга - 1х12-15 кг, 4х12-18кг
Напади с дъмбели - 1х24-всеки дъмбел по 5 кг,1х18-всеки по 7.5кг ,1х24-всеки по 5кг
Повдигане на крака от стенд - 4х15
В-преса - 4х15
Коремни преси с 2 гири,всяка по 3кг-4х15
Коремни преси встрани с 2 гири по 3кг -4х15
Добавки:
fat burner,BCAA,мултивитамини,витамин с.
Не успях да стигна до вкъщи да пийна протеин.
14.06.13
22:54
Малко “позьорски” снимки от днес след тренировката в съблекалнята.:D
Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 14.06.13 23:05.
15.06.13
22:06
Днес се прибирам изморена и задъхана след тренировката и две мацки,с които известно време вървяхме успоредно много ме загледаха.Очевидно бяха лесбийки(поне на такива изглеждаха) ,аз ги подминах,тъй като вървяха по-бавничко от мен.Веднага след което случайно ги чух да си говорят,едната,която беше по-нахакана каза на другата :”Край,скъсахме” ,а другата и отговори :”Тая е много груба бе “.В този момент правех завой и съвсем неволно се обърнах и им се усмихнах,те се притесниха,и се обърнаха на другата страна. Много ме развеселиха и разсмяха тези мацки :D:D:D
Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 15.06.13 22:08.
15.06.13
22:50
15.06
Многооо голяма мускулна треска на краката ,дупето и ръцете.Чудя се от клекът дали няма да ми се уголеми дупето.А аз не искам да се променя.Ако усетя промяна,го спирам.
Днес имах изпит - учене до късно снощи,после като легнах не можах да заспя -краката и ръцете ми туптяха и ми беше адски горещо.
Храната
08.00 - овесени ядки,канела,какао,100 гр череши
14.00 - 50 гр орехи
21.30 - 100 гр пъстърва на скара,салата домати краставици марула,1 яйце,9 маслини
тренировка
спринтове
По-късно може малко бадеми и бира,че ще излизам :)
Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 13.04.16 12:32.
С колко клякаш,че мислиш,че ще се уголеми дупето?
Хубави прасци :) И аз искам такива (inlove)
16.06.13
15:55
Клякам с 2 гири,всяка по 7.5 кг.
казано от Ирина Иванова на 16.06.13, 15:55:
Клякам с 2 гири,всяка по 7.5 кг.
Силно се съмнявам да порасне от такава тежест. Генетично как е?
16.06.13
17:59
Генетично е като на снимката - не съм го тренирала досега.Винаги си е изглеждало така,освен като бях по-пълна -тогава беше по голямо :D
Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 16.06.13 19:15.
16.06.13
21:05
Поздравления за формата.:)
Мнението беше редактирано от Mitaka Mitaka на 16.06.13 21:18.
16.06.13
21:56
Благодаря ти :)
16.06.13
22:37
16.06
Така...снощи имаше много бирички и танци с приятели.И нормално днес да не се чувствам във форма.Бях си приготвила снощи да хапна 100 гр бадеми с биричката - хапнах 2-3 и се сетих какво ми беше казала Julsa за смесването на храната с бирата и ги оставих.
Julsa,благодаря ти за комплиментът за прасците,но има какво да се желае от тях.Подсети ме ,че трябва да почна да ги тренирам,че не съм ги тренирала досега,а не искам да изоставят от останалата част на тялото. По-долу ще пусна тяхна снимка.
Тези дни много почнах да се снимам-преди 4-5 дена за първи път си взех джиесем с камера,та затова :D.По принцип си падам по обикновените безцветни джиесеми,но сега се налагаше с учебна цел да си взема,нямаше как.Щях да се виждам с един приятел,който е бил фитнес инструктор да ми измисли тренировки,но нямаше време покрай ученето,а сега не е в София,като се върне-тогава.Ще го карам засега на мои съчинени тренировки. И ще потърся тренировки за прасци.
Тренировка днес нямаше.
Храната
Станах много късно...
15.30 - доза протеин
16.00 - 7 с.л овесени ядки,какао,канела,100 гр череши,100 гр ягоди
18.30 - 100 гр пъстърва,салата домати краставици марула,9 маслини,2 яйца
19.30 - 50 гр орехи
21.30 - 100 гр бадеми
Ако хапна още нещо,ще дописвам.
17.06.13
13:55
Днес съм в особено хубаво настроение - толкова обичам да е слънчево,направо грея цялата като има слънце навън.Сложих си любимите дънкови панталонки и тръгнах на разходка - разхождам си се и се усмихвам и си тананикам една любима песен(хората сигурно са ме мислили за луда ама карай :D) Та като има слънце всичко ми е розово (inlove)(inlove) (inlove) И вървя и си мисля само за хубави неща :)
Първо си мислих за това ,че забелязвам ,че метаболизмът ми от последните 2 месеца се е засилил.Дано не си въобразявам,може да е малко ,но има подобрение.По едно време беше направо в плачевно състояние.Имам такива изводи,тъй като страшно много ми се е засилило храносмилането и огладнявам страшно бързо.Радвам се,че се научих да харесвам храната,да не я смятам за мой враг,а за жизнена необходимост.От няколко дена се храня толкова,колкото ми се яде и ми се струва,че може би така ще ми е по-лесно да издържам без сладко :D Не съм сигурна все още,но ще пробвам.
Другото ,което си мислех е,че се радвам ,че изчезна тази мания от мен да следя кантара -по едно време се теглих всеки ден и изпадах в ужас като имаше разлики :D Еми,не ме интересува вече колко тежа - важното е как изглеждам в огледалото и как се чувствам.Малко ме е яд,че не си следя сантиметрите,но ще започна вече.
И да споделя за резултатът от отказа на млечните продукти.Чувствам се страхотно без тях - подуването спря ,некомфортното усещане също,коремът ми се пооправи-не е така подут като преди.Дори започнах леко да си го харесвам .Ще продължавам да не ги консумирам,след време може да пробвам да върна сиренето и изварата,тъй като сякаш главно проблема беше в млякото.
Ми...такива работи (inlove)
Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 17.06.13 15:17.
17.06.13
20:27
17.06
9.00 - спринтове
12.00 - 6 с.л. овесени ядки,канела,какао,100 гр череши,100 гр ягоди
13.30 - 30 гр орехи
15.30 - 100 гр пил.филе,салата домати краставици марула,8 маслини,2 яйца
18.00 - тренировка
19.30 - 40 гр стафиди
20.00 - 2 яйца,салата краставици,200 гр салата боб
22.00 - 50 гр бадеми , 30 гр кашу
23.00 - 2 бири
Тренировка
спринтове
5х8 избутване на щанга от тилен лег - 23 кг
5х10 пек дек -15 кг
3х7 избутване на щанга от полулег 20 кг
5х8 бицепсово сгъване с щанга - 15 кг
5х8 концентрирано сгъване с дъмбели - 5кг
4х15 вдигане на краката от стенд
3х15 В-преса
Добавки:
преди спринтовете и др тренировка:по доза fat burner, доза BCAA
след тренировките: доза протеин,доза BCAA
Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 18.06.13 00:37.
18.06.13
22:31
18.06
Имам страшно голяма мускулна треска на бицепсите и предмишниците.И на краката.
Храната
11.00 - 5 с.л. овесени ядки,какао,канела,вода,100 гр череши,100 гр ягоди,2 варени яйца - всичко смесено
13.30 - бъркани чушки с 3 яйца и малко зехтин ,бира
15.00 - 30 гр орехи
20.15 - спринтове
21.00 - доза протеин
22.00 - 100 гр пил.филе,салата домати краставици марула,2 яйца,9 маслини
23.00 - 15 гр кашу
Тренировка
спринтове
Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 18.06.13 22:55.
19.06.13
12:53
Искам да попитам ,когато се изтощат гликогенните запаси,възстановяват ли се с бавни въглехидрати,когато бъдат усвоени, или този ефект се получава само с бързи въглехидрати ?
http://www.bb-team.org/articles/4560_mitove-v-bodibildinga-glikogenovi-rezervi-i-izcherpvane
19.06.13
18:30
19.06
Снощи след като си легнах не успях да заспя около 3 часа - хем беше горещо,хем всичко ме болеше от мускулната треска.И днес съответно станах късно.Но тези дни са ми дни за почивка.
Тренировка
Придърпване на скрипец с широк хват - 1х9-35кг, 2х7-40кг, 1х4-45кг , 1х9-35кг
Раменна преса с дъмбели- 1х8 - всеки дъмбел по 5 кг , 3х6 - всеки дъмбел по 7.5 кг, 1х8 - 5кг
Придърпване на скрипец с раменен хват - 1х9-35кг, 2х7-40кг,1х4-45кг , 1х9 -35 кг
Клек с дъмбели - 1х15 - всеки дъмбел по 5 кг, 1х12 - всеки по 7.5 кг, 2х10 - всеки по 10 кг , 1х12 - всеки по 7.5 кг
Едно упр , в което съм легнала и с крака избутвам тежест - 5х10 - 20 кг
Упр за прасец - щангата ми е на раменете и аз се повдигам на пръсти - 4х10 - 20 кг
Напади с дъмбели - 1х18 -всеки дъмбел по 7.5 кг
Добавки :
BCAA,мултивитамини,протеин
Снимки преди тренировката :)
Извинявам се за разхвърляната обстановка :)
Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 19.06.13 18:50.
19.06.13
18:47
Тук съм в общежитието преди да тръгна за фитнеса :) Много е хладно в общежитието - на първи етаж,полъхва ветрец,даже съм си отворила вратата на терасата :)
19.06.13
22:08
Храната
11.00 - 5 с.л овесени ядки,2 яйца,какао,канела,100 гр череши,100 гр ягоди
14.30 - банан
15.00 - тренировка
16.30 - 40 гр стафиди
17.00 - бира
19.30 - панирана пилешка пържола, 200 гр варен ориз с тиквички,салата краставици
21.30 - 2 яйца,салата домати краставици,8 маслини
23.00 - 60 гр бадеми
00.00 - бира
Мнението беше редактирано от Ирина Иванова на 20.06.13 01:10.
20.06.13
23:10
20.06
Храната
12.00 - 5 с.л. овесени ядки,100 гр череши,100 гр ягоди,какао,канела,2 яйца
16.30 - 100 гр пил филе,2 яйца,салата домати краставици,8 маслини
22.00 - 2 яйца,салата домати краставици,9 маслини
23.00 - бира
За целия ден 100 гр бадеми
Тренировка
спринтове на гладно
И дълга разходка из Южен парк