28.06.13
01:58
Имам комар в стаята и вече ме ухапа :D стискайте палци да успея да го убия преди да легна :D
Едит: убих гооо (whew)
Ако си в голяма стая - на ти кардио . Ако си в малка стая - на ти мобилност :ДД
28.06.13
02:20
Понеже гледам , че в един определен дневник е написано “край на спама” ще питам тук. Да приемам ли , че следващата форумна сбирка ще е в Асеновград ? :D
Еми, заповядайте :Д Да ви разведем из Асенова крепост (sun)
ТИИИИ КРЕПОСТА ОСТАВИ НА НАС... Я КАЖИ ДИСКОТЕКИ ИМА ЛИ :D
Имам комар в стаята и вече ме ухапа :D стискайте палци да успея да го убия преди да легна :D
Едит: убих гооо (whew)
Ако си в голяма стая - на ти кардио . Ако си в малка стая - на ти мобилност :ДД
Кардио беше :D
Леле тия копеленца могат изцяло да ти провалят съня! Аз затова вече като има комар в стаята, докато не го убия не си лягам, даже ако успея да го зашеметя го хващам и с една прецизна ножичка му режа хобота и някой друг крак та да се научи. После го пускам през терасата на свобода да ходи да разправя колко съм откачен и на какво съм способен.
Тоя лаф въобще не е оборотен и интересен, за разлика от някои дневници :D.
Мнението беше редактирано от Петър на 28.06.13 13:23.
28.06.13
13:32
Има такива устройства които генерират звук с честота 16-22 kHz.Целта е да имитира мъжки комар,а женските(само те хапят,и то ако са бременни) бягат от него.Има такива програми за PC или телефон,но общо взето са безполезни-говорителят на лаптопа или телефона трудно ще възпроизведе 20kHz.
Аз имах един телефон, на който бях качил такава програмка и го пусках като сядахме в някой парк ама не мисля, че действаше :D
Намират се, ама качествена музика липсва :)))
То на КристиЕн не му трябва яка музика - колкото по-мазен е кючека, толкова по-палав става :D
28.06.13
18:01
http://359.bg/shte-se-osmelite-li-da-trenirate-tuk/
Заради точка 5 мислех да пропусна, но като видях, че на точка 10 мацката е с горнище.. се успокоих и навих отново (whew) :D
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 28.06.13 18:01.
28.06.13
19:56
Тя е изключение !
Точно така.. което значи, че на теб не ти е позволено да тренираш с горнище Дани :D :D
Ако някой от София мисли да поръчва от бълка, нека драсне един ред на лични- мисля да си поръчам монохидрата им.
Мнението беше редактирано от Петър на 28.06.13 19:58.
29.06.13
00:01
Значиии... трябва да започна да полагам повечко усилия да изкарам плочките... да не се излагаме пред чужденците :D :D
Да ве има ли готини заведения по Асеновград, некой ден може да се съберем :D
деба спамера където съм таа имам 1 питане, имам 2 гири по 6 кила, кажете някво кардио да правя в нас :Д
29.06.13
16:26
ВИИТ-клякане с изнасяне на дъмбели 6х10 за страна
Аз правя това в залата като последно упражнение.Прави се като хванеш по 1 дъмбел в ръка и ги държиш на нивото на гърдите, приклякаш и като се изправяш се завърташ и изнасяш ръката по диагонала се едно ще удеяш някой.
29.06.13
16:43
Абазаба, заведения има, но зависи какви търсиш :D А за булките.. и булки има, и няколко може да ти намерим даже :Д
Асеновград освен с многото булчински магазини и Асенова крепост е известен и като “Малкият Йерусалим”, заради големият брой църкви и параклиси :)
Я специалистите да кажат суроватъчния протеин в шкембе чорба, ще има ли ефект? :D:D
29.06.13
16:52
За шкембето - да.Особено ако е с печена сланинка,бял хляб и няколко бири.
Мнението беше редактирано от lordinario на 29.06.13 16:52.
Абазаба, заведения има, но зависи какви търсиш :D А за булките.. и булки има, и няколко може да ти намерим даже :Д
Асеновград освен с многото булчински магазини и Асенова крепост е известен и като “Малкият Йерусалим”, заради големият брой църкви и параклиси :)
Спокойни, няква лятна градина-ресторантче, да има и за маняците на протеин и за маняците на пийнье :D
29.06.13
17:55
Има, доста има. Все някое ще ти се понрави (nod) А ти и към то двете групи ли спадаш? :D :D
Към първата, ама по душа повече ми харесва втората, та съм разкъсан душевно :D
ВИИТ-клякане с изнасяне на дъмбели 6х10 за страна
Аз правя това в залата като последно упражнение.Прави се като хванеш по 1 дъмбел в ръка и ги държиш на нивото на гърдите, приклякаш и като се изправяш се завърташ и изнасяш ръката по диагонала се едно ще удеяш някой.
мерсжа, деемек суинг ?
др предложения
29.06.13
19:13
Ахахха, е ти ме разби :Д Не мога и не знам как да ти помогна.. това ми прилича на моята сърцераздирателна връзка със сладкото.....
НО все пак, понякога не е лошо да си угодиш на душицата :Д
Ахахха, е ти ме разби :Д Не мога и не знам как да ти помогна.. това ми прилича на моята сърцераздирателна връзка със сладкото.....
НО все пак, понякога не е лошо да си угодиш на душицата :Д
Така е! Сега само си търся повод :D Макар че като се сетя завърших 11-та година подред с успех 6.00 ... :D
НО все пак, понякога не е лошо да си угодиш на душицата :ДТака е! Сега само си търся повод :D Макар че като се сетя завърших 11-та година подред с успех 6.00 ... :D
вундеркинд/10
бележника не е у мене утре или други ден ще си го взема и ще направя снимка
бележника не е у мене утре или други ден ще си го взема и ще направя снимка
е аз знам че си омeн ле 8-)
Мнението беше редактирано от Vintage на 29.06.13 19:51.
29.06.13
23:48
Наборе, ми какво чакаш? Аз за успешното завършване /със същия като твоя успех/ вече се почерпих леко. Бягай за бележника и отивай да угодиш на душата :Д
А, с това бащинство, в последния коментар, ме притесни :D
И мен ме притесни доста стабилно, ама сега няма какво да направя. Стоя и чакам , дано не е късмет :D
30.06.13
08:29