Помощ за композиция от основни упражнения за корем?!

06.07.13
20:32

Та както гласи темата .. Ще може ли да ми помогнеш със правилното подбиране на упражнения за корем, защото имам чувството че със всеки изминал ден упражненията се увеличават и увеличават. Можеби две програми за корем с различни упражнения в различните дни? Не съм напреднал не съм и начинаещ нещо по средата. Разполагам със лост за набирания комбиниран със приставки за ” неутрално набиране “, може и да бъркам, но мисля, че така се казваха когато лактиоте са успоредно един спрямо друг. Цел: Изчистване на колкото се може повече мазнини в областта на корема и в същото оформяне на коремните плочки (когато се появят за сега са само 2). Мога да предложа примерен клип със доста упражнения за корем а Вие да ми кажете, кои от тях, кога, по колко и т.н. Благодаря предварително!

06.07.13
21:19

за корем упражненията са следните:
1.коремни преси (за горна част)
2.повдигане на краката (за долна)
3.наклони встрани (за коси коремни)
и може да ги редуваш с:
1.молитва или коремни преси на машина
2.повдигане на краката на машина
3.наклони встрани на долен скрипец или извивки встрани на машина

07.07.13
20:27

Каквито й упражнения да правиш за корем, нямаш ли добро хранене нищо няма да стане.

07.07.13
22:17

Може да правиш Коремни преси, Страничен мост и Повдигане на краката от лег или от вис (както ти си прецениш). НО плочки няма да ти излязат, ако имаш мазнини. Трябва да ги стопиш с диета и тогава се надявай на плочки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1