Лординарио

Темата е заключена.
Прескочи до:

18.07.13
21:53

казано от A.W.E.I.T на 18.07.13, 21:45:

...Иначе наистина вярвам,че е натурален,защото ако се зоби,ще е супер смешно сега като го мина натурално.

Смешно или не, не виждам как може да се сравняваш с Лазар (wasntme)

п.с.No hard feelings bro!

18.07.13
21:57

Не осъзнаваш, че говориш на един истински боК на фитнеса. Сравнен с него, Лазар е в А окръжна.

18.07.13
22:00

казано от AminoStrong на 18.07.13, 21:53:

...Иначе наистина вярвам,че е натурален,защото ако се зоби,ще е супер смешно сега като го мина натурално.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ, стой и гледай как го ям с парцалите ,not dat far away ;)

Мнението беше редактирано от lordinario на 18.07.13 22:00.

18.07.13
22:11

казано от Петър Стоянов на 18.07.13, 21:57:

Не осъзнаваш, че говориш на един истински боК на фитнеса. Сравнен с него, Лазар е в А окръжна.

Така е.Лазар Ангелов лично ми писа във фейсбук (най-накрая прочетох съобщението му,след като го блокирах 3 пъти за спам в 3 от личните ми фен страници),че ми е препоръчал дневника в бб-тийм и се моли да спомена в интервюто,което предстои да ми бъде направено тук в сайта,че има малък пръст в цялата работа,това му стига за да заживее спокойно и живота му да се счита за приключен.

Мнението беше редактирано от lordinario на 18.07.13 22:12.

18.07.13
22:13

Aз доста време се чудех защо дръпнах толкова бързо във фитнеса и вчера го осъзнах. 1вият коментар в дневника ми е твой, а това дава поне 30-40 кг на базовите упражнения месечно. Може да го патентоваш.

18.07.13
22:13

Лазар е нууб ве :Д. A.W.E.I.T е дъ бест :Д

18.07.13
22:18

Кат му гледам ся краката - баси МИЗЕРИЯТА. Развива само горната част на тялото кат някай помяр :Д.

18.07.13
22:19

казано от Петър Стоянов на 18.07.13, 22:13:

Aз доста време се чудех защо дръпнах толкова бързо във фитнеса и вчера го осъзнах. 1вият коментар в дневника ми е твой, а това дава поне 30-40 кг на базовите упражнения месечно. Може да го патентоваш.

Не,продавам го.Продавам си коментара за реклами и т.н.

18.07.13
22:20

казано от `~1! на 18.07.13, 22:13:

Разкажи за мен на децата и роднините си,ще се гордеят с теб,че си израстнал толкова във всяко едно отношение,чак до величие,достойно да му обърна внимание.Разкажи им,както едно време са ходели вестоносци и са разправяли,когато се е родил Божието чедо.

Мнението беше редактирано от lordinario на 18.07.13 22:21.

18.07.13
22:25

казано от Петър Стоянов на 18.07.13, 22:13:

1вият коментар в дневника ми е твой, а това дава поне 30-40 кг на базовите упражнения месечно.

Не е точно така,просто съм ти разрешил да пишеш редовно в другият ми дневник.

18.07.13
22:28

Според мен съм за нова значка- едва ли има по-голяма чест във форума.

18.07.13
22:31

Значките ги раздавам аз,както и ранговете на потребителите. Иначе това със значката не става,иначе всеки един потребител,който има дневник в мъжкия раздел трябва да я има тази значка,даже и някои от дамските. :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 18.07.13 22:31.

18.07.13
22:44

Според мен дори добавките, които взима онова фешънче не са изобщо за подценяване и те му дават доста.Така че за мен и натурален не може да мине ... плюс това да не забравяме, че е “моден продукт” и са вложени много инвестиции в него, съответно се искат сигурни резултати, така че пак ... едва ли ще е от най-чистите

18.07.13
22:45

Да Боре,права си.

Скоро не съм качвал нови снимки в дневника.Ще кача скоро нови снимки в дневника.Сигурно.

Мнението беше редактирано от lordinario на 18.07.13 22:45.

18.07.13
23:03

казано от A.W.E.I.T на 18.07.13, 22:20:

казано от `~1! на 18.07.13, 22:13:

Разкажи за мен на децата и роднините си,ще се гордеят с теб,че си израстнал толкова във всяко едно отношение,чак до величие,достойно да му обърна внимание.Разкажи им,както едно време са ходели вестоносци и са разправяли,когато се е родил Божието чедо.

Задължително ще го направя !!!

18.07.13
23:49

казано от A.W.E.I.T на 18.07.13, 22:00:

казано от AminoStrong на 18.07.13, 21:53:

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ, стой и гледай как го ям с парцалите ,not dat far away ;)

In some parallel universe. :D

19.07.13
00:00

Лазар го засичам редовно в залата.
Дали е натурален не знам, ама ако смяташ, че си близо до него - направо се пускай на някое състезание, имаш големи шансове ;)

То па защото е много трудно да извадиш неква си преса и да отидеш на солариум... Има къде-къде по-внушителни типове физика, които се постигаат мнооого трудно.

19.07.13
00:58

Има,има.Ама то не е само до солариума и пресата.. А защо като е толкова лесно никой не става на 1.80 95 кг шредид като него и то натурално?

19.07.13
01:00

Може би защото последната ти дума от последното ти изречение е излишна,а?

19.07.13
01:10

Храната за деня - 19.7.2013г.

1. 6 яйца, 20гр. краве масло, 231гр. ябълка, 570гр. розови домати
2. 10 яйца, 40гр. краве масло, 510гр. розови домати
3. 1 консерва риба тон филе, 180гр пилешко филе

51гр. въглехидрат, 170,4гр. протеин, 134,7гр. мазнина - 2097,9 калории

повечко калории,защото реших да удвоя яйцата и маслото във второто хранене (след тренировка),целево,че бая мускулни трески ми се насъбраха.

19.07.13
01:29

казано от A.W.E.I.T на 19.07.13, 01:00:

Може би защото последната ти дума от последното ти изречение е излишна,а?

А бе като знам и назобани повечето са далеч от неговата физика. Стават едни мазни тюфлеци,спират химията и стават като преди,пада им самочувствието и почват нови цикли,все едно не виждам хората около мен и не чета във форуми.Гледай в фитнесбг дот ком за какво става въпрос,всички на химия по 5-6 цикъла от не знам си колко стероида и са 80 кила мазни ,вместо да са 90 кила чисти.

19.07.13
01:32

Е то освен химия, трябва и да се тренира от време на време :D

19.07.13
01:39

Ами те тренират ‘уш’ :)

19.07.13
02:16

Химията не е нищо,но употребявана правилно може да даде много,особено на напреднали,тренирали преди това правилно и натурално и достигнали до високо ниво.

19.07.13
03:25

Чийт мийл сега точно преди лягане - 9 шоколадови вафли,100гр. бисквити кукис,200гр. шоколадово руло, не ме гледайте,всичко е направено с цел.А целта е НЕ да забавя изчистването,а да го ускоря,като същевременно си запазя повечко маса и сила.Аз казах ли ви,че като сте изцепени,може по-често да ядете джънк без да ви пречи да продължите да чистите/поддържате вече.Вие стоите мазни и не ядете никакъв чийт,щото по-лошо ще стане,вместо да изчистите там и да хапвате от време на време без да ви е дерт,даже може да ви помогне ако всичко е добре наредено. :D
Всичко си има цена иначе, не е просто така - цената е по-редки пълни зареждащи дни (всъщност зареждането ми е от 8-10 часов прозорец,а не 24 часа/цял ден от месец и половина насам), а сега ще е чийт мийл без значение какъв и колко, в рамките на 30 минутен прозорец (просто заменям последното стриктно ядене на всеки трети/четвърти или пети ден да кажем с чийт мийл,никакви овесища и такива простотии).Ако не ми стига ще удвоя количествата на чийт мийла,но всичко ще е винаги преди лягане и преди тежката тренировка на другия ден.
Чист съм доста вече,а имам 6 седмици до края на диетата,не бързам за никъде щото баш като си чист се губи лесно маса,всичко е преценено сега.
“Новият” аватарът не е нов,а от преди седмица някъде (че и към десетина дни), мисля че беше преди последния зареждащ ден и чийт мийла преди него,, 1-2 дни преди това,плосък,мек,изтощен и незаредил с въглехидрати.Сега съм още по-чист.
Утре go hard or go home в залата, диетата spot-on/right on.Мисля и въглехидратите да спра изцяло,само зеленчуци и максимум 1 плод на ден,тей като ям джънк по-често.

Мнението беше редактирано от lordinario на 19.07.13 03:26.

19.07.13
03:33

И да,свалил съм татуса до средата на предмишницата вече :D там е само начертан,сега е брутал-оцветен и довършен,само сенки и още малко дребни глупости остават,демек до месец макс ще е фул дан,най-вероятно и накрая ще се изложа на слънце,че не съм го виждал от 2 месеца и съм бял на мляко,почти нямам релеф толкова бял,да еба само тена сваля 2 процента :D;д

Мнението беше редактирано от lordinario на 19.07.13 03:34.

19.07.13
16:01

Мисля вече да го карам само на яйца,немско краве масло и охладено пилешко филе,без дейри,без старчи фудс,без разни “полезни” глезотийки, само това, като източници на протеин и мазнини,без никакви въглехидрати,освен нет каарбс-а в зеленчуците дето ям и някой др. плод чат-пат. Мазнините ще са ориентирани само в прозореца около тренировката,храненията ще са 3 до 4 на брой,като първото е по-леко от второто и е преди тренировка.Второт е най-голямото хранене за деня след тренировка,третото е скромно и най-вече протеин с малко или никакви мазнини,без въглехидрат.
От време на време в случай, че нямам в наличност храните по-горе да ми покрият нужните макрота (нали се храним иифум) може да взема нещо друго,примерно мляко или сирене,но все тая. Чийт мийл на всеки няколко дни,последното хранене за деня. Това е схемата за сега,ако ми забавя изчистването ще разредя чийт мийловете,ако съм прекалено гладен и направо чувствам как ме изяжда глада,ще увелича чийт-а и така.Всичко е на принципен метод.

Мнението беше редактирано от lordinario на 19.07.13 16:02.

19.07.13
16:07

Впрочем след чийта вчера очаквах да съм още по-воднист,а аз се чувствам ооще по-сух и изцепен,вени са ми излезли на странни места,явно поради липсвата на въглехидрати не съм ги виждал преди (то щото многото въглехидрати приех де),тънички вени по сератусите и пресата,хахаха,дето не съм някой васкуларизиран изрод (генетично) и повечето от вените са ми интра-мускулни. Сигурно по-късно ще задържа вода,не знам.И ми е все тая водната задръжна, не ме ебе,важно е мазнините да се топят,а аз да вдигам това,което съм планирал в залата и извън нея предварително.

п.п Това като тея по състезанията,дето спазват 2 месеца изключително адски стриктна диета и се явят на състезание,класират се някъде и на другия ден спил оувър ядене на макс и на корем и изглеждат по-добре,дето викат: “ба,ако изглеждах така,щях да съм победител вчера” . :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 19.07.13 16:09.

19.07.13
16:42

Браво (handshake)

19.07.13
16:48

4 месеца разлика.

На първата,състояние на дебелак с тройна гуша (triple chin),адски много мазнина по лицето и врата, никакво очертание на врат,челюст,скули,дебели мазни бузи и т.н,

на втората - едвам си хващам кожата по врата,щипя я.

Мнението беше редактирано от lordinario на 19.07.13 16:49.

19.07.13
16:57

Не може да се познае,че си ти :D

19.07.13
17:04

Колкото ми е дебела кожата по врата (на втората снимка),толкова ми е и по цялото тяло,включително по талията.Нямам зони дето да имам натрупани мазнини в повече,навсякъде почти нямам мазно,крака,гъз,талия,дори вътре бедрата са ми изключително чисти,демек почти нищо не остана да чистя,само да се поиздуя с въглехидрати,тея мускули да притиснат кожата да се стегне повечко.А имам 6 седмици до края,пак ще натискам де,да видим до къде мога да стигна,мисля че 4-5% ще ги стигна,след като се изсуша (изхвърля водата). Тей се чисти от 20%+ на 4-5% за 20 седмици. Не да ми се мотате тук с някакви нищожни промени и да се самозалъгвате,че трябва да се крета бавно,но славно,хаха. Всичко натурално иначе.

Мнението беше редактирано от lordinario на 19.07.13 17:05.

същото сравнение ама на ръката :P :P

19.07.13
17:09

Сравнение на цялото тяло ще има като влеза в състезателна форма след 5-6 седмици.А и аз снимки на лаптопите си нямам на тялото си преди, имам на компютъра,дето е счупен и трябва на ремонт да се носи,така че по-натам.

19.07.13
17:21

Много добра промяна

19.07.13
17:36

Наистина страхотна промяна! :) Сега ако покажеш и някоя топлес снимка... :)

19.07.13
17:42

Аватарът от преди 10 дни е по-скорошна. Иначе свестните снимки ще дойдат като слеза близо до състезателна форма (което включва и въглехидратно зареждане и водно изхвърляне).Знам как да го направя всичко,но нека му дойде времето,когато настъпи точният момент.

Мнението беше редактирано от lordinario на 19.07.13 17:43.

19.07.13
17:45

iJelly

19.07.13
17:52

Нивата на релеф за мен са д/г такива:

4. Добре изглежда,личи си че спортува,малко има да свали (това е за нормален човек,не с някаква изключително добра или лоша генетика,дето тренира и не се храни,както аз се храних до преди 4 месеца)
3. Чист е доста (това е,което повечето от хората се стремят,най-вече по пълните,дето имат някаква маса)
2. Изцепен е (тук е където съм аз и това е нивото,което повечето хора казват или нацепен ама прекалено кльощав или на зоб,демек много добра форма)
1. Плащето нарязан е, зоби се, такъв релеф не се прави без химия(това е последното ниво,към което се стремя,дето се постигна не просто с диета,ами с повече.но пък не отнема много време,стига да си чист и да знаеш как да направиш пийк-а).

Аз бях някъде на 6-7.-цата,хаха,казваха ми
- “Добре де ,вдигаш тежко и си масивен,ама си много мазен,изчисти се,не изглеждаш добре.”
Сега чувам само:
- “добре де, релефен си ама си слаб,трябва ти маса да качиш.

Хаха угодия няма.

Мнението беше редактирано от lordinario на 19.07.13 17:53.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1