30.07.13
09:31
За търговеца, сметката от ваучера е в :
-рекламата
-голямото количество хора, част от които ще се върнат
Реално е на загуба от самото посещение, спрямо нормалните цени, които обикновено предлага.
30.07.13
09:43
Хотелите никога не са на загуба, това го помнете. Няма действуващ хотел, който да е на загуба, освен в случаите когато се перат пари - тогава хотела просто е на нула, това му е и целта.
Ама ресторанти и хотели на загуба - няма такова нещо. Надценките са поне 200% на услуга.
казано от Херцог Трън на 30.07.13, 09:31:
Реално е на загуба от самото посещение, спрямо нормалните цени, които обикновено предлага.
Един хотел не генерира печалба само от хотелското настаняване. За един хотел е много по-добре да пусне подобни ваучери, да предложи нощувката на по-ниска цена, и за сметка на това хотелът да пълен. Защо - ами повече хора ще се възползват от второстепенните услуги, които предлага хотелът.
Така че въобще не е на загуба спрямо нормалните цени, които предлага.
Мнението беше редактирано от Мила на 30.07.13 09:48.
Няма търговец който да работи на загуба.Това,че е свалил от цената не значи,че не е на сметка.Сега ако ми говорите за семеини хотелчета с по 5 стаи,може и да се съглася.
30.07.13
10:03
Преди време имах допирни точки със в.с.Дюни със собственик Люси Стойков, да, същият))....бяха дали на оператор да пълни хотела, който има такива по целият свят и са над 300 броя. Меджик нещо си се казваще, бяха турци...... Нашите, разбира се искаха сами да пробият на пазара и участваха самостоятелно на изложение във Европа някъде, но разбраха скоро, че никой не ги познава и не купуват за това ваучерите от тях. За разлика от този Меджик, който е отдавна на пазара и ги разпродава за нула време. Така Дюни постояха празни един сезон и клекнаха. Ето един друг поглед.
30.07.13
10:07
Е то погледа никак не ти е различен. Няма как празен хотел да генерира печалба. А това, което ти си дал за пример е съвсем типично за туристическия бранш. Това е поглъщането в бранша - големите елиминират малките. Следващия сезон съм сигурна, че не са били самостоятелни играчи, защото никой в този бранш не играе сам.
казано от Мила на 30.07.13, 09:43:
Ама ресторанти и хотели на загуба - няма такова нещо. Надценките са поне 200% на услуга.
Хм, хм, 200 % надценка е доста ниско за класно заведение. По-скоро ще е на загуба.
Мила, доста си далече от истината. Почти няма заведения на печалба, вервай ми, освен в силния сезон на морето, съответно зимата на Банско, и броени заведения в София. Изключвам нощните заведения/диско/чалгатеки. Там има доста пари. Първо едно заведение иска много пари да се направи, второ, поради всеобщото схващане, че много се печели от заведения, на тях наемите са най-високи. Трето, на заведенията са им най високи разходите - заплати, осигуровките са по-високи, защото в бранша е по-висока минималната и средна заплата, огромни сметки за ток, газ.. наем. Фирата от продуктите не трябва да се подценява.. И в друга грешка си - за да се перат пари заведението трябва да работи, или поне по документи да е така.. Мога и не малко конкретни примери да ти дам за всяко от нещата които написах, но не смятам за нужно. И да, ваучерите от сайтовете за колективно пазаруване в повечето случаи, особено за малки заведения, хотелчета и други подобни са си ЧИСТА ЗГУБА, просто се разчита, че това е вид реклама, но уви, не е, този, който си е купил днес ваучер за едно днес, не се връща утре пак, а си купува ваучер за другаде..
Боби, околоните села на Троян предлагат много добри хотели, гледка, чист въздух - няма да сгрешите, ако отидете там. Просто да не е в самия град :D
30.07.13
15:58
казано от Васил a.k.a Тайсън на 30.07.13, 09:47:
Няма търговец който да работи на загуба.Това,че е свалил от цената не значи,че не е на сметка.Сега ако ми говорите за семеини хотелчета с по 5 стаи,може и да се съглася.
мда заради това редица големи и малки хотели се продават ( а някои и събарят ) ... заради лош мениджмънт и криви сметки :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.07.13 15:58.
30.07.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. След ставане - 1 доза Animal Flex, 50 мг 5-htp.
2. Към 18 (план) - 5 грама рибено маслo, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 капсула Opti-L-Zinc на Now (30 мг цинк), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Към 21 (план) - 5 грама рибено масло.
Храна:
1. Към 13 - агнешки котлети и пилешко филе на барбекю, салта домати и краставици, печени чушки, кофичка кисело мляко, бира.
2. Към 21 (план) - рано е да се каже.
Днес разказах играта на фастинга. Започнах към 10 с два будвайзера, продължих с четири кенчета от някаква измислена и учудващо блудкава уж чешка бира, а преди малко довърших две кенчета от една полска, но също толкова калпава.
Експеримент по спиране на кафето, ден 13:
Днес вместо с чайове, заместих кафето с бира. :)
Обобщение за деня:
Все същото - плаж, плуване. Прибрахме се рано, че нещо не ни се стоеше.
Резервирахме дати за комплексчето в Клисура. Нямаха места за другата седмица, та сега ще правим други врътки - ще ходим от петък, после ще се върнем пак за още 4-5 дни на море.
Колкото до хотелите, естествено, че ще са празни - погледнете за какъв капацитет става дума по зимните курорти и чероморието, а и не само. И продължават да строят нови. Никой не може да ме убеди, че се касае за целенасочени инвестиции в туризъм, а не за изпрани пари.
Ето и обещаните снимки на залата, но с мен за преден фон. :) Хич ме няма по позирането, а и наистина съм омазал корема и паласките, но казаното си е казано:
30.07.13
16:15
Да не си на 15 да мислиш за преса... :)
30.07.13
16:17
казано от FaceOff на 30.07.13, 14:02:
Мила, доста си далече от истината. Почти няма заведения на печалба, вервай ми, освен в силния сезон на морето, съответно зимата на Банско, и броени заведения в София. Изключвам нощните заведения/диско/чалгатеки. Там има доста пари. Първо едно заведение иска много пари да се направи, второ, поради всеобщото схващане, че много се печели от заведения, на тях наемите са най-високи. Трето, на заведенията са им най високи разходите - заплати, осигуровките са по-високи, защото в бранша е по-висока минималната и средна заплата, огромни сметки за ток, газ.. наем. Фирата от продуктите не трябва да се подценява.. И в друга грешка си - за да се перат пари заведението трябва да работи, или поне по документи да е така.. Мога и не малко конкретни примери да ти дам за всяко от нещата които написах, но не смятам за нужно. И да, ваучерите от сайтовете за колективно пазаруване в повечето случаи, особено за малки заведения, хотелчета и други подобни са си ЧИСТА ЗГУБА, просто се разчита, че това е вид реклама, но уви, не е, този, който си е купил днес ваучер за едно днес, не се връща утре пак, а си купува ваучер за другаде..
Добре. Аз отдавна съм се отказала да водя интелигентни разговори с хора които бетонират ‘’в грешка си’‘.
казано от Мила на 30.07.13, 10:07:
Няма как празен хотел да генерира печалба.
;)
Добре дошла в страната на перачите на кинти чрез празни бетонови недоразумения...
Генерира ЗЕР и то десетки хиляди на ден...поне на фактура.
30.07.13
16:32
казано от slavko на 30.07.13, 16:25:
казано от Мила на 30.07.13, 10:07:
Няма как празен хотел да генерира печалба.
;)
Добре дошла в страната на перачите на кинти чрез празни бетонови недоразумения...
Генерира ЗЕР и то десетки хиляди на ден...поне на фактура.
Да, да за това съм напълно съгласна. Има много случаи с недостроени обекти, които се водят, че работят и генерират доста кинти.
Аз имах предвид празен хотел да генерира истинска печалба по праведната пътечка:)
казано от umad brah на 30.07.13, 16:26:
Клисура ми село (то е град де ахха) къде ще сте там (СБА?)
Еко комплекс Клисура се води. Ето това е.
Боби, я какви къдравки рамене :) Но защо и ти с аграрен тен?! Мислех, че си на море :)
Относно интелигентността в спора - може да налице само когато и двете страни са специалисти по темата. Крайните изказвания на база “зная, защото един ми каза” не се включват. Отделен е въпросът за цитирането на източници на информация, които са задължителни. Останалото е чесане на пръсти по клавиатурата и - често - дезинформация на база личен авторитет.
Мнението беше редактирано от Инис на 30.07.13 16:40.
30.07.13
16:46
казано от Инис на 30.07.13, 16:40:
Боби, я какви къдравки рамене :) Но защо и ти с аграрен тен?! Мислех, че си на море :)
Относно интелигентността в спора - може да налице само когато и двете страни са специалисти по темата. Крайните изказвания на база “зная, защото един ми каза” не се включват. Отделен е въпросът за цитирането на източници на информация, които са задължителни. Останалото е чесане на пръсти по клавиатурата и - често - дезинформация на база личен авторитет.
5 години имам всекдневн допир с бранша и то доста глобално и продължавам да имам допир. От тази гледна точка беше изказано моето мнение, в никакъв случай на база личен авторитет.
@Боби спирам;), иначе Боби си изглежда като на 25 години, за какво ти е да се тревожиш за маловажни неща като плочки ;)
Мнението беше редактирано от Мила на 30.07.13 16:47.
казано от Инис на 30.07.13, 16:40:
:) Мдам, не е красив тенът, но това е положението. Така почернявам, защото за мен лягане под слънцето няма. Или съм прав във водата, или седнал под чадъра и циците ми правят сянка на една широка ивица под тях. :)
казано от Мила на 30.07.13, 09:43:
Хотелите никога не са на загуба, това го помнете. Няма действуващ хотел, който да е на загуба, освен в случаите когато се перат пари - тогава хотела просто е на нула, това му е и целта.
Аз лично за има-няма 10-тина години работа в хотелиерството, не съм срещнала хотел в България чиято първоначална цел не е пране на пари.
По време на откриването и около година след това е лесно - наливат се пари, всичко е ок, заплати има. Когато хотела трябва да мине на самоиздръжка обаче, нещата изглеждат по друг начин - ако нямаш една прилична заетост (средно 40% годишно, което за сезонността на България е химера) на реални цени, персонала няма да види много заплати. Грабо, колектива и тем подобни са убийство за бизнеса и е отчаяна мярка на управляващите хотела да го популяризират, надявайки се на устна реклама или хората с ваучери да се върнат обратно. Отделно от това пикът на един хотел е до четвъртата година, след това обикновено му “минава модата”, амортизира се и като цяло изисква нови инвестиции. Така че, начините да се запази един хотел оборотен в местните условия са: 1. да е под шапката на голяма верига за мениджмънт (Хилтън, Кемпински, Иберостар); 2. да е странично занимание на човек имащ доста по-сериозен бизнес. Проблема с вариант 1 обаче е, че България няма как да поддържа пълен хотел при стандарти на Хилтън, Four seasons и подобни вериги от висока класа, така че си оставаме с евтините варианти на Иберостар, Сол мелиа и т.н. и се радваме че имаме някакви международни вериги и тук, или с вариант 2 и прането на пари. :)
казано от Boby_ на 30.07.13, 16:34:
Само един съвет: чети внимателно ревютата и търси допълнителна информация за хотела/комплекса, че преди 10 дни ползвах същият този букинг.ком за резервация на 4 звезден хотел в центъра на Виена и друг 4 звезден хотел в село Черноморец.(и двата на почти еднаква цена)
Хотелът във Виена отговаряше 100% на описанието и цената си.
Хотелъв в село Черноморец се оказа не 4, а 3 звезди, с бръмчащ хладилник, смърдящ канал в банята, недостатъчно места в ресторанта и редовно свършваща храна на закуска.
От 3 дни ми тече кореспонденцията с букинг.ком и ги храня за това, че са ми продали нещо, което е съвсем друго. Те ми хленчат, че били подведени от хотела, а хотелът най-нагло лъже, че никога не се били рекламирали като 4 звезди .... Но в tripadvisor.com също са се листнали като 4 звезден хотел...
В крайна сметка аз пак го отчитам като грешка на букинг.ком, защото са позволили на хотел да се пише в дадена категория, без реално да отговарят на нея, а след това да си променят звездите във профила, както намерят за добре.
Същите тия букинг.ком сега дори не ми позволяват да пиша ревю за хотела...незнайно защо.
30.07.13
17:01
@Марги, искам само да вметна едно нещо - че дори и в момента, когато е нисък сезон за бизнес хотелите, дори и при условия, че моята фирма е корпоративен клиент на Хилтън, Кемпински, Радисън Блу, FPI - ако се опитам да направя резервация от днес за утре, нямам почти никакъв шанс освен ако не взема някаква супер делукс или лукжъри стая за 250 евра на вечер(лол) Ясно е какви хора пълнят тези хотели, не сме обаче ние българите.
казано от Redalex на 30.07.13, 16:57:
казано от Boby_ на 30.07.13, 16:34:
Само един съвет: чети внимателно ревютата и търси допълнителна информация за хотела/комплекса, че преди 10 дни ползвах същият този букинг.ком за резервация на 4 звезден хотел в центъра на Виена и друг 4 звезден хотел в село Черноморец.(и двата на почти еднаква цена)
Хотелът във Виена отговаряше 100% на описанието и цената си.
Хотелъв в село Черноморец се оказа не 4, а 3 звезди, с бръмчащ хладилник, смърдящ канал в банята, недостатъчно места в ресторанта и редовно свършваща храна на закуска.От 3 дни ми тече кореспонденцията с букинг.ком и ги храня за това, че са ми продали нещо, което е съвсем друго. Те ми хленчат, че били подведени от хотела, а хотелът най-нагло лъже, че никога не се били рекламирали като 4 звезди .... Но в tripadvisor.com също са се листнали като 4 звезден хотел...
В крайна сметка аз пак го отчитам като грешка на букинг.ком, защото са позволили на хотел да се пише в дадена категория, без реално да отговарят на нея, а след това да си променят звездите във профила, както намерят за добре.Същите тия букинг.ком сега дори не ми позволяват да пиша ревю за хотела...незнайно защо.
Благодаря за предупреждението! :)
Аз съм буквал в Унгария, Австрия и Словакия през букинг.ком и досега нямам оплаквания. Иначе за нашенските хотели вероятно е така - трябва едно на ум, като се буква онлайн, независимо през кой сайт.
За Клисура не съм резервирал от там, а през някакъв сайт за групови промоции, което е почти същото като вероятност да не отговаря на условията, но това е положението. :) Не мога да отида предварително там, така че ще се изненадвам на място. Надявам се - приятно.
казано от Boby_ на 30.07.13, 16:46:
:) Мдам, не е красив тенът, но това е положението. Така почернявам, защото за мен лягане под слънцето няма. Или съм прав във водата, или седнал под чадъра и циците ми правят сянка на една широка ивица под тях. :)
Плувай по гръб :D
30.07.13
17:26
В Испания имаше един новопостроен туристически град ( вили, фамилни хасиенди, апартаменти тинтири минтири ) който след събитията наречени финансова криза се оказа почти празен, празно новопостроено градче ... ;д
То това е един от известните фрапантни случай, сигурно се сещате, че забравих в коя провинция и как се казваше.По тв-то разправяха ...
Мнението беше редактирано от donsir на 30.07.13 17:27.
казано от Мила на 30.07.13, 17:01:
@Марги, искам само да вметна едно нещо - че дори и в момента, когато е нисък сезон за бизнес хотелите, дори и при условия, че моята фирма е корпоративен клиент на Хилтън, Кемпински, Радисън Блу, FPI - ако се опитам да направя резервация от днес за утре, нямам почти никакъв шанс освен ако не взема някаква супер делукс или лукжъри стая за 250 евра на вечер(лол) Ясно е какви хора пълнят тези хотели, не сме обаче ние българите.
Бизнес хотелите и ваканционните са съвсем различни неща и разчитат на различни клиенти, там няма така изразена сезонност както при вторите. И все пак, от днес за утре трудно ще намериш места някъде, най-малкото защото във всеки уважаващ себе си хотел има поне няколко стаи, които се пазят и не се дават на “случайни” останали без подслон корпоративни гости.
30.07.13
17:31
казано от Маргарита Манева на 30.07.13, 17:29:
Бизнес хотелите и ваканционните са съвсем различни неща и разчитат на различни клиенти, там няма така изразена сезонност както при вторите. И все пак, от днес за утре трудно ще намериш места някъде, най-малкото защото във всеки уважаващ себе си хотел има поне няколко стаи, които се пазят и не се дават на “случайни” останали без подслон корпоративни гости.
Не сме случайни обаче:) изи:)
30.07.13
17:34
казано от Мила на 30.07.13, 17:31:
казано от Маргарита Манева на 30.07.13, 17:29:
Как провокираш моята любознателност като съм с ясното съзнание, че не ми е работа да разпитвам по форумите.
Право куме ... : В коя фирма работиш и с какво се занимава ;д ?
Мнението беше редактирано от donsir на 30.07.13 17:35.
казано от Мила на 30.07.13, 17:31:
Ама явно не сте и от тези за които стаи на разположение винаги има. ;)
казано от Мила на 30.07.13, 16:17:
казано от FaceOff на 30.07.13, 14:02:
Добре. Аз отдавна съм се отказала да водя интелигентни разговори с хора които бетонират ‘’в грешка си’‘.
Нямаше по-красноречив начин, да ми кажеш че съм прав, благодаря! ;)
п.п. Марги е написала доста умни неща по темата, и явно е ‘’в нещата’‘.
31.07.2013 г.
Тренировка 15 - Бутащи Б
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 16x20, 12х50, 10x80 кг.
Преден клек - 10х0, 8х50 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 4х90 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 5х150, 4х150, 4х150 кг.
1.2. Преден клек - 5х110, 4х110, 5х110 кг.
2.1. Раменна преса с прав лост от стоеж - 5х70, 4х70, 4х70 кг.
2.2. Повдигане на щанга от лег с тесен хват - 7х115, 6х115, 5х115 кг.
2.3. Планк - 60, 60, 60 сек.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Обобщение за тренировката:
Днес доста добре, макар че засега няма прираст на сила в нито еднио упражнение, откакто съм започнал този тип трениране.
Добавки:
1. След ставане - 1 доза Animal Flex, 50 мг 5-htp на Now.
2. По време на тренировката - 10 грама Modern BCAA на USP Labs.
3. След тренировка - ~80 грама Syntha-6 на BSN, 3 капсули Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 капсула Opti-L-Zing на Now (30 мг цинк), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
4. Към 18 - 5 грама рибено масло.
5. Преди лягане - 5 грама рибено масло.
Храна:
20 часа фастинг, последвани от:
1. Към 18 - две дози протеин.
2. Между 19 и 21:30 - овчарска салата, пиле “Жулиен”, панирани лучени кръгчета, топка сладолед, 3-4 бири.
Експеримент по спиране на кафето, ден 14:
Две седмици с едно кафе доказват, че реална зависимост няма. Не усещам особена разлика, освен донякъде подобрения нощен сън, което само по себе си не е малко. Може би тия дни ще включа по едно еспресо след ставане, но не повече.
Обобщение за деня:
През нощта валя, а сутринта беше облачно. Следобед отидохме на плаж. Постояхме час, но както си духаше приятен лек бриз, изведнъж в рамките на по-малко от 30 секунди задуха ураганен вятър откъм морето. На моменти беше толкова силен, че се притесних да не събори малката ми дъщеря. Виждал съм много обрати във времето, но чак толкова бърза промяна не ми се беше случвало да ме сполети.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 31.07.13 23:19.
казано от Boby_ на 31.07.13, 22:54:
... Постояхме час, но както си духаше приятен лек бриз, изведнъж в рамките на по-малко от 30 секунди задуха ураганен вятър откъм морето. На моменти беше толкова силен, че се притесних да не събори малката ми дъщеря. Виждал съм много обрати във времето, но чак толкова бърза промяна не ми се беше случвало да ме сполети.
Нарича се “шквал”. Има си признаци, по които да познаеш кога идва, но се иска морски опит и доза инстикт. Спасявал съм доста пишман сърфисти при шквал.
Вик, благодаря за подсказката! :) Шквал било значи... :)
01.08.2013 г.
Тренировка 16 - Дърпащи Б
Загрявка:
Мъртва тяга с широк хват - 10х20, 6x60 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен подхват - 8х50, 8х50 кг.
Адаптация:
Мъртва тяга с широк хват - 4x110 кг.
Набирания с раменен подхват - 4.
Работни серии:
1.1. Мъртва тяга с широк хват (без фитили, без колан) - 6х150, 5x155, 4х155 кг.
1.2. Набирания с раменен подхват (с доп. тежест) - 6х24, 6х24, 5х24, 7х16 кг.
2.1. Борческо обръщане от стоеж - 6х75, 4х80, 4х80 кг.
2.2. Гребане с прав лост (надхват) - 7х110, 6х110, 5х110 кг.
2.3. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 5х65, 6х60, 5х60 кг.
Обобщение за тренировката:
Днес стана добре. Тренирах в Лъки Джим в София и то на сито. Каквото ще да се случва с ендогенното хранене и инсулиновата чувствителност, когато съм обядвал, имам драстично повече сила и енергия, отколкото когато тренирам гладен. Ще видя как се движат килограмите още малко, след като се върна от отпуска и “заредя” с кратин и ще видим дали не е време да се връщам на нормално НВД. Нещата клонят в тази посока.
Добавки:
1. След ставане - 1 доза Animal Flex, 50 мг 5-htp на Now.
2. По време на тренировката - 10 грама Modern BCAA на USP Labs.
3. След тренировка - ~80 грама Syntha-6 на BSN, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 капсула Opti-L-Zing на Now (30 мг цинк), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
4. Към 18 - 5 грама рибено масло.
5. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло.
Храна:
18 часа фастинг, последвани от:
1. Към 15 - салата домати и краставици, ордьовър с пържен патладжан, маслини, млечна салата, шмеркезе, супа от белена леща, турска питка, Адана кебап.
2. Към 20 - две дози протеин.
3. Между 21 и 22 - две-три бири и още нещо за хапване.
На връщане от морето спряхме на магистралата в “При Неджо” и отиде фастингът. Рядко вкусна турска кухня! Препоръчвам го горещо!
Експеримент по спиране на кафето, ден 15:
Преди обяд пих едно кафе днес, за да не клюмам на волана.
Обобщение за деня:
Сутринта времето не беше подходящо за плаж. Както мислехме за разходка в Созопол, в крайна сметка се качихме на колата и се прибрахме в София още днес. :) Утре пътуваме за Клисура за 4 дни, а после - обратно в Черноморец за още толкова.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.08.13 20:39.
В крайна сметка фастингът е спасен още веднъж от кантара и сантиметъра. :) Тази сутрин въпреки всичките бири и вчерашното плюскане, теглото е същото, а талията - почти сантиметър надолу.
Сега следват пет дни на Клисура със закуска, обяд и вечеря и вероятно без силова тренировка (леле, това откога не ми се е случвало), а после обратно на морето за още 4-5 дни и това ще е за тази година.
02.08.13
09:52
казано от Boby_ на 02.08.13, 09:46:
Сега следват пет дни на Клисура със закуска, обяд и вечеря и вероятно без силова тренировка (леле, това откога не ми се е случвало), а после обратно на морето за още 4-5 дни и това ще е за тази година.
При твоите финансови възможности е грехота да не си купиш две двупудовки, един колан за тежести и един чифт халки. После ще можеш да си тренираш където си искаш :)
Шегувам се де, то с двупудовка няма как да сгъваш за бицепс ефективно :D
казано от James Hinks на 02.08.13, 09:52:
Шегувам се де, то с двупудовка няма как да сгъваш за бицепс ефективно :D
Хаха, много смешно! :D
казано от James Hinks на 02.08.13, 09:52:
При твоите финансови възможности е грехота да не си купиш две двупудовки, един колан за тежести и един чифт халки. После ще можеш да си тренираш където си искаш :)
Трябва и да се почива един-два пъти годишно. :) Иначе идеята за някоя и друга пудовка в багажника ми е минавала вече през ума, да ти кажа. :)
Сега следват пет дни на Клисура със закуска, обяд и вечеря
охххх...рай!!!
казано от slavko на 02.08.13, 10:06:
Сега следват пет дни на Клисура със закуска, обяд и вечеря
охххх...рай!!!
Много е красиво! Изключително спокойствие и чист въздух. Фастингът и фитнесът ще идат в небитието за сметка на няколко дни възстановяване на ЦНС. Довечера ще пусна някоя снимка, ако изобщо стигна до комоютъра. :)