казано от Queen Kobra на 25.07.13, 16:45:
йеее!!! 12 кг за бицепс? много мощно бе ;) съсипваш 90% от юношеската аудитория в мойта зала :)
тея снимки са от последните дни.На тях може да видиш,че не ми е толкова мощна ръката ;) просто на ОНАЗИ СНИМКА е напомпана ;)
Не обръщани внимание на Гарфилд,вдетинявам се напоследък :P
:) преди и след ,снимките-преди са от преди 6 месеца д/г. За съжаление нямам по-ранни
Мнението беше редактирано от Juls на 26.07.13 08:14.
казано от StefanR на 26.07.13, 12:22:
Заминали са и ценни мазнини : -)
Вероятно имаш предвид гръдни (wasntme)
26.07.13
13:03
Най-вече :D
26.07. петък
Тренировка:
лег 10*20кг 10*30кг 5*35кг 2*40кг 3*5*35кг
повдигане на крака от стенд 3*15
крънчове на римско 3*15
hang knee side raises 3*18
обратни коремни 3*10
повдигане на крака от лег 3*20
странични наведи на уред за хиперекстензии 2*10*10кг на страна 1*15*СТ на страна
повдигане на таз от успоредка 3*12
висене на лост 2мин и 12сек
Храната:
200гр свинско,200гр скумрия,100гр пил.филе,4 яйца,тивкички на фурна с 200гр извара и 2 яйца,кисело мляко,салати,масло,шарлан
Добавки: същите,екстенда преди и след трен
Ретроспекция :
Значи мразя да тренирам гърди,за пореден път отидох с нагласата за тях и след лега се отказах и минах на безцелно трениране на корем..Ще разчитам на лега и лицевите и когато ми е кеф ще правя по някое друго упр-е за тях..
Храната е добре,карам вече не знам колко време без джънк с изключение на една бонбона,дето беше по случай..Та съм доволна от режима засега.Поналяла съм в рамена,крака,гръП(както казва Злати ;) )..
27.07. събота
Тренировката: на гладно,без почивки
5*:
прасец от стоеж щанга 120кг *12
прасец от стоеж с дъмбел 15кг * 20 на крак
5*:
бедрено разгъване,акцент вастус медиалис 15кг *20
хакен клек,до паралел,акцент вастус медиалис 70кг *20
3*:
преден клек 30кг*3
лицеви 1 крак* 6
суинг до вертикала 12кг*9
бягане от залата до дома,крос-спринт-крос..
20мин високоинтензивно на велоергометъра
Храната: 16 часа фаст,който приключва 1 час след кардиото. DEPLETING CARBS,MINIMUM FAT
200гр пил.филе,300гр безмаслена извара,1 яйце 9 белтъка,тиквички,салати без мазнина,200гр кис.мляко
Добавки: същите
Ретроспекция:
Доволна съм днес.Още в залата бях вир вода,понеже там 168 градуса,а след като слязох от велото нямаше сухо място по мен. Упражненията не ми тежаха,само прасецът с щангата ми е зор,но до 12тото повторение успявам да запазя баланс и да контролирам движението. Храната е ок.Днес имам лека водна задръжка,вероятно от семките,които ядох снощи-печени,цял пакет 110гр с шушлопа.Но като ги почна и нямам спиране,затова и рядко си вземам.
Мнението беше редактирано от Juls на 27.07.13 15:18.
28.07. неделя
Тренировката: сутринта,на гладно,без почивки
7 кръга,10 упражнения,по 10 повторения на всяко,на лег рейзис само са по 10 на крак.Общо 770 повторения.
лицеви
клек СТ
военна преса
напади
планково ренегадско
сингъл лег рейзис
халф-бърпи
скуат джъмпс
бицепсово с лост
янда коремни
Храната: DEPLETING CARBS,MINIMUM FAT
100 гр телешко,150гр немазно свинско,200гр пил.филе,300гр извара,7 белтъка,салати без мазнина,кисело мляко 200гр,тиквички,таратор
Ретроспекция:
Леле в тея жеги грам не ми се тренира.Сутринта по хладното се размърдах,но абсурд да стигна и до залата (dull). Противно на болшинството,аз в жегите умирам от глад.Цяла тава с тиквички на фурна с белтъци,извара и к.мляко ометох за обяд...+ салата+таратор..После дремнах час и малко с дечко (hug).
Утре ще се зарежда,отсега планирам какво ще е (devil)
Хубава неделя (mooning)
Днес стават 20 дни без джънк с изкл.на 1 бонбона по повод раждане на бебе.
Мнението беше редактирано от Juls на 28.07.13 16:17.
28.07.13
16:35
20 Дни...браво!!! Завиждам благородно на силната ти воля.
А за апетитът ти, днес във залата точно това си говорихме със треньора и едно момче, лятото жените сме по-гладни а мъжете нямат апетит и се топят...шантава работа...
Мнението беше редактирано от Gabi Slavova на 28.07.13 16:36.
малко гръб :) иии 4-pack (dull)
Мнението беше редактирано от Juls на 28.07.13 19:22.
29.07.понеделник
Тренировката:
30 мин нискоинтензивно кардио на вело ,на гладно
През деня,лицеви опори,все по 10.Като се сетя и правя.ДОвечера ще си впиша общата бройка.Тази седмица са ми много дървени глезените..(dull)
Храната: CARB LOADING,MINIMUM FAT
Всяко хранене съдържа протеин+ВХ.Ще впиша общата храна за деня набързо:
8 белтъка,2 телешки кюфтета,1кг домашен пълнозърнест хляб грахам(снощи си го опекох), малко над 600гр мед,таратор,белен боб яхния-300гр готово състояние,50гр овес,100гр к.мляко,половин пъпеш,2 банана,довечера диня ще ям и извара вероятно :)
Добавки: същите
Ретроспекция:
Адска жега,едвам дишам (dull)..ходим голи с малкото,а таткото спи цял ден,щото беше нощна..Та сме го ударили на мързел и релакс.
Хапвам си стабилно днес (wasntme) и на често.Надявам се утре да се получи добра тренировка след хубавото зареждане и активната почивка.
казано от JulsaVena на 29.07.13, 15:23:
малко над 600гр мед
Сигурна ли си в количеството (wasntme) Това си е почти цял буркан ???
Мнението беше редактирано от Vess на 29.07.13 15:27.
казано от Веселина Иванова на 29.07.13, 15:26:
малко над 600гр мед
Сигурна ли си в количеството (wasntme) Това си е почти цял буркан ???
Ами бурканите ни събират по кило мед.Изядох повече от 2/3 от буркана,да :) Всичко е точно,няма объркване.
29.07.13
15:44
29.07.понеделник
1кг домашен пълнозърнест хляб грахам(снощи си го опекох), малко над 600гр мед,таратор,белен боб яхния-300гр готово състояние,50гр овес,100гр к.мляко,половин пъпеш,2 банана,довечера диня ще ям и извара вероятно :)
Само на мен ли ми се струва този килограм хляб и 600 гр мед за прекалено, прекалено... Такова зареждане не е добре, ако ще златни да са били пчелите, а пък хляба от божиите ръце подмесен.
Julsa, просто не го намирам за здравословно това хранене.
И аз се зачудих за какво е толкова много храна....започвам да си мисля, че аз ям малко, но цял хляб и повече от половин буркан мед каквото и да правя, не мога изям (wasntme)
Мнението беше редактирано от Vess на 29.07.13 15:55.
казано от Веселина Иванова на 29.07.13, 15:45:
И аз се зачудих за какво е толкова много храна....започвам да си мисля, че аз ям малко, но цял хляб и повече от половин буркан каквото и да правя, не мога изям (wasntme)
Какво вие - то мъж не може :D. Единствено е по силите на Лординов, но там нещата отиват на друго ниво разбира се :D :D
Айде айде ;) мед и хляб всеки ден не ям. По-добре ли щеше да е,ако бях изяла 1 шоколад или 5 вафли?
Аз апетит винаги си имам.
Храня се добре по-принцип,според моите разбирания,и въобще не ме притеснява,че съм изяла такива количества днес.Даже не ми е тежко :)
Да не говорим,че алкохол не бутвам,кафе пия по 1 на ден и така и така нататък.Имам пълното право да си хапна каквото ми е на душата поне 1 ден,още повече че храната е домашна и не е джънк :)
29.07.13
16:40
казано от JulsaVena на 29.07.13, 16:00:
Айде айде ;) мед и хляб всеки ден не ям. По-добре ли щеше да е,ако бях изяла 1 шоколад или 5 вафли?
Храня се добре по-принцип,според моите разбирания,и въобще не ме притеснява,че съм изяла такива количества днес.Даже не ми е тежко :)
Да не говорим,че алкохол не бутвам,кафе пия по 1 на ден и така и така нататък.Имам пълното право да си хапна каквото ми е на душата поне 1 ден,още повече че храната е домашна и не е джънк :)
За да ти се отговори интелигентно на това, трябва да се започне от буквичката ‘’А’’ да ти се обясни защо в случая ‘’аз съм си го заслужила’‘, ‘’всеки ден не си го позволявам’‘, ‘’това е домашна храна, а не джънк’‘, ‘’не близвам алкохол и кафе(wtf?) ‘’ е просто душевен булшит за спокойствие:)
казано от Мила на 29.07.13, 16:40:
Да не говорим,че алкохол не бутвам,кафе пия по 1 на ден и така и така нататък.Имам пълното право да си хапна каквото ми е на душата поне 1 ден,още повече че храната е домашна и не е джънк :)За да ти се отговори интелигентно на това, трябва да се започне от буквичката ‘’А’’ да ти се обясни защо в случая ‘’аз съм си го заслужила’‘, ‘’всеки ден не си го позволявам’‘, ‘’това е домашна храна, а не джънк’‘, ‘’не близвам алкохол и кафе(wtf?) ‘’ е просто душевен булшит за спокойствие:)
И да е ,и да не е булшит..какво от това :) Ядяло ми се е-яла съм.Просто е. :)
29.07.13
16:50
аз си мисля не е ли по-добре всеки ден по 1 филия хляб с 1 лъжица мед, отколкото наведнъж по кило и от двете? според мен баланс не се постига с 3 дни недохранване и 1 преяждане (зареждане, прощавай :) ) иначе тренировките ти са с огромни обеми с голям енергоразход, така че не се чуди защо си гладна. Мисля, че щом си на въглехидратна ротация, трябва и тренировките ти да са съобразени с това кога си заредила, кога си изчерпала гликогена и пр. А ми се струват малко хаотични. Иначе растеш, няма спор ;)
29.07.13
16:55
казано от JulsaVena на 29.07.13, 16:46:
Да не говорим,че алкохол не бутвам,кафе пия по 1 на ден и така и така нататък.Имам пълното право да си хапна каквото ми е на душата поне 1 ден,още повече че храната е домашна и не е джънк :)За да ти се отговори интелигентно на това, трябва да се започне от буквичката ‘’А’’ да ти се обясни защо в случая ‘’аз съм си го заслужила’‘, ‘’всеки ден не си го позволявам’‘, ‘’това е домашна храна, а не джънк’‘, ‘’не близвам алкохол и кафе(wtf?) ‘’ е просто душевен булшит за спокойствие:)
(handshake) Не се сърди върху малко по-отсечените ми разсъждения, аз съм си такава:) Ако поста ми нямаше цел да те накара да се замислиш за нещо, въобще нямаше да си направя усилието да коментирам дневника ти. Просто даваш супер много от себе си, имаш наистина прогрес и бих желала просто да хвърлиш една мисъл (размишлявай на ум ако щеш) какво се случва с твоето тяло, при приема на такова голямо количество бързи въглехидрати и какво би се случило, ако беше изяла да кажем само един шоколад:)))
казано от Queen Kobra на 29.07.13, 16:50:
аз си мисля не е ли по-добре всеки ден по 1 филия хляб с 1 лъжица мед, отколкото наведнъж по кило и от двете? според мен баланс не се постига с 3 дни недохранване и 1 преяждане (зареждане, прощавай :) ) иначе тренировките ти са с огромни обеми с голям енергоразход, така че не се чуди защо си гладна. Мисля, че щом си на въглехидратна ротация, трябва и тренировките ти да са съобразени с това кога си заредила, кога си изчерпала гликогена и пр. А ми се струват малко хаотични. Иначе растеш, няма спор ;)
Аз и недохранване :D..Ко?НЕ! :P
По темата..всеки ден не ми се яде хляб с мед,че да го ям всеки ден.
За мен не е преяждане.Не се чувствам преяла.
Апетитът ми не се влияе от активността ми.
Хаотични са ми тренировките,съгласна съм.
29.07.13
17:00
Е при нея доколкото виждам е веднъж на 20 дена, а не на три.
Щом за нея така е добре не виждам нищо лошо, важното е да не е всеки ден.
казано от Мила на 29.07.13, 16:55:
казано от JulsaVena на 29.07.13, 16:46:
(handshake) Не се сърди върху малко по-отсечените ми разсъждения, аз съм си такава:) Ако поста ми нямаше цел да те накара да се замислиш за нещо, въобще нямаше да си направя усилието да коментирам дневника ти. Просто даваш супер много от себе си, имаш наистина прогрес и бих желала просто да хвърлиш една мисъл (размишлявай на ум ако щеш) какво се случва с твоето тяло, при приема на такова голямо количество бързи въглехидрати и какво би се случило, ако беше изяла да кажем само един шоколад:)))
Наясно съм какво се случва в тялото ми и въпреки това имам добра инсулинова чувствителност + съм се постарала да смекча пиковете като съм приемала бързите ВХ в комбинация с бавни и протеин във всяко едно от храненията. :) И благодаря за включването :*
А относно шоколада.Наистина сериозно се опитвам да си оправя качеството на храната,та шоколадът не ми се вписва някак.
Мнението беше редактирано от Juls на 29.07.13 17:04.
29.07.13
17:12
казано от Petq Pavlova на 29.07.13, 17:00:
Е при нея доколкото виждам е веднъж на 20 дена, а не на три.
Щом за нея така е добре не виждам нищо лошо, важното е да не е всеки ден.
+1
За мен дневника на Джулса е и за пример ::) Следя и храненето и не мисля, че си стои гладна :D А джънк и кофти храна тук трудно се срещат.. пък и резултата от тренировки и хранене се вижда. Ако нещата не ги прави добре няма и тя да изглежда по този начин.
Примерно аз като “зареждам”, по-често и с по-малко храна и с джънк мисля, че в дневника ми се вижда резултата.. едно е да ядеш мед, друго е да набивш шоколад.. едното се разгражда по-лесно от другото. А и както тя каза, щом организма и си го изисква .. дава му го- Всеки си има такива дни, в които е адски гладен..
Ей така,понеже вече доста време присъствам във форума,реших да споделя някои важни моменти от живота ми с вас,мили хора (sun)
Абитуриентски бал :) Спомени...скъсаха ми роклята на второто хоро,ходих да си обуя дънки и тениска (wasntme) и на всички снимки от ресторанта съм яко на градус и неглиже,а всички други мацки с рокли :D спрака: 59 кила мазно ::Д
Разписването :) Отиваме ние в събота с кума и кумата, Общината заключена :D..добре,че сме малък град и лесно се намира телефона на някой..Как може да ни забравят :D…Началото на девети месец съм там :) за справки: 69кила
След изписването,на третия ден от раждането,с мама :) за справки: 60 кила
Първия рожден ден на моя дивак :) Кошмар,беше си залепил ръката за камината,до месо рани, три дни преди това и беше кисел,докато се оправи :( Там съм около 57кг
Последната снимка,5 мин след като за пръв път чух МАМО-точно,ясно и съзнателно казано.ВИжда се,че съм повече от щастлива (sun) 53-54 кила съм там
Мнението беше редактирано от Juls на 29.07.13 23:31.
30.07.13
04:21
казано от Мила на 29.07.13, 15:44:
29.07.понеделник
1кг домашен пълнозърнест хляб грахам(снощи си го опекох), малко над 600гр мед,таратор,белен боб яхния-300гр готово състояние,50гр овес,100гр к.мляко,половин пъпеш,2 банана,довечера диня ще ям и извара вероятно :)
Само на мен ли ми се струва този килограм хляб и 600 гр мед за прекалено, прекалено... Такова зареждане не е добре, ако ще златни да са били пчелите, а пък хляба от божиите ръце подмесен.
Julsa, просто не го намирам за здравословно това хранене.
Кое е многото и какъв е проблема? Това са не повече от 800гр. въглехидрат,при условие че няма почти мазнини в храната ,това са 3200 калории, не мисля,че е приела над 4000-4200 калории за целия ден-зареждащ-карб ъп-рифийд-ЧИЙТ...а 4000 за зареждащ ден са направо смешна работа,е...за жена по му мязат де,зависи как е диетвала през останалите дни, но ‘прекалено’ звучи прекалено в случая.
30.07.13
04:23
казано от Петър на 29.07.13, 15:51:
казано от Веселина Иванова на 29.07.13, 15:45:
И аз се зачудих за какво е толкова много храна....започвам да си мисля, че аз ям малко, но цял хляб и повече от половин буркан каквото и да правя, не мога изям (wasntme)
Какво вие - то мъж не може :D. Единствено е по силите на Лординов, но там нещата отиват на друго ниво разбира се :D :D
Нейният зареждащ е по силите ми,ама за закуска. Целият хляб с меда на 1 ядене отива,а ако има кола двойно по-бързо.Нали се сещаш,че след това ще следват поне 3-4 подобни яденета,ако аз зареждам и отпусна краищата :D
Аз се зачитам от време на време тук и особено храната винаги ми е правела впечатление - обаче добро впечатление. Защото всъщност предпочитам да чета как жена с такава страхотна физика ЯДЕ наистина и то 99% от случаите добра домашна храна, а не се тъпче с някви хапове или пък обратното да не се храни изобщо. Имаме подобен случай в един друг дневник (например 1/3 кофичка кис. мляко с половин лъжика овесени ядки за деня и подобни простотии) и не мисля, че това е добър пример. Даже подобни недохранвания ме ядосват и изнервят, предпочитам изобщо да не чета или да се включвам...
Аз подкрепям това хранене, да не говорим че в момента режима на Джулса е такъв, че има и силно въглехидратни зареждания, това не мисля, че е било ненормално. Вярно е, че и аз самата да искам един хляб с половин буркан мед едва ли бих изяла (е само меда + много сурови орехчета може би :P ), но тя го може и това е ЯКО, както са яки и тренировките и. А за джънк - ако мога да споделя, че аз самата от няколко месеца не съм вкусвала нищо джънкано, всичко сама си готвя и правя и няма по-хубаво от това. Ако ще и всеки ден по 5 тави тиквички със сирене да ям ;)
30.07. вторник
Тренировката: НАЙ-СЕТНЕ СТИГНАХ ДО ЗАЛАТА :D и едва не умрях по пътя (dull) от жега :x
набиране 5*1 надват 4*2 подхват и още 7,но без пускане до най-долна позиция (dull)
тяга 10*60 5*70 3*1*75 3*10*60 Пробвах смесен хват,но въобще не ми е удобно или аз не го правя като хората :@
скрипец широк надхват 5*5*45
хориз.скрипец 3*10*35кг
хай-пул 3*8*25кг
едностранно гребане с дъмбел 3*8 на ръка
Храната:
6 яйца,200гр извара,100гр сирене,200гр пил.дроб,50гр суров слънчоглед белен,10гр масло,10гр шарлан,салати,таратор,50гр овес,магданоз и т.н.
Добавки: същите,екстенда го пропуснах днес,щото си хапнах стабилно час и нещо преди тренировката
Ретроспекция:
И днес ще си правя лицеви като се сетя,довечера ще ги отчета.Няма нищо интересно,жега ми е,на малкия пак зъби му никнат..(dull)
Мнението беше редактирано от Juls на 30.07.13 14:43.
30.07.13
16:10
каква е целта на тея 160 лицеви на ден? рекорд ли гониш? ;)
казано от Queen Kobra на 30.07.13, 16:10:
каква е целта на тея 160 лицеви на ден? рекорд ли гониш? ;)
1. За сила и издръжливост.
2. Замествам си тренировката за гърди,която редовно пропускам.
3. Рекорди не гоня. Боря се със собствените си възможности и постижения.
30.07.13
21:02
казано от JulsaVena на 30.07.13, 14:43:
тяга 10*60 5*70 3*1*75 3*10*60
Когато правиш тягата, пускаш ли лоста след движението или си правиш цялата серия без прекъсване (примерно 10х60кг, без да оставяш лоста)? Като нямам предвид спиране за почивка, а просто всичко да е непрекъснато, без пускане на лоста, докато не свърши серията?
казано от Златина Цонева на 30.07.13, 21:02:
казано от JulsaVena на 30.07.13, 14:43:
тяга 10*60 5*70 3*1*75 3*10*60
Когато правиш тягата, пускаш ли лоста след движението или си правиш цялата серия без прекъсване (примерно 10х60кг, без да оставяш лоста)? Като нямам предвид спиране за почивка, а просто всичко да е непрекъснато, без пускане на лоста, докато не свърши серията?
ето така го правя
казано от Веселина Иванова на 30.07.13, 21:18:
Искаме клипче на тягатааа :P
Следващия път като правя :)
Опи ;)
Да си допиша малко тивкички с извара и яйца на фурна,100гр кашкавал и домат със сирене :)
Айде лека.