Корем

C0

15.10.05
17:02

Колко пъти на седмица може да се тренира корем ..и колко бихте ми препорачали ;-)?
Тъй като сега го права 5 дни в седмицата.

15.10.05
17:24

така се претоварваш според мен.Прави го 3 пъти,по интензивно.Аз ак правя 5 дена корем,както трябва,сигурно ще повръщам през час.

RO

16.10.05
10:29

Ако се чувстваш добре така , си тренирай . Ако не се преизморяваш. Лично аз тренирам така и се чувствам добре. Коремни преси правя след всяка тренировка и ми е това. Досега не сам повръщал нито припадъл

16.10.05
11:25

Само с коремни преси корем НЕ става.

16.10.05
11:34

Точно така, трябва да вклучиш и кардио.

16.10.05
12:25

[quote author=“roshko”]Точно така, трябва да вклучиш и кардио.

тоя пост е за раздел бисери!
нали знаеш че със упр. за корем се уголемяват коремните мускули не се горят мазнини

RO

16.10.05
13:56

За какво да го вклучвам това кардио като нямам мазнини , моя корем е супер релефен

16.10.05
19:22

[quote author=“Rock_acdc”]За какво да го вклучвам това кардио като нямам мазнини , моя корем е супер релефен

Накратко се запознай с тази статия...
http://www.bb-team.org/training/000302.php
:wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1