Веселин Дойчев

Прескочи до:

днес трен
не бях възтановен  !
лег 4по2,2,3,5 - 160кг,160кг,160кг,150кг това са работните серии
кросоувър 3по15
направихх и една снимkа, но нищо не се вижда .. изглеждам много дебел и мазен а не е така. обемен съм но си имам вени и съм нацепен а не съм такъв дебелак като на снимкката !хич не ми харесва ,но ще я кача . Все пак се вижда разликата и от типа на трен с 2-3ки и 10-12повторения :) 
ето и  по- стари снимки дет съм и с 13кг по -лек:) и много по -слаб (силово)

03.08.13
00:51

Изглеждаш си екстра и на 3те снимки ;) Колко е разликата в килограмите?

03.08.13
09:20

Къде пък го видя това мазно, Веско? :) Супер си просто!

благодаря ви,но ме дразни снимката щот не излезна това което е ,но както и да е  :) 
славко тук няма задна братле ... ама този не го познавам кой е :) а щом е толко витаминозен би трябвало да го знам :) или пък го знам , но още не съм чул за него :)

днес клек
8по4,4,4,2,2,1,1,1-140кг,160кг,160кг,170кгг,190кг,210,225,235кг - много доволен от клека днес и си поставих личен рекорд . 225 ги направих на 90градуса а 235 малко под 90градуса . Това е защото към тези тежести тръгвам все още плахо , но ще отмине . Не ми е проблем да пусна още под 90 ,за да няма спорни и да не ме прецакат .но важното е че си направих 235 под 90 градуса . много съм доволен . Вече може да мисля за 250 за Септември :) само живот и здраве !

05.08.13
16:48

Веско, време ти е и на теб за малко късмет. Сигурен съм, че няма да имаш проблем с 250 клек до есента. :)

най-накрая и нещо хубаво да направят в моя квартал ! браво ! http://www.zapernik.com/sport/v-kvartal-iztok-shte-pravyat-moderno-suorujenie-za-ulichen-fitnes_25152/
не искам да съм груб .. ама поне сега малките деца които незнаят защо са в залата могат да си ходят там и да си тренират , а не да ми пречат и изнервят допълнитело ! Дано я направят и някъде близко до пързалки и люлки та като им писне да се размотават да отидат и да се попързалят малко . Не ме разбирайте погрешно ! Винаги съм бил за спорта на младите ,но за децата които наистина тренират и имат хъс ,а не тези които са по пълнички и родителите им ги пратили в залата да отслабват а те се чудят накъде да се завъртят да стане време и да си тръгнат , а през това време ми се мотаят в краката и гледат тъпо ! И тези родители са толкоз безотговорни ,че нямам думи .. ставаха инциденти в залата но слава на Бога не бяха сериозни .

днес:
трицепс ,рамо
трицепс:
1.лег тесен хват 5по5- 120кг ,120кг,130кг,140кг,150кг
2. разтваряне с въже на скрипец 3по10

рамо :
1.преси с дъмбели 30кг дъмбел 3по10
2.изнасяне ръцете напред с дъмебли 3по10

Вчера много се изморих на работата и сутринта бях дроб... мислех днес тяга да направя , но се откАЗАХ и реших да пораздвижа малко щот после отново бях на работа . Утре съм пак 2ра смяна и Събота съм на линия :)

поздрав за всички фенове на големите тежести !
https://www.youtube.com/watch?v=CfZBMQoNxJM

от вчера съм отпуск 1 седмица :) сутринта се наспах много хубаво закусих и дойде време за трен

тяга- 9по4,4,2,2,1,1,1,1,1 - 140кг,160кг,180кг,200кг,230,250,270,300,320кг направих ги и тях:) незнам защо, но нямам никаква концентрация преди опита и по принцип ... през цялата трен. Важното и че без концентрация пак ги направих :)  от днес доволка... сега ще хапна и утре ще отида малко да разпусна на село ...

30.08.2013
тяга - 5по1 - 200кг , 230кг , 260кг,290кг,310кг - 310 много леки ... горе долу станаха като на клипа с 290 само че без фитили . в горно положение ги държах 30-40секунди .  Имах аванс за поне 15кг 100% ...много яка трен се получи . не съм описал загрявката ...

храната  ми е по 800-1000гр месо на ден (сурово състояние)  200гр овесени ядки (сурово състояние) 400гр ориз (сурово състояние) + много други неща .. хот доци сладоледи , тостери, баници , бози и т.н. - Първо гледам да си изям основната храна и после каквото си поискам това ям . Ориза за да не ми писне го сменям със спагети или картофи и ги въртя през 2 дни горе долу.

малко снимки от преди малко :))
днешната трен лег

5по2,1,1,1,1 -140,150,160,170,180кг  170 мн леки .. 180 неможах .. до половината някъде , но не съм ги и напъвал до край.. да не се контуза точно сега преди състезанието
всичко правех на паузи с команди

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 02.09.13 22:23.

Браво брат, краката радват!

утре правя трибой до 1ви опит .. четвъртък една загрявка и това ще му е .. колкото толкова :) най-важното е че вече съм отпуск :)

EE нали излиза на 10август... пак ли :D

това ми е 3та за лятото :)

днес трибой до първи опит направих
клек - 220
лег 160
тяга 270

много интересно нещо се получава при клека ... миналия път първо правих тяга и после клек и клека ми вървя много добре ... много лесно ... 200кг все едно беше само лоста . Днес като 1во движение и по-трудно вървя от предния. За сметка на това лега след клека ми е на 6 ! Тягата ми е все тая ... кога ще я правя .

това беше последната трен от подготовката .. в четвъртък една лека загрявка и това ще му е ...

09.09.13
16:56

Да ги намачкаш:)

мерси братле , но конкуренцията ще е много голяма , тъй че няма да е толкоз лесно :) и другите не спят :)))

Стискам палци, да ги отнесеш на състезанието!

09.09.13
17:14

казано от Veselin Doichev на 09.09.13, 17:02:

мерси братле , но конкуренцията ще е много голяма , тъй че няма да е толкоз лесно :) и другите не спят :)))

Другите да му мислят викам аз. Излизаш, мачкаш и си тръгваш като пич. Успех Весо!

09.09.13
17:14

Успех, Веско! Ще мачкаме ;) (devil)

Веско отнася на тягата по 300+ килограма щанга като куцо пиле домат! :D

Блаже и още как :) там ще се видим с теб . Благодаря на всички ви за пожеланията ,дано да имам късмет и да си вдигна мойто ,пък от тук натам каквото стане . Като има някой по-силен от мен , това означава че се е трудил повече  , ще отида да му стисна ръката и поздравя ! Успех пожелавам на всички състезатели ,искам да се съберем и да си направим якото шоу с големи щанги и успешни опити !!! а сега е време за хапване :)

ето разликата от типа на тренировки и най-вече диетата
в единия случай са 2-3ки и много въглени , а в другия 15,12,10 ... с много упражнения и почивки по 2 мин :)

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 09.09.13 20:46.

И как повече се харесваш?
Успех на състезанието!

много ясно че по -изчистен по се харесвам :) мерси

16.09.13
12:22

Веско е със златен медал на тягата, с 307.5кг
останалото той ще ви го напише, но е хубаво, когато в първото ти официално състезание имаш златно медалче :)

Веско е машина, а категорията му по принцип е много силна! Дори и крайното му представяне е отлично според мен. :)

16.09.13
13:49

Браво, Веско! :) Чакаме по-подробни впечатления.

незнам какво да ви кажа освен че състезанието като цяло ми мина мн тежко ,сигурно защото ми е първо и не бях наясно с много неща .Друго е да ти ги обясняват а по съвсем друг начин седят нещата на място .
При клека на първия опит ги направих на 90градуса и ми свириха фал (моя грешка си е това) на 2рия опит заявих същата тежест (215)  и ги клекнах без никакъв проблем (успешен опит) много ми бяха леки ,но психически не бях мн добре и реших да направя 220 на 3ти опит ... клекнах ги както трябва до долу и като се изправих ме хвана мн яд че не сложих повече и съвсем забравих да гледам съдията да ми каже кога да ги оставя на стойките и отидох и сам си ги оставих без команда и фал ... та от реален клек на 230 или поне 227,5(100 процентови ) аз останах с 215 ...
на лега .. тругвам мн лесно с 160 .. първи опит ми свирят фал .. а мн лесно вдигане ... после разбрах че съм отлепил леко главата
2ри опит на 160 пак без проблем,много леки (успешен опит ) при 3тия опит 172,5кг . изваждам ги чакам команда всичко точно пускам ги надолу дават ми команда за вдигане .. вдигам  и по средата на движението техническите лица ми хванаха лоста (незнам защо) щях да ги вдигна но ... може и проблема да си е в мен незнам но  и тук от сигурни поне 175кг останх с 160.Просто с тези фалове много ме насметоха и затова изгубих 15кг лега  и 12.5кг от клека. говоря за 100% кила които щях да вдигна , защото се чуствах много силен и мн възтановен а тях съм ги правил и като съм бил парцал . Това че ми е първо състезание си каза думата !!!
за тягата вече няма какво да обяснвам много :) 270 първи (успешен) 290 втори успешен и трети заявих 300 но като видяхме какво е положението със Сашко го измислихме да сложа 307.5 за златен медал , то така и стана :) 
крайно класиране 3то място ,тяга 1во ... това е .
Другото интересно нещо е че си намерих клуб , говорих с Георги Манавски с който се разбраме да се състезавам към него . Мисля си че като не съм индивидуално ,а към клуб нещата няма да са точно така :) Сега почивам и продължаваме напред !

16.09.13
16:53

Веско, звучи като да си извлякъл абсолютния максимум от първо подобно състезание. Няма за какво да те е яд. Поздравления за успешното участие.

с един голям мой приятел !!!

Честито Веско, браво за постиженията!
Клипове има снимани на опитите?

забравихме апарата братле .... ужас ! иначе щеше да има всичко

от утре пак на работа , но съм решил след това да отида до залата да видя на 200 колко повторения ще направя клек , след това ще обличам екипировка за лега , до сега никога не съм обличал и искам да проверя какво е . После ще си почина 2-3 дни и ще опитам колко повторения ще направя на тяга с 200кг и след тази тренировка ще си почина 7 седмица поне след което продължавам но на бавни обороти :)

днес клек 4по200кг можех до 6-7 да ги докаря път ги изтрелях направо ... мога поне още 15кг да извадя. Фланелката ми беше голяма и е най-ниския клас ... сам си я съблекох  след това , което говори че ми беше мн голяма . на 200 нямам клип , но на 180 имам ... за първо обличаане съм мн доволен . ам , но след това ме чакаше лег и неисках да се изцеждам до края ...
лега с екипировка ... стигнах до 200 които много лесно ги бутнах  . 1вия опит беше неуспешен но ме обърна в горно положение .. от 2рия път ги отннесох  без проблем .
https://www.facebook.com/photo.php?v=387056144755983&notif_t=like

Веско, тия дискове да не са кухи бре? :D Направо като загряваща серия ги изстреля! ;) Браво!

19.09.13
09:44

Преебани сме с тия дълги ръце брат...не ставаме за легаджии:)

казано от Херцог Трън на 19.09.13, 00:13:

Веско, тия дискове да не са кухи бре? :D Направо като загряваща серия ги изстреля! ;) Браво!

Гравитацията в Перник е по-слаба, ама Веско си я носи със себе си навсякъде в България като трябва да вдига щанги. :D

Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 19.09.13 10:03.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1