08.08. четвъртък
Тренировката:
1) сутринта на гладно 15мин високоинтензивно вело
2) вечер,зала:
лег 10*20 10*30 3*3*40
раменна преса с лост,права 20кг 3*10
арнолд раменни 3*7 на ръка
задно рамо от почти водоравен наклон 10-8-8
3*: без почивка
повдигане диск напред 5кг*10 на ръка
повдигане диск встрани 5кг*8 на ръка
суинг вертикала 1*20
суинг хоризонтала 1 ръка *10 на ръка и двете с пудовка 12кг
Храната:
150гр овес,100гр стафиди,100гр мед,400гр обезм.к.мляко,бисквитена торта половин тава,10 белтъка,150гр извара
Добавки:
МСМ,ЗМА,ЕКСТЕНД,чай глухарче,запарка магданоз,вода с лимон,черен чай
Лягам и умирам (bow)
Защо го запарваш този магданоз? Не ти ли е по-вкусен суров на шейк, както ти писах?
казано от Маргарита Манева на 08.08.13, 21:41:
Защо го запарваш този магданоз? Не ти ли е по-вкусен суров на шейк, както ти писах?
Редувам ги-я запарка,я шейк..:)
петък 09.08.
Тренировката: нямаше кой да гледа диването,та днес у дома ;) горките съседи :D
сутринта на гладно: КИПЯХ ОТ ЕНЕРГИЯ (wasntme)
трицепсови лицеви 3*6
гребане с щанга подхват 30кг 4*10
военна преса 10кг 3*10
5*: без почивка
клек 10кг *30
янда коремни *15
3*: без почивка:
хип тръст 5кг *30
янда с вдигнати крака *10
напад ляв крак*20
напад десен *20
бърпи 3*10
халф-бърпи 2*15
коремни диск 5кг над глава 3*20
Храната:
5 белтъка,200гр безм.извара,400гр безм.к.мляко,100гр дроб,краве масло...нещо нямам апетит днес (dull)
Добавки: глучарче,магданоз фреш,черен чай,МСМ,ЗМА,вода с лимон
Уф..не ме свърта нещо днес,из дома свърших доста неща,излизахме-голямо обикаляне...дремнах следобед...абе добре е :)
Айде..;)
Хей (wave)
Минавам да впиша,че снощи излизах да катеря едни баирчета с раницата с 10кг диск в нея..Изядоха ме комарите,опарих се на някво растение и ми се скъса раницата (wasntme). Да,беше интересно..
И все забравям да кажа:
АКО МИНАВАТЕ ПРЕЗ ПАВЛИКЕНИ/РАЙОНА , ОБАЖДАЙТЕ СЕ 8-)
Мнението беше редактирано от Juls на 10.08.13 08:24.
оп (mooning) малко отчет :)
10.08. събота
Тренировката: на гладно,някакво настроение за гръб ми дойде (wasntme)
набиране 5*3
тяга 10*30 10*60 2*10*50
едностранно гребане с дъмбел 3*8 на ръка
хориз.скрипец 10*30кг 2*10*35кг
гребане с щанга 50кг 3*3
гребане на машина 40кг 3*8
17 мин кардио на вело,умерена интензивност
Храната:
200гр дроб на тиган с 10гр масло и лук, 250гр извара,6 яйца, шарлан,салати,тикви,патладжан,100гр сирене,400гр кисело мляко
Добавки: ЗМА,МСМ,ЕКСТЕНД,чай глухарче,фреш магданоз,черен чай
Имам мерак по-късно да се пораздвижа пак,но знам ли накъде ще ме избие (giggle)
10.08.13
20:08
много артистично :) браво :) втората снимка ми е фаворит
защо правиш тройки на гребане? според мен е опасно да играеш с малко повторения точно на това упражнение-по-скоро си представям че става нещо средно между висока тяга и повдигане за трапец. твоето гребане от хоризонтален наклон ли е или чукчета>? с тази тяга бих предположила че можеш да гребеш *чукчета имам предвид) спокойно 10х50кг.
казано от Queen Cobra на 10.08.13, 20:08:
защо правиш тройки на гребане? според мен е опасно да играеш с малко повторения точно на това упражнение-по-скоро си представям че става нещо средно между висока тяга и повдигане за трапец. твоето гребане от хоризонтален наклон ли е или чукчета>? с тази тяга бих предположила че можеш да гребеш *чукчета имам предвид) спокойно 10х50кг.
ей такова ми е :)
Хехе..сигурно мога за една серия 10*50 ама понеделник правих гръб,и днеска и май нямах много пауър ..тея набирания ми скъсяват живота :D
10.08.13
20:31
слагай фитили и греби надхват, вземай я от по-високи стойки, а не от земя. съмнявам се да няма фитили в залата. гаранция ще направиш поне 8. вкарай малко сила и инерция в началото на движението, а не влачи щангата все едно си на забавен кадър. и не си върти главата като тоя убавец от клипчето- ще си травмираш врата и кой знае още какво. гребането ми е любимо упражнение-поне от гръб не мога да се оплача :)
казано от Queen Cobra на 10.08.13, 20:31:
слагай фитили и греби надхват, вземай я от по-високи стойки, а не от земя. съмнявам се да няма фитили в залата. гаранция ще направиш поне 8. вкарай малко сила и инерция в началото на движението, а не влачи щангата все едно си на забавен кадър. и не си върти главата като тоя убавец от клипчето- ще си травмираш врата и кой знае още какво. гребането ми е любимо упражнение-поне от гръб не мога да се оплача :)
Надхват греба принципно,със инерцията в началото ;) и не си въртя главата ;) щото огледалото се пада точно пред мен :D
И на мен ми е много любимо упражнение :)
За фитили не съм запозната нито за плюсове,нито за минуси..ще пробвам без като ми почине гърба па може и да стане :)
10.08.13
20:34
гледала съм “единица” гребане при трибойците и двойки и тройки -уникално мъчителни извращения-както описах нещо между тяга от стойки и вдигане за трапец и раждане на тризнаци едновременно . затова малко се смутих че правиш 3х3 именно на такова упражнение, където се иска здрва кръст.
едит: не е нужно да си запозната с всичко, за да го правиш.
сигурна съм не си изчела учебник по физиология за да дишаш и ходиш. прави го както ти пасне :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 10.08.13 20:37.
казано от Queen Cobra на 10.08.13, 20:34:
гледала съм “единица” гребане при трибойците и двойки и тройки -уникално мъчителни извращения-както описах нещо между тяга от стойки и вдигане за трапец и раждане на тризнаци едновременно . затова малко се смутих че правиш 3х3 именно на такова упражнение, където се иска здрва кръст.
едит: не е нужно да си запозната с всичко, за да го правиш.
сигурна съм не си изчела учебник по физиология за да дишаш и ходиш. прави го както ти пасне :)
еее не беше чак такова мъчение :D Ако се бях назорила маалко щях да ги направя петички.ама...(wasntme)..скатах се..ХВАНА МЕ :)
11.08.13
08:56
Защо?
Зависи от целите и от типа тренировка, но понякога фитилите са необходими :)
11.08.13
17:14
казано от JulsaVena на 10.08.13, 20:13:
казано от Queen Cobra на 10.08.13, 20:08:
защо правиш тройки на гребане? според мен е опасно да играеш с малко повторения точно на това упражнение-по-скоро си представям че става нещо средно между висока тяга и повдигане за трапец. твоето гребане от хоризонтален наклон ли е или чукчета>? с тази тяга бих предположила че можеш да гребеш *чукчета имам предвид) спокойно 10х50кг.ей такова ми е :)
Хехе..сигурно мога за една серия 10*50 ама понеделник правих гръб,и днеска и май нямах много пауър ..тея набирания ми скъсяват живота :D
Това гребане е много вертикално, по - добре да стабилизираш тялото си в хоризонтална позиция, при по - стриктното дърпане, така или иначе над 45 градуса не е много ефективно
11.08. неделя,нетренировъчен
Храненето ми е долу/горе като вчерашното + 1 пакет семки.
Спах следобед с малкия,голям кеф :)
Напоследък нещо много често взех да почивам..:D..тря’ се стягам..
12.08.13
18:04
dem abs girl ;3
12.08. понеделник
Тренировка: объркаха ми се всички планове днеска..shit..
1) 45min high intensity cardio in a fed state, 30km distance
2) straight barbell biceps curl 20kg 10-8-8-6
3) 45min high intensity cardio in a fed state, 30km distance
Храната:
300гр свински врат с масло и лук на тиган, 4 яйца с масло,150гр извара,100гр сирене,овес,мляко кисело,салати,тиквички,патладжан и чушки в масло на тиган,смлени на къопоолу..може и да пропускам нещо
Добавки: МСМ,ЗМА,черен чай,глухарче,вода с лимон,фреш магданоз и копър хехех
Ох къпя се и лягам че днеска адските нервите са ме хванали...
cardio hehe..
Мнението беше редактирано от Juls на 12.08.13 22:15.
13.08. вторник
Тренировката:
1) high intensity cardio in a fasted state 30mins, 20km distance
2) трицепс + корем - вкъщи,трицепса малко кила много повторения; корема-предимно изометрии
3) крака
преден клек 45кг 5*5 атг
5*: без почивка
бедрено разгъване акцент вастус медиалис *15
тяга прави крака 10*40кг 4*10*30кг
3* : без почивка
лег преса 150кг *12 трите серии с различен акцент
клек на 1 крак на хакен машина* 10 на крак
прасец от стоеж щанга 120кг *12
прасец от седеж 20кг*15
малко асистирани пистоли
иии едно гребане с щанга : Един ме разпитва с колко греба и аз викам,че правя 10*40 хаха и той ми вика ДА БЕ...ЛЪЖЕШ.И аз отговарям-виж какво,даже мога да се напъна и на 45 хехе и човека вика ок,ако направиш 7 повт.на 45 те признавам..И АЗ ВЗЕХ ЧЕ НАПРАВИХ 15 ХАХААХАХХАХА (devil)..TA TAKA..LUDA RABOTA..
Храната: същото като вчера+ малко заквасена сметанка хехе :P
Добавки: мсм,зма,екстенд,черен чай,зелен чай,вода с лимон,магданоз
Не съм се напъвала на краката много,но беше адска жега и едвам дишах.
Айде лека :)
You don’t really wanna mess with me tonight (devil)
Хора,да ви кажа,началото на септември съм на свищов на очни хехе :P за някой друг ден.Ако има съфорумци от там или такива,които ще са на очни там,пишете да си спретнем няква тренировка (muscle)
След лежанката и сгъването за бицепс, гребането с щанга е третото движение в бодибилдърския трибой. Техниката варира от 5 сантиметра движение около чатала или неподвижна щанга и леко приклякване под нея, ръцете са като куки, китките са в счупена пронация. Погледа може да е или нагоре или назад/настрани, зависи къде се намира огледалото.
Използвайте колан, ръкавици, Аб-суинг, наколенки, тежести за крака, “потящ колан”, изкуствена диафрагма, изкуствена коремна стена.
казано от JulsaVena на 14.08.13, 09:20:
Зaковaх 60 килa. :)
Охоооо, наближаваш ме ;)
казано от Веселина Иванова на 14.08.13, 09:58:
казано от JulsaVena на 14.08.13, 09:20:
Зaковaх 60 килa. :)
Охоооо, наближаваш ме ;)
Ама ти си с 3 санта над мене :P.. На кила до другото лято може и да те стигна,но на ръст 8-) ще трябва да ме разпъват денонощно хахах
Мжеду другото сега се сетих да споделя,че вече като стисна почти не се вижда дълбок целулит (makeup) въпреки ,че мазно си има още.За някои може да не е чудо голямо,но аз съм супер щастлива че точно там се пораздвижиха нещата. Ето и снимки,кожата ми е леко суха и от месец и нещо имам 2-3 стрии над коляното,където ми порастна крака (dull)...От пубертета не ми бяха излизали стрии,ама на..трябваше да го предвидя и да мажа с нещо (fubar)
14.08.13
11:17
много ти е добре целулита, никакъв го няма даже. би ли снимала този вастус медиалис-демек “капката” на квадрицепса, на който толкова акцентираш ;) вижда ли се вече?
И ти ли стана 60 кг?! Къде отидоха манекенките в тоя форум, просто не знам!
Браво, девойко. Все повече ми харесва как изглеждаш.
Щом ти е суха кожата, защо не си я мацаш с разни мазила след баня?
Няма целулит, а без мазнини няма как. Има, ама не натурално :)
И следващия път се хващай на бас за нещо повече от едно “признавам те” :D
казано от Queen Cobra на 14.08.13, 11:17:
много ти е добре целулита, никакъв го няма даже. би ли снимала този вастус медиалис-демек “капката” на квадрицепса, на който толкова акцентираш ;) вижда ли се вече?
Капката се загатва,като се напомпи крака,иначе..почти нищо няма.Мирке,краката ми са мазни,душа.Такъв детайл на тоя етап при мен е непостижим.Плюс това самият мускул не е достатъчн развит.
Акцентирам на него от около месец и не е достатъчен период,за да има видим напредък :)
казано от Инис на 14.08.13, 12:37:
И ти ли стана 60 кг?! Къде отидоха манекенките в тоя форум, просто не знам!
Браво, девойко. Все повече ми харесва как изглеждаш.
Щом ти е суха кожата, защо не си я мацаш с разни мазила след баня?
Няма целулит, а без мазнини няма как. Има, ама не натурално :)
И следващия път се хващай на бас за нещо повече от едно “признавам те” :D
Манекенки (wasntme) има още.като отвориш женските снимки има много. Хубави момичета са,но моите цели са далеч от такъв тип визия. :)
И аз все повече се харесвам и колкото повече се харесвам,толкова повече изисквам от себе си (wasntme),което май е неизбежно..
Мажа я през студените сезони.Просто мразя да се мацотя,да се гримирам,изобщо обичам да си усещам кожата дишаща :) А на тая жега абсурд да се наклепам с некви мазила. По-скоро трябва да променя нещата от вътре.
За целулита :D и мазнините в долната част чак не ми се говори.Краката ми се променят най-бавно,най-мудно и ме нервират супер много,но трябва да съм постоянна и сега се нацелих,че с по-малко кила и повече серии и повторения като че ли има леек напредък.
За баса..не съм фен на облозите,чак се изненадах от себе си,че се съгласих. (dull)
А и между другото, аз съм 170 висока и на тези 60кила все още изглеждам слаба :@..Даже няколко човека последно време ми казват,че съм отслабнала..а пък аз съм качила и то доста..уат да фак...:x
Мисля,че най-добре ще изглеждам в диапазона 64-68 ама докато не ги стигна няма как да знам :)
Мнението беше редактирано от Juls на 14.08.13 13:21.
14.08.13
15:24
68? не знаеш какво говориш ;) качвай колкото можеш мускул, стига да пазиш талията малка-ако я свалиш на 60-62 см, ще си убиец -иначе дори най-нацепените мацки с широка талия ми изглеждат неприятно. лично мнение ;) не мога да кажа че изглеждаш “слаба”-ти си атлетична, стегната и балансирана, но слаба...
казано от Queen Cobra на 14.08.13, 15:24:
68? не знаеш какво говориш ;) качвай колкото можеш мускул, стига да пазиш талията малка-ако я свалиш на 60-62 см, ще си убиец -иначе дори най-нацепените мацки с широка талия ми изглеждат неприятно. лично мнение ;) не мога да кажа че изглеждаш “слаба”-ти си атлетична, стегната и балансирана, но слаба...
тряа си махна някое друго ребро за 60 талия :D
Като казах слаба имах предвид спрямо това,което искам :)
Този проблем с краката и аз го имам (dull). Преса на корема и мазно по бедрата - направо полудявам :@ . Последно там свалям килограми, дори и на 63 килограма пак ми беше останал целулит, а горе вече ми се брояха ребрата...
казано от Катето на 14.08.13, 21:14:
Този проблем с краката и аз го имам (dull). Преса на корема и мазно по бедрата - направо полудявам :@ . Последно там свалям килограми, дори и на 63 килограма пак ми беше останал целулит, а горе вече ми се брояха ребрата...
А аз никога не съм имала преса, а краката ми са били винаги много яки (dull) структура явно...
14.08. сряда
Тренировката:
1) 30мин високоинтензивно кардио на вело на гладно, 20км изминати
2) 15мин интервално вело 30/30 + изометрии за корем
3) лег до 3*3*40кг + кратка и щадяща тренировка за рамена,тъй като напоследък ги смазвам и реших днес да не ги напъвам много-общо към 20тина серии
Храната: като вчера,но продуктите удвоени :)
Добавки: мсм,зма,екстенд,черен чай,зелен чай
Айде лека :)
А и забравих да кажа,че от днес до края на месеца прехвърлям всички ВХ за деня в последното хранене,независимо кога ми е тренировката :)
Айде лека вече.
Мнението беше редактирано от Juls на 14.08.13 23:20.
15.08.13
09:30
да бе, ти си на хранителен режим, така че ребрата не ти пречат:) аз на 57 кг имах 62 см талия и то без диета. Много си балансирана, както казах-краката ти не са по-лоши от горната част, дори напротив. все пак - естроген ;)
15.08. четвъртък
Тренировката:
1) сутринта,на гладно вкъщи: без почивки
5*:
хоризонтални набирания*10
плие с 10кг *20
5*:
трицепсови лицеви *10 но накъсани,трудни са ми доста
пружиниращи напади с 10кг*20 на крак
5*:
кофи на пейка*10
клек тесен разкрач с два дъмбела *20
2) вечерта: преди малко хахах
7км бързо ходене с 10кила в раницата
Храната:
скумрия,яйца,сирене,извара,заквасена сметана,салати,овес,мед..от вс по много бз овеса и меда
Добавките обичайните
Къпя се, ям и вероятно ще будувам до към 3 ..пак..:D
16.08. петък,нетренировъчен
30мин кардио на гладно,на вело,умерена интензивност
храната: 300гр скумрия,100гр сирене,4 яйца,100гр извара,100гр заквасена сметана,кис.мляко,50гр овес,30гр мед,салати,задушени гъби,маслини
В неделя ще зареждам....