Too Little, Too Late

Прескочи до:

13.09.13
00:07

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3493137/

Thirty-four of the 64 (53%) patients experienced at least one or more side-effect while taking tamoxifen. There were a total of 62 documented side-effects observed during the study period (more than one side-effect in some patients). All side-effects were self-reported by patients during follow-up clinic visits and documented in clinic records. The most common toxicity was weight gain (14 out of 64 patients, 22%) and sexual dysfunction/loss of libido (14 patients, 22%), followed by hot flashes (8 patients, 13%), neurocognitive deficits (6 patients, 9%), thromboembolic events (6 patients, 9%), ocular events (3%), mood alterations (2%), depression (2%), gastrointestinal (GI) disturbance (2%), bone pain (2%), leg cramps (2%), and insomnia (1%).

13.09.13
08:31

казано от James Hinks на 12.09.13, 23:43:

казано от Ragnar Lodbrok на 12.09.13, 18:12:

а с тоя тамоксифен не се ли натоварва схемата повечко? В смисъл, няма ли да слезе прекалено надолу естрогена?

Точно обратното става когато добавиш такосифен към анастрозол - намалява действието на последния върху ароматазата. Освен това  се получава 2 в 1 - хем не подтискаш до крайност естрогена, хем не му даваш да се прояви(заради добавения тамоксифен, който е SERM).

Мерси за разяснението, затова и попитах. :)

13.09.13
08:54

казано от Lachezar Tomov на 13.09.13, 00:07:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3493137/

Thirty-four of the 64 (53%) patients experienced at least one or more side-effect while taking tamoxifen. There were a total of 62 documented side-effects observed during the study period (more than one side-effect in some patients). All side-effects were self-reported by patients during follow-up clinic visits and documented in clinic records. The most common toxicity was weight gain (14 out of 64 patients, 22%) and sexual dysfunction/loss of libido (14 patients, 22%), followed by hot flashes (8 patients, 13%), neurocognitive deficits (6 patients, 9%), thromboembolic events (6 patients, 9%), ocular events (3%), mood alterations (2%), depression (2%), gastrointestinal (GI) disturbance (2%), bone pain (2%), leg cramps (2%), and insomnia (1%).

Лъчо, това е интересно проучване, но става дума за дългосрочно лечение (от шест месеца нагоре) на мъже с рак на гърдата, т. е. сериозно болни хора, интоксикиращи се с още много медикаменти.
Освен това ето диаграма на отказалите се от приема:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3493137/bin/annoncmdr459f01_lw.jpg
Ясно се вижда, че до шестия месец почти няма такива. Аз възнамерявам да взимам 10 мг през ден (на това се спрях в крайна сметка), т. е. половин доза, в продължение на не повече от два месеца. Ако усетя някой от описаните странични ефекти, ще го спра. :)
Като за начало не виждам повод за особени притеснения, за по-натам ще видим.

13.09.13
11:53

В крайна сметка се отказвам от Тамоксифена, но по друга причина - по-скоро ми е излишен на този етап.

Имам обаче друго питане към тези, които са взимали DAA. Как го пиете това нещо? Сутринта си изсипах 4 грама направо в устата. После половин час ми стоя кисело на гърлото и езика, все едно съм повръщал. Утре ще пробвам да го разтворя в малко вода първо.

Резултатът ще е същия, Боби :) Сок от вишни беше решението за мен - не се усеща грам :) В сок от по-сладък плод може би ще се долавя, но не съм пробвал :)

13.09.13
11:58

казано от Boby_ на 13.09.13, 11:53:

Имам обаче друго питане към тези, които са взимали DAA. Как го пиете това нещо? Сутринта си изсипах 4 грама направо в устата. После половин час ми стоя кисело на гърлото и езика, все едно съм повръщал. Утре ще пробвам да го разтворя в малко вода първо.

Директно в устата - кофти първа среща :D.
Аз я разджурквам във вода (не се разтваря) и докато още се е завихрила сместа я пия на екс и прокарвам с още вода, че лепне на езика. Това го правя, защото е най-бързо. Иначе ако искаш глезотийки - във фреш от портокал и грейпфрут (микс) не се усеща...да речем... :).
А ако я смесиш с протеин (неовкусен) - става отвратително. С овкусен едва ли е по-добре

Мнението беше редактирано от Петър на 13.09.13 11:59.

13.09.13
12:13

Благодаря за идеите! Утре ще пробвам с вода. Сок - само в краен случай. Не искам да си развалям фастинга заради някакъв си лош вкус. :)

Боби,нарочно ли фастваш всеки ден по около 20часа или просто така ти е най-удобно да се храниш? :)

13.09.13
15:41

казано от Велико Иванов на 13.09.13, 15:37:

Боби,нарочно ли фастваш всеки ден по около 20часа или просто така ти е най-удобно да се храниш? :)

И двете. :) Пробвах и по-дълъг фастинг, но много ми се обръква режимът, а и е голям зор. 20-21 часа ми идва добре - вечерта спирам да ям около 21-22, а започвам на другия ден след тренировка (17-18). Не се чувствам изгладнял, изяждам нормално количество храна и теглото ми е стабилно в момента (което си е предизвикателство, като се вземат предвид 5-те бири практически всеки ден).

Хапвай си редовно и много броколи.Добави Омега 3 и Витамин Ц-яки дози,ако вече не си де :)
ПС: Надявам се броколите да намалят поне ефекта от бирата хаха

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 13.09.13 15:43.

13.09.13
15:49

казано от Велико Иванов на 13.09.13, 15:42:

Хапвай си редовно и много броколи.Добави Омега 3 и Витамин Ц-яки дози,ако вече не си де :)
ПС: Надявам се броколите да намалят поне ефекта от бирата хаха

Благодаря за съвета, но тук се сблъскваме с вкусова пречка - броколи не обичам. :) Едва ги ям в комбинация с други зеленчуци и овкусени.
А Омега 3 отдавна взимам - 10 грама на ден. Витамин C също - 2 гр и нещо.

Че за какво му да разваля ефекта от бирата -

13.09.13
19:27

13.09.2013 г.

Тренировка 38 - Дърпащи А

Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8x70 кг.
Придърпване на горен скрипец с широк хват - 9х50, 9х50 кг.

Адаптация:
Мъртва тяга - 8x120 кг.
Набирания с широк хват - 4.

Работни серии:
1.1. Мъртва тяга (без фитили, без колан) - 4x180 (надхват), 4x195 (кръстосан хват с дясна ръка отгоре), 4х190 (кръстосан хват с лява ръка отгоре) кг.
1.2. Набирания с широк хват (с доп. тежест) - 5х32, 4х32, 5х24, 5х24 кг.
2.1. Борческо обръщане от стоеж - 6х80, 5х80, 4х80 кг.

Клип на първата серия:

2.2. Гребане с едностранно натоварен лост - 5х60, 4х60, 5х55 кг.
2.3. Скотово сгъване с дъмбел (с една ръка) - 6х24, 8х24, 7х24 кг.

Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.

Обобщение за тренировката:
Нищо особено като тренировка. Сложих още пет кила на тягата. Мислех да сложа направо 200, но по-добре, че останах на 195 - едва четворка и то не заради хвата.
С борческото продължавам да се боря в най-буквалния смисъл на думата. Май не съм мръднал на никъде с техниката и си обръщам все така на ръце.

Добавки:
1. След ставане -  1 доза Animal Flex, 500 мг Rhodiola на Now, 1 гр. Tribulus на Now, 4 гр. DAA на Bulk.
2. След тренировка - ~80 грама Syntha-6 на BSN, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 капсула Opti-L-Zing на Now (30 мг цинк), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 8 капсули Amino Complete на Now.
4. Към 18 - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 1 гр. Tribulus на Now.
5. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 1 капсула Opti-L-Zing на Now (30 мг цинк).

Днес се започна бустването на тестостерона.

Храна:
20,5 часа фастинг, последвани от:
1. Към 17:30 - двойна доза протеин.
2. Към 19 - два резена руло “Стефани” с бекон, яйчена салата, кофичка (400 гр) пълномаслено кисело мляко, 50 грама сурово кашу и пресни орехи, две-три чаши червено вино.
3. Към 21 (план) - още една вечеря - вероятно печено пиле и салата.

Днес реших да използвам лошото време и да сменя бирата. Взех си бутилка аржентински малбек. Не е лошо за цената си, но има и по-хубави. :) Обикновено посягам към хубави български вина, но реших малко да разнообразя.

Обобщение за деня:
Днес свърших доста работа, но се появиха и глупави усложнения. Имаме една програма за подпомагане на пациенти с остеопороза и току изскочи някоя простотия там. НЗОК реве, че няма пари и че цените на лекарствата са високи, но в същото време глобява аптеките, които пускат отстъпки. От другата страна пък от централата ни опяват, че сме под минималната цена за Европа... Абе само ядове. Важното е, че е петък. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.09.13 17:16.

13.09.13
19:53

Arimidex-a кога ще го почваш ?
Между другото колкото пъти видя тая зала на клип, все ми прилича на аквариум :D

13.09.13
19:55

казано от Петър на 13.09.13, 19:53:

Arimidex-a кога ще го почваш ?
Между другото колкото пъти видя тая зала на клип, все ми прилича на аквариум :D

Почнах го и него, ама нали не е добавка, та не го пиша при добавките.

13.09.13
20:00

казано от Boby_ на 13.09.13, 19:55:

Почнах го и него, ама нали не е добавка, та не го пиша при добавките.

A, добавка си е, как - всичко зависи от назначението му :D - линията е тънка (както при собствеността на топките :D)

Мнението беше редактирано от Петър на 13.09.13 20:00.

13.09.13
20:12

Обръщането ти е 6 повторения 8-)

Като стана дума за добавки :D

13.09.13
21:03

казано от Intolerante на 13.09.13, 20:12:

Обръщането ти е 6 повторения 8-)

Да, шест бяха наистина. :)

казано от kristiancho на 13.09.13, 20:26:

Като стана дума за добавки :D

Аз като спра да пия бира за разхлаждане, започвам да я пия за загряване. А когато не ми е нито горещо, нито студено, я пия просто за кеф. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.09.13 21:12.

14.09.13
00:38

Докарваш го горе-долу вече обръщането :)
Един съвет - свали 10 кила и тегли повече, прави по-голяма бройка и по-скоростно и след 2-3 тренировки почни да качваш тежестта с по 5 кг на тренировка. Така ще запазиш формата и скоростта от леките кила, а ще вдигнеш силата неусетно.

14.09.13
18:36

Сашо, благодаря! При мен свалянето на работна тежест е свързано с тежки душевни терзания, но ще се преборя с тях. :D

14.09.2013 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. След ставане -  1 доза Animal Flex, 500 мг Rhodiola на Now, 1 гр. Tribulus на Now, 4 гр. DAA на Bulk.
2. Към 18 - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 1 гр. Tribulus на Now,  2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 2 капсули Opti-L-Zing на Now (60 мг цинк), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло.

Днес пробвах DAA-то с вода - не се промени особено положението. Май ще е директно в устата. Красотата иска жертви. (makeup)

Храна:
21 часа фастинг, последвани от:
1. Към 18 - яйчена салата, два резена руло “Стефани” с бекон, шопска салата, 50-тина грама сурови ядки, маслини.
2. Към 21 (план) - не знам още какво ще е.

Обобщение за деня:
Старият ми LCD телевизор беше започнал да сдава багажа и сутринта ходихме до Карфур да вземем един LED, че имат промоция -20% на всички телевизори до утре. След дълго почесване по главата се спряхме на един смарт 3D на LG и сега жената и малката щерка гледат до мен Смърфовете 3D, а като приключат, ще си имам играчка за цяла вечер. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.09.13 18:36.

Боби - човекът с хубав телевизор и бира винаги под ръка... идеалния съсед в който да гледаш мач :D

казано от Boby_ на 14.09.13, 18:36:

Старият ми LCD телевизор беше започнал да сдава багажа и сутринта ходихме до Карфур да вземем един LED, че имат промоция -20% на всички телевизори до утре. След дълго почесване по главата се спряхме на един смарт 3D на LG и сега жената и малката щерка гледат до мен Смърфовете 3D, а като приключат, ще си имам играчка за цяла вечер. :)

Боби, да не си ходил в Карфура на България Мол, че днес видях поне 10 човека, които носеха телевизори в количка от Карфур. :D

14.09.13
23:07

казано от Севастократор Стрез на 14.09.13, 21:55:

Боби, да не си ходил в Карфура на България Мол, че днес видях поне 10 човека, които носеха телевизори в количка от Карфур. :D

Не, от този на Цариградско го взех.

15.09.13
04:40

Сашо, благодаря! При мен свалянето на работна тежест е свързано с тежки душевни терзания, но ще се преборя с тях. :D

Еб@в@й ги ;) Те бързо ще се трансформират в гордост ако ме послушаш, пък и ти си “билдър за кеф”, това ти е движение да допълване, не за макс силов резултат.

15.09.13
17:14

15.09.2013 г.

Тренировка 39 - Бутащи Б

Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 20х20, 10х70, 10x70 кг.
Преден клек - 15х0, 8х70 кг.

Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 4х100 кг.

Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 4х150, 4х150, 4х150 кг.
1.2. Преден клек - 5х125, 4х125, 4х125 кг.

Ето клипче на първата серия:

2.1. Раменна преса с пудовки от стоеж - 5х32, 4х32, 3х32 кг. (едната пудовка)
2.2. Планкове - 85, 65, 65 сек.
2.3. Повдигане на щанга от лег с тесен хват - 6х115, 5х115, 5х115 кг.
2.4. Повдигане на пръсти от стоеж (на машина) - 10х100, 11х125, 10х150 кг.

Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.

Слабичко, но не чак трагично.
Понеже отдавна не бях снимал клек (а преден май никога), реших да увековеча първата серия. Технически бива, макар че накрая малко ме сгъва. Лошото е в смешната тежест. Е, поне е с 5 кила повече, отколкото преди седмица - посоката е вярната.

Добавки:
2. След тренировка - ~80 грама Syntha-6 на BSN, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 капсула Opti-L-Zing на Now (30 мг цинк), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 8 капсули Amino Complete на Now.
4. Към 17 - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 1 гр. Tribulus на Now.
5. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло.

Храна:
Почти 19 часа фастинг, последвани от:
1. Към 16 -  две дози протеин.
2. Към 16:30 - купичка пилешка супа, синьо сирене, 50-тина грама сурово кашу, две-три бири.
3. Към 21(план) - още не знам какво ще е.

Пак посегнах към бирата днес... Това е от новия телевизор, както каза Кристианчо. :)

Обобщение за деня:
Днес почивчица. Сутринта ходихме с малката до Коколандия, после на зала, а сега смятам да гледам филмче.

Клипчето по-горе го снимах и качих със звук, разбира се. Да, ама тубата и дебилите от SME имали друго мнение по въпроса - тъпата поп бозица, която се чувала по радиото, била “копирайт контент” и се наложи да разкарам звука, за да ми махнат забраната от видеото. Егати невероятните лайнари! Клип, сниман на обществено място с нискокачествен звук, идващ от нормална радиостанция... Направо нямам думи! Законодателството за авторското и сродните му права почиват върху концепции, датиращи отпреди 100-тина години и е крайно време да бъдат преработени и да спрат да обслужват само интересите на звукозаписната и кино индустрията и да вземат предвид, че живеем във второто десетилетие на 21-ви век все пак!

15.09.13
18:28

Боби, пробвал ли си в скоро време без фитилите, с хубаво разтягане в китките? Струва ми се, че с тия фитили щангата не ти е толкова стабилна и ти бяга. Без тях предполагам и повече ще можеш да клекнеш.

15.09.13
20:01

За без колан, щангети и за сефте...3-те повторения са супер, после малко почна да те мачка.

16.09.13
00:24

казано от Петър на 15.09.13, 18:28:

Боби, пробвал ли си в скоро време без фитилите, с хубаво разтягане в китките? Струва ми се, че с тия фитили щангата не ти е толкова стабилна и ти бяга. Без тях предполагам и повече ще можеш да клекнеш.

Не е от фитилите тази нестабилност, а от това, че след третото повторение ме сгъва напред и заплашва да се изсипе. Без фитили засега не мисля да пробвам. Още си спомням болките в лактите от предишния ми опот. Трябваше месец, докато отшумят.

казано от slavko на 15.09.13, 20:01:

За без колан, щангети и за сефте...3-те повторения са супер, после малко почна да те мачка.

:) Че е без колан и щангети е факт, но сефте не е. :) Това оправдание ми е отнето. :)

16.09.13
13:45

16.09.2013 г. (без силова тренировка)

Добавки:
2. Към 18 (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 1 гр. Tribulus на Now,  2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 2 капсули Opti-L-Zing на Now (60 мг цинк), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Към 21 (план) - 5 грама рибено масло.

Днес като “разтворител” на DAA-то беше ред на някакъв нектар от арония и къпина... По-добре е, отколкото с вода, но по-зле от ябълков сок.
Вишна се отказах да взимам, защото всички са със захар/глюкозофруктозен сироп.

Храна:
15 часа “фастинг”, последвани от:
1. Към 12 - овчарска салата, пилешка супа, порция телешко със зелен фасул, диня, две малки бири.
2. Към 13:30 - печени бадеми и лешници (към 40 грама)
3. Към 21 (план) - не знам още какво ще е.

Днес излизахме на обяд с малката щерка след първия учебен ден и наруших рано фастинга.

Обобщение за деня:
Днес малката щерка започва предучилища в сдружение “Шилер” и бяхме на тържествен първи учебен ден. Голямата, естествено, ни отстреля - 9-ти клас си е голямата работа. Затова и двамата с жена ми ходихме с малката.  Преди малко пристигнах в офиса и ме чакат 1000 неща. Днес няма да се тренира, но утре задължително, че в сряда пътувам и няма да мога да тренирам чак до петък или дори събота.

17.09.13
19:03

17.09.2013 г.

Тренировка 40 - Дърпащи Б

Загрявка:
Мъртва тяга с широк хват - 8х20, 8x70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х60, 8х60 кг.

Адаптация:
Мъртва тяга с широк хват - 6x120 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.

Работни серии:
1.1. Мъртва тяга с широк хват (без фитили, без колан) - 4х160, 4х160, 4х160, 6х160 кг. (последната серия с раменен надхват)
1.2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 5х32, 5х32, 4х32, 6х24 кг.
2.1. Борческо обръщане от стоеж - 9х70, 7х70, 7х70 кг.
2.2. Гребане с прав лост - 5х120, 5х120, 5х120 кг.
2.3. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 5х65, 5х60, 4х60 кг.
2.4. Бедрени сгъвания на машина - 6х54, 5х54, 5х54 кг.

Много зле! Всичко ми тежеше, на тягата лостът се опитваше да ми се изплъзне от ръцете още от първото повторение в първата серия. Накрая се ядосах и направих и една серия с нормален хват. И тя провал. Хватът беше толкова зле, че за малко да изпусна 120 кила за гребане в надхват - дори те ми тежаха. Не знам дали има връзка с демонстрацията на хват от Сашо, но кой знае...
На борческото свалих тежестта и качих малко повторенията. Малко, защото явно не мога с много. :) Мислех да снимам, ама после забравих, та не мога да преценя дали имаше напредък. Нищо, следващият път пак на 70 като за пред камера.
Абе какво се оплаквам - днес целият ден беше такъв от сутринта, защо трябва тренировката да прави изключение все пак...
Утре пътувам в чужбина и два дни няма да се тренира. Почивка.

Добавки:
4. Към 18 - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 1 гр. Tribulus на Now.
5. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло.

Храна:
21 часа фастинг, последвани от:
1. Към 17:45 - двойна доза протеин
2. Към 18:30 - пилешка супа, парче ементалер, 50-тина грама сурово кашу, мало синьо сирене, бира.
3. Към 21 (план) - Не знам какво ще е, но ще е по-солидно от първото хапване.

Обобщение за деня:
Отвратителен ден. Започна се от това, че отивам в пощенския клон в Мусагеница да си прибера пратка от айхърба сутринта, а там се оказа, че от този месец пратките вече се получават в клона в Дървеница. После тръгнах да водя малката на предучилищна - навалица от коли около училището, после тълпа родители на входа - няма кой от училището да се сети да отвори второто крило на вратата. На излизане някой вече я беше отворил, та се изнесох по-бързо. После задръствания из Младост, докато изляза на Околовръстното. Излязъл съм от нас в 7:30, пристигнах в офиса в 8:30. Пътят ми по Околовръстното е точно 20 минути в натоварен трафик. Останалото е мотаене в училището и из Младост. Обичам си града и не си и помислям да живея другаде, но на моменти и аз трудно го издържам.
После цял ден разправии и недоразумения в офиса - не ми се разказва, но имаше и светъл лъч там. Накрая за капак отвратително слаба тренировка. Утре пък трябва да ставам по никое време, че полетът ми е рано сутринта. Е, поне е директен до Цюрих и няма да се прекачвам, както обиковено. И както в четвъртък на връщане... Стига толкова, че стана голямо мрънкане днес.

17.09.13
19:20

Не е свършило мрънкането. Току що вместо да изтрия две писма, си изтрих цялата входяща поща от днес, включително няколко важни писма. Естествено, понеже НИКОГА не правя такива неща, трия с Shift+del, т. е. окончателно и безвъзвратно. След това, докато се ядосвах, си полях мишката с бира... Сега лепне и отивам да я мия.

Абе има нещо днеска, Боби.... Цял ден ми се случват супер неприятни и нелепи неща. И до предималко говорих с 2ма приятели и при тях е същото положението.... :D

17.09.13
20:14

+1

Явно е вирОс!

17.09.13
22:17

казано от Boby_ на 17.09.13, 19:20:

Не е свършило мрънкането. Току що вместо да изтрия две писма, си изтрих цялата входяща поща от днес, включително няколко важни писма. Естествено, понеже НИКОГА не правя такива неща, трия с Shift+del, т. е. окончателно и безвъзвратно. След това, докато се ядосвах, си полях мишката с бира... Сега лепне и отивам да я мия.

Песимистът казал: По-зле не може да бъде! Оптимистът – Може, може. Та така, по-добре дневната поща пред формат на харда, по-добре да изкъпеш мишката, пред това да изкъпеш лаптопа (впрочем, последното се случи на бившия ми лаптоп, но в крайна сметка никой не си призна :D)

17.09.13
23:42

казано от Boby_ на 17.09.13, 19:20:

Ако мейл сървъра е Еxchange, писмата може да се възстановят с няколко кликвания.

18.09.13
05:38

Валдис, така е. :)

Петко, знам, но трябваше да е драматичен завършекът на деня. :)

18.09.13
07:29

Как очакваш да ти върви денят, след като ставаш толкова рано? :)
А си мислех, че само аз се люпя в 5 и нещо :)

18.09.13
10:43

казано от Redalex на 18.09.13, 07:29:

Как очакваш да ти върви денят, след като ставаш толкова рано? :)
А си мислех, че само аз се люпя в 5 и нещо :)

Аз пък си мислех,че е нормално да ставаш по това време (dull)

18.09.13
12:58

По принцип не ставам чак толкова рано, но днес имах да хващам полет все пак. :)

Сега съм изправен пред друга дилема. Наближава времето за обяд и трябва да реша дали да прекъсна фастинга на около 16 часа или да стискам до довечера. Засега клоня към това да хапна леко - вечерята ще е най-рано в 21 българско време, а и не се презвижда да тренирам днес и утре.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1