15.09.13
14:51
Бахти краката за 58кг-ов,хахах.
На Световното без екипировка за мъже, вторият в класирането е направим 522.5кг трибой. Аз направих 521 сега :D
Иначе хубаво състезание се получи, в петък малко разходки до плажа, след това пазаруване храна за след кантара и лежане, бях сам в хотелската стая, абе много спокойна обстановка :) Май по-спокоен не съм бил на състезание, 8 от 9 успешни опита, като последният на тягата си беше планиран, но кръста нещо не го беше планирал след напъна на клек-а : )
Видяхме се и с Веско, той направи прилично състезание. Златен медал на тягата си взе :)
Иначе конкуренцията не я следих, но мисля, че ги бих и в горната категория.
Мнението беше редактирано от Madboy на 16.09.13 12:19.
Браво! :) Ако продължаваш с успехите, скоро изобщо няма да може да се говори с теб. ;)
казано от Madboy на 27.08.13, 16:00:
Все още събирам пари за наколенки - http://www.liftinglarge.com/Titan-Knee-and-Elbow-Sleeves
Имам мнения с по 50 харесвания, средно се пада по 2 лв на човек, за да не ме болят коленете :)
iBan - BG83BPBI79231096970001
Swift - BPBIBGSFВече няколко души се отзоваха:)
напомням.
казано от Madboy на 16.09.13, 14:08:
Бъркаш се, Боби :P :D :)
Не се бъркам, а се закачам. :)
А поздравленията са съвсем сериозни!
Браво, Сашко :)
Оффтопик - тоя отдЕсно, дето те пази има 160 изхвърляне, бахти кучИто :D :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 17.09.13 09:45.
казано от slavko на 17.09.13, 09:52:
и е от Варна...:)
Еееее как позна, бе :P :P
Да бе, с Марги като ходихме да гледаме Валери, той беше там.
Криво вдигаше, обаче беше много як...някакви клекове на гърди правеше на 180 и ядеше кроасан:)
казано от slavko на 17.09.13, 10:03:
Да бе, с Марги като ходихме да гледаме Валери, той беше там.
Криво вдигаше, обаче беше много як...някакви клекове на гърди правеше на 180 и ядеше кроасан:)
Пак като не е ял кебапчета добре.
Той се е контузил сериозно преди, явно затова, иначе техниката му е добра, ама знаеш човек като го боли...
: ))) Да, те всички технически лица бяха от щангите. А момчето от ляво е това с 290 клек и 260 преден и Слави като дойде направи неуспешен на 170 джърк. До 85 кг е. А другия и той е много здрав до 93.
Абе не знам колко са здрави, ама реваха през цялото време, че не можели да ни пазят така, щот били щангисти :D
Иначе чакам да ми пратят клипове и на другите движения, е, не клекнах 200, но пък бях достатъчно близко :)
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.09.13 11:52.
казано от valerious на 17.09.13, 10:53:
: ))) Да, те всички технически лица бяха от щангите. А момчето от ляво е това с 290 клек и 260 преден и Слави като дойде направи неуспешен на 170 джърк. До 85 кг е. А другия и той е много здрав до 93.
Да, Стефан мисля се казва, аз за него говорех, ама за едни ляво, за други дясно :D
Сашко, те не се навират като трибойците в гъза ти, да ти се отъркат хубаво, че да ти дадат стимул да хвръкнеш като тапа.
Като не можеш да клекнеш, хвърляш щангата и тва е :D Така е в щангите, hardcore отвсякъде :)
Затова е хубаво да има трибойци, които да пазят, а не щангисти.
хардкор гъза ти, в трибоя хвърлянето на щангата е фал, като са вързани в ръцете да си стоят в публиката.
ти недей много да знаеш, че ивелина на 52 кг направо те смели :D :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.09.13 15:35.
казано от Madboy на 17.09.13, 15:34:
хардкор гъза ти, в трибоя хвърлянето на щангата е фал, като са вързани в ръцете да си стоят в публиката.
ти недей много да знаеш, че ивелина на 52 кг направо те смели :D :D
Че аз не ходя да се състезавам с Ивелина, и ти недей много да знаеш, че Асен Мурадов на 56 кила кляка с 220 :D
Демек, различни са спортовете, прави разлика!
Мнението беше редактирано от Блажка на 17.09.13 15:42.
Е трибоя с правилата си, щангите със своите...за какво е тъпата препирня...???
В Горна също имаше нещастни спотъри, ама те по-скоро бяха опасни за себе си:)
казано от slavko на 17.09.13, 15:55:
Е трибоя с правилата си, щангите със своите...за какво е тъпата препирня...???
В Горна също имаше нещастни спотъри, ама те по-скоро бяха опасни за себе си:)
Именно това написах по-преди, че няма как да очакват от щангисти да пазят като трибойци и да си назначават трибойци за тая цел, ама Сашко няма търпение да се заяде с мен, въпреки че на състезанието беше много мил :)
Ама кAжи чесно, Ивелина 20 кг под теб, дали не те смля ? :D
Нека кляка момчето, ама на твърдият лост ще ми клекне ... :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.09.13 18:45.
Може би ще почивам до края на седмицата и започвам подготовка за първи кръг март и за европейското за мъже май месец, на него дали ще отида божа работа, но ще съм подготвен на 101 %
Здрасти, можеш ли да ми кажеш какви са нормативите за категория до 66кг, подават ли се предварително документи за записване и къде?
18.09.13
23:11
lol,вторият 2011 година ли е роден? доста добри постижения за 2 годишен.
18.09.13
23:47
Иначе ти гледам се състезаваш при малките, тая не ти ли е последната година? Мисля че над 23 години са мъжете,ако не греша,не съм гледал протоколи и т.н.
Не съм при малките, това са рекорди за мъже (и състезание за мъже) :) В категория до 66 първият ме е бил с 1кг :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 18.09.13 23:51.
18.09.13
23:53
За мен няма какво повече да доказваш в България. Търси развитие на международно ниво или в друга категория. :) Браво за постиженията и успех!
Ами догодина ако успея да отида на Европейското за мъже, мисля че ще има изненади ( не за мен )
Дали ще отида обаче ще е по-скоро въпрос на финансови причини, вероятно ще ми(ни) искат депозит от между 1000 и 2000 лв, с цел ако някой бъде хванат на пробите да бъде платена глобата му ...
Мнението беше редактирано от Madboy на 19.09.13 00:12.
казано от Madboy на 17.09.13, 18:45:
Ама кAжи чесно, Ивелина 20 кг под теб, дали не те смля ? :D
Нека кляка момчето, ама на твърдият лост ще ми клекне ... :D
Е, той е Европейски шампион в Олимпийски спорт, сещаш се, че го боли за мишок като тебе ;)
Сигурно и не е чувал за тебе, понеже май не са те давали по телевизията...
Мнението беше редактирано от Блажка на 19.09.13 00:40.
Не знам за него, но мене ме боли и за двама ви :D :D :D
Ама не каза сЯ, ивето смля ли те, или не те смля ? :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 19.09.13 00:53.
казано от Madboy на 19.09.13, 00:45:
Не знам за него, но мене ме боли и за двама ви :D :D :D
Ама не каза сЯ, ивето смля ли те, или не те смля ? :D
Не съм ходила да се състезавам с нея :*
А и не тренирам трибой, малчо... като ме смелят на Държавното отборно, да ми се присмееш, ама като се замисля и тогава няма да е много шано мания да го правиш, че надали и 40 кила можеш да изхвърлиш, без да паднеш по гъз.. ;)
казано от slavko на 19.09.13, 09:55:
Какво направи Ивелина?
Стига сте се дракали да го еба...
Какво да направи, обра плодовете на труда си :)
127,5 клек ( не съм сигурна), 82,5кг лег и 160 тяга
19.09.13
10:25
Ба,тая сер та е смляла... :D