ГЪРДИ

Темата е заключена.

24.10.05
21:06

Дайте най ЯКИТЕ упражнения за ГЪРДИ от които те направо да горят

24.10.05
21:09

http://www.bb-team.org/exercise/  ето и можеше да порчетеш малко в сайта преди да пуснеш темата :!:

24.10.05
21:13

МЕРСИ братче тва съм го прочел но когато тренирам не усещам горенето в мускулите

24.10.05
21:48

ми то по-яко упражнение за гърди от лега няма :) или правиш сериите с много леки килограми или не правиш както трябва упражненията.

24.10.05
21:58

Лег , Лег и пак лег по добро упражнение няма за маса на гърдите (+ алтернативата с дъмбели)

24.10.05
22:23

Може проблема да е в изпълнението.

JI

24.10.05
22:32

ot leg moje i da ne rastat no ot kofi4ki 100% da
zavisi pri vseki e individualno
izvinqvam se za latinicata

24.10.05
22:38

Не мога да разбера какво му е на изпълненинето,гледал съм го от сайта а може би причината е в това че го правя с дъмбели а не с щанга дъмбела е 20кг,но правя първо с едната а после с другата а там пише че може и с дъмбели

25.10.05
00:13

jultopepi не разбрах добре последния ти отговор но има особености при изпълнението на всяко едно движение. Значение има и амплитудата на движението и формата на изпълнение, също и скороста на позитивната и негативната фаза от движението. Заучавай упражненията перфектно с по малки тежести, ако не си сигурен в правилното изпълнение попитай някой по опитен и той ще те насочи. Много хора просто вдигат тежестите  заради самото вдигане и не натоварват добре мускула върху който работят в момента, просто местят някакви килограми или щракат някакви машини без особен резултат. Важното е при вдигането да усещаш как мускула работи и да чувстваш натоварването в него, няма как да вдигаш здраво и да си говориш едновременно с приятелите за гаджета. Връзката между съзнанието и мускула трябва да е постоянна по време на серията и тогава като резултат се получава “напомпването” и “паренето” в него.

25.10.05
09:06

[quote author=“jultopepi”]Дайте най ЯКИТЕ упражнения за ГЪРДИ от които те направо да горят

виж тази тема и обърни внимание на отговора на Kamacho

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9859

JI

25.10.05
18:07

не искам да отварям тема но иксам да питам паренето наложително ли е  аз мисля че не защото като правя клек и съм сигурен че го правя правилно защото ме е гледал треньор . Дори след най тежката серия не усещам напомпване ( има но не голямо както и паренето не е много силно) а може и да е от това че правя малко повторения в порядъка на 6-8 а клека трябва да се прави на около 10-15 , но аз така съм си свикнал а и така работя с по големи тежести 
правя пълен клек до долу.

25.10.05
18:13

Нe e задължително. Паренето се дължи на млечната киселина. Както каза, ако правиш малко повторения, не се отделя много млечна киселина.

25.10.05
20:30

[quote author=“JiVk0”]ot leg moje i da ne rastat no ot kofi4ki 100% da
zavisi pri vseki e individualno
izvinqvam se za latinicata

Е браво бе Живко от лег ако не растат от кофички никога няма да могат

25.10.05
22:22

за мен флайс е най якото упражнения(след лега естествено) и него винаги го усещам и след тва имам мускулна треска, а кофичките нещо не мога да ги усетя

27.10.05
01:18

Флайса е по скоро оформящо упражнение отколкото мускулоизграждащо

NE

27.10.05
21:33

Аз по-добро упражнение за гърди от Пек-Дек-а не знам, оформя перфектно, а и е супер изолиращо и го препоръчвам на всеки  !
Естествено в комбинация с лег

28.10.05
22:34

Не знам вие к’во казвате ама лежанката си е истината.
Сичко друго е само допълнение.

30.10.05
18:53

[quote author=“BabaVanga”]Не знам вие к’во казвате ама лежанката си е истината.
Сичко друго е само допълнение.

Ами и аз това казах

30.10.05
19:09

Еми аз подкрепям мнението ти.

MR

31.10.05
21:13

ako iskate nov rastej na gardite prevete ben4 presi , presi or obraten leg i pek dek i efekta 6e e…......SUTIEN :D naistina rastat zdravo 8)

01.11.05
09:30

на мен лично лицевите ми помагат наи много... след 2/3 сериа ги чуствам напомпани до пръсване,дори лезанката не ми дава такъв ефект  :)

EX

06.07.06
23:05

http://www.bb-team.org/exercise/
тук можеш да намериш помощ.но според мен най-добре,ще е :
Лег,Кофички,Пек-Дек,Флайс

Стига изравя теми! manson

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1