Бисери от форума

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.10.05
02:38

[code:1]ako se otvarq6 6te doideme celia forom po manga i 6te te razglobim [/code:1] ХАХХААХАХ тоя пич кърти мивки представям си ги 5 броя по 35кг с 20см ръка и 2-3ма по 140кг дето се търкалят вместо да ходях ахахаххахахахахахах

SE

23.10.05
00:40

ето ви един от най добрите бисери !

в горната част съм така зле, че ще сложа по 3 точки навсякъде.

Иначе аз най редовно сънувам, че тероризирам чудавища с меча си. Сънувах че съм в окопи/ ww1 сигурно?/ и стрелям по думите, които съм учил. Йероглифи също са ме нападали..Веднъж сънувам, че фризьорката ми ме е офъкала и аз просто я заклах..  бутнах един приятел от 4 етаж..
имаше един филм - falling down
Абе от около 2 години не съм сънувал нормални неща, но не се оплаквам

а ето ви и цялата тема http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=79305&highlight=#79305

24.10.05
18:18

[quote author=“lololo”]Еми пич под 30 въглехидрата не падам!

Е това е в отговор на въпрос  “Колко въглехидрати ядеш?”  :shock:  :roll:  :shock:

LA

26.10.05
10:46

[quote author=“Franklin”]Бате и аз преди години имах такива проблеми, и успоредно с тренировките запиши и някакъв боен спорт (бокс,кик бокс, кукушин и т.н.), верно няма да можеш да качиш много, но заякваш, придобиваш техника и сила, тялото става спортно, релефно, психически узряваш. превъзмогваш страха от бой и збиване. ;) Говоря от личен опит. Поздрави и успехи.

Сега ако се окаже че има такъв спорт пак ще се изложа : І )

30.10.05
17:14

[quote author=“ger4aka”]az piq binamboli ako spra kakvo 6te stane?

xaxaxaxa no coment

31.10.05
19:57

[quote author=“lololo”]8) Значи ходя с една тетрадка най-много по два месеца в годината повече не мога!Пичове виште тежеста на чантата пада точно върху трапеца и спира малко кръв и клетките не се делят толкова бързо!Добре да речем че сте прави!Тогава си удряйите бицепса всеки ден да ви стане син и виште резултатите!

MJ

01.11.05
18:02

[quote author=“bolkers”]не ходя на неделно даскало.Просто съм ТЪП и се обарках. :wink:

е тоя ма уби :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

01.11.05
18:44

[quote author=“Triple H”][quote author=“mr.olimpia`”]нвд, много белтъци,много протеин,минимум калори и пло4ките излизат за 2 дни гарантирам ти  8)

за да излезат за 2дни плочките трябвали да съм на някъква опредена възраст?а ще излезнат ли ако не ям нищо(или ям само филия с течен шоколад в 3 часа следобед)

01.11.05
21:03

[quote author=“lololo”]8) Здравйте!Еми мисля да взимам Супер Масс 3300 май така бяха цифрите!Е има ли странични ефекти!Колко маса качва6!И какво е може би протеин!А и как да кажа на оня в фитне дай ми супер мас ели има грамажи каже де!

Нямам думи :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

03.11.05
14:32

Намерих случайно тая стара тема и се побърках от смях:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
не бе... това не е тема пусната за шегата!!...

Притеснявам се за стомаха и червата си... А и родителите ми много се оплакват че упърдявам целия апартамент... То човек не може да поканиш едно кафе да пиете... Трябва вечно да се проветрява!

Чул съм че ако не се извършва горепосочената процедура поне по няколко пъти на ден значи тогава имаш проблем. Но може по пътя на логиката да се каже и обратното - че ако се пърди много значи нещо не е наред работата...

При мен възниква и друг проблем - пречи ми на възстановяването! Нощем се будя

B_

03.11.05
17:49

[quote author=“JiVk0”]повечето ми съученици мразят кисело мляко и не го обичат и си земат баничка и сникерси ма не ма ебе нека са дебели кльощави , хич не ми дреме  :)
който иска постига резултати на всяка цена !

тва директно идва тука майна :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

03.11.05
18:49

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9671
хахахх в тва има доста стил  8)  :D

03.11.05
21:05

“Според мен това е едно прекрасно дупе, не виждам смисъл да го тормозиш  .”

8)

SE

05.11.05
17:18

[quote author=“nasko_007”]Ами ridddick,доколкото прочетах в сайта на нутрим :Junior е белтъчна формула, разработена за увеличаване на мускулна маса и нарастване на мускулната сила. Произведен от висококачествени, екологично чисти, натурални продукти.
Pro 90 Gold представлява комбинирана високобелтъчна формула (на млечна и яйчна основа), разработена за натрупване на мускулна маса и нарастване на мускулната сила.
Това ме притеснява ,че и двата са с високо съдържание на Белтъци(което е мн добре),но ме е страх да не се натровя нещо,знам ли??? :roll:

06.11.05
11:29

[quote author=“Mayhem”][quote author=“murtinci”]След 2 месеца ставам на 16. Висок съм 174см. но много искам да порасна. Дайте ми съвет. Благодаря предварително.

Яж ярма :roll:

06.11.05
21:30

[quote author=“galant”]

Бицепс е двуглав мускул и се тренира 2 пъти, а трицепса съответно по 3пъти, това се прави с цел да можеш да покачваш бързо силата.

Не видях някой да го е пуснал, а си е баш за тук ;)

^V

11.11.05
18:54

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Mayhem”][quote author=“murtinci”]След 2 месеца ставам на 16. Висок съм 174см. но много искам да порасна. Дайте ми съвет. Благодаря предварително.

Яж ярма :roll:

хахахахахахахаха  :D :D :D

17.11.05
00:30

[quote author=“gazence”]Ауе момчета искам да ви питам като хора с опит едно билдерско въпросче. Та казаха ми, че или имаш мускули или ти става пишката - демек само едно от двете. Та ако е така мисля да не го почвам тоя спорт а?

И най-смисления отговор:
[quote author=“newbies”]Изобщо не почвай! Тоя който ти го е казал това е напълно прав и изглежда говори от скобствен опит! Виж му в гащите за всеки случай, да се увериш Напълно че е прав! Сигурен съм че само човек с малка пишка може да е такъв див коплексар! Начи в мига в който фанеш първия дъмбел пишката ти просто увехва като майска роза в януарски студ. След това дажи  иизкуственото дишане не помага. Тва е проклятие. Батенце тва  е истината на живота - или пишка или бицепс, не моеш сичко на веднъж да имаш, неможеш! По-добре не се захващай щото след тва ще ти е гадно, нас питаш ли ни всичките, като чирузи са ни станали. Ти виждал ли си готина мацка с мъж с хубаво тяло - не си! Тва не ти ли говори нещо?
С една дума - Пезете си пишките и далеч от залата!!!!

17.11.05
19:29

И най-смисления отговор:
[quote author=“newbies”]Изобщо не почвай! Тоя който ти го е казал това е напълно прав и изглежда говори от скобствен опит! Виж му в гащите за всеки случай, да се увериш Напълно че е прав! Сигурен съм че само човек с малка пишка може да е такъв див коплексар! Начи в мига в който фанеш първия дъмбел пишката ти просто увехва като майска роза в януарски студ. След това дажи  иизкуственото дишане не помага. Тва е проклятие. Батенце тва  е истината на живота - или пишка или бицепс, не моеш сичко на веднъж да имаш, неможеш! По-добре не се захващай щото след тва ще ти е гадно, нас питаш ли ни всичките, като чирузи са ни станали. Ти виждал ли си готина мацка с мъж с хубаво тяло - не си! Тва не ти ли говори нещо?
С една дума - Пезете си пишките и далеч от залата!!!!

а ти какво искаш да напише..ше ти е*а м*и*а*а *лу*ак ли?

19.11.05
01:26

[quote author=“bolkers”][quote author=“Vasser”]
Програмата е за покачване на силата и мускулната маса

неможе да е и за сила и за маса :wink:

самата прогрма не ми харесва.Тази в саита е по хубава :wink:  :
http://www.bb-team.org/training/000597.php

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

19.11.05
14:08

[quote author=”^MaD^”][quote author=“BabaVanga”]Ами кога ще тичаш преди или след тренировка няма голямо значение.
Все един и същ ефект ще постигнеш(сваляне на излишните мазнини).
Ако тичаш след фитнеса може би е по-добре,защото след като си си изхабил гликогена в мускулите ще топиш основно мазнини.
Няма нужда да си взимаш друго освен Л-карнитина.

изумен сам !

Са ако кажеш и от какво точно си изумен.

19.11.05
14:12

[quote author=“pioneer”][quote author=“BabaVanga”]По тоя въпрос има много мнения.
Едното е че ядките са много полезни.
Стават за покачване на маса.Имат много белтъчини и някои незаменими мастни киселини(ако не се лъжа).Освен  това май имат и доста витамини.
Всички други мнения са абсолютно грешни!!!

е тва за пръв път го чувам ... ядките съдържа ли много белтъчини ... прави разлика между белтъчини и въглехидрати моля те :)

ето например стафидите :
въглехидрати : 69.3 гр.
белтъчини    : 02.4 гр.
мазнини      : 00.6 гр.

Е аз смятам, че права разлика между белтъчини и въглехидрати, ама pioneera не прави разлика между ядки и сушени плодове :D

20.11.05
11:06

[quote author=“M0nst3R”]Лег:8X60
.....
Лично тегло:86 кг.
Ръст:1.87 см
—————————————————————————————

ахххах бубееее (2 см)  :shock:  :D :D :D

22.11.05
21:23

[quote author=“AbSs”] Тук трябва да знаем, че пенисът (който е  мускул) в нормално състояние е стегнат (свит), а по време на ерекция - отпуснат.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ахахахха в такива моменти да се смее ли човек да плаче ли

22.11.05
21:48

[quote author=“AbSs”]Мускулите на пениса се отпускат посредством нервни импулси от мозъка и периферната нервна система. Което позволява на малките кухини в тялото на пениса да се напълнят с кръв. Най-кратко ти го обясних!
П.п. И може да ми се извиниш, ако си мъж де....

Така формулирано звучи добре,но не да кажеш,че пениса е мускул.Относно тези мускулчета които се задвижват от нервните импулси-те не се намират в самото тяло на пениса,а извън него.Не съм искал да е спор,но ти се изрази много групо първоначално.

[quote author=“kartofa”]Kak da svalq 4 izlishni kilograma i da suhranq svoeto teglo i sila(aktiven sportist)

Ами и аз незнам как да свали 4 килограма и да си запази теглото... в най-лошия случай ще намалее с 4 кг  :shock:

[quote author=“Go6ko”]Е добре де ако пишката е мускул как да го напомпам, че да стане по-голям понеже в момента съм в застой?

Тц, тц ... лошо нещо е туй застоя  :lol:  :lol:

25.11.05
19:36

защо калкана е сплескан?
защото го е ебал синия кит
защо на рака са му изцъклени очите и ходи назад??
защото е бил там и гледал и се е плашил и се е дърпал назад и така си му е останало ходенето 
п.с.:за тоя въпрос къде си задал най много още един такъв отговор като моя да получиш

Много се смях на това  :lol:

25.11.05
21:09

[quote author=“fakata”]кажете ми вярно ли е това че като тренираш предмишница и тя расте мноо бързо и заедно с нея останалата част от тялото расте по бързо !щото се стреми да я настигне !

:lol:  :lol:  :lol:

28.11.05
14:52

[quote author=”^sexy-pi4^”]SMD написа:
колко кила са гирите? и колко кг си и колко си висок?

гирите са - 2.5 кг,височина - 1.75 и кг - 56…

Бая височки гири

06.12.05
23:32

[quote author=”г-н 100кг”]тежа 105 кила (вечер) и 100 (сутрин), висок съм 180см. Не ми харесва че мускулите ми не са изразени. Какво да правя? за този ръст колко трябва да тежа като се има в предвид че можеби 80/5% от мен са мускули а останалите 15/20% мазнини (съотношението мускули/мазнини)
на диетили да се подлагам или да ходя на фитнес?
природно едър съм

Сериозен спад през ноща какво ли прави индивида през тъмната част на денонощието ???

^V

07.12.05
01:06

[quote author=”^Vlastelina^”]Има си цяла страница в сайта с упражнения > http://www.bb-team.org/exercise/  :wink:
Кажи с какво разполагаш у вас, щом толкова искаш да ти помогнат

отговор

[quote author=“Triple H”]гири 3кгови. легло,хол,компютър,интернет,телевизор,досадни родители

:lol:  :lol:  :lol: , а пича иска с фитнес в домашни условия да се занимава

LA

07.12.05
19:02

[quote author=“HomeBoy Recz”]...имам космат ген от баша ми  :cry:

[quote author=“CoLeMaN”]аве хора да ви питам суроватъчния протеин белтъчен ли е или въглехидратен?

12.12.05
20:29

това го взех от форума на аренабг [quote author=“startex”]Според един мой приятел,по-добре един месец срам на плажа отколкото цяла година блъскане по залите

AN

17.12.05
01:26

[quote author=“lololo”]8) Ви6 пи4 аминокиселините са хубаво не6то!Пил съм и креатин и аминокиселини!Ако пита6 мене загуба на пари!Не си тръгнал да става6 култорист затова не взимай ни6то!

19.12.05
01:29

http://img.photobucket.com/albums/v713/X_3_mar/Clip.jpg

от днес темите ще се заключват по 2 пъти за по сигурно !  :P :D :P

19.12.05
16:39

[quote author=“x_3_mar”]http://img.photobucket.com/albums/v713/X_3_mar/Clip.jpg

от днес темите ще се заключват по 2 пъти за по сигурно !  :P :D :P

Доживях и аз да попадна тук  :D , с основание  :lol:
DJGorgio-Astor

20.12.05
14:36

“fiestahami написа:
Вярно ли е, че на мускулестите мъже им са по-големи половите членове?

Не - както казаха колегите по-горе, това си е ген.
Но според мен имат по-стегнат сфинктер - това все пак си е мускул. А предполагам, че е възможно да се качи и маса в тази област - все пак истинският култорист не бива да пренебрегва НИТО ЕДИН мускул или мускулна група.”

:lol: :lol:  :lol:

21.12.05
16:55

[quote author=“toblerone”]при китката няма мускул а само кожа, но на дебелите хора им е дебело там заради подкожните сланини

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1