17.10.05
20:42
Има ли упражнения за стимулиране на разтежа. Знам че е мн глупав въпроса, ама един мой френд с който ходя на фитнес ми каза че си мисли че единият от уредите поскоро влияе благоприятно на разтежа отколкото да вледи. зИскам да ви питам има ли такива уреди и кои са. Значи аз си мисля за уреда дето дърпаж един лост зад главата си и правиш упражнение за гръб. Аз мисля че стимулира разтежа, щото тежестта те дърпа нагоре а ти я дърпаш надолу. Сорка за тъпото обяснение, ама надявам се да успеете да ми помогнете.
17.10.05
21:15
Няма нищо подобно.
Всичко си е в гените :!: :!: :!:
Ти да не си ластик, че да се разтягаш, като те дърпат тежестите? :)
Тая тема се разисква сигурно поне веднъж седмично, потърси другите теми по въпроса.
18.10.05
18:48
[quote author=”Петко К”]Ти да не си ластик, че да се разтягаш, като те дърпат тежестите? :)
хахахахаа яко.искам и аз така(ако ше стана по-висок)
Ще им кажа ;)
Незнам дали е от фитнеса , по принцип от 8ми клас не съм расла , но на скоро забелязах че съм надминала майка ми значително и се оказа , че съм порастнала с 3 см :lol: ...А тренирам от година и половина приблизително...
Искаш да кажеш,че фитнеса ти е помогнал?
А между другото това е доста странно тъй като момичетата растат до 16-17 години максимум.След това повече не растат на височина.
29.10.05
02:35
да ,има такива упражнения-всички.
тренираи и ако ти е писано ще порастнеш.
аа що се отнася до баскетболисти-има георги мурешан с 2.21 и има мъкси бокс с 1.67,но не всичко е до ген.има много отключващи фактори и заниманието със спорт е един от тях.
30.10.05
13:07
Аз сам на 13 години и искам да знам пречи ли ми нещо като вдигам тежести (щанги) или можели да ми спре разтежа да се набия :?: :!: .Плс кажете
30.10.05
13:43
мерси много болкерс вика6 значи нищо не ми пречи
няма да се набиеш споко :wink:
30.10.05
15:19
Еми по принцип няма,просто детето винаги е по високо от родителя с около 10 см ,говоря за мъжете
31.10.05
16:07
чувал съм че ако висиш на греда или некав лост(примерно футболната врата в училище) 5мин. ше пораснеш с 2-3 см.
[quote author=“Tommy__Vercetty”]чувал съм че ако висиш на греда или некав лост(примерно футболната врата в училище) 5мин. ше пораснеш с 2-3 см.
хехехеееееее
[quote author=“Nask0`”]Еми по принцип няма,просто детето винаги е по високо от родителя с около 10 см ,говоря за мъжете
Ей лапищаци направо ме убивате с вашето наивно мислене! По твоята логика след няколко поколения средният ръст на мъжете би трябвало да е около 2.20 ! Ей мислете първо :evil: и тогава пишете.
17.11.05
13:19
Еми вари виси 30 минути и ако пораснеш с 15 см ми кажи :wink: