28.10.13
15:21
Тъй, Марги, тъй!
Много се забавлявах като се събудих, ама преди това, още преди да се надигна от леглото, си проверих форума от телефона - да не би да не съм сънувала, кеке :D
Не мога да тренирам - нямам време, щото имам много за работене и за учене,а контузеното коляно ме пробожда по особено неприятен начин и не знам вече как да постъпя с него. Сигурно ще си остане така за цял живот?
Ако се оправя до довечера, ще пробвам да направя една от 25-минутките на Шон Т с фокус в горната част.
29.10.13
08:58
Добро ви утро :P
Събудих се в 6:30 с хубава температура, течащ нос, болезнено гърло - красота! Ама щот’ съм много хитра и се шматкам с неизсушена коса напред-назад по терасите, когато очевидно е студено.
Харесала съм си трениране, което искам да почна ей сега, като си дооправя къщата. Дали ще ме отпуши, ако се назоря и припотя?
29.10.13
11:43
Пробвах с тоя метод - нъц. Още по време на загрявката започнах да си усещам сърцето и дроба като пред колапс.
Имам си и МЦ.
И на училище няма да отида - не мога да се движа почти. Поне ще си понапиша домашните и ще преговоря това-онова.
Храната ще гледам да не е тежка и гадна... соковете ме блазнят.
Довечера ш’ се отчета подробно.
29.10.13
18:43
29/10/2013 (01)
1/2 малко помело
малко мръвка, салата от домат, краставица, авокадо, лук;
малко сирене
1 филия с масло и домашно сладко
вода, чай....
Отивам на чистене, после ще мина да си купя тахан най-накрая и ще вечерям с тахан и мед :D
Температура, не мога да дишам, а сърцето ще ми изскочи през носа, за да навакса - ебати, кво е т’ва чудо ?!
Така, де, няма да се оплаквам повече, ще се похваля като оздравея. Просто ахнах от факта, че ме повали за няма и 24 часа - кой знае кво е къкрило тихо-тихо извътре сума ти време (whew)
Трябва да бъде унищожено (devil)
03.11.13
18:51
:D
05.11.13
19:45
Хич не тренирам.
Не съм тренирала от началото на МЦ май. Не ми остава нито време, нито сила. Утре ще го направя вече,почвам да се смачквам. Като цяло съм си добре, ама нещо много късо ми идва денонощието и все не мога да свърша всичко. Дадох приоритет на други неща, които трябваше да правя за пари /работа при нашите, малко преводи/, та малко позанемарих и училището. В петък ще правя лексикален тест и трябва да седна да зубря. Утре пак съм работна - от 7:30 до към 2, после домашна тренировка, после учене.
Направих първия си платен медицински превод - едно безумие относно неинвазивните методи за изследване на чернодробната фиброза. Баси, общо 20 часа труд, а главата ме боли във всяка една точка :D . Много е трудно, но пък тази област, медицинската, ми е безкрайно интересна и много ми се ще да мога да се насоча към такъв тип превод. Така, де, като не ставам за лекар, поне това да мога да върша (giggle)
Храната вкарах в ред през последните дни, нямам провинения, но притеснително много ми се услажда киселото мляко с мед и разни други добавки.
Ето какво хапнах днес :
- 330мл фреш от 1 ябълка, 1 грейпфрут, един портокал, 1 лимон и джинджифил
- задушено броколи, карфиол, чушка (с масло и подправки), зелево-морковена салата с шарлан и ябълков оцет, 1/2 авокадо, 3 яйца на очи, филия пзх
- 2/3 кисело мляко (Домлян по БДС, ако има някакво значение) със стафиди, червени боровинки, с.л. мед, сурово какао и мака
За вечеря : Яйца, сирене, салата
05.11.13
20:00
Да, с особено нещастна физиономия и почти по пижама :D
Значи смe те видели на касата, с въпросната физеономия, която описа :D
Ние с приятелката ми, тъкмо слизахме по стълбите надолу, а ти чакаше на касата и пред теб имаше някаква жена :P Погледна за секунда към нас и пак се намуси хаха
05.11.13
20:31
Ми спи ми се, от к’во да съм доволна :) Иначе съм по-лъчезарна. Пробвай пак :D
06.11.13
23:01
- 2 филийки Бонус с лютеница и сирене, и 20гр сланина
- малко парче наденица от кълцано месо, салата от домати, краставици, сирене, шарлан, ябълков оцет; филийка Бонус ; грозде за десерт
- 1 кисело мляко с мака, сурово какао, червени боровинки и стафиди
- пилешко бутче в йенска тенджера + масло, гъби, малко бира и подправки; същата салата, но без сирене ; розе
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.11.13 06:35.
10.11.13
18:44
Не ми се пише.
Ям си нормално, само в петък и събота “купонясвах” повече от простимото. Не помня подробно, ама радлер, баница, тук-таме нещо сладко, малко пържени картофки, тук-таме нещо сладко.
Ама т’ва е, де, вярвам, че няма да изгоря в ада, нито ще стана 90кг от раз.
Връщам се към еднократното отчитане в седмицата - в неделя ще пиша. Нямам настроение, нито пък време, за да се подвизавам тука всеки ден.
Ей я програмката, която си напраих за следващите 12 седмици. Вторник § четвъртък имам и работа вечерта.
Всичките тренировки са за цяло тяло.
Зелената тренировка на Мая се води на открито, на Гребната база, функционални упражнения + експлозивно кардио. Много яко. Понякога се провежда и парк Лаута (ако на някой му представлява интерес, ще направим свръзката :) )
Йогата ще е основно с Шива Рей + 1-2 сесии с Шалийн Джонсън.
Това ми остана от програмата в унито, скоро ще отпадне още един предмет, щото издърпваме изпитите напред, за да ни е по-лесно да готвим държавни. Изобщо не знам как ще ми се получи тоя филм. Ама да видим.
Лека.
17.11.13
21:47
Понеделник, 11/11/2013 (15)
без тренировка, щото не остана време
Храна:
2 кашкавалки, сирене, пържола, бира, филия с мед и масло, салата
Вторник, 12/11/2013 (16)
без тренировка, причините са същите
Движение : много обикаляне, чистенето
Храна:
принцеса с шунка и кашкавал, бейкролс, бисквитена торта, пържола, задушени картофи /малко/
Сряда, 13/11/2013 (17)
Храна:
кафе с мед, 5 кестена, извара, яйца, филия, задушени картофи, зелево-морковена салата, филия с мед и масло
Тренировка с Л-карнитин:
* загряване - стави, кардио, разтяг
* 4 кръга:
- горен скрипец
15х20кг , 15х20кг, 15х20кг, 15х20кг
- раменна преса
15х5кг, 15х4кг, 15х4кг, 15х4кг
- лежанка
15х30кг, 15х25кг, 15х25кг, 10х20кг със свободен лост + 10 с 2 дъмбела по 7кг
- бицепсово
15х6кг, 15х5кг, 15х4кг, 15х4кг
- трицепс на кросоувър
15х20кг, 15х25кг, 15х20кг, 15х 20кг
- планк+коляно към лакът
4 кръга х 15 повторения (ляво+дясно=1 повт.)
- заден клек с крив лост
15х15кг, 15х15кг, 15х10кг, 15х10кг
- аддуктор
15х20кг, 15х20кг, 15х15кг, 15х15кг
- бягане
350м + 50м ходене по максимален наклон с 6км/ч ; 300м + 100м ходене по макс. накл.; 300 + 100 и след четвъртия кръг : 1200м редуване на бягане, ходене по наклон и спринтове по 50м
Четвъртък, 14/11/2013 (18)
- сурово какао с мляко и мед
- принцеса с кашкавал
- бисквитена торта
- чай с мед
- “Капи” червен портокал
- бая обикаляне
- час доста интензивна и готина Зумба
- чистенето
- пържола със салата
Петък, 15/11/2013 (19)
без тренировка, обичайните причини
Храната:
мляко с какао, 1 малка активия (?!), баница, айрян, 1 бира, баница
Бях на гости в цеха за закуски на К. на сестра му. Уж да помогна, че се налагаше, пък то покрай т’ва, акълът ми все в тавите. Лошо, лошо, много лошо място! :)
Събота, 16/11/2014 (20)
Храната: бюрек (направиха ми няколко за вкъщи - пресни топли и от хубави продукти
<3), салата, "Чудо" лешник, малко наденица от месо § зелево-морковена салата, няколко мандарини, а вечерта - бутилка :D червено вино. Хлъц!
Тренировката: 25минути Т25 на Шон Т + 20 минути йога
Неделя, 17/11/2013 (21)
без тренировка, поради липса на обувки
Храната: айрян, 1/2 бюрек, наденица от мръвка, 1/2 кисело мляко с мед, какао и стафиди, мандарини
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Злото ми кучешко изчадие ми изяде маратонките. За първия чифт не ме заболя, за гуменките също, ама тия вече... Т’ва беше прекалено. Хем прибрани, залостени - как си е отворила, нямам идея. Та сега трябва да избирам - или да умра от студ, или да не тренирам, щото в бюджета бяха предвидени само зимни ботуши :D
Ето и нагледно какво заварих след като се прибрах в събота през нощта. Забравих, и че съм пила, и че съм препила, изтрезнях 18 пъти за 3 секунди и ... абе, много ме заболя :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.11.13 21:49.
Много, много ме разочарова това куче! Съчувствам на мъката ти. Сещам се, че тук имаше проблем с урбанизирани лисички от гората и съобщаваха хората да не оставят обувки пред вратите си, защото те много обичали тази миризма, миришело им уютно демек и ги привличала. (giggle)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 18.11.13 08:16.
30.11.13
18:13
Не е до миризма - изпрани ги яде, с дъх на Ленор :D
Днес бях на семинар за работа с пудовки в WOW Sport. Води го Юри Атанасов (nlove10). Много готино беше и някак си ми върна доброто настроение.
Разбира се, дойде ми, на два пъти аварирах по време на занятието, подпухнала и недружелюбна, с болки в цялото тяло и налята с вода отвсякъде, облечена в най-развлачените парцали, които успях да намеря в нас (ако имах чул, с него щях да се покрия)...И хоп, запознах се с Дени :D (много приятна и засмяна девойка - зяпах я, зяпах я и накрая реших, че не е тя, щото уж по-нисичка мислих, че ще е, ама ей на - една висока, контактна и атлетична Дидлина се оказа! :) )
Не им върви на хората от тоя форум с мен и т’ва е - все ми налитат, когат’ съм яхнала метлата или метлата ме е яхнала :D
02.12.13
10:28
Апчих :)
Почнах да се пробуждам след семинара с Юри и един много готин, двучасов Зумба парти клас снощи.
Качила съм 5 кила, имам корем, ръце, бузи, мас... :D
Започвам ежедневно да си водя дневника, че много се “разпищолих” с яденето и лежането, и киселото настроение.
Очевидно, график за тренировките не мога да си направя и да го спазвам, щото всеки ден изскача по нещо ново за правене, а изскачащите неща са такива, които не търпят отлагане. Затова ще си тренирам в които часове ми е удобно, където ми е удобно, 5-6 пъти седмично.
Поне храната се надявам да редуцирам и подобря - повечко извара, яйца, риба, салати, плодови фрешове; повече вода и да разкарам хляба (поне да го смъкна до минимум)
Алкохол - ЦЪ. Само по чаша червено вино и то не ежедневно. Не се разбираме напоследък с пиенето - депресира ме, гади ми се и от малко, разконцентрира ме и ме изморява, дори да е малко.
Отивам да се опитам да панирам карфиол без да го пържа. Да видим к’ви ще ги надробя.
:)
16.12.13
19:41
тудей :
ядене:
мандарини, портокали, пиле със зеле /без добавена мазнина май/, 2 препечени филии, 50гр кашкавал, кафе с мед, свиня с грах § филия, филия с масло и мед
пиене:
1л вода /вкл. и газирана/, 400мл чай, 1 Тайлол Хот (puke)
тренировка:
не
25.12.13
16:18
ЧЕСТИТА КОЛЕДА,
мили хора!
Бъдете здрави, добри и позитивни!
Весели празници на вас и семействата ви! (inlove)
29.12.13
16:45
Голяма мъка, голямо чудо.
Заприличах на един голям гъз за малко повече от месец. Все няма време, все съм изморена или кисела, все някакъв проблем.
Без трениране, с ядене на много отпадък - НА ми с’я!
Днес за последно ям - има сготвен ориз със зеленчуци, бял ориз, че другият беше умрял малко.
Спирам с боклуците и бирите, след НГ се връщам по залите, ако ще... квото ще да става, всъщност. Минимум 4 пъти смятам да тренирам - два в WOW Sport и два в готиния фитнес до нас.
Миналия ден се сетих как тренирах по едно време - отивах на кафе след тренировка и не можех да сляза по стълбите от зор и болки. И за к’во си плюя на усилията? Такова свинене за последно преди няколко години направих, когато качих повече от 20 кила за по-малко от половин година (nbat)
А с т’ва правене на планове, дето се променят след 20 секунди, клетви за добър режим и ядене само на питки лембас... Мисля си и ми иде да си извъртя един шамар. (swear)
Дневникът ще си върви нормално от първи януари, сега просто не се спирам вкъщи, за да пиша к’во правя и к’во не правя. Ще си вписвам само тренировките, “греховете” и ако случайно нещо интересно измайсторя в кухнята - няма особен смисъл вече за мен от описване на всичко - две яйца ли са, три ли са; 300 гр броколи ли са, ама имали ли са масло?! ... Ми естествено, че са имали. :D
Менюто го мисля да е от протеинък, зеленчуци, плодове, веднъж седмично кафяв ориз, лещичка, нещо... :)
От течните мазнини - шарлан и мАсло; сладкото - тахан с мед (веднъж-дваж седмично) и нищо повече; почти без хляб... Ей такива неща.
Купих си DMAE (не помня дали споменах :D), ама забравям да го пия. Чакат ме отвратителни изпити и много, та мисля, че дипломирането ще остане за есента.
Ето ми най-якият подарък (nlove10)
01.01.14
23:27
За много години !
Нова година не ми се струва като нещо особено и празнично, затова няма да се отплесвам излишно - вие си ме знаете, че и без да е “празник”, съм фен на идеята за здрави, щастливи и добри хора, нахранени дечица, мекички, доволни животинки, зелени горички, шарени птички, тревички, питки лембас, медовина, пудовки и щанги! :D
:*
01/01/2014
Без тренировка - спане и доизяждане на едно свинско със сметанов сос и гъби, парче питка, едно картофено кИфтЬЕ и малко балкава.
Утре вече ще си готвя за мен си.
Чаша червено вино, водица.
1 цигара.
От сега си вписвам менюто за утре, ориентировъчно : грейпфрут, бъркани яйца, салата от домат, краставица и авокадо - и на обяд, и на вечеря.
Махнах пак кафето, че не ми се отразява добре - пия чайчета.
Заспивам. Лека и до утре след първата тренировка за годината :)
P.S. 70лв за 2х10кг пудовки..? Дали е добре?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.01.14 23:28.
03.01.14
09:58
02/01/2014 (02)
Направих тъпотия - цял ден не можах да се добера до храна, цял ден. Накрая, естествено, обезумях и завърших с едно малко парче домашна баница & малко баклава.
Но пък тренирах :
загряване : стави, 400м бягане, разтяг
3 кръга:
12х заден клек - 15кг крив лост
12х лег - 15кг крив лост
12х тяга с прави крака - 20кг крив лост
12х гребане с щанга - 15кг крив лост
25х къси коремни преси
Завърших с 30мин кростренажор (на няк’ва програма “fat burn”, която ми изкара въздуха) и 3 серии раменна преса, щото я бях забравила - 2 с 4кг и една с 3 :))))
Разтегнах се и едвам стигнах до нас :)
Хаповете - ДМАЕ & гинко на прах, хром
6-7 цигари (swear)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.01.14 09:58.
03.01.14
10:17
Ами мисля това е стандартна цена за магазин, иначе сигурно на старо ще си намериш по евтини.
03.01.14
19:29
03/01/2014 (03)
Без тренировка. Разходка от 15:00 до 19:00.
- ябълка
- 500мл какаов чай, ДМАЕ
- пилешко бутче с малко масло, салата с шарлан, препечена филия, хром
- разходка с 500мл айран
- 2 яйца с малко масло, 100гр сирене Дунавия, 1 домат, ДМАЕ
Общо литър вода, чаша червено вино за лека нощ :)
04.01.14
21:23
04/01/2014 (04)
25 минути кардио, разтяг
мъкнене на торби (ама много, много тежки), чистене
- сирене Дунавия, салата с шарлан, 1/2 филийка хляб
- чаша вино
- какаов чай
- 1 бира
- 2 кюфтета със салата, сирене, лютеница и филийка хляб с орехи и не знам си какви семки
- литър вода
- чаша вино
4 цигари
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.01.14 21:23.
05.01.14
11:18
05/01/2014 (05)
Днес ме чака чистене и оправяне на гардероби, изпращане на другар към далечно графство (giggle), готвене и учене за утрешната контролна, та няма да тренирам усърдно.
Менюто - чай, вода, сок ябълка и портокал, сок ябълка, цвекло и морков (връщам му вътре част от твърдите части) - във всичките джинджифил.
Салатки, няк’ва мръвка, филийка хляб
ДМАЕ с гинко на прах, хром, Еко Грийн Мулти, магнезий
05.01.14
11:19
.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.01.14 11:20.
05.01.14
12:07
Такава ми е уговорката с тренерите :
понеделник
фитнес & кардио
вторник
зумба
сряда
домашна йога сутрин;
следобед: функционална тренировка от кардио & удари & ритници & базови упражнения
четвъртък
почивен
петък
функционална силова тренировка
събота
фитнес & кардио, домашна йога
неделя
домашна йога
С хранене с по-малко въглехидрати, умерени мазнини и повечко протеин? Плодове до към обяд и много зеленчуци ?
Търсят се мнения, съвети, забележки и т.н., че има много работа за вършене.
Това май е единственият вариант да съчетая трите зали и йогата, де, но в случай, че е безкрайно тъпо, бих могла да наложа някои промени :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.01.14 12:14.
05.01.14
12:55
Съвет: не се захващай веднага с 3те зали. Намери си темпо и си го следвай. После малко по малко добавяй, за да не ти доскучае всичко наведнъж и да го зарежеш... тройно. ;)
05.01.14
22:55
Абе, имам една колежка, много готина и прекрасна, свястна и любима, която иска да започне да тренира (хехе, имам си последовател!), но никога не е спортувала. Ще я водя утре с мен във фитнес залата и се чудя какви упражнения да й покажа да прави - някой от вас би ли ми написал една примерна тренировка за абсолютно начинаещ ?
Ще съм безкрайно благодарна, защото ме е страх да експериментирам върху нея... ?
Предварително благодарско на прочелите и евентуално отзовалите се :)
Мисля,че няма да е лошо да й покажеш някакви базови упражнения - клекове, лицеви, хип тръстове, тяга. Така ще можеш и да я наблюдаваш как се движи, да придобиеш по-голяма представа за нивото й и да коригирате при нужда ;) Пък дано да се влюби в спорта :)
06.01.14
00:53
И аз си мислих за базовите упражнения. Те не случайно са базови сигурно :)
Дали ще е по-добре да прави клековете със собствено тегло в началото? Тягата с гирички ... някакви малки килограми...по 3-4 кг, примерно? Притеснявам се, щото не е като да изпробвам неща върху себе си и да си нося последствията :)
Мисля за тренировката ми от миналата седмица - клек, лег, тяга, гребане, раменна преса и малко за корем + леко кардио ... ?
Еми аз не съм особено компетентна,но мисля,че ако кляка добре и с дупето назад, може да прибавиш някаква тежест. Обаче за тягата мисля,че е много по-добре за заучаване да е с лост,а не гирички...Струва ми се по-добре за заучаване.... А пък мускулната треска ще си я носи като последствие сигурно :)
07.01.14
13:24
(F)06/01/2014 (06)(F)
Девойката не успя да пробва вчера фитнеса - дойде й и преценихме, че не е много умно да се пъне.
И аз не тренирах, щото трябваше да работя, после имах гости, после бях на имен ден.
Храната ми - пилешко бутче, препечена филия, салата сирене; вечерта - червено вино, два кюфтака и малко туршия.
Водата - литър, пих и чай. А, да - сутринта две пакетчета мед - едно с кафе, едно с капучино.
(F)07/01/2014 (07)(F)
закуска с чай и портокал
после (muscle) ТРЕНИРОВКА (muscle) :
3 кръга х 12 повторения :
Клек, заден :
15кг крив лост
Лег :
1) 30кг; 2) 25кг; 3) 25кг
Тяга с прави крака :
1) 25кг; 2) 20кг; 3) 20кг
Гребане :
1) едностранно, с дъмбел - 8кг ; 2) с крив лост - 15кг; 3) с крив лост - 15кг
Раменна преса
С 4 кг гирички
Аддуктор:
20 кг
Наведи встрани с дъмбели
9кг във всяка ръка
След всеки кръг - бягане :
1) 200м , 10км/ч ; 2) 400м, 6-10 км/ч; 3) 1,2км - 150м бягане на 10км/ч, 50м ходене на 5-6км/ч + финалните 300м ходене с 6км/ч по 20% наклон
Голяяяяяяяямо разтягане.
Май ще съм с една Зумба назад - мислих да отида и на нея довечера, маа усещам, че може би ще ми дойде в повечко и после пак ще се движа като Тенекиения човек две седмици :)
Сега ям 3 яйца на тиган, броколи, задушено колкото да се размрази, 20-30гр луканка, малко лютеница и малко топено сирене :D :D
Едва ли е най-доброто меню, ама е много вкусно :)
От 20 дни ми се гади, нямам идея ‘що. Нямам никаква идея от какво би могло да бъде. Не е придружено с други симптоми (wasntme).
Може би от гадната храна, дето погълнах напоследък ... след цялото положено старание...(nbat).
Мисля до довечера все да съм си на яйца, без хляб - само със зелении наоколо. Е, може и някой друг плод или фреш, че има бая, дето трябва да се вкарат в употреба :).
Водата ми е 1,5л до момента + чая сутринта.
Добавките : хром, ДМАЕ с гинко на прах, магнезиево олио, МСМ
Ако има нещо, ще го допиша.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.01.14 13:31.
07.01.14
20:23
+ голяма пз филия с лютеница и сирене, 1 портокал, чай.
0 цигари.
08.01.14
21:27
(F)08/01/2014 (8)(F)
- Дълъг работен ден , много обикаляне - една баничка и една бира
- две кюфтета, зелева салата
Бясна тренировка, не можах да я издържа цялата, че щях да повърна на няколко пъти от зор и спирах често - личи си , че много съм се занемарила....а бях постигнала бая, майка му стара....
Беше нещо от сорта на :
*яко загряване
* 3 кръга от по 10 упражнения, всяко по 50 секунди (в третия кръг - по 40 секунди) :
- клек-планк-клек-скок със завъртане-клек-планк-клек-скок....
- quick feet с прави удари
- лицеви опори
- супермен
- knee hugs
- клек с ритник встрани (редуване на краката)
- отпади с ритник напред (редуване на краката)
- планк + удари напред (редуване на ръцете)
- едно отвратително упражнение, което и до ден днешен не знам как се казва... клякаш с ръце пред стъпалата и промушваш левия крак пред десния и десния пред левия после.... оф, все тая, ужасно е и с тия колене сигурно никога няма да мога да го направя :)
- скачане на въже
* Разтягане
Упражненията не бяха в тоя ред, ама съм толкоз сдъвкана, че нямам сили да си спомня :))))
- 1,5л вода
- червено вино, свинско със зеле, филия хляб
- 5-6 цигари
- без добавки
Купих си бурканче тахааааааан (nlove2)
Много ми е добре ... само за 2-3 дни по-прилично спортно и хранително поведение, и се чувствам съвсеееем по друг начин :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.01.14 21:28.
10.01.14
22:27
09/01/2014 (09)
Салата, пържола, портокал...шоколад... няк’ви цигари, не ги брои.
Не тренирах особено ожесточено :D - няколко минути загряване + 20 минути разтягания в разни йога пози.
10/01/2014 (10)
Тахан с мед и гинко (само така мога да я преглътна тая гнус...а хората реват от спирулината...).
Един кроасан Хебър и два бонбона, шоколадови - по неприятен повод.
Две малкия порции мусака, лъжица кисело мляко.
Нес кафе с лъжичка мед.
Два часа и половина след тренировка : две яйца на тиган и с 5-6 гр масло, малко броколи, 150гр извара - не знам колко е качествена, ама е много вкусна, като сирене крема..на “Жълтуша”, ако нещо говори на някого.. ? Лъжичка домашна лютеница и филийка хляб Бонус. Една фурма, не сушена.
Добавките : хром, дмае, гинко и витаминко Ц :), л-карнитин и ампула сарженор преди тренировка.
Кафето и сарженора ги пих, щото не знам що, ама се събуждам като много стабилно препила. Днес особено имах чувството, че ще се спомина по някое време. Оправих се като се разтренирах.
ТРЕНИРОВКАТА :
1) Докато чаках предната група да свърши, реших да се поразкърша самостоятелно в един ъгъл :) :
- Загрях ставички
- 3 кръга от : 50 скока на въже и 15 суинга с 8кг
- 2 серии от по 10 повторения на всяка ръка - снач с 5кг пудовка
- Разтяг
2) С моята си група :
* Загряване на стави
* Допълнително загряване с тичане, клекове, лицеви, подскоци... аз много спирам там, щото ще издъхна
* Разтягане
* После 5 кръга :
- 5 х скок до планк и скок до лоста за опит за набиране с надхват, ама йок :D
- 13 крачки ходещи напади с 6кг пудовка (в после кръг с 5), ама пудовката си я подаваш м/у краката към другата ръка след всяка стъпка
- 20 суинга с 8кг (в последните два кръга с 12) - нещо не ги правя както трябва май...трябва по-стабилно да поработя явно
- 10 сит-ъпс с пудовка - 4-5кг
- 60 секунди планк, ама аз на почивки...ясно защо :), даже в последния кръг се отказах и отидох да си доскачам времето на въже :)
* Разтягане
Преди лягане - какаов чай с канела и джинджифил ;
Общо 1,5л вода за деня .
0 цигари.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.01.14 22:43.
12.01.14
09:33
Вчера... 11.01.2013 (11),
изядох куп сладки пакетажи - бяха 40 дни на един близък и нали не се отказва и не се хвърля - реших да си привърша наведнъж раздавката, та да нямам за други дни :)
4 цигари, без тренировка, с много обикаляне
Сега отивам към залата, приготвила съм си читава храна за днес. После ще впиша.
12.01.14
20:21
(sun) 12/01/2014 (12) (sun)
- какаов чай, дмае
ТРЕНИРОВКА на гладно с л-карнитин :
*** Хубаво загряване на стави и мускули + разтягане
*** 4 кръга :
12х заден клек с кг : 25, 20, 20, 20
12х лег с кг : 30, 30, 30, 20
12х тяга с прави крака и кг : 35, 30, 30, 30
12х гребане с щанга и кг : 20, 20, 20, 20
12х раменна преса с кг : 5, 4, 4, 4
12х наведи встрани с 9кг дъмбел във всяка ръка
12х хиперекстензия
12х сит-ъпс с мед. топка 5кг
***След всеки кръг 120 скока на въже
*** Разтягане
Манджаре :
- доза протеин с лъжичка гинко и 100-150мл мляко
- 1/2 пържола (св. стек) с малко лук и масло, филийка Бонус, хром
- 50-70гр кашкавалена извара, 2 маслини
- какаов чай, дмае, гинко
- 30-40 гр луканка
- 5 парченца пържен картоф (blush)
- салата от зеле, морков и краставица, и шарлан, 2 телешки кюфтета и едно стандартно, малко от изварата, няколко маслини
- 1,5л вода
- 0 цигари
- МСМ с лимон преди лягане
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.01.14 20:39.
13.01.14
10:24
Добавям си към снощи няколко парчета помело, че ме удари гладът за сладко и другите опции не бяха много подходящи :)
Днес няма да тренирам, че след вчера едва се движа.
Ще си направя само коремните преси от блендера и една кратка йога, дето имам.
Ей така ми е най-добре май като тренировъчен план - сряда и петък са ми задължителните в WOW Sport, във вторник ми е Зумбата, а през останалите дни- както се наместят - 1-2 пъти фитнес, 1-2 пъти йога вкъщи. Като че ли и ми е по-приятно, когато някъде не пише, че съм ДЛЪЖНА да направя еди какво си след 15 минути. :)
14.01.14
10:29
Вчера :
много обикаляне, две бири, няколко бисквити и 5 цигари.
Другото е мръвка, кисело зеле, сирене и маслини...И хляб Бонус.
Днес съм болна - само в гърлото. Не мога да говоря, дано оцелея Зумбата довечера :)
Ся се почвам с чайовете и соковете, пък да видим :)