Госпожата каза, че няма нищо против да вземем змия, но тогава тя няма да влиза в детската и някой друг ще трябва да чисти и подрежда там. С такъв аргумент не съм в състояние да се боря. Touche’ Pussy Cat!
А гаджето на щерката е симпатично момче. Засега... (devil)
17.11.13
09:57
Щерка? Кога, къде? Аз съм по-симпатичен!
казано от Boby_ на 17.11.13, 09:52:
Тренира ли ? :D
казано от Grey Knight на 17.11.13, 09:57:
Тедо, ти си най-симпатичния, ама Боби има само 2 щерки, няма да ти стигнат :D :D
казано от Grey Knight на 17.11.13, 09:57:
Внимавай, че е прокурорско гадже още, а и татко й е много зъл. Така поне разправят... :)
казано от Juls на 17.11.13, 12:20:
казано от Boby_ на 17.11.13, 09:52:
Тренира ли ? :D
Тренира по лостовете, ама не му личи много. :) Абе бива - гърбът е с прилична форма, ръцете не са съвсем клечки. Крачетата са тънки, ама от лостаджийче не може да се иска повече. :) Чакай да се задържи покрай моята, пък ще му покажа правия път аз. Клек и тяга до припадък, че да няма сила после за глупости. (devil)
17.11.2013 г.
Тренировка 27 - Бутащи (обемна)
Загрявка:
Напади без допълнителна тежест.
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 10х10, 10х10 кг.
Адаптация:
Напади с дъмбели - 6х40 кг. (двата)
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 6x20 кг.
Работни серии:
1.1. Напади с дъмбели - 6х80, 5х80 кг. (тежестта е за двете, бройката - на крак)
1.2. Раменни преси с двупудовки от стоеж - 7х64, 6х64 кг. (тежестта е за двете)
2.1. Лег преса - 8х260, 8х260 кг.
2.2. Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 7х125, 7х125 кг.
3.1. Бедрени екстензии с пудовка (унилатерално)/дъмбел - 8х24 (тежестта е за едната пудовка), 8х50 кг.
3.2. Повдигане на дъмбели от лег - 7х104, 7х104 кг. (тежестта е за двата дъмбела)
4.1. Кофички с доп. тежест (на широка успоредка) - 9х32, 8х32 кг.
4.2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 8х30, 8х30 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.
Обобщение за тренировката:
Получи се тренировка. Нападите доста ми товарят коленете, но засега не изпитвам болка, така че ще продължвам още с тях.
Добавки:
1. Преди тренировка - една доза Hot Blood.
2. По време на тренировката - 1 доза Complete Intra Workout на Bulkpowders.
3. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
4. Към 16 - 5 грама рибено масло.
5. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Храна:
Почти 19 часа фастинг, последвани от:
1. Към 150 - две дози протеин.
2. Към 16 - тиквички, пълнени с яйца и сирене на фурна, една-две бири.
3. Между 18 и 21 - ще се яде и пие още нещо.
Обобщение за деня:
Мързелива сутрин, после тренировка, а сега и мързелива вечер ме чака. :)
П. П. Да се оплача... От тъпия Hot Blood по време на тренировката изпих 2,5 литра вода, без да пикая или да се потя, а сега се появи лек тремор. Не знам какво точно му слагат, но с други бустъри това не ми се е случвало.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.11.13 16:29.
17.11.13
22:00
вероятно момъка като те е видял е бил достатъчно респектиран така, че едвали ще откаже любезната ти покана да тренира в зала...все пак Боби, клека и тягата вдигат тестостерона тъй, че ... може би лостаджия е по-малкото зло :D
* всички са наясно, че аз съм най-симпатичния от младоците тука! :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.11.13 22:01.
Змия, зет... Добре, че тренираш, да не избие нещо в грешна посока :D
А като вземе щерката може да му го пуснеш - http://z0r.de/3492 :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.11.13 23:49.
18.11.13
08:31
казано от Boby_ на 17.11.13, 16:11:
Чакай да се задържи покрай моята, пък ще му покажа правия път аз. Клек и тяга до припадък, че да няма сила после за глупости. (devil)
Боби, да не вземе да се адаптира момчето с тези абадживски сиситеми и да стане някой рекордьор. По-добре го кани на соеви кюфтета :D ;)
18.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 18 - 5 грама рибено масло, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
2. Към 21 (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий).
Храна:
19-20 часа фастинг, последвани от:
1. Към 18 - кашкавал от овче мляко, орехи, колбас.
2. Между 19 и 21 (план) - супа топчета, пържен сафрид.
Обобщение за деня:
Днес много работа, срещи. Оставихме малката у нас, че нещо грачи. Днес я гледа жена ми, утре е мой ред да работя от нас.
Пропуснах да добавя, че днес имах доброто желание да тренирам (за пръв път в два поредни дни от доста време насам), но вместо това минах да пазарувам и се прибрах да помагам с готвене.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.11.13 18:44.
Днес нещо страшно прегладнях, докато гледах малката как хапва и взех, че обядвах. Сега ще трябва да се размажа в залата.
Отдавна не съм тренирал, след като съм ял. Тъкмо ще проверя има ли разлика.
19.11.2013 г.
Тренировка 28 - Дърпащи (обемна)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8х70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х20, 4х80 кг.
Адаптация:
Висока тяга - 6х120, 4х170 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 6x60 кг.
Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват - 15, 13 бр.
1.2. Висока тяга (без фитили, без колан) - 6х210 кг. (+20 см, кръстосан хват с дясна ръка отгоре), 5х210 кг. (+20 см, кръстосан хват с лява ръка отгоре)
2.1. Борчески обръщания с прав лост - 8х70, 7х75 кг.
2.2. Мъртва тяга с широк надхват - 6х155, 5х155 кг.
3.1. Високо изтегляне от земя - 6х105, 5х105 кг.
3.2. Набирания с широк надхват - 10, 10 бр.
Днес много добре! На високата тяга сила колкото щеш - можех и за още някое повторение да се напъна, но на последните развалих формата и реших да не си насилвам късмета. И без това отдавна не съм “изпращявал” кръста, та се натрупва напрежение като в разлома Сан Андреас. :)
Като цяло ядене му е майката. Сила, желание, въздух, интензивност - всичко си беше на мястото само от няколко яйчица и доматче на обяд.
Вече ще тренирам само обядвал. Фастването го оставям за нетренировъчните дни.
Добавки:
1. По време на тренировката - 1 доза Complete Intra Workout на Bulkpowders.
2. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
4. Към 18 - 5 грама рибено масло.
Храна:
1. Към 13 - три яйца на очи, салата домати, една тиквичка с яйца и сирене на фурна.
2. Към 18:30 - порция мусака със спанак и ориз, уиски
3. Между 20 и 21 (план) - пека свински котлетчета със сметанов сос и топено сирене.
Обобщение за деня:
Днес се гледахме с малката у нас. Обикновено се разсейвам, като работя от нас и се мотая, но днес отхвърлих учудващо количество работа.
Отидох и малко по-рано на тренировка, затова сега си доработвам.
От известно време обмислям как да променя режима на фастинг, защото този 24-часов вариант не ме удовлетворява по няколко причини. Днес, след като по изключение обядвах и после усетих разликата в залата, най-после го намислих.
В тренировъчните дни (около 4 седмично) ще обядвам, тренирам, после вечерям нормално. В нетренировъчните няма да ям от предната вечер до следващата сутрин с нещо като лека зелена салата вечерта - не повече от 300-400 ккал. Ще стане нещо като 5:2 на Майкъл Мозли. Според това как ми понася спането на гладно ще преценя дали ще е 5:2 или 4:3, а може направо alternate day fasting режим.
По този повод едно поздравче...
Боби, не е така (относно фаста). Почнеш ли да се храниш редовно като днес например, ще забележиш застой. Това е моето мнение. По-скоро манипулирай с изключения от фаста като днешното, отколкото да си навиваш на пръста някаква крайност.
След като си бил гладен, явно е имало защо ;)
казано от cocobutt на 19.11.13, 19:19:
Боби, не е така (относно фаста). Почнеш ли да се храниш редовно като днес например, ще забележиш застой. Това е моето мнение. По-скоро манипулирай с изключения от фаста като днешното, отколкото да си навиваш на пръста някаква крайност.
След като си бил гладен, явно е имало защо ;)
Аз съм гладен постоянно. Това не е критерий. :) Силовите цели не са ми основен приоритет, а само нещо, което лекичко ми гъделичка самочувствието. Плочките обаче ще го гъделичкат още повече, а засега не виждам как ще се появят при сегашния режим, освен ако драстично не орежа калориите, което мога да направя и без да фаствам изобщо. :)
А 24-часовият фастинг си има недостатъци - има едно-две проучвания, че при него се повишава холестеролът. Повишението идва и при този с висока плътност (HDL, т. е. добър), но и при този с ниска (LDL). При мен това е факт. Освен това ендогенното хранене не започва в рамките на 20-21 часа глад, тоест реално 24-часовият режим води само до по-добър контрол и общо снижаване на калориите, но не и до някакви особени ползи по отношение на метаболизма. Не съм отписал фастинга - има смисъл от него. Но ще търся друг формат с дни без фастинг и с дни с 36-40 часа. Ако не работи, ще се връщам на стария вариант. Без да пробвам обаче, няма как да знам предварително как ще ми действа.
20.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Преди лягане - 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий).
В дните с дълъг фастинг няма да взимам рибено масло и креатин.
Храна:
Днес съм на дълъг фастинг (по план - 34-36 часа).
Сутринта си позволих чаша мляко с нес, а сега си пийвам разредена зелева чорба. Това ще е “храната” за деня.
Обобщение за деня:
В 4 сутринта малката вдигна 40 градуса температура. Покрай това сутринта закъснях, после пък я водих на лекар, а между двете - доста напрегнат работен ден.
Сега мисля да завъртя малко велоергометър, колкото да раздвижа кръвта.
казано от Boby_ на 20.11.13, 18:15:
Сутринта си позволих чаша мляко с нес
Боби, знам ти отношението към чашата мляко с нес - беше писал някъде по-напред за нея, но аз все си мисля, че ако ще е гарга, трябва да е рошава. :), т.е. в случая това според мен няма място във фастнатия период и компрометира цялото начинание :).
В този вариант са позволени докъм 400-500 ккал, макар че едва ли идеята е да идват от мляко. :)
Кафемашината ми е кофти. Сега за Коледа сигурно ще си взема по-хубава и ще сменя млякото с нес с еспресо. Дотогава ще преживея някак намаления ефект от фастинга. :)
Голяма драма! След 37 часа фастинг към 10 се надумках като прасе. Трябваше да хапна нещо леко, после солиден обяд и към 16:30 да тренирам, ама сега като гледам колко ми е тежко още, май ще пропусна обяда или ще го сведа до една супичка. :D Не е лесно да си тиква.
Боби, поздрав (giggle) :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 21.11.13 15:24.
Благодаря, Скоте!
Как можа тази хубава група да се свърже с оная бездарна дебелана Милена Славова. Затриха се сами. Както и да е.
21.11.2013 г.
Тренировка 29 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 10x70, 8х70 кг.
Преден клек - 15х0, 8x70 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 10х20, 8х50 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 4х100 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 3х160, 3х160, 2+1х160, 2х160 кг.
1.2. Преден клек - 2+1х140, 3х135, 3х135, 2х135 кг.
1.3. Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х80, 3х80, 2х80, 3х80 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Доста добре днес. Даже малко се скатах в последните серии на клека и лежанката, както и в третата на раменната преса.
За втори път тренирам, след като съм обядвал - е, по-добре е. Докъм 16 ми беше тежко и се притеснявах, че на клека ще се върне обядът горе да провери какви ги върша, но нищо подобно не се случи.
Добавки:
2. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
4. Към 18 - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
5. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло.
Храна:
37 часа фастинг, последвани от:
1. Към 10 - 624 грама свинско със зеле, 412 грама овчарска салата, две кюфтета на скара.
2. Към 13 - купичка пилешка супа, чаша мляко с нес.
3. Към 18 - две дози протеин.
4. Между 19 и 21 - ще го мисля - има доста храна у нас. Знам само, че започвам с чаша червено винце...
Сутринта приключих с първия дълъг фастинг. “Храната” е всичко на всичко две чаши мляко с нес, което се равнява на окол 340 ккал или под допустимите до 400-500 калории при формата 5/2.
Обобщение за деня:
Доста работа, но нищо особено. Сутринта скокнах до топлия щанд на Била и приключих фастинга с кило и двеста грама храна, макар и не особено калорична (основно зеле и салата - ако е имало хляб, той е бил в кюфтетата).
Избистрих и схемата с фастинга. Няма да е 5/2, а по-скоро форма на alternate day fasting. Ще редувам 36-40 часови фастинги в дните без тренировка с нормално хранене в дните с тренировка, после 20-22 часови фастинги в следващата почивка, отново нормално ядене и пак отначало с по-дългите фастинги. Не се заричам колко дълго ще изкарам така - ще видим. Заспиването на гладно си е гадна работа, това е ясно.
П. П. Ще ходим ли, а, ще ходим ли? :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.11.13 18:40.
Ще ходим, я. Ама да докарат и още някоя банда, че ако 3 часов концерт вече се нарича ‘фестивал’... Хубавото е, че Лауд се бяха отказали вече да правят самостоятелни концерти, а решиха да се върнат. На летището останах много доволен и от банди, и от организация.
казано от Гордан Ненковски на 21.11.13, 18:46:
Ще ходим, я. Ама да докарат и още някоя банда, че ако 3 часов концерт вече се нарича ‘фестивал’... Хубавото е, че Лауд се бяха отказали вече да правят самостоятелни концерти, а решиха да се върнат. На летището останах много доволен и от банди, и от организация.
На летището беше добре, да. Това обаче ще е в зала, а аз имам лоши спомени от Soulfly в Универсиада, Rotting Christ (бяха в някакво читалище около Редута май) и Ministry в Христо Ботев. И в двете акустиката беше като в консервна кутия. В Христо Ботев буквално едва разпознавах някои парчета. В Арена Армеец още не съм влизал, но доколкото съм я виждал, е пригодена повече за спорт и едва ли и там акустиката ще е много по-добре. Все пак е по-голяма, де, та се надвам да греша.
П. П. Който каже, че една индъстрил метъл банда така или иначе си звучи като в консервна кутия, да си завре мнението там, където слънце не огрява! :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.11.13 18:59.
В повечето случаи голяма вина имат и озвучителите, но ще почакаме пък ще видим.
22.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 18 (план) - 5 грама рибено масло, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
2. Към 21 (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий).
Храна:
Засега са ясни 19-20 часа фастинг. После ще дописвам храната.
Обобщение за деня:
Днес много нерви, разправии и работа. Друго май няма за отблязваме засега.
23.11.2013 г.
Тренировка 30 - Дърпащи (силова)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8x70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 10х40, 8х60 кг.
Адаптация:
Мъртва тяга - 6х120, 3х170 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.
Работни серии:
1. Мъртва тяга (без фитили, без колан) - 3x200, 3х200 (надхват), 3x215(кръстосан хват с лява ръка отгоре), 3х215 (кръстосан хват с дясна ръка отгоре) кг.
2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х40, 3х40, 3х40, 3х40 кг.
3. Гребане с дъмбел - 5х72, 6х72, 6х72, 5х72 кг.
Тренировка в трисети.
Доста добре днес! На тягата в надхват нещо пак се изпълзваше лостът, но за сметка на това на кръстосания две сравнително лесни тройки на 215, които значат 220 другият път.
Рънътъ праи бурбътъ!
Добавки:
Храна:
1. След ставане - две чаши (500 мл) мляко с нес.
2. Към 12:30 - свински винен кебап с праз, домашна лютеница, зелени маслики.
3. Между 19 и 21 - ще дояждам едни котлети отпреди няколко дни, както и зелен фасул. Ще добавя и малко уиски.
Днес е ден за плюскане. Утре идва ред на 36-40 часов фастинг. Неделя не е най-подходящият ден за това, та може и да го съкратя до 20-22 часа, но ще видим.
Обобщение за деня:
Обикновена събота днес - сутринта оправях аквариуми и готвих, после попаднах на интересна обява и ходих до Дружба 2 да взема три апистограми агасизи за аквариума в детската. Лошото е, че май и трите са мъжки, но ще ги видим, като поизраснат и евентуално ще им търся женски. А ако агресията е на приемливо ниво, може и така да ги оставя.
Яд ме е, че Ливърпул не успяха да вземат днес 3-те точки на Евъртън, но това е положението. 1990-та вече е много далеч, та отдавна свикнах да си казвам “и тая година няма да е”.
24.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Храна:
Посред 36-часов фастинг съм, подкрепен само от чаша мляко с нес и 10 грама рибено масло.
Обобщение за деня:
Мързелива неделя у нас днес с физическа активност, клоняща към нула.
25.11.2013 г.
Тренировка 31 - Бутащи (обемна)
Загрявка:
Напади без допълнителна тежест.
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 10х10, 10х10 кг.
Адаптация:
Напади с дъмбели - 6х40 кг. (двата)
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 6x20 кг.
Работни серии:
1.1. Напади с дъмбели - 6х80, 5х80 кг. (тежестта е за двете, бройката - на крак)
1.2. Раменни преси с двупудовки от стоеж - 7х64, 7х64 кг. (тежестта е за двете)
2.1. Лег преса - 8х260, 10х260 кг.
2.2. Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 6х125, 7х125 кг.
3.1. Бедрени екстензии с дъмбел - 8х50, 8х50 кг.
3.2. Повдигане на дъмбели от лег - 8х104, 7х104 кг. (тежестта е за двата дъмбела)
4.1. Кофички с доп. тежест (на широка успоредка) - 9х32, 8х32 кг.
4.2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 8х30, 7х30 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.
Малко ме мързеше, но горе-долу добре стана - тук повторение повече, там едно по-малко, но не по-зле от миналия път и то без бустър.
Добавки:
3. Към 19 - 5 грама рибено масло.
4. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Храна:
Почти 37 часа фастинг, последвани от:
1. Към 10 - панирани пилешки филенца, салата зеле и моркови, едно бонбонче тофифи и едно моцарт кюгельн.
2. Към 13 - купичка пилешка супа, пилешко филе на скара, задушени зеленчуци
2. Към 18:20 - две дози протеин.
3. Между 19 и 21 (план) - свинско с праз, комбинирано много подходящо с червено винце - взех си бутилка сира Бургозоне. По принцип избирам червено вино от южна България (най-вече от Тракийската низина), но реших да пробвам с региона на Оряхово и определено улучих.
Обобщение за деня:
Днес много работа. Довършваме презентацията за четвъртък и изникват хиляди неща в движение.
казано от Boby_ на 25.11.13, 19:05:
Това не мога да си го представя...На някаква машина ли, на кво го правиш?
Мнението беше редактирано от Петър на 25.11.13 19:46.
казано от Петър на 25.11.13, 19:46:
Това не мога да си го представя...На някаква машина ли, на кво го правиш?
На машината за екстензии го правя заради ъгъла и височината, но може на всяка висока пейка.
Слагам дъмбела вертикално на пода, поставям стъпала под дисковете и разгъвам като на машина, но с дъмбела.
Ако искаш, ще ти го снимам другия път.
25.11.13
20:01
казано от Boby_ на 21.11.13, 18:54:
казано от Гордан Ненковски на 21.11.13, 18:46:
На летището беше добре, да. Това обаче ще е в зала, а аз имам лоши спомени от Soulfly в Универсиада, Rotting Christ (бяха в някакво читалище около Редута май) и Ministry в Христо Ботев. И в двете акустиката беше като в консервна кутия. В Христо Ботев буквално едва разпознавах някои парчета. В Арена Армеец още не съм влизал, но доколкото съм я виждал, е пригодена повече за спорт и едва ли и там акустиката ще е много по-добре. Все пак е по-голяма, де, та се надвам да греша.
П. П. Който каже, че една индъстрил метъл банда така или иначе си звучи като в консервна кутия, да си завре мнението там, където слънце не огрява! :)
\
Христо Ботев открай време не става за концерти и дрънчи на поцинкована кофа, аз съм бил на содом и кенибъл там, смятай какво е било
A, няма нужда, Боби, мерси :). Схванах го вече :D. Но пък сега ми идва питането що не ползваш машината? Лека ли ти идва? :)
Мнението беше редактирано от Петър на 25.11.13 20:04.
казано от Петър на 25.11.13, 20:04:
A, няма нужда, Боби, мерси :). Схванах го вече :D. Но пък сега ми идва питането що не ползваш машината? Лека ли ти идва? :)
В Лъкито машината за екстензии е самоделка. Рамото не се удължава, а ми идва на адски гадно място на подбедрицата. Правена е за доста по-нисък човек. А и с дъмбел си е доста добре, да ти кажа. :)
26.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 18 (план) - 5 грама рибено масло, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
Храна:
Днес мислех да правя 36 часов фастинг, но май ще ми дойде в повече след онзиденшния и ще е 20 часа по-скоро.
Довечера ще дописвам какво съм ял.
Обобщение за деня:
Доста работа свърших днес, включително и нещо, което отлагам цялата минала седмица.
Физическа активност не планирам, но ако ме прихване нещо, може да позавъртя велоергометър.
И още нещо - снегът е гадна работа! Зимата също. Като се пенсионирам с много пари, си купувам една къщичка на топло място, където сняг не пада и се местя там на момента.
казано от Boby_ на 26.11.13, 15:09:
И още нещо - снегът е гадна работа! Зимата също.
Тц, тц. Лайкнах преди да прочета това! :D И хич не съм съгласен :D
Има и хубави моменти, но като цяло зимата си е гадна работа.
Най-малкото в съблекалните на залите стават едни локви....
27.11.2013 г.
Тренировка 32 - Дърпащи (обемна)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8х70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х40, 8х40 кг.
Адаптация:
Висока тяга - 6х120, 4х170 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 6x60 кг.
Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват - 16, 13 бр.
1.2. Висока тяга (без фитили, без колан) - 7х210 кг. (+20 см, кръстосан хват с дясна ръка отгоре), 5х210 кг. (+20 см, кръстосан хват с лява ръка отгоре)
2.1. Борчески обръщания с прав лост - 8х75, 8х75 кг.
2.2. Мъртва тяга с широк надхват - 6х155, 5х155 кг.
3.1. Високо изтегляне от земя - 7х105, 6х105 кг.
3.2. Набирания с широк надхват - 11, 9 бр.
Днес добра тренировчица.
Добавки:
5. Преди лягане - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Храна:
1. Към 13 - свинска супа, свинско каре на скара с пълнеж от мус със сирене, фурми и бекон върху канапе от пържна филийка, задушени зеленчуци.
2. Към 21 - салата, предястие (телешко карпачо, брускети с чери домати, пастет от сьомга), свинско филе с рататуи, за десет по малко маскарпоне с плодове, тирамсу, гараш, домашна торта, грозде, няколко чаши червено вино.
Невероятно плюскане днес, особено на служебната вечеря. Добре, че приключихме рано. Утре ще се опитам да пропусна обяда и да си докарам вече 36 часовия фастинг.
Обобщение за деня:
Доста работа, но и загубено време - от телеконференция в среща и после обратно.
Утре ни чака важна презентация, така че мисля да си лягам рано. Не че по принцип не го правя в последните месеци, де. :)
28.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 18 (план) - 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
2. Към 21 (план) - 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий).
Храна:
В средата на 36-часов фастинг съм. Засега - чаша мляко с нес, което по план ще е единствената храна за днес.
Обобщение за деня:
Днес направихме презентация на големия шеф, поговорихме си на общата среща, а сега чакам лична среща с него. В общи линии все същият корпоративен шит. Взех да се уморявам вече.
29.11.2013 г.
Тренировка 33 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 10x70, 10х70 кг.
Преден клек - 15х0, 8x70 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 10х20 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 3х120 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 3х160, 2+1х160, 2+1х160, 2х160 кг.
1.2. Преден клек - 3х140, 2х140, 2х140, 2х140 кг.
1.3. Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х80, 3х80, 2х80, 2х80 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Приличен клек - може да се каже, че затвърдих 140. Лежанката и раменната преса обаче не се получиха, както ми се искаше. На обяд се натъпках като прасе и това си оказа влияние. И изобщо тренировките в деня след 37 часов фастинг са по-слаби от тези след 22 часов. Може би трябва да ги разменям някак. Ще видим.
Добавки:
Храна:
37 часа фастинг, последвани от:
1. Към 10 - свинска котлетна пържола, кълцана наденичка, варена шунка, овчарска салата, хумус с маслини, шоколад.
2. Към 13 - купичка пилешка супа, порция свинско с прясно зеле, още шоколад.
3. Към 18 - две дози протеин.
4. Между 19 и 21 - винце и храна. :)
Отново изкарах 37 часов фастинг. Още не мога да контролирам храната после, а и собственикът на сградата беше донесъл кошница с шоколади и бонбони Линдт и след като приключих с гладуването, помогнах много съществено на колежките. :)
Обобщение за деня:
Сравнително мързелив петък - посвърших това-онова, отхвърлих малко административни задачки, които се бяха понатрупали, но нищо съществено. Другата седмица ще е доста натоварена, а после вече се надявам да поразхлабим положението. :)
30.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Към 21 - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий).
Храна:
1. Към 17 - купичка пилешка супа, порция грах яхния, малко колбас чоризо, червено вино.
2. Към 21 - свинско с праз.
Обобщение за деня:
Сутринта чистих и оправях аквариуми, следобед мързелувах. :)
П. П. Пропуснах да се похваля с нещо. Това долу на снимката са три бебета Petrochromis polyodon (Chinga) от първото (поне доколкото аз знам) развъждане на този вид в България:
Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.12.13 11:54.