03.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 17 - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
2. Към 21 (план) - 5 грама рибено масло.
Сега след края на стака мисля да спра за известно време и цинка - тежък метал е все пак и при големи натрупвания става токсичен. Около месец само магнезийче, рибено масло, протеин и креатин ще взимам.
Храна:
20 часа фастинг, последвани от:
1. Към 17 - няколко сърмички с лозов лист, кофичка (300 гр) биволско кисело мляко, 50-тина грама сурови ядки (бадем, лешник, орех, кашу), малко зрял фасул, резен шпеков салам, кашкавал от овче мляко, 100-тина мл уиски, бира.
2. Между 19 и 21 - някаква вечеря.
Обобщение за деня:
Още един “поход” днес - от Боровец нагоре към двореца Ситняково. Не стигнахме, де, но си бяха почти три часа ходене в двете посоки. Болят ме прасците и официално се обявявам за кашкавал-турист. Мразя да ходя и си го признавам, но леко походче в компания бива.
Утре ме чака тежък и натоварен ден - надявам се привечер да стигна до залата все пак.
...
Едно време като се оженихме, бях свитичък и се оставях да ме командват. Под чехъл отвсякъде. Но с времето ролите неусетно се размениха. Явно ставам по-проклет с всяка изминала година....
Казват, имало два вида мъже - едните под чехъл, а другите не си признавали :D :P
Али майко, какъв разврат се е развихрил в този иначе свещен дневник... Боби май си е намерил ново хоби!
Сега ще се подмладиш още с поне 5-10 години и дори тинейджърите ще останат безработни...
04.11.2013 г.
Тренировка 21 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 10x70 кг.
Преден клек - 15х0, 8x70 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 10х20 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 3х120 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 3х160, 3х160, 2+1х160, 2+1х160 кг.
1.2. Преден клек - 3х135, 3х135, 3х135, 3х135 кг.
1.3. Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х80, 3х80, 3х80, 2х80 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Обобщение за тренировката:
Много сила днес! На предния клек си направих четири тройки на 135 и другият път ще са 140 вече. На раменната преса и лежанката също малко ми оставаше да ги докарам.
С мен тренираха жената и голямата щерка, та се налагаше да помагам и доста ми се накъса тренировката, но явно по-големите почивки си оказват добър ефект при силова тренировка близо до макса.
Добавки:
1. По време на тренировката - 1 доза Complete Intra Workout на Bulkpowders.
2. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
4. Към 18 - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
5. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло.
Синтата свърши и подкарах матрицата на Bulkpowders. На вкус е зле, разтгворимостта също е под нивото на синтата и синтракс матрикс, но стана доста гъста а и не е чак толкова гадна, че да не става за пиене. Далеч по-засищаща е от същото количество Синта-6 при доста по-малко въглехидрат.
Храна:
21 часа фастинг, последвани от:
1. Към 18 - две дози протеин.
2. Към 19 - печено пиле, пюре от броколи и аспержи, салата домати, салата китайско зеле, 100-150 мл уиски.
3. Към 21 - ще хапна още нещо, но още не знам какво.
Обобщение за деня:
Днес ужасно много работа, но все пак успях да стигна до залата. Утре чакам един голям шеф. За щастие ще ми е на главата само стуринта, а после ще го паркирам в една зала - има няколко непредвидени телеконференции, а после го качвам на таксито за летището.
Задявките в залата може да са хубаво нещо, но жена ми нещо пак се запали по фитнеса и взе да идва с мен понякога, така че рискът нараства драматично. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.11.13 20:04.
04.11.13
20:43
Бобка, впечатления от интра продукта? :)
И какъв вкус е протеина ? :)
Бобка, впечатления от интра продукта? :)
И какъв вкус е протеина ? :)
Като цяло блудкав... 99% сигурен съм, че поръчах друго, но се оказа шоколад. :)
А за интра продукта... Като вкус и той издиша, но сякаш има влияние върху възстановяването.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.11.13 21:50.
05.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 17 (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
Храна:
16 часа “фастинг”, последвани от:
1. Към 13 - солиден обяд, състоящ се от свински каренца на скара, шопска салата, панирани пилешки филенца, зелена салата.
2. Към 16:30 - четвърт парче пица.
3. Към 21 (план) - ще хапна още нещо.
Обобщение за деня:
Днес ще е дълъг ден в офиса - до момента съм стигнал едва до средата на нещо, което трябва да пратя тази вечер. Не знам дали ще свърша до девет, а реших да си осигуря тишина и спокойствие и да не го довършвам от нас.
Приключих за днес - дори по-рано от предвиденото. Няколко песнички за душата по пътя към нас, после едно малко с тенденция да порасне и съм нов човек... А тоя новият каква музика слуша... :)
П. П. Това определено е най-доброто парче от един от силните албуми за тази година.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.11.13 20:29.
06.11.2013 г.
Тренировка 22 - Дърпащи (силова)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8x70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 10х40, 10х40 кг.
Адаптация:
Мъртва тяга - 6х120, 3х170 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.
Работни серии:
1. Мъртва тяга (без фитили, без колан) - 3x200, 3х200 (надхват), 3x215(кръстосан хват с дясна ръка отгоре), 2х215 (кръстосан хват с лява ръка отгоре) кг.
2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х40, 3х40, 3х40, 3х40 кг.
Едно клипче на втората серия:
3. Гребане с дъмбел - 5х72, 5х72, 4х72, 4х72 кг.
Тренировка в трисети.
Днес много зле! Хватът изобщо не държеше.
От набиранията направо ме е срам - брадичката не излиза над лоста, а третото мога спокойно да не го броя изобщо. Все пак пускам клипа за пълнота на дневника, така да се каже.
Добавки:
2. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
Храна:
1. Към 18 - двойна доза протеин.
2. Между 19 и 21 - ще се хапват чушки със сирене и яйца, пилешки шишчета, салата от китайско зеле и още нещо. Отворих и нова бутилка уиски...
Обобщение за деня:
Много работа и стресова ситуация, заради която за малко да закъснея с един важен срок, но в крайна сметка към пет успях да се изстрелям от офиса, свършил всичко.
06.11.13
20:29
Е аз имам въпрос тогава за набиранията :) Защо ги правиш на +40 кг. след като ти тежат ? По-добре ли е да направиш такава 3-ка с 40 кг, отколкото пълна с 30 ? И още нещо, колко е добре в набиранията да правиш 3 като бройка ? Идеята ми е че като има 3 като бройка, трябва да товариш килограми, но проблема е че обхвата на движението започва да пада и незнам доколко може да си обективен там :)
Определено смятам, че в случая е по-добре тежко, отколкото пълна амплитуда. Правя с пълна амплитуда набирания без тежест, така че нищо не се губи. Освен това конкретно при набиранията с тежест не качвам килограмите, докато не ми хареса изпълнението, така че засега съм закован на 40.
@Калоян, прави ми впечатление(може и да бъркам), че на много места във форума, не одобряваш
хората да си дават зор в тренировките. Разбери, че една не малка част от потребителите искат да постигат
резултати. Да тренираш за визия и здраве е едно, а съвсем друго е когато искаш и да станеш наистина добър
в това, което правиш. А в случая с тренировките с тежести, това става, като вдигаш повече и по-тежки килограми.
Според мен ти просто искаш да си тренираш за удоволствие и здраве, окей, но моля те наяма нужда да тръбиш
в темите, как едва ли не хората ще се инвалидизират, ако разбираш ли, си позволят малко чийт, или
поизкривят перфектаната форма.
Рядко пиша и коментарът ми няма за цел да провокира някоя от поредните безумни форумни препирни, а просто
едно мнение, като на четящ наоколо...
Относно набиранията, Боби ти е отговорил наистина добре. Дано си го разбрал.
Боби, извинявай за спама.
Поздрав за теб, макар да не съм сигурен, дали ще ти е по вкуса...
Абе добре е, аз съм с около 30 кила по-лек и не мога да се набера с толкова :D
07.11.13
07:15
Така е като четете през редовете :) Питам неслучайно, понеже показаното видео беше от втората серия ..
@kaloyan - много добре си четем ние. Питаш дали смятам, че ефектът от намалената амплитуда се компенсира от увеличената тежест, аз ти отговарям. Отбелязваш, че увеличаването на тежестта при това положение е един вид самоизмама, а аз ти отговарям, че не увеличавам, защото съм съгласен, че е безсмислено, докато амплитудата не се увеличи достатъчно.
@Niki G - а, аз много уважавам добрия рок, независимо в кой точно поджанр е. :) (beer)
@ПеткоК - хора разни. При теб пък бутащите са много здрави - за такава раменна преса като твоята мога само да мечтая и то без да взимаме предвид разликата в теглото. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.11.13 09:50.
Само на мен ли набиранията ми се сториха добри, а и си доста висок с дълги крайници и амплитудата ти поне от клипа изглежда огромна :) аз от два месеца започнах да правя набирания с тежест и усетих осезаема разлика в гърба.
07.11.13
12:48
А само на мен ли ми прави впечатление, че ъгъла на снимане променя много нещата и всъщност няма смисъл да се вадят заключения от него?
А само на мен ли ми прави впечатление, че ъгъла на снимане променя много нещата и всъщност няма смисъл да се вадят заключения от него?
Мислех да го кажа, ама реших да не се оправдвам с това, че щеше да изглежда зле. :D
07.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 17 - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
2. Към 21 - 5 грама рибено масло.
Храна:
19 часа фастинг, последвани от:
1. Към 17 - синьо сирене, орехи, чушка с яйца и сирене, пилешко шишче, уиски, салата домати.
2. Към 21 - четири яйца на очи, домашна лютеница.
Обобщение за деня:
Нормален ден с доста работа, но без особени драми. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.11.13 08:27.
08.11.2013 г.
Тренировка 23 - Бутащи (обемна)
Загрявка:
Напади без допълнителна тежест.
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 10х10, 10х10 кг.
Адаптация:
Напади с дъмбели - 6х40 кг. (двата)
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 6x20 кг.
Работни серии:
1.1. Напади с дъмбели/двупудовки - 5х80, 7х64 кг. (тежестта е за двете, бройката - на крак)
1.2. Раменни преси с двупудовки от стоеж - 7х64, 6х64 кг. (тежестта е за двете)
2.1. Лег преса - 8х260, 8х260 кг.
2.2. Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 7х125, 7х125 кг.
3.1. Бедрени екстензии с пудовка (унилатерално)/дъмбел - 8х24 (тежестта е за едната пудовка), 12х42 кг.
3.2. Повдигане на дъмбели от лег - 7х104, 6х104 кг. (тежестта е за двата дъмбела)
4.1. Кофички с доп. тежест (на широка успоредка) - 8х32, 8х32 кг.
4.2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 8х30, 8х30 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.
Днес горе-долу прилично.
Добавки:
Храна:
1. Към 18:30 - две дози протеин.
2. Към 19 - сурови ядки, две-три бири.
3. Между 20 и 21 - ще се яде още нещо.
Обобщение за деня:
Нормален петък без нищо съществено за отбелязване.
09.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 17 (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
Храна:
Без фастинг днес.
1. Към 13 - овчарска салата, чилийска бохча (свинско филе с боб и чили, завито в палачинка), тъмна бира (много).
2. Каквото дойде, когато дойде.
Обобщение за деня:
Сутринта оправяне на аквариуми, после малко излизане, а сега ме чака мързел.
П. П. Подарявам два папагала Малък Александър - един зелен мъжки с подрязани крила и един син женси без физически недъзи.
Ако някой ги иска, идва и ме отървава и от двете пилета. Не ги давам поотделно.
Гадинките се намират в София, кв. Дървеница.
10.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Храна:
20 фастинг днес.
1. Към 16:30 - купичка зеленчукова супа със сметана, порция мусака със спанак и ориз, сурови ядки, уиски.
2. Към 21 (план) - ще вечерям нещо солидно, но засега си пийвам с кеф.
Обобщение за деня:
Сутринта с малката пазарувахме, после ходихме до Коколандия. Цял следобед готвя - зеленчукова супа с много неща за голямата щерка и мусака с ориз и спанак за останалите (много вкусна стана, а оризът е символично количество, така че си е почти НВД).
Жената ме изнуди да прескоча днес тренировка, за да тренираме заедно утре и пак станаха два дни без зала, което винаги ми тежи на съвестта. Но ще го преглътна и този път. :)
Ооо това с папагалите съм го минал и не смятям да повтарам повече, то си е живо изпитание на нервите и търпимостта на околните :D
В “аутлета” до Хита в Младост има кафенце с 5-6 клетки с папагали и канарчета. Можеш да им ги “дариш”, не вярвам да откажат.
11.11.2013 г.
Тренировка 24 - Дърпащи (обемна)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8х70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х50, 8х50 кг.
Адаптация:
Висока тяга - 6х120 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 6x70 кг.
Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват - 15, 12 бр.
1.2. Висока тяга (без фитили, без колан) - 4х210 кг. (+20 см, кръстосан хват с дясна ръка отгоре), 5х205 кг. (+20 см, кръстосан хват с лява ръка отгоре)
2.1. Борчески обръщания с прав лост - 8х75, 7х75 кг.
2.2. Мъртва тяга с широк надхват - 5х155, 5х155 кг.
3.1. Високо изтегляне от земя - 6х105, 5х105 кг.
3.2. Набирания с широк надхват - 10, 10 бр.
Днес не беше зле, макар че на високата тяга нямах сила. Явно нещо не правя като хората - тия 210 от 20 см платформа ми тежат повече, отколкото 215 от земята.
Добавки:
Храна:
2. Към 18:30 - порция мусака със спанак и ориз, уиски
3. Между 20 и 21 (план) - ще видим какво ще ще се яде.
Обобщение за деня:
Цял ден в офиса. Очертава се спешна командировка другата седмица, а в това време ме чака и подготовка на едно бизнес-ревю пред новия шеф на шефката... Надявам се, че поне по Коледа ще почина малко - преди това явно няма да е.
Днес се засякох в Лъки джим със Стоян Стаматов. За съжаление Пауър джим няма да отваря повече, което е адски гадно. Там прекарах много хубав период от живота си - беше се превърнал в нещо повече от зала за тренировки. За мен беше нещо като социален клуб, в който общувах с хубави, млади хора и можех да се облагодетелствам от техния хъс и вяра в бъдещето. :) Е, ще трябва да работим по въпроса и в Лъки джима. При всички случаи Shut up and train е максима, която не споделям. :D
11.11.13
20:42
Днес не беше зле, макар че на високата тяга нямах сила. Явно нещо не правя като хората - тия 210 от 20 см платформа ми тежат повече, отколкото 215 от земята.
Днес се засякох в Лъки джим със Стоян Стаматов. За съжаление Пауър джим няма да отваря повече, което е адски гадно. Там прекарах много хубав период от живота си - беше се превърнал в нещо повече от зала за тренировки.
Възможно е да не си свикнал. По едно време толкова се бях дресирал да стигам до една и съща дълбочина на клека, че ако трябваше да обръщам движението 5 сантиметра по-рано и ми тежеше нелогично много.
Неприятна е тая работа за Пауър Джима :(
12.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 18 (план) - 5 грама рибено масло, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
2. Към 21 (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий).
Храна:
20 часа фастинг, последвани от:
1. Към 17 - по едно парче кашкавал и салам, една (подчертавам - една) бира.
2. Между 19 и 20:30 - купичка зеленчукова супа, две порции мусака със спанак, салата ряпа и моркови.
Обобщение за деня:
Нормален ден в офиса. Поотхвърлих малко работа, но не се наспах нощес и нещо не съм особено продуктивен.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.11.13 08:18.
Всички от Паур-а заповядайте в Боби’с джим :D Има всичко необходимо за всякакъв вид тренировка, а и цените доста паднаха напоследък.
Всички от Паур-а заповядайте в Боби’с джим :D Има всичко необходимо за всякакъв вид тренировка, а и цените доста паднаха напоследък.
Миро, благодаря за поканата! :)
Аз съм дърта консерва. Тъкмо свикнах в Лъки и ми харесва - цапам си с магнезий, викам (е, не много, но поне ръмжа), пускам щангата от високо, като ми се наложи. :) Може да ти дойда някой път на гости, за да го видя Боби’с, но на този етап не мисля да се местя.
13.11.2013 г.
Тренировка 25 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 10x70 кг.
Преден клек - 15х0, 8x70 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 10х20 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 3х120 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 3х160, 2+1х160, 2х160, 2х160 кг.
1.2. Преден клек - 2х140, 2х135, 2х135, 2х135 кг.
1.3. Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х80, 2х80, 2х80, 2х80 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Слабо! Имах усещането, че съм качил по 10 кг навсякъде, а всъщност бяха тежестите от предната тренировка.
Добавки:
5. Преди лягане - 5 грама рибено масло.
Храна:
1. Към 18 - две дози протеин.
2. Между 19 и 21 - пилешка супа, салата асорти, свински сач със зелечуци, четири бири, 150 мл Джак Даниелс, един банан, една ябълка.
Обмислям варианта да сменя 24-часовия фастинг с друг формат. От прочетеното най-много ме привлича “alternate day fasting” - дава по-добри резултати върху инсулиновата чувствителност, а в същото време липсва повишеният холестерол (HDL, но и LDL), като при 24-часовия фастинг. Още не съм го “изчислил”, но предстои промяна.
Обобщение за деня:
Нормален работен ден. Вечерта излизахме с приятели. Сега мисля да отнасям плувката...
14.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 18 (план) - 5 грама рибено масло, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
2. Към 21 (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий).
Храна:
20 часа фастинг. Храната ще я дописвам после.
Обобщение за деня:
Днес посвърших доста работа, включително и нещо не особено приятно, което отлагам отдавна.
Днес посвърших доста работа, включително и нещо не особено приятно, което отлагам отдавна.
Кола маска? :D :D
Кола маска? :D :D
Вероятно би било по-малко неприятно, но не е това. Писах оценка за шефката ми, която ще чете нейният шеф. :D Хубавата част е, че наистина попаднах на страхотен човек и мениджър в нейно лице. Лошата е, че написването само на хубави неща често се възприема като лицемерие...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.11.13 16:02.
15.11.2013 г.
Тренировка 26 - Дърпащи (силова)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8x70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 10х40, 10х40 кг.
Адаптация:
Мъртва тяга - 6х120, 3х170 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.
Работни серии:
1. Мъртва тяга (без фитили, без колан) - 3x200, 3х200 (надхват), 3x215(кръстосан хват с дясна ръка отгоре), 2х215 (кръстосан хват с лява ръка отгоре) кг.
2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х40, 3х40, 3х40, 3х40 кг.
3. Гребане с дъмбел - 6х72, 5х72, 6х72, 4х72 кг.
Тренировка в трисети.
Не съм особен доволен днес, но поне не паднах под постиженията от миналата тренировка. 215-те сякаш бяха поне с 20 кила повече - в началото на всяко повторение ги усещах като заковани за пода. Все пак успях да докарам тройка и двойка, ама толкова криви, че май трябваше да ги снимам за рубриката “не опитвайте това у дома”.
Добавки:
Храна:
2. Между 19 и 21 - голямата щерка се е разготвила - прави пилешко филе с чесън и сметана. Няма как - ще го ям. :)
Обобщение за деня:
Сутринта срещи, после малко работа отхвърлих. Сега чакаме на гости потенциален бъдещ зет за вечеря. :) Ще се опитам да не го стресирам прекалено, че е свитичко момчето в присъствието на големичкия татко на гаджето. (devil) Само не знам как си го избра висок колкото нея, ама щом си го харесва, нейна си работа...
16.11.2013 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 16 - 5 грама рибено масло, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
Храна:
16 часа фастинг, последвани от:
1. Към 13 - кашкавал, шунка, салата снежанка, няколко бири.
2. Между 18 и 21 (план) - ще излизаме с приятели на заведение. После ще дописвам какво съм ял.
Обобщение за деня:
Сутринта дойдоха кандидати за папагалите. Малко ми е мъчно за женското, но като цяло се радвам, че ги разкарахме. Сега голямата щерка врънка жена ми за змия. Аз нямам нищо против, но тя е твърдо против. :) Оставил съм ги да се разбират.
Иначе нормалните неща за събота - пазаруване, оправяне на аквариум, готвене, почивка. След малко ще излизаме да се видим с приятели - събота като събота.
Сега голямата щерка врънка жена ми за змия. Аз нямам нищо против, но тя е твърдо против.
При три жени в къщата, си съгласен на това? (wasntme) :D :D :D
Всички татковци май така правите... възникне спор и изчезвате на я на хижа, я в командировка... Според мен трябва да подкрепиш госпожицата. Гласно :D
Сега голямата щерка врънка жена ми за змия. Аз нямам нищо против, но тя е твърдо против.
Е колко му е? Една повече...
16.11.13
21:41
Нормално да е съгласен, щото е свикнал... :D :D
Мнението беше редактирано от lordinario на 16.11.13 21:41.
На мен ми е по-интересна срещата с проектозетя:))
Преди два дни на мой приятел му се роди момиченце.
Наред с обичайните пожелания, му предложих и да започне да
блъска...за маса:))
Всички татковци май така правите... възникне спор и изчезвате на я на хижа, я в командировка... Според мен трябва да подкрепиш госпожицата. Гласно :D
А случайно да ти иде на ум, кой ще се оправя с госпожата после? (giggle)