02.11.05
11:38
Начинаещ съм занимавам се с фитнес от 3-4 месеца и колкото пъти отида на фитнес се едно и също правя и бих искал да ми дадете някаква програма по която да тренирам като да наблягам на гърдите.
Сега правя секи ден като съм там
Хоризонтална лежанка-4х10
Наклонена лежанка 4х10
Скотово 4х10
Щанга дигам прав 4х10
Гренско 4х10
Трицепсово на скрипец 4х10
коремни много и повдигане на краката от вис
И въпроса ми е как да разбера какъв тип съм(демек какъв морф)
П.П. Сигорно много изцепки съм написал ама какво да се прави начинаещ съм.
02.11.05
18:50
http://bb-team.org/training/000598.php
02.11.05
22:19
Да... корем. И от това което пише за вида на мускулатурата невиждам как да разбера какъв съм :oops:
04.11.05
00:12
еми SacreficeR не е имало нужда да праиш само ръце и гърди 3 месеца.Незнам кои ти го е дал тос акъл ама не е бил много в час.Начинещия варти сички мускулни групи в всяка тренировка в продалйение на около месец.Мога да ти предложа да започнеш така-наи стандартната според мен програма за начинаещи:
1.Ден - Гърди , Бизепс
2.Ден - Почивка
3.Ден - Гръб , Трицепс
4.Ден - Почивка
5.Рамо - Предно , Средно , Задно
6.Ден - Крака
Ако незнаеш и упражненията кажи ще ти кажа наи-базовите
05.11.05
12:20
[quote author=“Br1ng3r”]еми SacreficeR не е имало нужда да праиш само ръце и гърди 3 месеца.Незнам кои ти го е дал тос акъл ама не е бил много в час.Начинещия варти сички мускулни групи в всяка тренировка в продалйение на около месец.Мога да ти предложа да започнеш така-наи стандартната според мен програма за начинаещи:
1.Ден - Гърди , Бизепс
2.Ден - Почивка
3.Ден - Гръб , Трицепс
4.Ден - Почивка
5.Рамо - Предно , Средно , Задно
6.Ден - Крака
Ако незнаеш и упражненията кажи ще ти кажа наи-базовите
Мисля да не правя крака защото за момента са много широки, трябва да ги постопя и чак тогава само искам да знам по колко упражнения за мускулна група да правя и кои да са. Ако може да са повече за маса няма да е лошо :twisted: