19.11.13
18:34
още свалям килограми , решил съм да ставам манекен :) трикото което си го купих ми стана голямо, но не е болка за умиране , ще се оправят нещата .6кг съм надолу от топ формата ми ,не е нищо фатално .
След травмата която ми спря лега за 2 месеца онзи ден направих първата ми трен . В момента все още имам ужасна мускулна треска .Иначе там нещата са мн зле :) 160 едвам едвам :) като ги извадих ми се сториха че са 220 ,но и това е нормално ..от тук натам мисля че ще е мн по-добре .
правих тяга пред 4 дни .. на 270 направих 5ца ,мисля че и до 6 щях да ги докарам,но ме беше страх да напъвам на макс .
днес стана нещо интересно на клека ... исках да уча техника в която щангата стои по ниско на гърба . Аз до сега я държах много високо и губех ппри пускането опорна точка . Струваше ми се че е мн трудно да държа щангата по-надолу на гърба и да съм леко наведен напред през цялото време още от ваденето, но то пък се оказа че ми пасна точно :) Неможах да повярвам каква е разликата ...мноого опора и мн леко вдигане направих . Стигнах до 200 и повече не съм слагал ,ще оставя за следващия път . Мисля че 200 не ги отразих като тежест по тоози начин . Лошото е ,че напрежението в рамото ми е доста по-голямо , но пък така ще правя !
Та това е от мен формата за сега :)
24.11.13
22:08
Семейството ме накара да избирам между него и щангите.по точно жена ми...незнам какво да правя хораа.не би ли трпбвало чивека който те обича да те подкрепя в нещата които те правят щастлив?толкова объркан не съм се чуствал никога,а от части и предаден...
24.11.13
22:38
Страшно познато!!!!!!!! Знам какво е жената да каже мен или залата :) отговорът е лесен,когато работите не са толкова сериозни,но в твоят случай работата опира до други неща...затова търси средният вариант според мен.Разбира се да няма ощетени,но и ти да не робуваш на чужди предпочитания.
Леле ужас...Не знам,останал съм с впечетления,че до сега жена ти те е подкрепяла.Това са лични работи вие си знаете...компромиси...но предполагам,че щом се е стигнало до този избор вече са били направени...Надявам се да се помирите :S
Веско, надявам се да намерите общо решение!
При всички случаи няма как да стане без компромис. А какъв точно компромис може да свърши работа си знаете най-добре вие двамата с жена ти - зависи най-вече от това как сте си подредили приоритетите. Мога само да ти стискам палци, но не и да ти дам съвет как да постъпиш.
Предполагам,Веско,че в случая става дума за пари.Нормално е,когато парите в едно семейство не достигат,тренировките за състезание на мъжа да останат на заден план.Приоритет е семейството,детето...Мисля,че жена ти едва ли е против тренирането ти за здраве,но подготовката за състезания си е голям харч.И като няма спонсори идват пререканията в семейството.
Съжалявам за ситуацията!
25.11.13
10:13
казано от Veselin Doichev на 24.11.13, 22:08:
Семейството ме накара да избирам между него и щангите.по точно жена ми...незнам какво да правя хораа.не би ли трпбвало чивека който те обича да те подкрепя в нещата които те правят щастлив?толкова объркан не съм се чуствал никога,а от части и предаден...
Да, трябва.
Веско, ако тя не го разбира, първата стъпка, която трябва да направиш според мен е да седнеш и да поговорите. Опитай се да и обясниш, че ако ги няма щангите ще си съвсем друг човек, по-лоша версия на сегашната. Ако тя е обичала и подкрепяла сегашното ти аз до сега, другото ти лице без тренировки няма да и хареса със сигурност. Също се опитай да и обясниш, че щангите те правят и по-добър баща и тук не става въпрос само за нея ами и за детето ти... Опитай се да и отвориш очите от тази перпектива - ти тренираш и за семейството си, не само за теб... Ако наистина жена ти го осъзнае мисля, че няма да се налага да правиш компромиси. В момента тя си мисли, че правиш нещо егоистично и по някакъв начин ги пренебрегваш, а е точно обратното. Това е моето мнение.
казано от metalex на 25.11.13, 10:12:
Предполагам,Веско,че в случая става дума за пари.Нормално е,когато парите в едно семейство не достигат,тренировките за състезание на мъжа да останат на заден план.Приоритет е семейството,детето...Мисля,че жена ти едва ли е против тренирането ти за здраве,но подготовката за състезания си е голям харч.И като няма спонсори идват пререканията в семейството.
Съжалявам за ситуацията!
И аз точно това пишех...
Стегай се стомана, тренирай за кеф и се грижи за семейството. Много се раздаваш за тиквени медали.
Тягата като ти стане от 340 на 265, какво...пак си по-як от 90% от всите лифтери, дето си мислят че правят нещо.
А другия вариант мислил ли си го,да имаш 400 тяга, всички стомани из Пернико да се изреждат да ти барат големите бицаги, а вечер да си сам у вас като паяк?
25.11.13
10:25
Ако става въпрос за пари, тогава нещата стоят наистина по различен начин, горния ми пост се отнася за личното, любителско трениране.
25.11.13
11:22
В България дали с медали, дали без е се тая..никой няма да ти признае заслугите, или да те подпомогне..не си заслужава да жертваш семейството си заради спорт, в който няма победители
И аз съм на мнение като останалите колеги, че в случая семейството трябва да ти е по-важния приоритет в живота и спорта да го превърнеш просто в хоби което наистина ти доставя удоволствие, може би обръщаш много внимание на щангите и жена ти се чувства пренебрегната от това, а както каза и колегата по горе и финансовата страна не е никак малко нещо, при положение, че тя също вижда, че от това няма никаква възвращаемост и реално всичко което постигаш е да доказваш на самия себе си колко си здрав, а това си го знаеш и ние също.
25.11.13
21:51
Идва зима, идват празници - идеално време да си дадеш почивка и да обърнеш повече внимание на семейството си - те имат нужда от твоето внимание, не само от парите или славата ти. Зимата е кофти сезон за яко трениране. Цялата природа намаля активността си, дай си почивка до края на февруари. Ако не те свърта през това време, пробвай нещо различно, но леко.
25.11.13
22:00
Баща ми по същата причина не беше ходил 15 години на ски, след като цяло живот се занимаваха да правят лагери за децата. Като дойде демокрацията и безпаричието и спря просто да ходи заради семейството... на никой не му е леко и големият Славко го написа с 2 изречения :)
П.С И да спомена че тогава майка ми му каза че трябва да спре да ходи защото парите ... ги няма :)
Мнението беше редактирано от kaloyan на 25.11.13 22:06.
Вие па кво се хванахте за тея медали...Далеч не мисля,че го прави за да се доказва пред някой.Както той каза,това го прави щастлив.Всяко нещо си има цена и дали ще я платиш си зависи от теб.
казано от Veselin Doichev на 24.11.13, 22:08:
И моите пет пари, Веско...
Ревеше ми се, когато спрях да се състезавам през 1998, точно по същите причини. Направо ми свърши света, поне така ми се струваше тогава. Е, не свършва. Просто правиш така, че и семейството да не се чувства пренебрегнато и ти да начесваш крастата. Не казвам, че ще е лесно, но ако беше лесно всеки щеше да го прави. И на състезания ще се пускаш, но по-рядко и ще си ги подбираш.
И не прави грешката да се конфронтираш директно - щом жена ти е поставила въпроса по този начин, значи доста е насъбрала. Не тръгвай с нагласата, че те е предала, защото ако е свястна (а не се съмнявам, че е такава) от нейна гледна точка приоритетите винаги ще стоят така - децата ще са номер едно, семейството на второ място и от там нататък ще е тя с нейните желания/мечти/планове. Намери начин да я успокоиш, че семейството винаги ще е на първо място за теб, без да правиш генерални изявления, че зарязваш тренировките и т.н. Малките жестове не ги забравяй. Дали ще е цвете вечерта или да станеш 5 минути по-рано и да я отмениш в типично нейно задължение, няма голямо значение - важното е да чувства, че може да разчита на теб, дори когато се раздаваш с тренировките и се готвиш за състезание. Парите са ясни, те никога не достигат...
Успех, момче! Все по-трудно ще става. Ставаш на желязо и продължаваш, аз поне друг начин не съм открил.
26.11.13
09:38
Да бе съгласен съм с вас, че вероятно трябва да им обърне повече внимание ( въпреки, че неможе да се каже, че не го прави ) и прочие ама за тия неща според мен би следвало той да изяви желание и да го усети като потребност... а не... както е в случая... после защо мъжете се шашкали като стане дума за брак и за дете... те за това... ставаш зависим от жената и то ставаш зависим, защото си зависим от морала си който не ти позволява да захвърлиш всичко семейно...
казано от Кристиянчо на 26.11.13, 09:38:
Да бе съгласен съм с вас, че вероятно трябва да им обърне повече внимание ( въпреки, че неможе да се каже, че не го прави ) и прочие ама за тия неща според мен би следвало той да изяви желание и да го усети като потребност... а не... както е в случая... после защо мъжете се шашкали като стане дума за брак и за дете... те за това... ставаш зависим от жената и то ставаш зависим, защото си зависим от морала си който не ти позволява да захвърлиш всичко семейно...
Охх, Кристиянчо... :)
Стани семеен, създай 1-2 деца и пак коментирай. :) (а, да - и междувременно тренирай и се състезавай!)
26.11.13
09:49
Туй едва ли ще стане дори от части или както се вижда за да вървят нещата ръка за ръка трябва и тя да е на същия акъл като твоя ( тоест да е спортистка ) .... аз нито съм семеен нито се състезавам но това не ми пречи да мисля, че ситуацията е ... кофти : ) Дано не се получи един омагьосан кръг от... абе да мълча по-добре... иначе Славко е най-прав... дали 300 дали 250… това има значение само ако ти решиш. Тук ( във форума ) смятам имаш абсолютно уважение от всички, вероятно и в залата в която тренираш също... и дали ще ти отслабне тягата или не за мен лично няма значение, защото ти със Славко и още няколко момчета тук сте единствените които имат реализация от това ‘дигане ( реализация като участие в състезание ) така, че ти за мен си успял човек вероятно и за всички останали във форума.
Кристиянчо, много тъпи изказвания, така че да - замълчи си :D
Има жени и жени, подкрепата не е едностранчива. Ледът е тънък, а гледната точка - много абстрактна. Категорични изказвания в случая са меко казано смехотворни.
26.11.13
11:39
Абе тия жени много взеха да си позволяват. Ако беше преди 100 години най-вероятно щеше да отнесе няколко козметични шамара и повече да не отвори дума за това.
казано от Gledam Tupo на 26.11.13, 11:39:
Абе тия жени много взеха да си позволяват. Ако беше преди 100 години най-вероятно щеше да отнесе няколко козметични шамара и повече да не отвори дума за това.
Същото важи и за форумните дървени философи ;)
Оправдаваш си ника.
Най-вероятно ще завършиш с фиаско и под фикуса. Такива, дето много се ербапят, попадат на жени, дето после им отравят живота.
26.11.13
11:53
Само идеята, че би посегнал на жена ми се струва идиотска, но както каза Славко - оправдаваш си ника...
26.11.13
11:53
Стига сте ме кълнали, ставате като майка ми. Като ме сполети нещо лошо и почва ‘спомняш ли си като се смееше на ... преди ... а ся какво стана’. Се тая, да не е единствената жена на света, вече хората се женят за по няколко години и се развеждат. Факт!
26.11.13
11:57
Каквото повикало, такова се обадило. И продължаваш с глупавите изказвания...
П.П. Веско, успех с намирането на компромис, братле! :) Жена ти очевидно те подкрепя (на Джонито определено си личеше как и тя не малко се вълнува), просто явно нещата от живота са дошли в повече. Вярвам, че може да стигнете до взаимен компромис, но както каза някой нагоре - известно време й обръщай на нея, а и на семейството повечко внимание :)
Едит : Славко писал точно преди мен, приключвам и аз :)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 26.11.13 11:57.
27.11.13
21:32
коя част от изказването ми беше тъпа ?!
27.11.13
23:49
Здравейте ,приятели
Първо искам да благодаря на всеки , който се включи в темата (затова харесах и всички мнения). Имах нужда от различни гледни точки . Направи ми впечатление , че почти всички намирате вината в мен ,може би е нормално от представените така неща. Вина в смисъл , че не отделям внимание на семейството си , че го пренебрегвам и едва ли не не ни достигат пари а аз ги давам за подготовки и ги лишавам по някакъв начин . Не са така нещата братлета ... Разбира се ,че може още повече да отделям внимание , но ако спра да ходя на работа пък ще мога още повече. До сега не съм имал проблеми с жена ми и знам ,че винаги е била зад мен и това ми дойде като гръм от ясно небе. До сега винаги съм отделял финансови средства за семейството си.Ежедневието ми е семейство, работа ,тренировки . Ходим на гости на приятели , излизаме на разходки , кафета и т.н. Не е всеки ден , но излизаме заедно . Аз за мен не харча кой знае какви пари на ден , защото няма къде да ги похарча . Давам си паарите дет взимам в семейството . Е да наистина няма да си купя дънки от 100лв , а ще си взема от 20 . Обувките няма да са ми от 100 , а са ми от 20-30лв. Ще говоря направо .. взимам към 800лв на месец(жена ми не работи все още, гледа Йоли) аз харча не повече от 200(макс ) .... другото в семейсвото отива без задни помисли и с кеф ! Всеки човек трябва да си има джобни средства за лична употреба ... е мойта са това на месец ,пак казвам ,че нямам мн разходи ( не давам пари за транспорт до работа , не излизам по дискотеки кръчми и т.н.) От тези 200 си отделям за подпомагане на яденето ми(конско месо) и за подготовка ,но това е 2-3месеца преди състезание ,иначе съм си на обща храна и без медикаменти ... мисля ,че определено не съм лишил никой от нищо. Правя и подаръци като блузки ,обувки,чанти .. не са мн скъпи , но все пак се съобразявам с това , което мога. Наистина много ги обичам и гледам да са задоволени до колкото може и да не се чустват зле като излезнат навън. Пак казвам ,че досега не е имало проблем и е била винаги до мен! Сега когато си намерих хора да ми помагат ,които ми купиха екипировки и ще ми дадат пари за подготовка се получи този фал.Аз ще спра да тренирам , но какъв е смисъл да падна психически , да съм унил и смачкан от работа и да си седя вкъщи ? Ще стане много по-зле, тренировките много ме подържат психически . Славко, братленце ти трябва да го разбираш много добре това че като дръпна тяга 260 а не 320 няма да е все тая за мен. Тази тяга от 260 не ми прави впечатление , не ми повдига адреналин не ми доставя кеф ! Аз нали затова ходя братле , да се чуствам добре. Ако се пъна на 260 ще ми е толкоз сдухано та по-добре да не тренирам (мисля че мн добре ме разбираш за какво ти говоря) .А за медалите ... какво да ви кажа . Има скъпи медали за мен,които са извоювани с много труд и желание и като ги гледам ми връщат мн спомени и приятни емоции които ме зареждат с положителна енергия.Сега ако взема медал някъде с 250 тяга ,ще го подъря на някой дори и да е златен.Да не говоря че и мн пъти подготовката ми е излизала и без пари като парите са били изкарани от продажбата на медикаменти(от приятели пари не изкарвам , но има доста които не ги и познавам .. все пак хляба е с пари , а имам и семейство).Някои може да си каже “тоя кво ни занимава с личните си проблеми , всички ги имаме” ..да така е и незнам дали не бъркам като го правя , но просто ви опознах до такава степен ,че ви чуствам доста близки и реших да споделя болката си !Силно се надявам нещата да се наредят и всичко да тръгне по старо му ... мисля че това не е истинската причина , а просто се каза това защото ми знаят ахилесовата пета и точно там ме удариха.А каквото и да е друго съм сигурен че ще се оправи ,защото обичта я има въпреки всичко :) .Тези дни ме чака сериозен разговор и ще видим какво ще се случи :) Бях изключително искрен към вас и не ме е срам от нищо , нито пък се притеснявам !
Благодаря на всички за подкрепата !
за пореден път се убеждавам колко голям човек си всъщност!!
Веско, съвети не се наемам да ти давам, но просто се надявам нещата да ти се наредят...
Веско, аз също се надявам и вярвам,че ще ви се оправят нещата :). Не бива да се притесняваш. Закономерност си е преминаването през кризи в определени етапи на връзката, но докато се обичате и уважавате, нещата ще се оправят.
Иначе това, което мен ми прави впечатление, е моментът, в който жена ти е “проговорила”. Замисли се защо точно в този момент се е случило това. Не е ли възможно по някакъв начин тя да се е почувствала застрашена от възможностите, които се отварят пред теб, имайки вече спонсор. Аз съм убеден, че ти съзнателно не си й дал каквито и да било поводи за подобни мисли, но несъзнателното е това, което в тези случаи е по-съществено. Тоест ентусиазмът и пламът, с който си говорил, плановете, които си почнал да правиш - това е нещото, което може да ти е изиграло лоша шега. В един момент, според мен, жена ти е почнала да изпитва съмнения в устойчивостта на чувствата и в частност любовта ти към нея. Появило се е коварното въпросче “Дали?”.
Това, което тя реално иска от теб, е не да се откажеш от щангите, а да възвърнеш сигурността й. Да повярва, че семейството ти е преди и над всичко. И, за съжаление, единственият начин, който е намерила е ултимативният. Един вид това е тест, проверка на приоритетите ти, на готовността да се откажеш в името на семейството...
Говорете, само така ще успееш да я убедиш, че те ще са ти винаги на първо място.
Аз май повторих част от казаното по-горе, но нищо, да има :D
28.11.13
03:32
Веско ти си пример за подражание на целия форум и трябва да ти кажа, че една от причините, поне лично за мен и за която аз ти се възхищавам е че макар и сериозните цели, които гониш в щангите, семейството винаги си го поставял на първо място. Ако не се лъжа именно в интервюто си беше споменал, че не би лишил семейството си за сметка на спорта. С много твои изказвания си доказвал пред всички във форума, че нищо не е по-важно за теб от семейството, така и трябва да бъде, явно трябва да го докажеш и на още един човек, няма съмнение, че можеш и ще успееш да го направиш. Другото което мога да кажа е че ти гориш в огъня на спорта и без него няма да си същия, защото той е една от причините да си такъв, какъвто си. Искрено ти желая да постигнеш златната среда без да се стига до каквито и да било крайности. Не падай духом !!!
Успех!
28.11.13
06:18
Като един човек,който обича спорта.Реших и аз да се изкажа.Спорта за мен (предполагам и за още хора),помага да се справяме с ежедневието,да разпускаме.А и не смятам,че е нещо лошо да развиваш тялото и духа си,и да правиш това,което те прави щастлив.За Веско мога да кажа,че е един много земен човек! Готов е да помага на абсолютно всеки човек,който обича спорта.За мен това говори,че и за него е много важно.Не вярвам,че има човек,който го е помолил за услуга или съвет.И той да не му е помогнал! Много се надявам да се разберете с жена си.И на горе ,чета глупости “не било важно ,колко вдига”.А какво е важно?! Човека не ходи на залата,за да си почива.Ходи дава всичко от себе си ,и естествено чака резултат :) .Успех братле,дано се разберете с жена си! :)
Моите последни 5 стинки, другото ще ти го напиша на лично, че тук стана като изповедалня. Остава сега всички да се прегърнем и да ревнем.
Съпругата ти е много готин и точен човек, запознах се с нея на Джонито. Постоянно беше зад теб, след всеки опит се радваше повече от теб, вервай ми. Аз видях.
Сега обаче се чувства застрашена, че остават на второ място...ти си човека да и покажеш че не е така. Знам, че ще успееш. Ти си мъжко момче бе, корав тип, дето толкова малко са останали такива на фона на растящите охлюви путки майни, че си нямаш и идея.
Картинката е супер, малко сте си я разбъркали, но нещата са си там, наредете си ги.
Лесно ми е да говоря сега, но като имаме и ние отроче, може да има редакции, затова не трий постовете:)
p.s.
Това за тягата беше метафора брат.
I am out
Мнението беше редактирано от slavko на 28.11.13 10:24.
Прочитайки отгоре-отгоре ситуацията, ми стана интересно че по-радикалните мнения са дадени от хора на по 20 - 20 и няколко години без семейства. ;) На тази възраст е съвсем нормално егото да е голямо и приоритетно да бъде неговото постоянно подхранване с големи постижения и, както каза Слави - тиквени медали. С стечение на времето обаче егото би трябвало да отстъпи място на други аспекти от живота и нещата да се балансират. Ако това не се случва, означава че въпросния член на семейството все още е в незряла възраст. Всеки прави някакви компромиси с нещата, които са важни за него при ситуация със семейство и деца.
Принципни размишления, нищо лично. ;)
28.11.13
10:44
казано от Петър на 28.11.13, 01:41:
Иначе това, което мен ми прави впечатление, е моментът, в който жена ти е “проговорила”. Замисли се защо точно в този момент се е случило това. Не е ли възможно по някакъв начин тя да се е почувствала застрашена от възможностите, които се отварят пред теб, имайки вече спонсор. Аз съм убеден, че ти съзнателно не си й дал каквито и да било поводи за подобни мисли, но несъзнателното е това, което в тези случаи е по-съществено. Тоест ентусиазмът и пламът, с който си говорил, плановете, които си почнал да правиш - това е нещото, което може да ти е изиграло лоша шега. В един момент, според мен, жена ти е почнала да изпитва съмнения в устойчивостта на чувствата и в частност любовта ти към нея. Появило се е коварното въпросче “Дали?”.
Това, което тя реално иска от теб, е не да се откажеш от щангите, а да възвърнеш сигурността й. Да повярва, че семейството ти е преди и над всичко. И, за съжаление, единственият начин, който е намерила е ултимативният. Един вид това е тест, проверка на приоритетите ти, на готовността да се откажеш в името на семейството...
Говорете, само така ще успееш да я убедиш, че те ще са ти винаги на първо място.
Мислех да не пиша, защото в такава ситуация съвет не може да се даде, но Пешо е казал истината - има някакъв “субеткивен” фактор, който е наклонил везните в тази посока. Въпроса е, че жената не мисли като мъжа и често неща, на които ние не бихме обърнали внимание биха провокирали женска реакция, която на пръв поглед нито може да се обясни, нито пък има видима и логчески ясна връзка със събитието, което я е предизвикало.
Братле, опитай се като си говорите да разбереш защо е тази нейна реакция към състезания и тренировки. Ще видиш, че е нещо съвсем дребно, което ще превъзмогнете лесно(поне така се надявам).
Нещо малко встрани от темата. Какво стана с учението (дано не съм пропуснал нещо и вече да си завършил), беше казал, че ти остават няколко изпита. Не мислиш ли, че е време да се хванеш и да ги избуташ, знам че си човек който не се отказва лесно, а по този начин може да помогне нещо и за проблема ти, като женати види, че не си съсредоточен само върху спорта, а и си мисля, че е крайно време да завършиш и това начинание, а току виж ти помогне занапред в живота. Това е моя съвет защото колкото повече протакаш във времето толкова вероятността да се захванеш става по малка (според мен). Мисля си, че когато водите разговора с жена ти, най-важно е да разбереш на какво се дължи тази промяна, доколкото виждам досега постоянно те е подкрепяла и в момента ти не знаеш конкретната причина, а трябва да има такава, не може ето така да стане и да и щукне все едно го прави на инат, за всичко си има причина.
П.С. Джеймс е написал почти същото като мен докато съм писал моя пост.
Мнението беше редактирано от Станимир на 28.11.13 10:54.
30.11.13
11:11
С новата техника на клека вчера отнесох 215 ,страх ме е да скачам на големи тежести и затова ккарам през 5кг на макс ссъс всяка следваща трен , но определено 15кг оттгоре 6те ги клекна над тази тежест .За повече незнам,,но хич не е малко като се има впредвид че съм със 7кг по лек , без хранителен режим , без медикаменти и без супелементи ,ще станат вече 3 месеца.Тягата съм около 300кг...но лега ми е проблемен .Мисля да почна да правя по 3 8ци на 100кг + дъмбели и 3 серии за предно рамо с по-леко . поне да вкарвам кръв в мускула че в момента съм обездвижен и чуствам страшна слабост в рамене , а те ми бяха една от най ссилните мускулни групи .Скоро време ще кача едни клип който е правен горе долу преди 2 години в Белене с моя Бенефис в брейка :) Ако имате желание да видите де ...
За съжаление още не съм завършил , но и това ще стане . Извадил съм си всички документи за изпитите и тряя само да се наканя да ги почна :)
казано от Veselin Doichev на 30.11.13, 11:11:
.Скоро време ще кача едни клип който е правен горе долу преди 2 години в Белене с моя Бенефис в брейка :) Ако имате желание да видите де ...
Лузър бойс от Белене, а...големи пичове са:)
01.12.13
18:30
По-добре сам отколкото зле придружен!
Братле да...големи пичове са и те и блек сторм крю!