Помощ, Програма за разтягане + една за отскок. Растеж.

Ако може, искам някой да ми предложи програма за разтягане и за отскок.Четох на всякъде, че се расте на височина и за това искам да опитам.Ако има и хранения преди или след разтягането, през колко време да го правя и т.н.Също това имам лост, който си монтирах чух, че и това помага за растежа. А и още нещо да попитам расте ли се от Нескуик ? Казват, че се расте пък, ако има някой, който разбира нека сподели.

29.11.13
22:39

Ако искаш да пораснеш на височина ,запиши се на волейбол или баскетбол . Не ти трябват никви разтягания и тем подобни глупости  !

29.11.13
23:44

Прави набирания с подхват и надхват с тежест,тя ще те дърпа на долу,а ти ще я дърпаш нагоре и ще растеж.

Как така с тежест ?

Виж сега колкото ти е заложено (генетично) да растеж толкова ще е, каквото и да тренираш няма да пораснеш повече, както и каквото и да ядеш, тези простотии за нескуика пък изобщо не ги слушай, в него има повече вредни неща отколкото полезни. Все пак имай предвид, че спорта може да развие много други качества, така че не се отказвай от него.

Аз попитах само, ако някой знае програма защото ми казаха, че това помага за растежа растягане и отскок, но виждам, че явно никой няма да помогне.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1