29.11.13
19:58
Ако може, искам някой да ми предложи програма за разтягане и за отскок.Четох на всякъде, че се расте на височина и за това искам да опитам.Ако има и хранения преди или след разтягането, през колко време да го правя и т.н.Също това имам лост, който си монтирах чух, че и това помага за растежа. А и още нещо да попитам расте ли се от Нескуик ? Казват, че се расте пък, ако има някой, който разбира нека сподели.
29.11.13
22:39
Ако искаш да пораснеш на височина ,запиши се на волейбол или баскетбол . Не ти трябват никви разтягания и тем подобни глупости !
29.11.13
23:44
Прави набирания с подхват и надхват с тежест,тя ще те дърпа на долу,а ти ще я дърпаш нагоре и ще растеж.
30.11.13
00:10
Как така с тежест ?
01.12.13
00:19
Виж сега колкото ти е заложено (генетично) да растеж толкова ще е, каквото и да тренираш няма да пораснеш повече, както и каквото и да ядеш, тези простотии за нескуика пък изобщо не ги слушай, в него има повече вредни неща отколкото полезни. Все пак имай предвид, че спорта може да развие много други качества, така че не се отказвай от него.
01.12.13
19:10
Аз попитах само, ако някой знае програма защото ми казаха, че това помага за растежа растягане и отскок, но виждам, че явно никой няма да помогне.