Желая мнение и съвети относно тялото си

Прескочи до:

17.12.13
22:42

Щото втори път споменава за кученцетата котките и незнам си кво :)
Бтв като прочетох,че ползваш фитили на всяко упражнение...

ЯЯ

18.12.13
01:17

Не за всяко упражнение, а само когато дърпам. Ти ако искаш ги използвай за всяко. За всяко упражнение ти препоръчвам мангазит, магнезий или талк, зависи под какво име го знаеш.

18.12.13
10:11

казано от Ясен Янков на 18.12.13, 01:17:

Не за всяко упражнение, а само когато дърпам. Ти ако искаш ги използвай за всяко. За всяко упражнение ти препоръчвам мангазит, магнезий или талк, зависи под какво име го знаеш.

Ясене, такова фитнес величие като теб би трябвало да знае, че двете не са едно и също нещо и се ползват за различни цели.

18.12.13
10:43

Предлагам някой админ да поразгледа коментарите, които пуска този достолепен джентълмен..

Поне 2-3-ма човека от екипа следят с “интерес” мненията на господин Янков... ;)

18.12.13
11:22

може ли да направим интервю с господин Явор Янков?

18.12.13
11:39

казано от Ясен Янков на 17.12.13, 20:15:

До Vic: ...

Ясене,

И аз не знам защо се връзвам да отговарям, но все пак...

По твой съвет се върнах да изчета цялата тема отново. Мнението ми - категорично ти си този, който започва  се държи предизвикателно и обижда, след  като коментара ти за трибулуса и за ефекта му върху жените бе възприет с недоверие и насмешка (съвсем разбираемо, впрочем). Нима очакваш да те възприемат сериозно и с уважение, след като се държиш с хората по този начин?

Моите “анонимни” приятелчета, всъщност са част от това трениращо общество. Някой са доста напред с материала, други са начинаещи. И както ти казах преди, повечето далеч не са анонимни. Нов си тук, не познаваш хората, не познаваш знанията и възможностите им, а раздаваш правосъдие кой бил злобен, завистлив, тъп, лилипут, без успех в живота. Ако искаш да споделиш знания и опит, да научиш нещо ново - направи го! Но го направи спокойно, без лозунги и обиди, с подходяща обосновка и доказателства.

А клипчетата освен да документираш постиженията си, служат за коментиране на техника и т.н. И не се обиждай, но описваш меко казано нереални постижения (разтваряне с два дъмбела по 65 кг, сгъване с дъмбели по 45 кг?!?). Като искаш да ти повярваме - пусни клипче и готово.

Поздрави!

П.П. Колкото до познанствата с “легенди на културизма” - може и да ти е странно, но сериозните тренировки и постижения далеч не се изчерпват с културизма.

18.12.13
12:01

Някой замислял ли се е защо г-н Янков толкова много държи да ни види по бански?

казано от Петър на 18.12.13, 12:01:

Това може да е прочутата Баба Гуууууусиии :D

18.12.13
21:57

казано от Петър на 18.12.13, 12:01:

защото ..

n-n-n-no h-homo,нале :D

18.12.13
22:21

снимка

18.12.13
23:21

казано от Ясен Янков на 17.12.13, 20:15:

...нещо за великия културист и мой приятел Стоян Качов. ...Винаги излизаше абсолютен първенец.. Чист! Без химия!
http://bg.wikipedia.org/wiki/Стоян_Качов

Явно е бил в майтапчийско настроение, ако ти го е казал.

18.12.13
23:27

казано от CarnalK на 18.12.13, 22:21:

снимка

човека може да подлежи на иронична атака , но не можеш да отречеш че е дооста чист. мен ми мяза на 7-8% телесни макс ,а и за възрастта не е зле...

18.12.13
23:28

Бе физиката му никой не я е критикувал. Единствено държанието му.

23.12.13
23:11

Аз пък да го зачекна за пропорциите на хамалите... Какво против тях има г-н Янков? Те не са ли хора? Или не са достатъчно силни,че да го засрамят сериозно?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1