Коментари по темата "Колко вдигате".

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

27.09.06
00:08

аха как ми пълниш душата ! да направо да си сложи и две двайски на скрипеца че нема да му стигне тежестта . ми 75 килограмов 90 скрипец туй е необуздан чийтинг или просто някой не знае колко кила дига . 90 скрипец пред гърди значи еквивалент набирания със 15кг тежест ! тоя ако може да направи едно набиране така няма да прави скрипец ама изобщо !
нали ги гледам 14-15 годишните в залата кво могат . днеска един беще сложил 200 кг на хакен клека да прави прасец ! и после ще пише по форумите ,че прави с 200 за прасец . а дори не можа да ги мръдне . после сложи 120 и няма да ти обяснявам ква комедия .
виж кво работата ми е ясна ти си правил с 300 на лежанката с 400 на клек и с 1-2 тона на тяга знам ги тия неща няма кво да спорим .всеки от нас е бил на 14 години , всеки е виждал 14 годишни .

Офффф както казах няма да споря моите приятели с които тренираХ са ме виждали какви килограми вдигам аз даже мислех че са малко а тука даже не ми вярват.Нали ви казах ако искаите вярваите истината е само една!Между другото докато съм тренирал крака не съм правил поради различни причини(само 1вите 3-4 месеца правих крака).Аз даже видях тука една тема за силов трибой за юноши мислех да разпитам какво представлява ама то няма смисал аз си тренирам за здраве и красиво тяло при това чисто  и честно казано КГ на уредите не ме интересуват ...

27.09.06
02:54

[quote author=“Dan Kolov”]

аха как ми пълниш душата ! да направо да си сложи и две двайски на скрипеца че нема да му стигне тежестта . ми 75 килограмов 90 скрипец туй е необуздан чийтинг или просто някой не знае колко кила дига . 90 скрипец пред гърди значи еквивалент набирания със 15кг тежест ! тоя ако може да направи едно набиране така няма да прави скрипец ама изобщо !
нали ги гледам 14-15 годишните в залата кво могат . днеска един беще сложил 200 кг на хакен клека да прави прасец ! и после ще пише по форумите ,че прави с 200 за прасец . а дори не можа да ги мръдне . после сложи 120 и няма да ти обяснявам ква комедия .
виж кво работата ми е ясна ти си правил с 300 на лежанката с 400 на клек и с 1-2 тона на тяга знам ги тия неща няма кво да спорим .всеки от нас е бил на 14 години , всеки е виждал 14 годишни .

Офффф както казах няма да споря моите приятели с които тренираХ са ме виждали какви килограми вдигам аз даже мислех че са малко а тука даже не ми вярват.Нали ви казах ако искаите вярваите истината е само една!Между другото докато съм тренирал крака не съм правил поради различни причини(само 1вите 3-4 месеца правих крака).Аз даже видях тука една тема за силов трибой за юноши мислех да разпитам какво представлява ама то няма смисал аз си тренирам за здраве и красиво тяло при това чисто  и честно казано КГ на уредите не ме интересуват ...

пич зададох ти конкретн въпрос . колко кг си праил на клек лег и тяга ми кажи другото не ме интересува . колко серии и повторения . за силов трибой няма кво да говорим изобщо  :lol:

27.09.06
13:14

[quote author=“Djindjer”][quote author=“DarkWolf”]Е ти ма разби моита тяга е 8х 130 кг а ти правиш със 70!Тва ми хареса!

При мен 70 кг е 1RM на тяга, а ти правиш  8х 130 кг, което ще рече, че 1RM ще ти е около 160-165 кг. Разликата не е никак малка. Какво те учудва?

Еми аз имам контузия на краста и правя тяга наново от 2 месеца!МОга да драпна 160 или 170 въпроса е че аз не съм силач и карам бавно ест последните ми серии винаги гледам да са макса на възможностите ми,но безопасния макс!Просто още като правя тяга кръста ме наболява!Инач 70 за жена е иделано,на колко години си бтв?

29.09.06
12:01

[quote author=“DarkWolf”].....

Не е тук мястото да коментираме тягата  :)
Явно грешно съм разбрала коментара ти - Поздрави и ... умната (с тежестите)  :wink:

[quote author=”Миро”]Но момиче ли е въщност Габриела?Или е  момче?

Ако е момиче то определено гледа на себе си като на момче - [quote author=“GabR1eLa”]Гръдна Обиколка: не съм мерил

, а и бая здравичка трябва да е - 93-килограмова девойка :shock:  - що пък не :P

29.09.06
15:04

Момче е ;)
Писал съм в мъжки род, ако не забелязвате..

IceMan

05.10.06
02:46

Kulturistche незная кога си го сънувал този сън ...но искаме да видим твои снимки !!!

ArnoldPl

05.10.06
20:34

Значи аз сьм на 17.
Тежа 82 кг
Висок сьм 1.89
Тренирам почти 3 години,
В разлини пероди от този стаж сьм стигал до следните постижения:
Клек:120кг(почти никога не го правя)
Тяга 175кг
Лег 150 кг-2 повторения но не до долу а 6-7 см преди гьрдите(не мога да пускам до долу,така сьм устроен явно)
Обиколката на рьката ми е 43см,на бедрото 58,грьдна 119.

06.10.06
12:10

[quote author=“ArnoldPl”]Значи аз сьм на 17.
Тежа 82 кг
Висок сьм 1.89
Тренирам почти 3 години,
Тяга 175кг
Лег 150 кг-2 повторения но не до долу а 6-7 см преди гьрдите(не мога да пускам до долу,така сьм устроен явно)

Взимаш ли нещо по-”химикализирано :D ” ?

ArnoldPl

07.10.06
01:32

[quote author=“djpetko”][quote author=“ArnoldPl”]Значи аз сьм на 17.
Тежа 82 кг
Висок сьм 1.89
Тренирам почти 3 години,
Тяга 175кг

Взимаш ли нещо по-”химикализирано :D ” ?

ами...бог ми е свидетел че повече от креатин не сьм опитвал..има мнооого хора които са ме виждали да правя тези постижения...напьлно чисто...баща ми е бил тежкоатлет..сега има сериозни проблеми след употребата на анаболи...само заради него никога не бих зел такова нещо :(
и ми е много гадно когато някои умаловажи труда ми като ми каже,че взимам химия..
но баща ми е бил истнски спортист..бих споменал следните му постижения:
клек:270кг
тяга:300кг
лег:175
за които не вярва:завьршил е спортната гимназия в град Плевен през 1978г.,казва се Сергеи Кимонов Симеонов..нз дали е документирано някьде...
може пьк и някои тук да го познава..
btw замисли се дали пьк не сьм зел някои негов ген,а? :idea:

07.10.06
10:32

еи на 15г сьм тежа 60кг 34-рака 57-бедро  37-прасец 70-талия  107-грьдна обиколка  на лежанката дигам 78кг клек 100кг мьртва тяга-140кг антропометричните данни са в студено састояние  :D :o

08.10.06
02:23

[quote author=“iliushata”]еи на 15г сьм тежа 60кг 34-рака 57-бедро  37-прасец 70-талия  107-грьдна обиколка  на лежанката дигам 78кг клек 100кг мьртва тяга-140кг антропометричните данни са в студено састояние  :D :o

Искам да видя снимка защото съм почти 100 % сигурен че лъжеш.Моите данни са почти същите макар че вече не тренирам а съм 70 кг !А пък ако това са ти данните в напомпено полужение съм съгласен.

08.10.06
02:32

[quote author=“Lucifer_”]това са ми нови резили от тая седмица
————————————————————————————-
Лег:120х2
Прав Лост за Бицепс:тука нз кво да напиша според мен само клек, тяга и лег има смисъл от мах
Тяга:150х2-3 (не правя на мах)
Клек:150х4-5 (пак не правя мах шот лесно се контузвам за сега Smile )
Вертикален Скрипец зад Врат с Широк Хват:неам си изнавпредстава
Набирания:10тина
Набирания с Тежест:нем
—————————————————————————————
Лично тегло:85 (някъде там)
Ръст:181
Процент мазнини:нз
Ръка(студена):41
Гръдна Обиколка:110
Талия:78
Бедро:65
Прасец:45
години:16
стаж: 1г. 2м.
—————————————————————————————

Не се излагаи човек.За данните съм съгласен ама за тия постижения за 1г. 2м. неможе или ги правиш със невероятен чийтинг или не си използваш мускулите които трябва да работят. Покажи снимки. Между другото вземаш ли пиеш ли нещо ?

08.10.06
11:38

еи Колов от ти данни ме делят само по 1-2 милиметра преди малко се премерих и сьм 62кг на гладно
такаче ако не вярваш твои проблем :o

08.10.06
11:39

еи Колов от ти данни ме делят само по 1-2 милиметра преди малко се премерих и сьм 62кг на гладно
такаче ако не вярваш твои проблем :o

IceMan

08.10.06
12:17

той сигурно дига едва 50 :) 120 кила хахахахахахаха хахахаха скъсах се от смях алелеле

23.10.06
15:13

[quote author=“weenie”]лег - 70кг
клек - 85кг
тяга - след няколко дена

14години 165см 65кг

Yes !!!  :lol:

donscot

23.10.06
16:13

та да го пием и ние за да сме “strongish man”като тебе

24.10.06
21:06

rado89 ти да не будалкаш нещо бре  :shock: на 16 ебаси животното се изкара,ако имаш снимки постни!!

28.10.06
01:33

Без снимка няма как да ти повярва някой.

28.10.06
11:34

[quote author=“djpetko”][quote author=“weenie”]лег - 70кг
клек - 85кг
тяга - след няколко дена

14години 165см 65кг

Ок пич искаме снимки и клипчето,което обеща  :lol:

28.10.06
13:40

rado89 браво мн добри постижения за 10 месеца!!!! колко време ти е бил цикала.....да не е и той 10 месечен :wink:  :wink:

28.10.06
22:55

[quote author=“djpetko”][quote author=“djpetko”][quote author=“weenie”]лег - 70кг
клек - 85кг
тяга - след няколко дена

14години 165см 65кг

Не им се връзвай Петко повечето постове тук (напоследък) са груби селски изцепки не бива да им обръщаме внимание.
Аз тренирам от 11 годишен на 14 години 50 кг щанга беше доста тежка за мен а 70 да не говорим

29.10.06
20:20

[quote author=“ASTOR”][quote author=“djpetko”][quote author=“djpetko”][quote author=“weenie”]лег - 70кг
клек - 85кг
тяга - след няколко дена

14години 165см 65кг

Не им се връзвай Петко повечето постове тук (напоследък) са груби селски изцепки не бива да им обръщаме внимание.
Аз тренирам от 11 годишен на 14 години 50 кг щанга беше доста тежка за мен а 70 да не говорим

Ами честно казано аз на 14 години дигах 50 кг,но тежко 5-6 пъти максимум и то бая чийтинг и аз тренирам от около 10-11 годишен(не знам дали съм сгрешил,че съм почнал от адски малък),но имах привилегията да ме учи Григории Бобков[ако си го чувал]) и малко ме дразнят такива “силови атлети”,които си мислят,че като изцепят “аз дигам 1000 кг от лег и съм на 6” примерно стават нещо повече...

29.10.06
21:49

[quote author=“ASTOR”]

Наистина...всеки си измисля. Не знам по-добре ли се чувстват след като излъжат колко са силни с един пост.

29.10.06
22:15

в крайна сметка 10 кила в повече са нищо ако нямаш външен вид  :D се пак фитнеса е за красота а силовия трибой е друго

30.10.06
08:07

[quote author=“Lucifer_”]в крайна сметка 10 кила в повече са нищо ако нямаш външен вид  :D се пак фитнеса е за красота а силовия трибой е друго

Точно.

02.11.06
20:13

на 18 години съм .. 60 кг тежа ,178 см.Занимавам се с фитнес от 4 години ,но тези 4 години не са постоянни.

Лег - 1x 80кг
бицепс: OZ лост - 6х 45 кг.. максимално не правя
френско: 4х40 кг

Мъртва тяга не правя ,имам си проблем с кръста.Това са ми най-силните групи

03.11.06
13:28

Мен ме шашна малко т’ва

Екстазиус:

Лично тегло: 87кг.
Ръст: 180см. някъде..
Процент мазнини: незнам , но са малко
Ръка(студена): 41см.
Гръдна Обиколка: 140см.

Може би е техн. грешка /104~140/, но ако не е ...интересно ми е да видя снимка на този колега.

qk_bik

03.11.06
18:48

и не само на теб,при 140 см. гръдна на тия 180 см.трябва да си минимум 100 кг. или просто да си без кости,защото е невъзможно на тия килограми.а може и да се мери със зимното яке и два пуловера отдолу :)

ExtazistiS

03.11.06
21:21

[quote author=“NRG52”]Мен ме шашна малко т’ва

Екстазиус:

Лично тегло: 87кг.
Ръст: 180см. някъде..
Процент мазнини: незнам , но са малко
Ръка(студена): 41см.
Гръдна Обиколка: 140см.

Може би е техн. грешка /104~140/, но ако не е ...интересно ми е да видя снимка на този колега.

техн.грешка  :lol:  Извинете ще оправя мнението си в другата тема  :lol:
пак сори  :lol:

04.11.06
23:17

[quote author=“filatov”]Културистче, Свен Карлсен, един от най-големите силови атлети на 14 е бутал 100кг оъ лег единица. Ти буташ 120. Имаш потенциал да биеш световния от лег след нямоя и друга година :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Майкоооо! Ей тва, че дигаме щанги не значи, че сме прости  :wink: Момчето може да е некъв наследник на Карлсен ! Пич я си кажи 6-те имена!

04.11.06
23:44

[quote author=“kazz”][quote author=“DjoNi”][quote author=“morphey”][quote author=“trii”]Само не рабрах защо е невъзможно на 14 години да дигне 120кг :?: Аз бях свидетел преди 2 години как един приятел вдига 4 пъти 160кг на лежанка а той е 88 набур тва означава че тогава беше на 15год. вярно че аз по голям маняк на тема фитнес от него не познавам и не съм виждал ма тва да ми казват че е невъзможно...

Момчета стига с тия глупости че почнах да се дразня.Как така на 14-15 години ще се вдигат такива килограми тия момчета на 20-25 години трябва да ставят световни шампиони по лег.
Trii твоя познат сега като е на 17-18 Набор 88 колко вдига защото 160 4 пъти за 15 годищен са добре я ми кажи мерките му преди и сега
Аз имам само един познат който наистина буди респек и съм го виждал,а е набор 90 да вдига мин година (на 16) 120 кг 1 път но той има ген и е 93кг с 43ръка!
Кжи ми  колко ръка  и колко кг трябва за да вдигнеш 160 4 пъти ? Или той има добра техника :wink: ?Предлагам да спрат изказванията за познати и да се казват само лични постижения :!:

не мога да разбера защо не можете да го повярвате като е възможно :roll: и аз познавам едно момче на 14 вдигаше 120 нз колко пъти , напълно възможно е , тове че не е нормално е друг въпрос :wink:

morphey хвани си свери часовника защото ти ме дразниш.Защо да не стане световен шампион по лег ти ли ше го спреш :?: Ако това е истина се радвам много за това момче и се надявам да продължава в същия дух.А morphey твоя човек дето е 93 кила на 16 години и бута 120 кила не представлява нищо защото в мойта зала има един 67,5 и прави 130 набор 89.Можеш сам да сметнеш каква е разликата от 93 до 67,5

Аве кви да тия глупост ве ? Аре да престанеме с неща от сорта “един от моя клас”,”в мойта зала има един”,”един приятел” и не знам още какви такива детински истории. Като са толко яки тия типове що не ходят по състезания , тва-онова? Защо не пишат във форума сами да се похвалят , а вие сте им като PR агенти?Отделно, че вече ще се откажа от тоя спорт като гледам, некви дето още брада нямат ,да дигат колкото мнозина големи хора, дори спортисти със стаж зад себе си не могад да вдигнат! Аре всеки да се хвали себе си, а не някой познат! Като е на 14 и дига 200 от лежанка - да дойде да каже, да може да го разпитам , взима ли добавки, някаква техника ли използва.какви опражнения използва , че да стана и аз такъв, а не Вуте да ми казва колко дига бай Григор от неговата зала!

05.11.06
12:08

браво бе TREVATA бива си те 114 гръден кош на 68 кила при 173 см височина :) тва звучи простоооо wow

05.11.06
12:45

[quote author=“Lucifer_”]браво бе TREVATA бива си те 114 гръден кош на 68 кила при 173 см височина :) тва звучи простоооо wow

Бате просто гена ми е такув ... Гръдния кош ми е голем ... Имам доста мазно а смисам 114 ми е като си стегна гърба и гърдите ...

05.11.06
12:57

Абе..на 70 кила..бая широк трябва да си..

Нещо не си мерил, като хората, най-вероятно. :)

05.11.06
13:02

[quote author=“NRG52”]Абе..на 70 кила..бая широк трябва да си..

Нещо не си мерил, като хората, най-вероятно. :)

Не толко сам си ... Просто гръдния кош ми е доста широк и изглежам малко като квадрат ... За това и гърдите ми седят малки ... Семейна черта  :wink:

05.11.06
15:38

ето защо и мойте така седят  :D :D :D

05.11.06
15:45

[quote author=“Lucifer_”]ето защо и мойте така седят  :D :D :D

Да ако си с широк гръден кош така седят малки ... А като ги стегнеш изглеждат добре  :wink:

06.11.06
12:54

[quote author=“TREVATA”][quote author=“Lucifer_”]браво бе TREVATA бива си те 114 гръден кош на 68 кила при 173 см височина :) тва звучи простоооо wow

Бате просто гена ми е такув ... Гръдния кош ми е голем ... Имам доста мазно а смисам 114 ми е като си стегна гърба и гърдите ...

че що да не му е 114 ? с поет въздух и стегнат гръб и гърди .
аз отпуснат имам 112-3 гръдна без въздух , но тежа къде 80 кила . на същия ръст . не съм мерил с поет въздух и стегнат - просто не се мери така гръдна до колкото съм чел по книги . инак мое да стане малко повече . идеята е ,че на пича нищо не му пречи да има 114 на 70 кила стегнат и с въздух ! преди 7-8 години като тренирах и аз бях горе долу с такива статистики като него .

08.11.06
20:46

[quote author=“ArnoldPl”]Значи аз сьм на 17.
Тежа 82 кг
Висок сьм 1.89
Тренирам почти 3 години,
Тяга 175кг

Бачка ти си ми идол!Най-накрая някой дето си тренира здраво и си бере плодовете на труда , а не тия 14 годишни гъзове дето дигат 200кила 100 пъти с една ръка.
[quote author=“Legia”]
на 18 години съм .. 60 кг тежа ,178 см.Занимавам се с фитнес от 4 години ,но тези 4 години не са постоянни.

Лег - 1x 80кг
бицепс: OZ лост - 6х 45 кг.. максимално не правя
френско: 4х40 кг

Мъртва тяга не правя ,имам си проблем с кръста.Това са ми най-силните групи

Нещата взеха да придобиват нормален вид.
Ей момци разберете ме! Не се дразня , че някой дига повече или по малко, дразня се като видя ,че някой се прави на рибар в сайт за кулуризъм! Джей Кътлър на 16 е дигал 154 килграма от лег! Тука некав ми дига на 14 ми дига 120?!?!!?!?

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1