20.11.05
17:07
Здравеите значи се интерисувам за коремните мускули как мога да ги направя големи ? Чудя се дали както при другите мускулни групи правя за маса по 3 серий с 8-10 повторения дали ще е така и при коремните мускули макар че за тях съм чел че са доста трудни за оформяте , защото докато ги направиш , а пък после докато се появат.....примерно ако правя 3-4 серий с по 15-20 повторения с тежест дали ще е правилно?? Нека някой дето си е направил якия фаянс да даде едно рамо ! Мерси предварително!
20.11.05
19:06
Еми да прави си да кажем 3 серии повдигане на краката от вис , 3 серии римско столче , 3 серии гладиатор и ако имаш сила вземаш някаква символична пейка,качжаш си краката слагаш нещо меко да не ти раби на грабнака,Прави от всичко по 15 повторения.Но не забравяи,че за да напраш плочки ти тяраат и подходящи суплименти и добар хранителен режим.Успех и скорощни резултати. :D
Стига с тия упражнения бе само глупости пишете като не знаете не пишете щуротии
Първо за да се видят “големи плочки” трябва да няма излишни мазнини по корема (диета,кардио)
Второ трябва да ги има “големи плочки” (чак сега упражнения)
но най важното е да няма мазнини за да може да се види нещо и най големите плочки да имаш ако си мазен нищо няма да се види
Сега трябва да ви е ясно
xaxaxa ASTOR кърти мифки, кофтито е че много хора дават съвет...което понякога е страшно грешно, мислете малко, логиката идва бързо....за корема е най-трудната област на тялото според вас...не защото мускулите там трябва да са много яки...определено заради мазнините, които най-често се виждат при коремната област, при бедрата(отзад) и по задните част.... :wink:
Дори и да не правиш упр. с тежест,всички тежки многоставни упражнения като тяга ,клекове му придават маса на “теракота” както се изрази.Специално за тренировките с тежест за корема е доста тънка работата,защото макар и трудно те единствени могат да го претренират,а и трвмите в кръста стават доста рисковани
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Стига с тия упражнения бе само глупости пишете като не знаете не пишете щуротии
Първо за да се видят “големи плочки” трябва да няма излишни мазнини по корема (диета,кардио)
но най важното е да няма мазнини за да може да се види нещо и най големите плочки да имаш ако си мазен нищо няма да се види
Сега трябва да ви е ясно
Ми той не пита как да се покажат плочките, а как да ги направи големи... :wink: Сигурно му е ясно, че размерите им са въпрос на генетика. А иначе пресите с допълнителна тежест дават добри резултати. Прегръщаш един диск стежест, която ти позволява да направиш 10-12 повторения. Прави ги така, че да не почиваш в крайно горно и долно положение. Аз ги правя в супер сурии с вдигане от вис, усещането после е все едно, че са запалили огън на корема ми..А колкото до това да станат видими и да излязат, без диета и кардио, забрави.
[quote author=“Neo”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Стига с тия упражнения бе само глупости пишете като не знаете не пишете щуротии
Сега трябва да ви е ясно
Ми той не пита как да се покажат плочките, а как да ги направи големи... :wink: Сигурно му е ясно, че размерите им са въпрос на генетика. А иначе пресите с допълнителна тежест дават добри резултати. Прегръщаш един диск стежест, която ти позволява да направиш 10-12 повторения. Прави ги така, че да не почиваш в крайно горно и долно положение. Аз ги правя в супер сурии с вдигане от вис, усещането после е все едно, че са запалили огън на корема ми..А колкото до това да станат видими и да излязат, без диета и кардио, забрави.
Мерси много точно тази информация ми трябваше....
21.11.05
19:32
Азнямам голям проблем с плочките ... до ся за тях сам правил само коремни преси и вдигане на краката (Не от вис а от легнало положение)и си ми се виждат ... единственото което ме дразни е че неса мн симетрични .. :wink:
за това можеш да обвиняваш само гена си :wink:
26.11.05
13:39
и моя теракот е крив много и ми е комплекс ама маи няма как да си го оправя нали :cry:
26.11.05
14:02
Аз корема го тренирах преди по 1 2 пъти на седмица и пак се виждаха доста добре плочките, въпреки, че съм с 13 14% мазнини :wink:
[quote author=“mr.olimpia`”]и моя теракот е крив много и ми е комплекс ама маи няма как да си го оправя нали :cry:
Е и моя е крив! :roll: Ма даже ми викат ,че са по ефектни и не мен ми харесват. Според мен даже кривите са по-красиви и по ма кефят . Ако според вас красотата е симетрия се лажете. :wink: (лично мнение )
[quote author=“dock-”][quote author=“mr.olimpia`”]и моя теракот е крив много и ми е комплекс ама маи няма как да си го оправя нали :cry:
Е и моя е крив! :roll: Ма даже ми викат ,че са по ефектни и не мен ми харесват. Според мен даже кривите са по-красиви и по ма кефят . Ако според вас красотата е симетрия се лажете. :wink: (лично мнение )
Извън темата, ама бедра 60 на 65 или ръце 40 на 44- КРАСИВО ЛИ Е :?:
За мен лично- НЕ.
[quote author=“Apoloncho”]Извън темата, ама бедра 60 на 65 или ръце 40 на 44- КРАСИВО ЛИ Е :?:
За мен лично- НЕ.
Това за много ли го смяташ или за малко! Аз съм с бедра 65 и ръце по 44 см, смятям че съм що годе симетричен, но все още малък! Това е форум за бодибилдинг, тук от това нагоре общо взето се смята за красиво! Лично мнение!
БТВ: за мене от крака 75+ и ръце 48-50+ започва да става красиво (тук включвам и гърба, ако може около 130-140+:D
Извинявам се моя грешка от недочитане, да не правя спам, за долното мнение на Аполончо говоря! Сори