Моля за сьвет

17.12.05
10:18

така хора  искам да ви попитам за сьвет .  почвам работа  в техно маркет и предвид ,че ще имам постоянен доход реших да започна да ходя на фитнес  програмка си избрах за начинаещи  диета прочетох НВД  , калориите  само имам проблем с изчисленито тьй като ми се получи 5000 ( явно  грешка )  . 1 вата ми молба  е  някой ако има 5 мин свободно време да ми ги сметне точно :
години 19
рьст    1.77
килограми  95 :shock:  искам да си стегна малко тялото тоест да сваля  килограми

другото запитване  е  : тьй като свьршвам  в 7:30 зна4и че кьм 8:00 сьм вьв  фитнеса преди фитнеса взимам 1 кафе  2 таблетки  л-карнитин
а след фитнеса само да попитам какво горе доло тряя да вечерям тьй като  ще  е кьм 9:00 може 9:30 тьй като след тренировка  трябва да взема  нещо  ,което  да ми вьзтанови  мускулните влакна  , но пьк е твьрде кьсно за по сериозно хапване  , та това ми е проблема  моля  да драснете по  2 реда с  мнемието си .

17.12.05
12:46

Тука може никой да не ти отговори защото мястото на тази тема не тука, а в друг раздел.

17.12.05
13:04

Темата май наистина е за хранителни режими, но все пак - не е никак късно за сериозно ядене в 9 - 10 вечерта. Все пак си бил на тренировка преди това. Даже бих ти препоръчал две хранения, в рамките на 2 часа след тренировка (не си писал кога си лягаш). След тренировка бързи въглехидрати с белтъчини, а преди лягане нещо високобелтъчно, без въглехидрати. След тренировка е времето да приемеш голяма част от дневната си доза въглехидрати (щом си на НВД). Другото подходящо време е на закуска или в първата половина от деня.
А калориите си ги сметни отново - формулата е елементарна, и щом не ти излиза, значи смяташ грешно. Няма и на математика да се учим сега ;) Аз на 85 кг поддържам тегло с 2500 - 2800 калории, за теб 3000 ще са нормални, предполагам. За сваляне пробвай с 2500 ккал като начало (при условие, че си на НВД).

17.12.05
20:07

Петко мерси много  . Лягам си кьм 11 някй пьт и по кьсно  обикновенно лягам рано за да се наспя добре  , иначе после цял ден ми е яко suxx :D .  отново  мерси за сьветите .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1