Не мога да правя лицеви опори.

27.12.05
14:26

Здравейте.На 14 години съм и не мога да правя повече от 10 лицеви опори.На какво се дължи този проблем.Искам да заякна и имам постоянството и упоритоста да го постигна.Всеки ден правя лицеви опори,но не успявам да направя повече от 10.Моля ви кажете ми на какво се дължи това и как мога да се оправя.

27.12.05
14:28

ооо спокойно пич  :lol:  аз правех по 10-12 миналата година сега правя 56 така че си прави и ше стане

27.12.05
14:37

Ебахму майката.Чак до другата готина ли трябва да чакам.Трябва да има нещо.

Внимавай с езика , подбирай си думите
DJGorgio-Astor

27.12.05
14:37

Спокойно - това не е проблем. Прави ги през ден...3 серии по максимум повторения, примерно. Трябва и да почиваш също. ;)

27.12.05
14:56

[quote author=”Палпатин”]Спокойно - това не е проблем. Прави ги през ден...3 серии по максимум повторения, примерно. Трябва и да почиваш също. ;)

ОК.Благодаряя.Ще пробвам.А я кажете некви други упражнения в домашни условия,щото не ми се ходи на фитнес.Нисък съм и съм чувал че децата не трябва да ходад на фитнес защото им спира растежа.Ако сега спра да раста ше си ебе майката.Висок съм около 160см.Благодаря предварително.

27.12.05
15:02

[quote author=“MARTO_CSKA”]ОК.Благодаряя.Ще пробвам.А я кажете некви други упражнения в домашни условия,щото не ми се ходи на фитнес.Нисък съм и съм чувал че децата не трябва да ходад на фитнес защото им спира растежа.Ако сега спра да раста ше си ебе майката.Висок съм около 160см.Благодаря предварително.

Принципно няма да имаш проблем с растежа. Ходи си на фитнес, тренирай си лекичко, учи се да правиш упражненията правилно(с правилна техника). Храни се повечко, чети в сайта информация и се образовай. ;)

shadow_

27.12.05
15:21

Споко пич.Аз в началото трудно правех 4-5.Пак ся прая 55 някаде.Тай че си ги прави през ден 3-4 серий по колкото можеш повторения и постепенно ще видиш че ще имаш сила за още повторения.btw колко тежиш?

27.12.05
15:35

50kg.Тази година съм пораснал с поне 10см и съм качил около 8-10кг.Много бързо пораснах.А ще можете ли да ми кажете някакви упражнения в домашни условия за натрупване на мускулна маса на гърдите.Сега правя лицеви опори с широко разтворени ръце и още едно упражнение от сайта ама не се сещам как се казваше мисля че се казваше “ФЛАЙС”.Натрупах мускулна маса но само от външната страна на гърдите(Откъм мишниците,там е и най-голямото натоварване при лицевите опори с широко разтворени ръце).Искам и от вътрешната страна да натрупам мускулна маса.Кажете и някакви хранителни добавкикоито да ми дават повече сила и издръжливост,но да не са много скъпи окло 10 кинта.Благодаря много.

27.12.05
15:39

[quote author=“MARTO_CSKA”]50kg.Тази година съм пораснал с поне 10см и съм качил около 8-10кг.Много бързо пораснах.А ще можете ли да ми кажете някакви упражнения в домашни условия за натрупване на мускулна маса на гърдите.Сега правя лицеви опори с широко разтворени ръце и още едно упражнение от сайта ама не се сещам как се казваше мисля че се казваше “ФЛАЙС”.Натрупах мускулна маса но само от външната страна на гърдите(Откъм мишниците,там е и най-голямото натоварване при лицевите опори с широко разтворени ръце).Искам и от вътрешната страна да натрупам мускулна маса.Кажете и някакви хранителни добавкикоито да ми дават повече сила и издръжливост,но да не са много скъпи окло 10 кинта.Благодаря много.

Не ти трябват хранителни добавки все още. Просто се храни разнообразно и често. Прочети информация в сайта за храненето.

27.12.05
15:45

Благодаря на всички.Ще можете ли да ми дадете няква програма да тренирам по нея.Искам в нея да се набляга на бицепсите,трицепсите,гърдите и прасците.Разполагам с обичайните за една къща мебели и две гири (Едната тежи 2кг а другата 3кг).10х

diecast

27.12.05
17:47

[quote author=“MARTO_CSKA”]Искам да заякна и имам постоянството и упоритоста да го постигна

[quote author=“MARTO_CSKA”]А я кажете некви други упражнения в домашни условия,щото не ми се ходи на фитнес

Виж момче, в сайта има толкова полезна информация, изчети го целия и си прецени сам какво искаш да правиш ! Ту така - ту иначе не става.

^Vlastelina^

27.12.05
21:53

[quote author=“MARTO_CSKA”]Благодаря на всички.Ще можете ли да ми дадете няква програма да тренирам по нея.Искам в нея да се набляга на бицепсите,трицепсите,гърдите и прасците.Разполагам с обичайните за една къща мебели и две гири (Едната тежи 2кг а другата 3кг).10х

Пич щом искаш да тренираш по програма и да заякнеш почни да ходиш на фитнес или намери по тежки дъмбели,лежанка,лост,тежести, с тия дъмбели(дето са с различна тежест) няма да заякнеш. Не се притеснявай за растежа, колкото ти е писано толкова ще пораснеш  :wink: .

27.12.05
22:33

като ще се хвалиме аз правя 120!
ама след стотака рацете ужасно ми треперят :)

28.12.05
14:10

[quote author=“MARTO_CSKA”]Здравейте.На 14 години съм и не мога да правя повече от 10 лицеви опори.На какво се дължи този проблем.Искам да заякна и имам постоянството и упоритоста да го постигна.Всеки ден правя лицеви опори,но не успявам да направя повече от 10.Моля ви кажете ми на какво се дължи това и как мога да се оправя.

пич,на тия години те съветвам да изпълняваш упражнения само със тежеста на тялото-лицеви опори,набирания,кофички,коремни преси и т.н.наблягай на правилното изпълнение без да бързаш и да гониш рекорди!началото винаги е трудно но резултатите през първата година са окуражаващи

diecast

28.12.05
17:56

Прави и до отказ, или път увеличавай броя на повторенията в сериите си, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА ТЪПЧЕШ НА ЕДНО МЯСТО !!!

28.12.05
20:53

Упоритост и търпение :) В началото на годината бях много зле както и да го погледнеш. Обратна кофа (тесни рамене голям задник:)), ръка 30 и бях сигурно около 1.80. Абе бех си яко слабичък но имах огомен задник и огромно шкембе пък ръце като солети и гръден кош сигурно 80 да е бил :) Имаше момент когато не можех и една лицева да направа (сериозно :)). И всичкото това на около 80кг тегло :) Ма се хванах яко да тренирам мотивирах се :) В началото слагах 30 на лежанката и ме пазиха даже :) Но за около 3 месеца вече си правех и лицеви и си дигах що горе нормални тежести :) Така че момче давай без да се отказваш и бъди упорит резултатите ще дойдат и ще те мотивират още повече :) Късмет :wink:

DO

28.12.05
22:39

ми аз ползвах начина на лицеви опори на колене и така започнах защото до преди 6 месеца не можех и аз а сега успешно правя 30-40

29.12.05
14:59

Благодаря на всички.Помогнахте ми.Вече почвам да се оправям.Вече правя лицеви опори през ден по 3 серий както ми казахте.Правя по 10-12 лицеви на серия.Вече усещам много по-голяма лекота на първите 5-6,но после пак е трудничко.Ще продължавам да тренирам и се надявам резултатите да са задоволяващи.

ZD

29.12.05
16:20

Пич и аз като теб преди 1 гoдина бяx Taka.Ceга cъм на 13 и правя пo 25 лицеви без прoблем.C времетo ще ce oправиш cпoko

31.12.05
11:27

Нормално е да не увеличаваш опорите , след като ги правиш всеки ден :) мускулите не могат да си починат...
макар че аз като нямам възможност да ходя на фитнес, правя 3 серии по 30 всеки ден преди всяко ядене и резултатите напълно ме задоволят

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1