За оформяне на рамо

21.03.06
18:18

А гледах в сайта, но нямаше. Някой ще ми каже ли какво да правя ,за да си оформя рамената. Имам мускулна маса ,но не е оформена.

21.03.06
18:21

[quote author=“Nask0`”]А гледах в сайта, но нямаше. Някой ще ми каже ли какво да правя ,за да си оформя рамената. Имам мускулна маса ,но не е оформена.

Раменния мускул се състои от 3 глави. Можеш да акцентираш с упражнения на всяка от тях.
Другото, което е по-важно - трябва да имаш нисък % мазнини, за да са ти оформени добре мускулите.

21.03.06
18:24

Нямам проблеми с мазнините. Ще кажете ли тогава упражнения за всичките глави, защото аз правя само вдигане на дъмбел от стоеж и вдигане на щанга зад гръб от седеж. И двете са за маса. Т орамената са ми горе-долу оформени ,но съм виждал на някой са по-очертани.
Та може ли да ми кажете упр. и за трите глави, който акцентират в/у оформянето?

21.03.06
18:34

[quote author=“Nask0`”]Нямам проблеми с мазнините. Ще кажете ли тогава упражнения за всичките глави, защото аз правя само вдигане на дъмбел от стоеж и вдигане на щанга зад гръб от седеж. И двете са за маса. Т орамената са ми горе-долу оформени ,но съм виждал на някой са по-очертани.
Та може ли да ми кажете упр. и за трите глави, който акцентират в/у оформянето?


http://www.bb-team.org/exercise/ - разгледай и прочети всички упражнения за рамо - пише кое упражнение за какво е в описанието. ;)

21.03.06
22:03

Мазнини не значи че трябва да имаш шкембе
Може да нямаш достатъчно маса

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1