искам съвет за това как да предодврятя СТРИИТЕ

TO

06.04.06
19:01

здравейте! ... искам да ви питам понеже имам голямо желание да си тренирам и да ставам по- голям и по - силен :) , как мога да предодвратя появата на стрии....

АКо някои е запознат по-добре с проблема ... моля , нека ме посъветва каква храна да ям за да може кожата ми да си добавя нужните съставки ,за да  остане нормална , с какви кремове да я третирам , и въобще ... АНТИ СТРИИ СЪВЕТИ МИ ДАЙТЕ:)

висок съм 193-194см 91 кг , така... имам си мускулна маса ама имам голям страх от появата на стрии , тъй като имам няколко малки нацепвания дулги 1 см най-много зад рамото на едната ръка и от тогава  ограничавам тренировките с цел да не качвам бързо маса , за да не получа стриии... хора помогнете :)

06.04.06
19:27

[quote author=“tonkata_007”]здравейте! ... искам да ви питам понеже имам голямо желание да си тренирам и да ставам по- голям и по - силен :) , как мога да предодвратя появата на стрии....

АКо някои е запознат по-добре с проблема ... моля , нека ме посъветва каква храна да ям за да може кожата ми да си добавя нужните съставки ,за да  остане нормална , с какви кремове да я третирам , и въобще ... АНТИ СТРИИ СЪВЕТИ МИ ДАЙТЕ:)

висок съм 193-194см 91 кг , така... имам си мускулна маса ама имам голям страх от появата на стрии , тъй като имам няколко малки нацепвания дулги 1 см най-много зад рамото на едната ръка и от тогава  ограничавам тренировките с цел да не качвам бързо маса , за да не получа стриии... хора помогнете :)

дам и на мене ми се появиха стрии точно под сфифката при мишницата
ам купих си едни мазила значи едно е на Дева крем против стрии струва 5.50
Икаров масло 8-9 кинта и Контратубекс
те няма да ги премахнат,но ще предотвратят появата им
мисля че има ефект мажа се почти секи ден
сутрин с маслото
на обед след трен крем
и накрая контратубекса
вече се мажа от близо 3 седмици
и доста се заличиха

DA

06.04.06
21:12

[quote author=“DirtyandNasty”]Контратубекс
те няма да ги премахнат,но ще предотвратят появата им

Еми аз до колкото разбрах той точно това иска. :wink:

Внимавайте какво съветвате! Ако нямаш стрии не се мажи с Контрактубекс в никакъв случай!

07.04.06
00:07

[quote author=“manson”]Внимавайте какво съветвате! Ако нямаш стрии не се мажи с Контрактубекс в никакъв случай!

бате какво ще стане според теб като се маже с контратубекс
то попринцип е за белези но аз сам питал лекар и той ми каза че става и наистина има ефект

Ами какво, това е като киселина която разяжда мъртви клетки. При мазоли работи безотказно. Като го слагаш на здрава кожа сам се сети какво ще стане.

07.04.06
00:31

[quote author=“manson”]Ами какво, това е като киселина която разяжда мъртви клетки. При мазоли работи безотказно. Като го слагаш на здрава кожа сам се сети какво ще стане.

еми затва се слага на увредена разтегната
аз миналата година имах шарка и я изкарах доста тежко 25 дена
и бях целия в огромни белези по цялото тяло
бях станал изрод но в продължение на един месец мазах с контратубекс
и сам си като преди даже като нов

Ти каза като препарат за предотвратяване, т.е. да се маже на здрави места. Край. Приключихме спора.
manson

07.04.06
14:01

Няма да давам савети за мазила понеже мисля че спора е приключен
Значи може да пиеш витамин - D,C,A,B12 ,E
мисля че тези бяха за витамин Д сам сигорен ама за другите нз , имах ги записани на едно лисче ама сам го затрил някаде

07.04.06
20:24

Всеки ден целия се мажеш с лосион,друг начин няма.Може и преди тренировка да мажеш само местата,които ще натоварваш.

12.04.06
14:32

Хубав масаж на мускула който тренираш с мещо мазно преди тренировка също така витамини но внимавай да не предозираш  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1