Гаф по време на фитнес

Прескочи до:

01.06.06
15:03

Ами преди време правех лодка с всички плочки 100 кила /щото немаше повече/ при първото повторение въжето се скъса и не повярвах как с 105-те си кила изхвръкнах и се забих в едно огледало зад мене,ама точно в ръба и после 1 седмица ходих с рана на темето.Дойдоха инструктурчетата и се вайкат”Недей да тренираш известно време,щото може да си получил комоцио” :lol:

01.06.06
18:06

Мен единственият ми гаф беше на 1-вата ми тренировка изобщо... преди 9 години.... затиснах се с 40 кила на лежанката и нямаше кой да помага.... едвам я изтъркалях от мен :) Добре, че нямаше никой в залата, щях да умра от срам... :)

_ZOB_DOG_

01.06.06
19:19

1. Един тапак от наща зала си слага фитилите на краката като си почива от сериите , да не му ги вземат. Тоя същия по време на серия така реве че не е истина.

2.Друг тъпак един път въртеше на колелото с противогаз !!!

3.Един приятел се затисна на лежанката , обаче аз пазих брата и не отидох да му помогна.А инструктура си минава захилен за нещо покрай него ама не го вижда и ония както си е затиснат вика : “Извинявай ама ще можеж ли да ми помогнеш”. И ония напрао се насра от смях.

4.А аз на клека съм късал някъде кум 2-3 чифта къси гащета , всеки от който по няколко пъти ! Ама приказвам за късане отзаде отгоре от ластика до долу :) :lol:

5. Един се беше качил на лег пресата за тежест , докато друг правеше.

6. Една бабка правеше накланяне с дъмбел за паласките дето е , но беше хванала 2 дъмбела и си мислеше че прави нещо - хахахаахах.

7.Един път като валеше градушка от покрива падаха трески и стърготини.

[quote author=“_ZOB_DOG_”]2.Друг тъпак един път въртеше на колелото с противогаз !!!

ахахахахахаааааааа неееееееее няма такива хора :shock:  :D :D :D


[quote author=“_ZOB_DOG_”]Един се беше качил на лег пресата за тежест , докато друг правеше.

Тука не схващам смешното... в нашата зала това е ежедневия. Примерно Петър Петров или Христомир или по-якичките го правят всека тренировка .. иначе трябва да товарят и разтоварват по 400-500 кила всеки път  :D

StronG™

05.06.06
12:09

И аз направих един гаф  :oops:  Значи разтоварвам си лостя с който правих бицепс ( прев лост ) обаче още не ми беше известно че тези по-кьсите лостове които са поставени на тези ниските стойки по които поставяме лостовете когато правим трапец....и както си разтоварвам о оставя една 15-ска от едната страна а от другата нищо.... Тькмо се обрьщам да оставя тежеста и зад мен се чува БУУУУМММ  странно но вместо да се развикат хората се разсмяха .... Но все пак потьнах от срам  :roll:  :wink:

^Vlastelina^

05.06.06
23:53

[quote author=“_ZOB_DOG_”]
2.Друг тъпак един път въртеше на колелото с противогаз !!!

Хахахахахахахахахахахахахахахахаха не съм чувал по-смешно нещо от това. 5 минути се смях на глас.... :lol:  :lol:  :D :D :D :D :D   Това е просто уникално  :D

LU

06.06.06
13:33

То не е мои гаф ама един пат един братчед на долния скрипец правеше със 100 и опаваше такмо и важето се скаса,оня излетя като коркова тапа назад и се заби в уреда за крака!НЕ беше весело!
Аз вчера правих с 80 и докато дарпах видях на едно място колко е изтаняло важето и си викам еи ся доиде и моя ред!После славих на 60,някои друг да се трепе вместо мене!

JI

06.06.06
16:46

[quote author=“LuckyTeam”]
Аз вчера правих с 80 и докато дарпах видях на едно място колко е изтаняло важето и си викам еи ся доиде и моя ред!После славих на 60,някои друг да се трепе вместо мене!

ама и ти им мислиш доброто :)
онова с противогаза направо ма разби
зоб дог то вав вашта зала май само лоуреати имате .

06.06.06
19:10

Пък аз един път .. нови си 20кг към лежанката .. ама един уред ми са бута в краката ... :) падал с 20-те килограма падат ми на средния праст и от напрежението се пръска отпреде  :( нз дало мога да го нарека гаф но такава болка не съм изпитвал до сега  :? ся имам един мн гаден белег .. да ми напомня да не са бутам в уредите  :P

06.06.06
22:35

[quote author=“LuckyTeam”]То не е мои гаф ама един пат един братчед на долния скрипец правеше със 100 и опаваше такмо и важето се скаса,оня излетя като коркова тапа назад и се заби в уреда за крака!НЕ беше весело!
Аз вчера правих с 80 и докато дарпах видях на едно място колко е изтаняло важето и си викам еи ся доиде и моя ред!После славих на 60,някои друг да се трепе вместо мене!


Представяш ли си пак твоя братчед да се наниже отново на уреда за крака  :D :D :D

07.06.06
00:10

е и аз естествено съм имал теси стандарти гафчета- да се затисна, да забравя от едната страна кила..
един път като правех френско, нещо как ми отплеснаха тъцете направо щях да си направя носа чип :lol:

а това един приятел ми го разказва: кляка един пич със бая кила - 200на май някъде и се зори бая и едни други познати - борци, му сложили бухалка под гъза и тоя как си кляка.. :lol:  :lol:  :lol:  направо е щял да си разцепи гъза! хахахаха  :lol:

_ZOB_DOG_

08.06.06
11:32

За тоя с Противогаза !
инструктора в залата го снима с GSM-a си аам тва беше преди годината така че едва ли пази снимките ама ще проверя :)

09.06.06
23:27

Може да е военен.Някой му е дал команда Газ

10.06.06
13:15

Моите не ги знам дали са гафове или по скоро ужасии . Един път тренирам си във фитнеса на университета ( докато бях студент) и съм закачил целия магазин на скрипеца , даже на клина дето се поставя на тежестите бях сложил едно дискче . Правя разгъване на скрипец за трицепс ама не стандартното ами това дето си върху ръкохватката и я избутваш надолу - тежеста беше стабилна и се бяха насъбрали даже да ме зяпат - аз по онова време тренирах много силово . Бутам си аз със всики сили а ръкохватката представлява един голям болт заварен върху една извита тръба , на края на кабела ( стоманено жило ) е закачена една кука която минава през болта . Бутам си и болта се чупи от лоста , всичките тежести политат надолу , Жилото изхвърля куката към мен, къса ми тениската и ми отпаря едно малко парче кожа с тъкан от брадичката . Болката беше яка имаше и доста кръв но аз си седях с ръкохватката и си мислех ,че ми е отпрало цялата челюст с цялото лице - нямате си представа какво облекчение беше като се видях в огледалото .

Друг път съвсем наскоро блъскам в една зала и правя избутване с дъмбели от хоризонтална лежанка . Два дъмбела по 45кг .Гумирани дискове и дъмбелите изглеждаха доста масивни . В горно положение никога не блъскам дъмбелите но този път без да искам в края на серията ги блъснах съвсем леко и тежестите от едната страна единия дъмбел се откачиха и право върху мутрата ми - разцепи ми веждата , пукна ми кожата на едната буза и ми отчупи парченце от кучешкия зъб - всичко това отдясно . На всикото отгоре инстинктивно за да се предпазя изтървах другия цял дъмбел върху гърдите си .

10.06.06
14:33

4XL ти в залата си все едно на война.Какви поражения само :?

10.06.06
15:24

Това не е лично моя случка но аз съм косвен участник в нея тъй като ме беха викнали да паза едно момче на лежанката.Та въпросното момче ляга на 40 кила на лежанка (то тежеше 80 некаде) и вика пазите че не знам дали ше ги дигна и ние сме се навартели да гледаме сеир как 80 килограмов го затискат 40 кила и почва опита откача щангата и много бавно пуска но вместо на гърдите пуска към раменете и в последния момент я слага на зъбите и почва да върти лоста. Всички зяпачи не напъна такъв смях че го оставихме 10 секунди да си търка зъбите с щангата.На него може да му е било зор ма на нас ни беше смешно.

12.06.06
10:39

[quote author=“kazz”]Това не е лично моя случка но аз съм косвен участник в нея тъй като ме беха викнали да паза едно момче на лежанката.Та въпросното момче ляга на 40 кила на лежанка (то тежеше 80 некаде) и вика пазите че не знам дали ше ги дигна и ние сме се навартели да гледаме сеир как 80 килограмов го затискат 40 кила и почва опита откача щангата и много бавно пуска но вместо на гърдите пуска към раменете и в последния момент я слага на зъбите и почва да върти лоста. Всички зяпачи не напъна такъв смях че го оставихме 10 секунди да си търка зъбите с щангата.На него може да му е било зор ма на нас ни беше смешно.

Това не е смешно, а е тъпо :? .

12.06.06
11:30

И все пак е гаф ;)

SH

13.06.06
10:06

Mr_Muskul Още ли тренираш във клуб 33 ?

14.06.06
17:27

Offtopic:
В момента не...то и тренирам 1-2 пъти в седмицата колкото да не губя форма. Това е защото съм много зает следващите 1-2 месеца. Но след това пак ще идвам в 33 да си почвам сериозно.  :) Да те видя и тебе колко си дръпнал.  :)

14.06.06
18:15

Ми гафове...затискал сам се с 50 кг от лег на 1 месец стаж.

Някав тъп пак дето е 70кг го гледам слага за клекове сас щанга 120кг и чакам да видя ефекта той не закасня,исипа се мноо брутално и врата му стана червен...то уж бях са насторил за смях ама и аз се уплаших за момчето

22.07.06
09:39

Аз се сещам за един сега. Правих на лежанка с 90кг (но тогава си бях слаб)  ама много се мъча и на последното вдигане с едната ръка не успях да вдигна щангата и всички дискове се изсипаха. Интересното беше, че едно момче ме видя и тъкмо бягаше да ми помогне, но понеже не стигна на време и дисковете първо нали се изсипват от едната страна и след това целия лост хвръкна на другата и му мина на косъм от главата, размина му се за малко. Дигна се голям шум и ощбо взето цялата зала впери поглед в мен.

JI

22.07.06
13:13

[quote author=“G/Y/M/”]Ми гафове...затискал сам се с 50 кг от лег на 1 месец стаж.

Някав тъп пак дето е 70кг го гледам слага за клекове сас щанга 120кг и чакам да видя ефекта той не закасня,исипа се мноо брутално и врата му стана червен...то уж бях са насторил за смях ама и аз се уплаших за момчето

това сас 70 кг не го разбрах аз кат бях 70 кляках със 110 и ? има хора на 70 клякат с 200 не е важно колко кг си а качеството и нервната с  - ма .

22.07.06
15:12

eй майтапи колкото искате:
-едно момче беше застанало на машината за задно бедро, дето сгъваш обаче правеше разгъване, в смисъл беше седнал, не по корем и разгъваше. Ужас, поне да питат! Амплитудата му беше 10см
-Това с гумените дъмбели е ужасно, те изглеждат супер масивни, обаче не мога да ги понасям. Като правех избутване с дъмбели те се удариха и отскочиха един в друг, щях да си извадя рамото!
-За пърденето е отвратително, особено на клек, то ти идва отвътре :lol:  Пък и ако викаш докато клякаш става доста интересно!
-Един пич  правеше с 30 кг избутване с дъмбели от лег и нали оторен, на Рони да прилича реши като свърши да ги хвърли, обаче като ги хвърли напред му паднаха върху краката. Не трябваше да се смееме, ама той викаше, крещеше, пулеше се и си намери майстора.
БТВ: Същия пич ходи с един ланец и гол до кръста във фитнеса, всяко повторение му е чиитинг, клати се кат люлка, с корем и селска физиономия, та влиза една барета (той си тренира отдавна там), около 130кг, много внушителен, та баретата започна да прави клек с щанга пред гърди с около 180 кг, ама все едно му бяха 50. Оня с ланеца се облече и не гъкна до края на тренировката! :lol:

22.07.06
20:18

Правех задно рамо, но последните повторения ми дадоха малко зор и си се изпърдях като пич.

22.07.06
23:15

хахаха...правех гръб и използвах колана на залата... по едно време един “олигофрен” ми помоли з аколана и му г одадох...след 1-2 минути вече бях приготвел щангата за тяга  и ми трябваше колан.. тъкмо щях да му го взема на ония, когато той изненадващо влезе в кенефа....
     
...излезе след 10 мин...  :evil:  с колан на кръста....а аз трябваше да намаля килата поради липсата на колан

тъпака явно използва колан докато сере :!:  :?:

22.07.06
23:39

Моето не беше гаф, но просто го видях с очите си.
Правех за гръб упражнения и зад машината има нещо като пейка и аз таман ставам, че правех последна серия и вече супер уморен сядам на пейката, обръщам се на лево и гледам един с една торба. И викам айде да видим кво има вътре. И чакам го, оня отваря торбата и вътре 9-10 кутийки, малко прах и една лъжица. Направо като го видях ми пролоша още повече и отидох да пия вода..как може тва..

23.07.06
12:34

значи бил съм свидетел как 5-ма на около 16-18 годишна възраст са се наредили на опашка на лежанката и се редуват един след друг. тия напрвиха 50 серии лег...и си тръгнаха...на следващия ден пак ги видях правеха ПАК ЛЕГ  ...е удариха след тва и един бицепс :lol:  :lol:  :lol:

23.07.06
13:25

[quote author=“UnDisputeD”]Правех задно рамо, но последните повторения ми дадоха малко зор и си се изпърдях като пич.

Епа то тва на всеки може да се случи и то не само при задно рамо, ама то в залата и без тва си мирише на коч :lol:

23.07.06
19:30

[quote author=“johnrambo”]значи бил съм свидетел как 5-ма на около 16-18 годишна възраст са се наредили на опашка на лежанката и се редуват един след друг. тия напрвиха 50 серии лег...и си тръгнаха...на следващия ден пак ги видях правеха ПАК ЛЕГ  ...е удариха след тва и един бицепс :lol:  :lol:  :lol:

Забелязал съм, че всеки новак в залата погва винаги лежанката първо. Даже има хора в залата, в която тренирах които правеха почти и само лежанка. Явно всеки иска да се покаже колко много вдига там.

24.07.06
10:03

Вчера, при разгъване зад глава за трицепс при сваляне на дъмбела, точно обмисляйки дали да прасна още една серия с няколко кила повече, така си забих “винта”  в лявото бедро..оХ/ :?  :P

24.07.06
17:18

историята която ще разкажа е безспорно един от топ 10 гафове! Значи в моята зала Оптимум Джим (софия) влиза мъж на около 45-50 години. Човекът беше около 60 кг- НЕ ПОВЕЧЕ! кожа и кости беше. На всичкото отгоре беше с костюм!! Уникално слаб. Та влиза той и пита треньора (с който тренирахме точно тогава двамата) къде има рак стойка....Оня директно отиде и почна товари щангата за клек!!! най-фрапиращото беше че той не клякаше а само си МЪРДАШЕ колената 1 см!!!! Пълен Абсурд! То смешното те първа започваше! Тоя беше толкова упорит че нареди на щангата колкото се може дискове по 25 кила, общо беше около 320 кг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! цялата зала се събра да гледа тоя нещастник как отлепя щангата от поставката и трепери с нея (тоя път и см не успя да мръдне), а ние стоим отстрани и с моя човек пазим. тоя как не се уби. мене ме хвана шубе да не се убие щото си бяха 320!! а той клек и с 40 надали може направи.  оня след тва си тръгна. незнам какво целеше с тва, но беше гротеско. Пълен Цирк беше :lol:

24.07.06
17:22

Може би има мързелив стомах и така го подканва за ходене по голяма нужда  :lol:  :lol:  :lol:

24.07.06
17:25

[quote author=“NRG52”]Може би има мързелив стомах и така го подканва за ходене по голяма нужда  :lol:  :lol:  :lol:

:lol: ама той беше нереално тъп тоя. той с лоста надали можеше да клекне а 320 кг...
явно е имал запек  8)

25.07.06
12:59

e гафове е имало :
-човек се затиска само с лоста на лежанката
-един приятел правеше на леганката и се беше разлигалив и такъв се напъва супер лошо и за да го натискам по горема за да му напраа мръсно , щангата го удари по гърдите отскочи тежестите се изхлузиха от едната страна после и от другата страна ( разбурасе се много шумно) и после се върна в начално положение и сички го зяпаха и мисля че беше се изправил слоста и дрънкаше нещо ...

25.07.06
14:01

В неделя си слагам 140 кг за последната серия клек, и съвсем спокойно почвам да си клякам, когато на второто повторение си скъсах панталоните, просто се сцепиха целите отдолу. Те бяха започнали да се късат, аз затова и си ги ползвах да тренирам с тях, ама сега се разцепиха изцяло, и на всяко следващо повторение се докъсваха още повече, и докато си довърша серията се разцепиха съвсем и трябваше да отида да се преоблека, за да не са разхождам по бельо из залата  :lol:

25.07.06
14:29

[quote author=”Петко К”]В неделя си слагам 140 кг за последната серия клек, и съвсем спокойно почвам да си клякам, когато на второто повторение си скъсах панталоните, просто се сцепиха целите отдолу. Те бяха започнали да се късат, аз затова и си ги ползвах да тренирам с тях, ама сега се разцепиха изцяло, и на всяко следващо повторение се докъсваха още повече, и докато си довърша серията се разцепиха съвсем и трябваше да отида да се преоблека, за да не са разхождам по бельо из залата  :lol:

Това е баси гадното, веднъж бях в Попово на един семинар и намерих единствената зала в града където може да се тренира. Клякам със 160 10ка и на втората серия ми се е*а ма***а, отдолу се разпра много яко, а нямах друг панталон в мене. Срам, срам, купих си един анцуг от местния магазин за 10 лв, да не умра от срам пред колегите!

LU

25.07.06
22:15

[quote author=”Петко К”]В неделя си слагам 140 кг за последната серия клек, и съвсем спокойно почвам да си клякам, когато на второто повторение си скъсах панталоните, просто се сцепиха целите отдолу. Те бяха започнали да се късат, аз затова и си ги ползвах да тренирам с тях, ама сега се разцепиха изцяло, и на всяко следващо повторение се докъсваха още повече, и докато си довърша серията се разцепиха съвсем и трябваше да отида да се преоблека, за да не са разхождам по бельо из залата  :lol:

Ахаххаха аз пък сам си цепвал гащите отдолу съвсем леко (Добре че бяха нови) на мъртва тяга!Клекове не правя и слава боду щото сигурно наще тряяще да открият завод за конфекция!

26.07.06
09:22

История подобна на тази на JohnRambo -
Идва един чичка на около 50 години ,тюмбел,с леко шкембе,побеляла коса ,абе можеше и 60так да му дадеш.Той каза че бил бивша барета.Ама с това изражение тип Тодор-Живковата делегация,тип партиен секретар навремето или тия дето ся ги виждате ,само че гледат мачове ракията и салатата и са се исипали отвсякъде.Таа тоя идва вече почти редовно (поне веднъж в седмицата)
Слага 80кг на лежанката и прави амплитуда 5 см. После слага още и тежестта е около 120 сваля ги от горните стойки на долните.Слага 130 и там вече движеше лопатките напред и определено не видяг къде влиза.По 1 повт.
След това скрипец пред врат.Ама кво пред врат той избухал 100кг и се хваща горе с тесен хват и с помощта на задника и краката се бута надолу.
Дойде време за малко трапец  :shock:  :lol:
Има една машина мисля повечето я знаете ,слагаш 100ина килограма и може да я използваш за бенч преси,за раменни преси и влиза много добре ,но амплитудата е малка и заради това ти позволява да сложиш много кила. Та пича отде и сложи може би всички дискове от залата колкото се събраха - около 240кг беше общата тежест която той само вдига си погледа нагоре и издиша,”ъъъъ” и издиша ,тежестта не помръдва .Отзад смях пада ,един даже на клипче си го записа . И ако накрая не си беше върнал нещата по местата щяхме и да го изкараме с шутове  :roll:  :twisted:

28.08.06
17:44

А вчера в залата къв базик се роди. :)  Един се опитваше да прави тяга, а аз седя до него отстрани и го гледам. А той искаше да се гледа отсрани в прозореца точно зад мен, но аз не зацепвам некъв и си седя. И по едно време вика..Ае колко е часа ве. Аз му отговарям някъв и после падам от смех. Много учтив начин да кажеш “Аре махай се бе”.  :lol:

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1