11.05.06
19:08
Здравей те,кажете някоя качествена хранителна добавка която подтиска апетита,вечер направо вия като вълк за храна,немога да се здържам,пия суроватъчен протеин в 21:30 и в 23:30 млечно-яичен+4 т. АК,но ми се яде,стомаха си иска храна,дайте идея с какво да го “излъжа”!
Мерси.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
11.05.06
19:12
давай със салата.
11.05.06
19:17
вода, фибри
може би фенилаланина помага, но ме съмнява - http://musashibg.com/products/images/fatburners/73.htm
11.05.06
19:23
е то салата ама от нея още повече ме стърже,приема на храна спирам в 20:00 часа,но след 22:00 съм вълк!
тия Калорекс,КЛА е такива глупости дайте идея МОЛЯ ВИИИИИИИИИИИ!
Значи чай от жълт кантарион подтиска апетита също така и гарциния камбоджия(някаква ягодка) . За тея неща знам .
[quote author=“ShotGun”]гарциния камбоджия(някаква ягодка)
Не си давай парите на вятъра, никакъв ефект от нея.
12.05.06
11:40
HOODIA!
Ще свикнеш :)..и аз имах същите проблеми че и сега от време на време ..ама свиква се и няма да си гладен ..иначе нищо не помага.повече е на психическа основа ..по-принцип най-помага да излезеш от къщи с приятели приятелки и т.н.:) просто да правиш нещо интересно с което минава бързо времето..иначе ако циклиш пред ПС-то ше си гладен по цял ден ;)
12.05.06
16:51
[quote author=“MiRaCuLiX”]Ще свикнеш :)..и аз имах същите проблеми че и сега от време на време ..ама свиква се и няма да си гладен ..иначе нищо не помага.повече е на психическа основа ..по-принцип най-помага да излезеш от къщи с приятели приятелки и т.н.:) просто да правиш нещо интересно с което минава бързо времето..иначе ако циклиш пред ПС-то ше си гладен по цял ден ;)
През деня лесно,ям 2-3 пъти пия протеин 2-3 пъти,ама вечер протеина не помага,а изляза ли ..............охоооооооооо то няма само храната да е искушение,аз да не излизам по градинки,пицарии кафета кво ли не,мани трябва си нещо!
13.05.06
16:03
намерих каквото ми трябва,темата може да бъде изтрита или зключена!
Мерси!
[quote author=“energymax”]намерих каквото ми трябва,темата може да бъде изтрита или зключена!
Мерси!
Сподели с останалите :evil:
16.05.06
22:21
ОК :lol:
Ползвам 2 неща:
1.Пектин
2.Худея
http://www.fortex.bg/content/e14/e1099/index_BG.html
една много интересна хранителна добавка,прочетете внимателно това което пише на линка!
[quote author=“SNS-BOURGAS”]HOODIA!
Мерси!
п.п.Помагайте де,повечето твърдят че си купуват списания,ама явно или неискат да помагат или не четът внимателно!
Сп.Олимп бр.2/2006г!
19.05.06
08:02
Ще използвам темата да попитам за добавка за повишаване на апетита.Има ли такова нещо?
Имам същия проблем-вълчи глад вечер....Това, което ми препоръчаха на мен е пак екстракт от кактус - НОПАСЛИМ.Обаче е малко скъпичко-14,50 за опаковка 60 капсули а се взимат 2-3 пъти дневно по два броя 30мин преди хранене.Ако темата е активна след няколко дена ще пиша впечатления.
Пробвай с NOPASLIM! Наистина действа! И приятелите ми го ползват. Никакъв апетит!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече