Бягане

17.05.06
09:06

Знам, че има много теми, но и аз да питам.
Имам проблем с краката. Сега съм спрял да ги тренирам, защото ме наболяват. Ходих на лекар и това било само от качването на килограми. На мен тези килограми много не ми личат, но попринцип имам дебели крака и корем, докато ръцете са ми по чисти.

Искам да ви питам дали че изгоря много мускул в горната част на тялото, ако бягам примерно 3 пъти в седмицата. По колко да бягам? И какво да взимам преди и след. Пия креатин и амино.

EN

17.05.06
09:15

препоръчвам ти да смениш бягането с каране на велоаргуметър,тои не натоварва толкова ставите в колената и глезените!
Преди тренировка(кардио) Л-карнитин,след тренировка аминото!

17.05.06
10:03

Наистина щом имаш проблем с краката е по-добре да въртиш...но ако ти минат бих ти препоръчал да се върнеш към бягането...3 пъти по 35-40мин ..с L carnitine както каза energymax

17.05.06
10:19

Ако имаш предвид,че те болят ставите няма да е лошо да започнеш да пиеш глюкозамин.Засега си направи една диетка да свалиш 2-3 кг и после може да започнеш да бягаш по малко и да караш колело.Това е моят съвет. :wink:

17.05.06
10:28

[quote author=“builderbs”]Имам проблем с краката. Сега съм спрял да ги тренирам, защото ме наболяват. Ходих на лекар и това било само от качването на килограми.

велоергометър и малко повече мазнини (омега3 и омега6 - с други думи салата със сьомга, орехи и зехтин ;-)). Аз бях като тебе - боляха ме ставите и колената. Чак като свалих около 5 кг. и наблегнах на омега3 мазнините (най-вероятно омега6 си набавяш достатъчно) положението видимо се подобри.

17.05.06
21:13

Мерси за отговорите, аз редовно ходя с колелото на зала и до сега не съм се качвал на велоергометъра. От утре почвам, за сега без л- карнитин. Днес си взех и ортопедични стелки, струват ми се удобни и след като ми минат краката ще почна да бягам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1