05.06.06
21:58
Какво ще кажете за тази програма http://www.bb-team.org/training/000160.php от сайта на бб-теам. :wink:
или
ако може да ми направите друга 4 дневна програма ще сам ви много благодарен.Защото таз нещо не ми харесва много.все пак 10х. :wink: :D
05.06.06
22:55
Ами на мен лично ми допада тази програма:
1ден-Гърди
2ден-Гръб
3ден-почивка
4ден-ръце(бицепс,трицепс)
5ден-рамо
Простичка и ефикасна, поне според мен :)
[quote author=“GrandMasterP”]Ами на мен лично ми допада тази програма:
1ден-Гърди
2ден-Гръб
3ден-почивка
5ден-рамо
Простичка и ефикасна, поне според мен :)
За теб може да е хубава но щом няма тренировка за крака за мен не е :wink:
Нищо не ти пречи да ги включиш в някой почивен ден или пък да ги правиш, я с гърди, я с нещо друго. :)
Аз съм на:
1. гърди, рамо /предно средно, горно, долно, диагонално :P /, корем + мъртва тяга с малка тежест за свикване 1х10
2. ръце - бицепс, трицепс, корем + мъртва тяга с малка тежест за свикване 1х10
3. гръб - набирания - 50-60, гребане с дъмбел с 20кг, клекове с щанга и евент. м.тяга [трен 3) е 1 път седмично, като нямам дост. време или ме мързи да тренирам 1) или 2)]
И тичане, засега с неуточнена позиция - няколко дни без почивка го правих, ама по-нататъка през ден -> най-вероятно при 2-ри или 3-ти ден. Почивни дни, засега нямам..смятам, че се възстановявам добре.
Ааа и от 3-4 дни към всяка тренировка включвам и навиване на (не се смейте) навиване на тежест за предмишница. :)
06.06.06
10:54
kazz
GrandMasterP написа:
Ами на мен лично ми допада тази програма:
1ден-Гърди
2ден-Гръб
3ден-почивка
5ден-рамо
Простичка и ефикасна, поне според мен
За теб може да е хубава но щом няма тренировка за крака за мен не е
Ами аз краката ги тренирам като карам колело или като играя мач та за това не съм ги включил в програмата :D