Относно"домашните упражнения"-Спешно

PU

07.06.06
18:56

Привет за първи път пиша тук абе да ви кажа хареса ми много форумчето тъй де на вупроса———- Попринцип ходя на фитнес за забава по скоро отколкото по нужда и у нас правя лицеви опори, вдигам тежести проблееема е че нямам тежести вдигам едно шишее 5 кг  :lol:  голям майтап ма като нямам гири тъй е покъсно 6е питам и откъде мога си намеря евтини питам .....Дали  с шише и с лицеви опори мога да се напомпам?????

07.06.06
20:27

Това някакъв майтап ли е  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

И все пак ще ти отговоря на въпроса - Не, неможеш да се напомпаш с шише и лицеви опори!
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :D :D :D :lol:

Петко К - имаш бутон Edit, ползвай го и не пускай поредни мнения.

08.06.06
09:20

[quote author=“GrandMasterP”]И все пак ще ти отговоря на въпроса - Не, неможеш да се напомпаш с шише и лицеви опори!
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :D :D :D :lol:

За шишето определено си прав,но за лицевите опори не съм съгласен-аз специално често си права в нас и ме напомпват уникално много.Е,верно е докато се напомпа добре,трябва да направа поне 10 серии по 40-50 повторения,но...  :)

PU

08.06.06
09:59

аз специално често си права в нас и ме напомпват уникално много.Е,верно е докато се напомпа добре,трябва да направа поне 10 серии по 40-50 повторения,но...  :)

Е добре,но да питам как подруг начин без гири може да се правят мускули аз правя лицеви опори ,коремни преси и други!!!!

08.06.06
11:14

Ами тва са начините без гири...Като използваш тежестта на тялото - опори,набирания,кофички,преси...

08.06.06
14:06

[quote author=“petro”][quote author=“GrandMasterP”]И все пак ще ти отговоря на въпроса - Не, неможеш да се напомпаш с шише и лицеви опори!
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :D :D :D :lol:

За шишето определено си прав,но за лицевите опори не съм съгласен-аз специално често си права в нас и ме напомпват уникално много.Е,верно е докато се напомпа добре,трябва да направа поне 10 серии по 40-50 повторения,но...  :)

Позволявам си да цитирам по памет Петко К, който каза, че не са важни безкрайните повторения, а тежестта - в случая трудността на изпълнение.
От малкия си опит и частични познания, мисля, че би било по-правилно да вдигнеш краката на височина (с което става по-трудно) или сложиш тежести, така че да правиш пак серии, но не повече от 20-30 повторения.

Съответно това не се отнася конкретно за теб, пиша го и за колегата, пуснал темата.  :)

08.06.06
16:48

Лицевите опори са страхотно упражнение, до скоро много правих, но нещо съм ги занемарил заради контузия в рамото. Големи мускули с тях трудно ще направиш, но е доста по-добре от нищо. Как мислиш са тренирали дядовците ни... Пък и най-малкото за тонус са супер.

08.06.06
22:51

Ако правиш лицавите опори правилно,още във 1-2 серия трябва да почустваш напомпване!Както каза|Chosen| като си повдигнеш краката ,такаче тялото да стане в хоризонтално положение-натоварването ще е много по голямо.Също така трябва да се спускаш до земятата и да не правиш много бързо повторенията.Според мене по добре е да ги правиш с по прибрани раце,таке ще помпаш много по добре и трицепса и ще имаш двоен резултат  :D И последно лицавите трябва да се правят до откозване :wink: (или поне аз ги правя така :)

09.06.06
11:05

|Chosen|,благодаря за съвета  :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1