08.06.06
13:00
Значи това е което измислих ..
Понеделник
1.Гърди
2.Преса
Вторник
1.Гръб
2.Трапец
Сряда
1.Рамо
2.Крака
3.Преса
Четвъртък
1.Бицепс
2.Трицепс
Петък
1.Гърди
2.Преса
Значи за Гърди правя :
Бутане за Горна част (3х8 )
Бутане с дъмбели за Горна част(3х8 )
Флайс (полулег) (3х8 )
Бутане от лег (3х8 )
Кофички(3х10)
За Гръб правя :
Набирания (3х8 )
Гребане (3х8 )
Мечка (3х8 )
Придърпване на долен скрипец (3х8 )
За Трицепс :
Френско (3х8 )
Тесен хват (3х8 )
Скрипец(с онова триъълното) (3х8 )
Бицепс
Скотово (3х8 )
Згъване от стоеж (3х8 )
Чукчета (3х8 )
Забележки?Мнения?Съвети? :roll:
професионално ли тренираш или двуразово :arrow: ако не земи вкарай почивни дни щото след месец ще пуснеш тема като дали непретренирвам даите съвет за програма или няма ефект или нещо подобно
Предлагам ти да вкараш малко почивка,например в сряда...Щото така ще претренираш мускулите и няма да се развиваш ,а точно обратното :D
08.06.06
16:42
еми като сряда ти е почивен ден няма да правиш петък (който съвпада с понеделник).
1-во не забелязах да казваш колко ти е стажът
2-ро ти с тези 15 серии за гърди мислиш ли че няма да претренираш и като правиш това в петък след два дена почивка да го правиш в понеделник
за какво ти бутане за горна част и с лост и с дъмбел или едното или другото(като толкова искаш си прави едната седмица едното дрта седмица другото)
и можеш да сложиш мъртвата тяга на първо място в тренировката ти за гръб
08.06.06
17:17
Няма да ти е излишно да почиваш срядата. И да намалиш малко упражненията за гърди. Това че правиш много упражнения и серии въобще не е гаранция за успех.
Вместо дърпането на долен скрипец прави тяга, но не я слагай първа според мен, защото е тежко упражнение и имаш нужда от добра загрявка, по-добре да бъде втора, след набирането.
Don_Korleone ..аз не тренирам по тази програма ... както се подразбира от заглавието на темата ... току-що ги измислих и я постнах да ми кажете забележките и съветите си ... :evil:
Ще правя по 3-4 упражнения за гърди и тяга след набиранията.
10.06.06
14:21
е добре де нали в сайта така е написано и аз така ги тренирам :roll:
10.06.06
14:25
е добре де нали в сайта така е написано и аз така ги тренирам :roll:
Е какво от това като са голяма МГ да не би да пренатовари рамото
Просто ако не си свикнал няма да имаш много сила прави първо рамо после крака,че обратната комбинация сам я пробвал и просто направо си скапан
Ако си решил да наблегнеш на гърди ги прави в ден 1 и ден 4 а не в ден 1 и ден 5 ;) но ако си начинаещ по добре послушай другите които казват в сряда да почиваш ;)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече