програма катo за начало

LO

08.06.06
13:18

значи на 16 г съм 1.76 62 кг искам да си оформя гардите и корема да ми направите програма с какво трябва да се храня какво да дигам и т.н по колко да тренирам :) че съм много зле а искам да си оформя тялото да си стегна гардите и корема имам малко като бирено коремче но него ще го оправя с бягането та ми трябва програма за всичко което трябва да правя ако може с линкове и снимки  :wink:

08.06.06
14:17

Можеш да разгледаш секциите Тренировки и Упражнения от сайта на bb-team.

Също така има многобройни постове в този форум, които касаят всяка една сфера на тренировката и режима.
За “оформяне” както казваш, предполагам искаш да свалиш мазнини. Разгледай секцията “Хранителни режими за понижаване на тегло”. Направи си диета и я пусни за одобрение.
Ако се заинтересован, разгледай и “Хранителни добавки понижаване на тегло”.

Моят съвет е първо да прочетеш по въпросите си, после да си направиш съответната лична програма и да ти я одобрят. Недей чака на готово всичко...

Всичко,  което ти трябва, вече е написано в този форум. Чети и се учи  :)

LO

08.06.06
18:54

забелязох че в повечето храни участва риба аз не убичам риба с какво мога да заменя и гледам меса и др работи ? че то не е ли за надебеляване  :oops:

[quote author=“lol”]забелязох че в повечето храни участва риба аз не убичам риба с какво мога да заменя и гледам меса и др работи ? че то не е ли за надебеляване  :oops:

ами яденето е неприятно задължение. аз също не обичам много неща, но ги ям или си купувам добавки които да ги заместят... :)

09.06.06
17:29

[quote author=“bgtrener”][quote author=“lol”]забелязох че в повечето храни участва риба аз не убичам риба с какво мога да заменя и гледам меса и др работи ? че то не е ли за надебеляване  :oops:

ами яденето е неприятно задължение.

може да поспорим :), а за режимът той е за РЕЛЕФ а не за “надебеляване”

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1