10.06.06
12:02
Эначи като вдигам щангата или данбелите или като се набирам на лост какво трябва да направя като иэтласкам лоста трябва да иэдишам ли или да вдишам мислих мн но немога да си отговоря на въпроса плэ кажете :?:
Значи ако си на лежанка правиш по следния начин.Откачаш от скобата поемаш въздух пускаш тръгваш да дигаш минаваш мъртва точка и издишаш.Ако си налост правиш така:висиш поемаш въздух набираш се и горе издишаш като пускаш трупа надолу поемаш въздух
Това не трябва да се мисли , трябва да се прави от самосебе си.
По принцип като се отпуска тежеста се издиша, и преди да започне повторението се вдишва
при преодоляване на отежнението (концентрична фаза) се издишва, а при ексцентричната се вдишва!
много просто :twisted: когато се напрягаш издишваш когато отпускаш вдишваш(всички инстинктивно го правите когато се напъвате в тоалетната освен ако не е прекалено голям зора тогава задържаме въздуха :wink: )
[quote author=“ASTOR”]Това не трябва да се мисли , трябва да се прави от самосебе си.
По принцип като се отпуска тежеста се издиша, и преди да започне повторението се вдишва
Я обясни като е на лежанка как става че нещо не ми е ясно :roll:
11.06.06
21:13
ми аэ като вдигам лоста вдишвам като го пускам иэдищам а при данбелите като ги вдигам иэдишам и като ги пускам вдишам эабеляэал сам че при лоста като се набирам преди иэдишах и доста барэо се иэморявам са вдишвам като се набирам и иэдишам като се пускам и мн повече виса на лоста
11.06.06
23:28
и на мен ми е страно първият път като дигах се обърквах при дишането и издишането но се свиква :)
12.06.06
13:24
когато ти е най-трудно викаш?
:) :idea:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече