15.06.06
16:02
Спомням си ,че преди време тази програма се прпоръчваше за преминаване през застой. Не съм виждал от много време някоъ да я прави. Мнения!?
Тренира се през ден или 3-4 пъти седмична, максимум. тренировката е пирамида до 6 повторения, с три работни на 6. ТРенировката е в супер серия. Клякш и веднага пуловър! и това е цялата тренировка. Разбира се има загрявка! Продължителност на цикъла минимум 3 седмици, като имаше писания за цикли от 3 до 6 месеца. За мен спецялно действаше. Излиза се от застой и се качва маса.
примерно:
1Х15
1Х10
1Х8
3Х6
1Х10
1Х15
15.06.06
18:05
[quote author=“bgtrener”]Спомням си ,че преди време тази програма се прпоръчваше за преминаване през застой. Не съм виждал от много време някоъ да я прави. Мнения!?
Тренира се през ден или 3-4 пъти седмична, максимум. тренировката е пирамида до 6 повторения, с три работни на 6. ТРенировката е в супер серия. Клякш и веднага пуловър! и това е цялата тренировка. Разбира се има загрявка! Продължителност на цикъла минимум 3 седмици, като имаше писания за цикли от 3 до 6 месеца. За мен спецялно действаше. Излиза се от застой и се качва маса.
примерно:
1Х15
1Х10
1Х8
3Х6
1Х10
1Х15
Пуловер-а прав ли го правиш ?
15.06.06
18:16
[quote author=“chingishan”][quote author=“bgtrener”]Пуловер-а прав ли го правиш ?
не! на лежанкат с дъмбел.
15.06.06
18:35
[quote author=“bgtrener”]
Клякш и веднага пуловър! и това е цялата тренировка.
примерно:
Не мога да разбера нещо това като две или комбинация в едно е ?
15.06.06
18:48
[quote author=“chingishan”][quote author=“bgtrener”]
Клякш и веднага пуловър! и това е цялата тренировка.
примерно:
Не мога да разбера нещо това като две или комбинация в едно е ?
клякане и веднага пуловър ти е едната серия
17.06.06
16:28
Аз съм чувал, че клек и пулоувър помагат много за разширяване на гръдния кош, но тъй като ме е страх да не спра разтежа си не правя клек.
помагат и то много стига да се правят правилно - отлична комбинация особено за подрастващ( и не само)
18.06.06
18:26
Правиш 1 клек след туи лягаш 1 пуловар или 1 серия клек после лягаш веднага без почивка и пуловар ?
[quote author=“chingishan”]Правиш 1 клек след туи лягаш 1 пуловар или 1 серия клек после лягаш веднага без почивка и пуловар ?
Ти как мислиш :evil:
18.06.06
19:23
1 серия клек 1 серия пуловар
миналата седмица в тренировката за крака пробвах така, за резултат е рано да се каже но и аз съм чувал че е добре.. :roll:
19.06.06
10:51
благодаря за интереса.
1. аз го правих така- правя клек и веднага пуловър, без секунда почивка, после между сериите (защото това цялото пуловъра и клека заедно е една сериа) почивах между 3-5 минути, докато ми се възстанови пулса и дишането, не знам дали разширява като обем гръдния кош, но капацитета на белите дробове със сигурност се увеличава.
2. що се отнася до клека, правя го от тинейджър и сега съм 188 см, с 3 по висок от баща ми и с 10 по висок от майка ми. Добре ,че клека е спрял разстежа ми инак сега сигурно щях да съм 2.10 :)